Results 1 to 15 of 15
-
23-12-2012, 08:56 #1
σας καταλαβαινουν οι αλλοι οτι εχεται ψυχωση
γειά σας , εδω και 6 χρονια εχω διαγνωστει με ψυχωση και περνω φαρμακα. μερικες φορες εχω την διαισθηση οτι οι αλλοι με καταλαβαινουν οτι εχω ψυχωση. την τελευταια
φορα που το καταλαβα ενω μιλουσα με μια αγνωστη στη σταση απομακρυνθηκε ξαφνικα απο μενα και καταλαβα οτι κατι εχω. θα ηθελα και τις δικες σας εμπειριες και γνωμες.
- 24-12-2012, 18:47 #2
Αναλογως αν εισαι σε οξεια φαση της ψυχωσης και λες και ασυναρτησιες οι αλλοι μπορει να σε καταλαβουν.Τωρα σχετικα με την αγνωστη μαλλον η ιδεα σου ειναι γιατι δεν μπορει καποιος να καταλαβει οτι κατι εχεις χωρις καν να μιλησεις.Γνωμη μου αυτη ειναι.
31-12-2012, 12:06 #3
εμενα με καταλαβαινουν ολοι και για αυτο ειμαι μεσα στο σπιτι συνεχεια... Ευτυχως που υπαρχει το ιντερνετ ευτυχως που υπαρχουν τα φορουμ λολς.
31-12-2012, 17:38 #4
γεια σου οταν λες οτι σε καταλαβαινουν τι εννοιεις εμενα αισθανομαι σα να με παρατηρουν εξωνυχιστικα ...
και να με κοιτουν ασχημα μερικες φορες αποφευγουν να με χαιρετησουν ή να μου μιλησουν
02-01-2013, 13:00 #5
ντυνομαι λιγο εκκεντρικα και ισως για αυτο να με παρατηρουν και εμενα εξωνυχιστικα. λενε οτι οσοι πασχουν απο ψυχωση μερικες φορες ντυνονται ετσι. εχω απλανες βλεμμα, σαν να μαι λοβοτομημενος και τρεμω ολοκληρος εξαιτιας των φαρμακων. αυτα πιστευω ειναι αρκετα για να προκαλεσουν την προσοχη ατομων που δεν μπορουν να κατανοησουν την διαφορετικοτητα και ψαχνουν αφορμη για κοτσομπολιο. καλημερες.
Οσο παρανοικο και να ακουγεται η φαση με τα ιδρυματα και με τα ρουχα που τους δινουν εκει μου θυμιζει Αμερικη. Για παραδειγμα εκει τα "ατακτα" παιδια τα βαζουν σε ροζ λεωφορειο για να ξεχωριζουν , εδω τους τρελους τους ντυνουν με προπολεμικα ρουχα και ετσι ξεχωριζουν. Δεν λεω να τους αγοραζουν ρουχα απο γνωστους οικους μοδας αλλα ουτε να τους ντυνουν με μανδυες εν ετει 2013. Α και το κουρεμα λολ, ολοι κουρευονται σαν γλομποι... Θα θελα να γινω και εγω ΚΟΥΡΕΑΣ ενος ψυχιατριου ^_^. 10 δευτ/κουρεμα(δημητρη κολλαω στις μαθηματικες πραξεις αν μπορεις βοηθησε με :ο).
Θυμαμαι μια φορα ειχα παει για καφε και ηταν δυο τυποι διπλα μου και ελεγε ο ενας στον αλλον: " Αυτος τι ειναι ? Τρελος?- Δεν ξερω" Νομιζα οτι ειχα παραισθησεις και για να σιγουρευτω ρωτησα τον διπλανο μου αν οντως υπηρχαν εκεινα τα δυο ατομα.
Και να μη θελω να ακολουθησω τη μοδα ΠΡΕΠΕΙ γιατι ΑΛΛΙΩΣ θα μαι δακτυλοδεικτουμενος και θεμα για συζητηση, εστω για μερικα δευτερολεπτα. Μερικα αλλα αρκετα για να με αναγκασουν να μεινω μεσα στο σπιτι για παααρα πολυ καιρο.
Εσύ, νικοπουλ αν εβλεπες στο δρομο εναν με ρουχα παλια και με γενια( το στερεοτυπο του αστεγου) δεν θα εκανες στην ακρη ? Απλα ρωταω ... no offence.
Εγω μπορει ναι μπορει οχι γιατι εχω δει και κατι ψωνια στο φεστιβαλ κινηματογραφου να παριστανουν τους αστεγους ενω ειναι εκκατομυριουχοι. Δεν ξερω τι να πιστεψω πια..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ???
Η γιαγια μου ελεγε οτι υπαρχουν πολλα φρουτα στο μαναβικο. Αλλοι ντυνονται κυριλε και αγοραζουν Πορσε ενω δεν εχουν λεφτα για να βρουν γκομενα, αλλοι ειναι αστεγοι ενω εχουν λεφτα...Εχω μπερδευτει...
Μετα τη λεξη ΜΑΛΑΚΑΣ εδω στην Ελλαδα χρησιμοποιειτε η λεξη ΤΡΕΛΟΣ, καλα τι ωρα ηρθες εισαι ΤΡΕΛΟΣ που πας εισαι ΤΡΕΛΟΣ. Απορω γιατι σε αυτο το φορουμ δεν επιτρεπεται να χρησιμοποιουμαι τις λεξεις που γουσταρουμε αφου ειναι φορουμ ψυχολογιας και χρησιμοποιεται απο ενηλικες Ο.ο.Last edited by the_downward_spiral; 02-01-2013 at 16:47.
02-01-2013, 16:12 #6
poy να βοηθησω βρε φιλε?μηπως εννοεις οτι θελουν 1 λεπτο για να ξυρισουν ολο το κεφαλι αυτοι οι κουρεις-καθαρματα του ψυχιατρειου.
02-01-2013, 16:40 #7
Δημητρη εσυ θα προτιμουσες να ζησεις μια ζωη σε καταστολη και να σαι ερμαιο των ψυχιατρων εφοσον δεν υπαρχει μονιμη θεραπεια για την ασθενεια μας ή ευθανασια? Πιστευεις στο Θεο? Αν ναι, πιστευεις οτι σε βοηθαει?
Απαιτω απτους διαχειριστες να κανουν καινουργια στηλη στο φορουμ " Φιλοσοφικες Συζητησεις Τρελων". Γιατι ετση. Γιατι ειμαι τρελος...
02-01-2013, 16:50 #8
μερικες φορες προτιμω την ευθανασια οταν ζοριζομαι πολυ.πιστευω στον θεο αλλα οτι δεν ειναι τελειος και δεν βοηθαει καθολου
03-01-2013, 00:52 #9
Down spiral για ένα καφέ σε είπα να παμε μας έχεις γραμμένουσ στα αρχιδιαι σου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-01-2013, 20:45 #10
Mπορω να σε ρωτησω κατι? Τα φαρμακα εχουν παρενεργειες οπως πχ να τρεμουν τα χερια σου και να παιρνεις κιλα? Ποσο καιρο κραταει αυτο? Υπαρχουν καλες και κακες περιοδοι γενικα? Και κατι αλλο, εχεις νοσηλευτει? Που? Υπαρχουν καπου τετοια μερη και τι κανουν εκει? Επισης γιατι φοβασαι μη σε καταλαβουν?
07-01-2013, 22:05 #11
eutuxia, επερνα ζυπρεξα για πεντε χρονια και τωρα για 3 μηνες αμπιλιφαι, δεν εχω νοσηλευτει και αισθανομαι ασχημα οταν ειμαι με κοσμο, οχι με ολους ειναι μερικοι που τα παω καλα και αλλοι μου ειναι εχθρικοι απεναντι μου και φυσικα με ενδιαφερει να τα παω καλα . πριν την ψυχωση τα πηγαινα με ολους καλα και σπανια υπηρχε ανθρωπος εχθρικος απεναντι μου
07-01-2013, 22:33 #12
sorry gia ta greeklish alla bainw apo allo pc. pairnw polla farmaka alla eimai poly adinatos gimnazomai kai tora exw stisi. o gatros moy moy pe oti den exoyn parenergeies. to 2009 imoyn 106.7 kila me 4 farmaka. otan ekopsa ta farmaka paxina. kai tora me 8 farmaka dn exw parenergeies. apla tremw kamia fora apto agxos alla afto theoreite fisiologiko kai i filoi moy to pathainoyn.oloi agxonontai.tora eimai me peripoy 1.86,5 iipsos(:P:P toso eima telika) 81 kila. exw nosileutei 2 fores gia 1 mina sto axepa kai stin stauvroypoli. tora poy moy perase i paranoia ektos apo ilithios vlepw ta pragmata pio kathara kai se diavevaiwnw oti to prosopiko itan apsogo. eidika stin stavroypoli toys eixa priksei nomiza oti pethaina ,to idio kai sto axepa. :P
07-01-2013, 22:42 #13
ευχαριστω παιδια! Οπως εχω αναφερει ξανα εχω γνωρισει ενα ατομο που εχει νομιζω αυτο το προβλημα και προσπαθω να βγαλω ακρη, τελευταια εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης, βρεθηκαμε πριν λιγες μερες και παρατηρησα οτι εχει παρει καποια κιλα και οτι τρεμουν τα χερια του, τωρα εχει ξαναεξαφανιστει...Η βλακεια ειναι οτι δε μου το λεει και ενω ειμαι σχεδον σιγουρη αν δε το παραδεχτει και δε μου εξηγησει τι ακριβως συμβαινει δε ξερω πως να φερθω... Κουραγιο guys! Να το παλευετε, φανταζομαι πως ειναι πολυ δυσκολο! Και μη χολοσκατε αν καποιοι δε σας αποδεχονται! Προβλημα τους!
27-03-2013, 15:00 #14
emena mou traviksane 3 magnitikes giati den vriskane kathigites akoma oti exo me to zori vrikane oti exo psixosi perasanae 2 xronia mexri na tin vrun einai analogos to atomo k tin periptosi i psixosi etsi pisteuo egw :)
30-03-2013, 14:52 #15
Εμενα προσωπικα δν φαινεται καν! :) Δλδ αμα δεν το πω στον αλλον, δεν υπαρχει περιπτωση να παει καν το μυαλο του! Κ ασε που εχει τυχει να πω σε ατομα κ να μ λενε "δεν παιζει, δεν σε πιστευω!" :)
Ειναι θεμα πιστευω πως συμπεροφερεται ο αλλος στις κοινωνικες του συναναστροφες, αν ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του, αν διαγει εναν ομαλο βιο κ νορμαλ ζωη χωρις ακροτητες, αν ειναι περιποιημενος, αν ειναι κοινωνικος, ευγενικος κτλ!
Αν καποιος εχει περασει ψυχωσικο επεισοδιο κ παιρνει τη φαρμακευτικη του αγωγη, νομιζω μια χαρα μπορει να ειναι λειτουργικος κ να μην γινεται τιποτα αντιληπτο! παραδειγμα εγω ας πουμε (ψωνιο :p). Απο την αλλη αν καποιος ειναι στην οξεια φαση και χωρις φαρμακευτικη αγωγη και σε ψυχωση σοβαρης μορφης, πχ να μιλαει μονος του στο δρομο, να ξαπλωνει στα πεζοδρομια η να κανει κατι αλλο ακραιο, εκει νομιζω ναι μπορει καποιος να παει το μυαλο του. Αλλα κ παλι τπτ δν ειναι σιγουρο διοτι μπορει πχ να ειναι αλκοολικος η τοξικομανης η ολα μαζι!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."