Mαρία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 163

Thread: Mαρία

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...έναν, μόνο έναν θα ήθελα να ξέρω που διάβασε όλα αυτά τα "ενδιαφέροντα" που γράφτηκαν σε αυτό το θρεντ :ΡΡΡΡ
    Εγω! Εγω! ..τα διαβασα ολα :) καθοτι αργοσχολη....νταξει..ισως οχι κι ολα...
    πολλα διαβασα..λιγα καταλαβα :)

ΥΓ: θεοφανια...ενα πουλακι μου ειπε ποια εισαι....και βρηκα στο ιντερνετ ...δυστυχως μονο μια φωτο σου..:) οφειλω να ομολογησω οτι εισαι πολυ ομορφη !!!!! :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Quote Originally Posted by nflu View Post

ΥΓ: θεοφανια...ενα πουλακι μου ειπε ποια εισαι....και βρηκα στο ιντερνετ ...δυστυχως μονο μια φωτο σου..:) οφειλω να ομολογησω οτι εισαι πολυ ομορφη !!!!! :)
    Τα μαθα για τα πουλάκια, όπως έμαθα ότι περάσατε και πολύ καλά ...:)
    Ελπίζω την επόμενη φορά να βρεθώ και γω στην παρέα. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δουλεύω σε τρελλούς ρυθμούς και έχω εξαφανιστεί από παντού...

Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο και ανταποδίδω γιατί άκουσα τα καλύτερα...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Τα μαθα για τα πουλάκια, όπως έμαθα ότι περάσατε και πολύ καλά ...:)
    Ελπίζω την επόμενη φορά να βρεθώ και γω στην παρέα. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δουλεύω σε τρελλούς ρυθμούς και έχω εξαφανιστεί από παντού...

Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο και ανταποδίδω γιατί άκουσα τα καλύτερα...:)
    :) :) δεν ειναι κομπλιμεντο...ειναι η πραγματικοτητα :) σπανιο να βρισκεις ομορφια και εξυπναδα μαζι :)

:) :) δεν ειναι κομπλιμεντο...ειναι η πραγματικοτητα :) σπανιο να βρισκεις ομορφια και εξυπναδα μαζι :)
    ..φλου, οκ....
    Δώσε διεύθυνση για να στείλω σαμπάνιες, λουλούδια και ότι άλλο θες κοριτσάκι μου.....:ΡΡΡΡ

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια..:)

Senior Member
    Εγω! Εγω! ..τα διαβασα ολα :) καθοτι αργοσχολη....νταξει..ισως οχι κι ολα...
    πολλα διαβασα..λιγα καταλαβα :)

Έτσι είναι Φλού όπως το λες, κανένας δεν θα τα καταλάβει αμέσως όλα αυτά..
    Γιατί υπάρχει κι εδώ ένα μυστικό για να μην τα κοροϊδεύουμε αυτά τα λόγια.
    Δες το.
    «Ένα Σάββατο ο Παύλος με το Βαρνάβα βρισκόταν στους Φιλίππους πόλη της Μακεδονίας.
    Βγήκαν λοιπόν έξω από την πόλη στο ποτάμι όπου ήταν ο τόπος της προσευχής
    κι εκεί μιλούσαν με τις γυναίκες που είχαν συγκεντρωθεί.
    Μόνο μια γυναίκα που ονομαζόταν Λυδία πωλήτρια πορφύρας, μόνο αυτή άκουγε, καμία άλλη,
    << και ο Κύριος άνοιξε την «καρδιά» της>> ώστε να δίνει προσοχή σ’ αυτά που έλεγε ο Παύλος.»

Πράξεις Αποστόλων ις’ 11-15.

Senior Member
    Επιστροφη λοιπον στις Πραξεις των Αποστολων γιατι ειχαμε ξεφυγει λιγο!! Μαρικα δν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει, αλλα οι προφητειες του Ευαγγελιστη Ιωαννη ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ πιο διδακτικες!! :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Επιστροφη λοιπον στις Πραξεις των Αποστολων γιατι ειχαμε ξεφυγει λιγο!! Μαρικα δν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει, αλλα οι προφητειες του Ευαγγελιστη Ιωαννη ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ πιο διδακτικες!! :p
    Όταν όμως ο Κύριος ανοίξει την <<καρδιά σου>> για να καταλάβεις τα μυστικά του Παύλου άλλα λόγια θα λες. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marika View Post
    Όταν όμως ο Κύριος ανοίξει την <<καρδιά σου>> για να καταλάβεις τα μυστικά του Παύλου άλλα λόγια θα λες. :)
    Ναι αλλα εγω προτιμω τον Ιωαννη πως το λενε!! :p

Senior Member
    Κι εγώ τον Παρλιάρο, γιατί οι συνταγές του είναι χωρίς μυστικά και πάντα πετυχαίνουν!! :p
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κι εγώ τον Παρλιάρο, γιατί οι συνταγές του είναι χωρίς μυστικά και πάντα πετυχαίνουν!! :p
    Εσυ εισαι της υγιεινης διατροφης ομως, κανονικα θα επρεπε να αποφευγεις τα θερμιδουχα κ παχυντικα γλυκα κ σιροπιαστα του Παρλιαρου!! Θα επρεπε να τρως κουνουπιδι βραστο με λαχανο!!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Εσυ εισαι της υγιεινης διατροφης ομως, κανονικα θα επρεπε να αποφευγεις τα θερμιδουχα κ παχυντικα γλυκα κ σιροπιαστα του Παρλιαρου!! Θα επρεπε να τρως κουνουπιδι βραστο με λαχανο!!! :p
    Ναι σωστά καλό μου! Τα φτιάχνω όμως για τους δικούς μου και θέλω να έχω εξασφαλισμένη την επιτυχία! Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ναι σωστά καλό μου! Τα φτιάχνω όμως για τους δικούς μου και θέλω να έχω εξασφαλισμένη την επιτυχία! Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά! :p
    Αααα σε καταλαβα εσενα, τα κανεις για τους αλλους να τα τρωνε να παχαινουν κ να μενεις εσυ αδυνατη! Πονηρουλα!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by marika View Post
    Έτσι είναι Φλού όπως το λες, κανένας δεν θα τα καταλάβει αμέσως όλα αυτά..
    Γιατί υπάρχει κι εδώ ένα μυστικό για να μην τα κοροϊδεύουμε αυτά τα λόγια.
    Δες το.
    «Ένα Σάββατο ο Παύλος με το Βαρνάβα βρισκόταν στους Φιλίππους πόλη της Μακεδονίας.
    Βγήκαν λοιπόν έξω από την πόλη στο ποτάμι όπου ήταν ο τόπος της προσευχής
    κι εκεί μιλούσαν με τις γυναίκες που είχαν συγκεντρωθεί.
    Μόνο μια γυναίκα που ονομαζόταν Λυδία πωλήτρια πορφύρας, μόνο αυτή άκουγε, καμία άλλη,
    << και ο Κύριος άνοιξε την «καρδιά» της>> ώστε να δίνει προσοχή σ’ αυτά που έλεγε ο Παύλος.»

Πράξεις Αποστόλων ις’ 11-15.
    βασικα...ειπα ψεμματα...ουπς..καταλαβα τα παντα :) η μαμα μου μαλλον γεννησε ευστροφο παιδι....αλλα δεν το κανουμε θεμα γιατι φοβομαστε την βασκανια :)
    κι οταν στο μετωπο μου λαμπει το ιερο αστρο της γνωσης συνηθως φοραω κασκετο...για να μη τυφλωθουν οι αμοιροι ηλιθιοι :)

οκ...σοβαρα τωρα....αν θελησω ποτε μαρικουλα μου να κατηχηθω...θα παω στην πηγη κατευθειαν...δηλαδη σε ενα κατηχητικο καποιου ορθοδοξου ναου...θα βρω εναν καλο παππουλη και θα συζητησω μαζι του....το θεμα ειναι βεβαια οτι ειναι πιο ευκολο να κερδισεις το τζοκερ...παρα να βρεις εναν καλο παπουλη...αλλα οκ...οσες πιθανοτητες υπαρχουν να παω για κατηχηση...αλλες τοσες υπαρχουν και να βρω :)
    φιλια :)

Senior Member
    Εγω παντως οσο περιεργο κι αν σας φαινεται, μεχρι την ηλικια των 16 πηγαινα κατηχητικο. βασικα με στελνανε, κ εμενα κ την αδερφη μ, λεγαμε τραγουδακια, παιζαμε παιχνιδια (ειχε κ μπιλιαρδο!) κ στο τελος μας δινανε κ γλυκακι !! Πολλες φορες μας φτιαχνανε κ πρωινο γαμαουα!! Εμεις δεν ειχαμε παπα, ειχαμε "δεσποινιδες", ετσι τις αποκαλουσαμε! Nfu εσυ πηγαινες??

Senior Member
    βασικα...ειπα ψεμματα...ουπς..καταλαβα τα παντα.. φιλια :)
    χαχαχα Ψέεεμματααααα!!! Αμάρτησες τεκνό μου!! Τιμωρία και "άνοιξε" παλάμες να σε ραπίσω!

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast