Results 91 to 105 of 163
Thread: Mαρία
-
17-01-2013, 21:00 #91
.
Mην εκτίθεσαι ...
- 17-01-2013, 21:07 #92
Μπαίνεις σε φόρουμ ψυχολογίας για να λες σε μέλη που έχουν προβλήματα, ότι έχουν καταληφθεί από δαιμόνια. Αυτό το λέω για να δεις ποιός εκτίθεται εδώ μέσα..
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
17-01-2013, 23:32 #93
μαρία μαρία...πες τι δεν καταλαβαίνεις...πρωτον πρώτον εκει που ποθεις να φερεις γαλήνη εσυ εχεις σκορπίσει ταραχή ...αστο βρε κοπελιά μου...εχω αδικο?..πες μου κατι καλό που βγήκε απο όλο αυτό....
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
18-01-2013, 06:05 #94
- Πριγκιπέσα -
Θα γράψεις δέκα φορές
αυτά τα λογάκια:
Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
πώς να σου το πω
έλεγα περνούν τα χρόνια
θα συμμορφωθώ.
Μα είναι δώρο άδωρο
ν' αλλάξεις χαρακτήρα
τζάμπα κρατάς λογαριασμό
τζάμπα σωστός με το στανιό.
Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
κι έφτασα ως εδώ
λάθη στραβά και πάθη
μ' έβγαλαν σωστό. κλπ. κλπ.
Μέτα θα γράψεις δέκα φορές
Αυτά τα λογάκια:
Ενώ εγώ η ταλαίπωρη
θέλω να κάνω το καλό
αυτο το οποίο θέλω
κάνω το κακό
αυτό το οποίο δεν θέλω,
ποιος θα με ελευθερώσει
από το κράτος του θανάτου αυτού;;;
Και ... μετά θα ψάξεις
να βρεις ... βάλσαμο
...να βάζεις στην
... πληγή σου..............................!
yst.να και κάτι καλό που βγήκε από όλο αυτό...ε;;;
18-01-2013, 06:47 #95
ετσι σε θελω σκληρή ..αλλα πρεπει να πω οτι δείχνεις επιείκεια ....βαλε στην πριγκιπέσα απο καμια 100αρια φορες γραφή να μαθει να αντιδραει...χαχαχαχαχα...καλ ημερααααααααα σε ολους!!!!!!!!
18-01-2013, 08:59 #96
18-01-2013, 10:52 #97
Αχ, ΗΛΙΑΝΝΑΚΙ,
τι να σου πρωτο πω, όταν θ’αναλύσουμε μαζί το διαδικτυακό σου όνομα θα δεις μόνη σου τι εκπέμπουν αυτά τα μάτια και η καρδούλα σου που τα βλέπω νοερά από την πρώτη στιγμή ήρθα εδώ.
Αύριο γίνονται πενήντα μέρες που είμαι εδώ. Καλός ο μεσαίωνας καλή κι η ιερά εξέταση δε λέω, όμως, κράτα την καρδούλα σου και βλέπε εδώ: ..οι Χριστιανοί μια μέρα θ’ αντιληφθούν ότι βαπτίστηκαν χριστιανοί αλλά αυτό δεν αρκεί. Χριστιανή συνείδηση χρειάζονται. Μας βάπτισαν Χριστιανόπουλα όταν είμαστε μικρά, αλλά δεν ζήτησαν τη γνώμη μας, ίσως να προτιμούσατε να βαπτιστείτε βουδιστής ταοϊστής ή δεν ξέρω τι... Καταλάβετε, οδηγούμαστε σε μια κατανόηση πολύ μεγάλη. Βαπτιστήκατε Ορθόδοξος, προτεστάντης, καθολικός, ναι, μα δεν ζείτε μια θεία αγγελική ζωή, ζείτε μια ενδιάμεση ζωή. Όχι αγαπητή μου, δεν αρκούμαστε ότι βαπτιστήκαμε Ορθόδοξοι. Σε λίγο όλοι θα λένε: <<Θα γίνω συνειδητά καθολικός δηλαδή Παγκόσμιος!>> Δεν θα υπάρχει διαχωρισμός στην καρδιά μας ούτε μίσος, κι εχθρότητα, αλλά μόνο πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι παιδιά του Θεού κι Εκείνος αγαπάει όλα τα παιδιά Του το ίδιο και δεν ξεχωρίζει κανένα. Προς το παρόν νομίζετε ότι τα άλλα δεν είναι παιδιά του Θεού και κάποιοι τ’ απορρίπτουν κι έτσι δεν Δοξάζουν τον Ύψιστο Ορθά. Αλλιώς παρά τις διαφορές, όλοι θ' αγκάλιαζαν όλους τους ανθρώπους με την πεποίθηση ότι όλοι είναι παιδιά του Θεού. Κι όλα αυτά σου τα έγραψα με την δική Του αγάπη, που μας διαφυλάττει και μας διατηρεί άριστα στην ποθητή μας Πίστη.Last edited by marika; 18-01-2013 at 15:02.
18-01-2013, 15:30 #98
Ειρηνη υμιν ειπεν ο Κυριος!!! Make love not war ειπε ο John Lennon!! (Ασχετο! :p)
Ο Θεος θελει το ποιμνιο του ενωμενο! Ους ο Θεος συνεζευξε θνητος μη χωριζετω! (Δεν ξερω κ αν τα λεω κ σωστα, εχω χρονια να πιασω αρχαια!) Ξερω κ ενα αλλο που λεει "Εγω ειμι η αμπελος η αληθινη κ ο πατηρ μου ο γεωργος εστι. Παν κλημα εν εμοι μη φερον καρπον αιρει αυτο, κ παν το καρπον φερει καθαιρει αυτο" (αυτα ειναι αναμειξη ποντιακων με αρχαια). Α κ εννοειται οτι ξερω το Πιστευω εις εναν Θεον πατερα παντοκρατορα! Μαρικα εχω ανεβει στην εκτιμηση σου τωρα, ετσι?? :p" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-01-2013, 17:05 #99
Ωραία τα λες καλή μου, για την άμπελο την αληθινή, η άμπελος γνωρίζει ένα μυστικό και ο άνθρωπος δεν το γνωρίζει, ούτε καν το υποψιάζεται και να που τα κλήματα ξεπέρασαν τους ανθρώπους.
Δες το παράδειγμα του αμπελιού...πως συμβαίνει τα κουκούτσια να βρίσκονται μέσα στη ρώγα του σταφυλιού; πως;
Στις μέρες Lacrymosa κάθε Αδάμ χρωστά να αγαπά την δική του Εύα, η οποία είναι η ευεργέτιδα της ανθρωπότητας. Γιατί; Γιατί αυτή έφαγε το μήλο.
Δεν νομίζεις ότι θα βαριόμασταν στον Παράδεισο χωρίς να κάνουμε τίποτα; Ενώ η Εύα συλλογίστηκε και είπε σκεπτόμενη τον Αδάμ: Αυτόν τον φτωχό, τον δυστυχισμένο ας τον κάνω να εξελιχθεί. Κι έφαγε το μήλο. Aυτή έδωσε την ώθηση για την εξέλιξη. Βέβαια την κατηγόρησαν, μη την κατηγορήσετε ότι ήταν περίεργη, γιατί η καταγωγή της επιστήμης και της νοημοσύνης είναι η περιέργεια. Ο Αδάμ δεν ήταν πολύ περίεργος, ο φτωχός! Αλλά η Εύα, αντίθετα, ήθελε να γνωρίσει τα πάντα, να μάθει τα πάντα, κι έτσι εκδιώχθηκαν για να μάθουν, να γνωρίσουν τη γη, μια σκοτεινή πολύ κρύα περιοχή, που είναι η πυκνή πλευρά της ύλης. Θυμάσαι όμως τι λέει η γραφή; ότι η Γυναίκα θα συντρίψει το κεφάλι του φιδιού; Δεν είναι ο άντρας. Η γυναίκα αυτή που παρέσυρε την ανθρωπότητα προς τα κάτω και τώρα αυτή πάλι, θα την παρασύρει προς τα πάνω, να είσαι απόλυτα σίγουρη.
18-01-2013, 17:19 #100
Συμφωνω μαζι σου ετσι οπως τα λες ειναι!!! Α δεν σου πα ξερω κ το "Τη Υπερμαχω στρατηγω τα νικητηρια, ως λυτρωθεισα των δεινων ευχαριστηρια, αναγραφω σε η πολις σου Θεοτοκε" το τραγουδουσαμε στο σχολειο στη χορωδια!! Ανελυσε το κ αυτο το εδαφιο θελω να δω το βαθυτερο νοημα που κρυβει!!! :p
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-01-2013, 18:19 #101
Σ’ Εσένα Θεοτόκε, την Υπέρμαχο Στρατηγό,
μ’ ευγνωμοσύνη η Πόλη σου αποδίδει τη νίκη.
Και σου αναπέμπει θερμές ευχαριστίες,
επειδή (με τη δική σου επέμβαση)
λυτρωθήκαμε απ’ τις συμφορές.
Εσύ όμως που η δύναμή σου είναι ακατανίκητη,
ελευθέρωσε κι εμένα από κάθε είδους κινδύνους,
για να σου αναφωνώ:
Χαίρε, Νύμφη ανύμφευτε.
Tο βαθύτερο νόημα κρύβεται εδώ:
Όπου κι αν περπατήσεις Lacrymosa
εδώ να ξαναγυρνάς.. στο όνομα της αγάπης βάλε το δικό σου όνομα << Lacrymosa!>>. Γίνε η ίδια η Αγάπη!
1 Αν τις γλώσσες των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων, αλλά αγάπη δεν έχω, έχω γίνει χαλκός που ηχεί ή κύμβαλο που αλαλάζει.
2 Και αν έχω προφητεία και ξέρω τα μυστήρια όλα και όλη τη γνώση, και αν έχω όλη την πίστη, ώστε όρη να μετακινώ, αλλά αγάπη δεν έχω, τίποτα δεν είμαι.
3 Και αν δώσω για τροφή όλα τα υπάρχοντά μου και αν παραδώσω το σώμα μου, για να καώ, αλλά αγάπη δεν έχω, τίποτα δεν ωφελούμαι.
4 η Lacrymosa μακροθυμεί, συμπεριφέρεται με χρηστότητα
η Lacrymosa, δε ζηλεύει,
η Lacrymosa δε μεγαλοκαυχιέται, δε φουσκώνει από υπερηφάνεια,
5 η Lacrymosa δε συμπεριφέρεται άσχημα, δε ζητά τα δικά της, δεν παροξύνεται, δε λογίζεται το κακό,
6 δε χαίρει για την αδικία, συγχαίρει όμως στην αλήθεια.
7 η Lacrymosa Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.
8 Η αγάπη ποτέ δεν πέφτει. Είτε όμως προφητείες, θα καταργηθούν. είτε γλώσσες, θα πάψουν, είτε γνώση, θα καταργηθεί. 9 Γιατί μερικώς γνωρίζουμε και μερικώς προφητεύουμε. 10 Όταν όμως έρθει το τέλειο, το μερικό θα καταργηθεί. 11 Όταν ήμουν νήπιο, λαλούσα σαν νήπιο, φρονούσα σαν νήπιο, λογιζόμουν σαν νήπιο. Όταν έγινα άντρας, κατάργησα τα νηπιακά πράγματα. 12 Γιατί βλέπουμε τώρα μέσα από κάτοπτρο αινιγματικά, τότε όμως πρόσωπο με πρόσωπο. Τώρα γνωρίζω μερικώς, τότε όμως θα γνωρίσω καλά καθώς και γνωρίστηκα καλά. 13 Τώρα λοιπόν μένουν: πίστη, ελπίδα, αγάπη. Τα τρία αυτά. Μεγαλύτερη όμως από αυτά είναι η αγάπη.
Προς Κορινθίους Α'Κεφ..13.
18-01-2013, 18:25 #102
Πες τα ρε συ Μαρικα να αγιασει το στομα σου! Η Lacrymosa ειναι καλη κ εχει ολα τα χαρακτηριστικα που προανεφερες αυτα να τα βλεπουν οσοι δεν την πανε!! Χιχιχιχιχι!! Τι αλλο να πουμε... Α ναι.. Το "Η ζωη εν ταφω κατετεθης Χριστε και αγγελων στρατιαι το υπολοιπο δν το θυμαμαι".. εξηγησε το μ λιγο κ αυτο... εχει αλληγορικη σημασια οταν λεει "η ζωη εν ταφω"??
18-01-2013, 18:39 #103
γεια σας...μια κ η μαρίκα μας κάνει κατηχητικό θελω να ρωτήσω κ εγώ...ζούμε στους έσχατους καιρούς?.....η αποκαλυψη παιρνει σαρκα κ οστά?....τι γνωμη εχει για την καρτα του πολίτη?...ποτε έρχεται το σφραγισμα?...
18-01-2013, 18:43 #104
Ελα Ηλιαννα κ εσυ να κατηχηθουμε παρεα!! Εγω αποκομιζω τρομερες γνωσεις κ τρομερες αληθειες παντως!! Μαρικα προχωρα δυναμικα κ ακαθεκτα!! Ενα ενα ρε συ Ηλιαννα θα την ζορισεις την κοπελα!! Κ ασε που προεχω εγω!! :p Μαρικα θελω να σε ρωτησω το εξης (κ θα απαντησεις πρωτα σε μενα κ μετα στην Ηλιαννα χιχιχιχιχι :p), τι αποψη εχει ο θεος για τον προγαμιαιο ερωτα? Ειναι σωστο η οχι? Θελω να μου βρεις κ καποιο σχετικο εδαφιο κ να το αναλυσεις!! Ευχαριστωωωω!!! :PPP
18-01-2013, 18:50 #105
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή