Εχει προβλημα η με δουλευει??? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 126
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    30 χρονών είσαι βρέ.!.!.! Εγώ νόμιζα ότι ήσουν 10!!!:D
    χαχα... ευχαριστω, μακαρι να ειμαι παντα ετσι :)

Banned
    ευτυχία, αυτό που ονομάζεις 'νοιάξιμο' και 'ενδιαφέρον', είναι πιθανότατα απλά η αδυναμία σου να ξεκολλήσεις και η ανάγκη σου να νιώθεις 'καλή και συμπονετική'. Δεν αμφιβάλλω βέβαια ότι μπορεί να έχεις γενικά καλά αισθήματα για τους συνανθρώπους σου... αλλά όταν θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιον, καλό είναι να κοιτάμε κιόλας αν πράγματι τον βοηθάμε. Κι εσύ αυτό δεν το κάνεις. Απλά ακολουθείς τις μυστήριες συμπεριφορές του και επί της ουσίας, όχι μόνο δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, αλλά με την ανοχή σου γίνεται περισσότερο δυσλειτουργικός.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Στείλε PM στον Administrator (νομίζω NikosD λέγεται) και πές του να τροποποιήσει τον τίτλο του thread απο το "έχει πρόβλημα ή με δουλέυει???" σε "είμαι τελείως βλήμα και ζώον ή είμαι troll???"

Kαληνύχτα γλυκιά μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Στείλε PM στον Administrator (νομίζω NikosD λέγεται) και πές του να τροποποιήσει τον τίτλο του thread απο το "έχει πρόβλημα ή με δουλέυει???" σε "είμαι τελείως βλήμα και ζώον ή είμαι troll???"

Kαληνύχτα γλυκιά μου.
    Το τι ειναι ο καθενας μας φαινεται απο τον τροπο που εκφραζεται! Καλη σου νυχτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    ευτυχία, αυτό που ονομάζεις 'νοιάξιμο' και 'ενδιαφέρον', είναι πιθανότατα απλά η αδυναμία σου να ξεκολλήσεις και η ανάγκη σου να νιώθεις 'καλή και συμπονετική'. Δεν αμφιβάλλω βέβαια ότι μπορεί να έχεις γενικά καλά αισθήματα για τους συνανθρώπους σου... αλλά όταν θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιον, καλό είναι να κοιτάμε κιόλας αν πράγματι τον βοηθάμε. Κι εσύ αυτό δεν το κάνεις. Απλά ακολουθείς τις μυστήριες συμπεριφορές του και επί της ουσίας, όχι μόνο δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, αλλά με την ανοχή σου γίνεται περισσότερο δυσλειτουργικός.
    Μαρινα το σιγουρο ειναι οτι με νοιαζει πραγματικα! Απο εκει κ περα γι αυτο και ζηταω γνωμες, επειδη δεν ειμαι σιγουρη αν τον βοηθαω η οχι... Απλα οταν αντιδρω διαφορετικα η απαντηση ειναι οργη και οτι δεν καταλαβαινω, ειναι ακομα χειροτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    ΟΜG! Βρεθηκαμε εχθες τυχαια μετα απο τοσες μερες σε ενα μαγαζι κ μου ειπε οτι μπορει να παει πχ με 3 γυναικες το ιδιο βραδυ, τη μια μετα την αλλη, χωρις να νιωθει τιποτα για καμια, και οτι δεν εχει τιποτα μεσα του να δωσει! Υπαρχει ασθενεια που να το προκαλει αυτο? Η γινεται ενας ανθρωπος να ειναι τοσο αχορταγος σεξουαλικα? Αν γνωριζει καποιος διαφωτειστε με διοτι εχω μεινει!
    ευτυχια, αν ηταν να κλεινουμε στα ψυχιατρεια οσους ανδρες μπορουν να γαμανε περαστικες χωρις συναισθηματα , ολοι μεσα θα ηταν...
    μην ιατρικοποιεις τα παντα για να λυσεις τις δικες σου δυσαρεσκειες.
    μην μπαινεις σε τετοιου ειδους προβληματισμους και μην προσπαθεις να παιξεις τον γιατρο η τον κοντινο συγγενη.
    ο ανδρας αυτος σε ενδιαφερει ερωτικα .ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    το να μην εχεις μαζι του αυτο που θελεις εσυ, ειτε γιατι δεν θελει, ειτε γιατι εχει καποια παθηση, ειναι αυτο που σε αφορα κι οχι τα πιθανα προβληματα του.
    εισαι γιατρος?εισαι γυναικα του? εισαι πρωτου βαθμου συγγενης? σου ζητησε ιατρικη βοηθεια? νομιζω πως οχι.
    ασε λοιπον το σκεπτικο περι της βοηθειας που θελεις να του προσφερεις για ΟΤΑΝ και ΑΝ στην ζητησει και την φροντιδα του αστην στους οικειους του και ξεκαθαρισε αν εχει καποιο ρολο στην δικη σου ζωη, αν τον θελεις σε αυτην, εφοσον σε θελει κι αυτος φυσικα.
    μην ριχνουμε ολες τις συμπεριφορες σε ασθενειες, υπαρχει και η βουληση.

Senior Member
    τι σημασια εχει αν ειναι κακος,
    η αν εχει στ'αληθεια προβλημα?
    ξερεις η περιεργεια λενε σκοτωσε την γατα!!
    κουκλιτσα μου..σταματα να παριστανεις τον...ψυχιατρο!!
    μια πετρα κι ενα τουβλο...
    τι περιμενεις να σου ανοιξει κανενα κεφαλι?
    και απειλες του τυπου<<θα σας κοψω τα λαρυγγια>>
    φυγε πριν σε βρουν σε κανενα χαντακι και ειναι αργα...
    πες μου πραγματικα τι ειδους ρισκο ειναι αυτο?
    και θελει να σου κανει και παιδια??
    βρε θα μετακομιζα κι ολας!!!
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    remendy
    πραγματικα εσυ αν ειχες ενα παιδι κι εβγαινε με καποιον τυπο που το απειλουσε οτι θα του κοψει το λαρυγγι δεν θα σε ανυσηχουσε αυτο?
    εδω το παλικαρι εχει και θεμα και αρνηση!νομιζω ας τον βοηθησουν οι δικοι του..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by secretly View Post
    remendy
    πραγματικα εσυ αν ειχες ενα παιδι κι εβγαινε με καποιον τυπο που το απειλουσε οτι θα του κοψει το λαρυγγι δεν θα σε ανυσηχουσε αυτο?
    εδω το παλικαρι εχει και θεμα και αρνηση!νομιζω ας τον βοηθησουν οι δικοι του..
    φυσικα και θα με ανησυχουσε καλη μου!
    αλλα η ευτυχια δεν ειναι η μανα κανενος. για σχεση ενδιαφεροταν.
    ας κρατησει αποστασεις η ας κανει σχεση αν της φαινεται καλος, αλλα το να "τον βοηθησει" δεν της το ζητησε κανεις

καλο ειναι να μην δωσουμε πια αλλο γκομενιστικες συμβουλες.ωστοσο προκειται για ατομο πιστευω που χρηζει ψυχιατρου.αλλα σε καμια περιπτωση ευκολα να μην δινουμε συμβουλες για τον αθελητο εγκλεισμο του(το θεωρω αισχρο) γιατι οποιος το λεει πρεπει να σκεφτεται οτι και αυτος εχει τετοιο κινδυνο και τα φαρμακα δεν δινουν σε κανενα τετοια πια αυτοπεποιθηση να το αποκλειει καποιος για τον εαυτο του.αλιμονο ειναι αφελες...
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 31-01-2013 at 14:31.

ΥΓ αυτος ο 'κυριος' που μιλαει η ευτυχια πρεπει να πληροφορηθει απο την ιδια οτι τα ψυχωσικα ατομα ειναι ιδιαιτερα εξυπνα και να μην υποτιμαει κανεναν μην φαει και αυτος(αν δεν εχει φαει) καμια κεραμιδα.το λεω αυτο για το αγορι'' της ευτυχιας που μας υποτιμησε εμας τους ψυχωτικους λεγοντας οτι οποιος παει ψυχιατρο ειναι και βλακας.ευτυχια παντως καλη τυχη...θα την χρειαστεις αν κατα βαθος θελεις να μεινεις μαζι του.(παντως δεν ειναι το καλυτερο να αφηνουμε τα πραματα στην τυχη(καλυτερα να τον χωριζες))

Senior Member
    Απλα εχω διαβασει οτι ενας διπολικος σε περιοδο μανιας μπορει να το κανει αυτο, ανεξελεγκτη σεξουαλικη δραστηριοτητα και απουσια συναισθηματων! Το θεμα δεν ειναι οτι μου τα λεει, το θεμα ειναι οτι τα κανει κιολας! Αν υπαρχει καποιος με παρομοια εμπειρια αν θελει να μου εξηγησει αν οντως γινεται!
    σου απαντω εγω οτι γινεται αυτο,σε μια περιοδο μανιας πανω φυσικα γινεται.................................κ� �ι στην οριακη διαταραχη προσωπικοτητας γινεται......................

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους! Εδω και μερικους μηνες γνωρισα σε φιλικο μαγαζι ενα παιδι... Βραδυ, και ελαφρως φτιαγμενη απο ποτα... τελοσπαντων, μεσα στα πρωτα λεπτα γνωριμιας ηρθαμε πολυ κοντα και ξεκινησε μια περιεργη επαφη... Στην αρχη βγαιναμε και κοιμομασταν μαζι, ειχα αρχισει να παρατηρω ομως καποια περιεργα πραγματα...πχ. αρχισε να μου λεει οτι δε μπορει να κανει σχεση, οτι εχει να κανει εδω και 8 χρονια, μετα με περιεργο υφος "εγω δεν κανει να ερωτευτω", μετα μου αφηνε υπονοιες οτι ανηκει σε καποια αντιεξουσιαστικη οργανωση, μια φορα εκει που πιναμε ποτο αρχισε να μου λεει οτι δε πρεπει να φοραω ψηλα τακουνια μαζι του γιατι μπορει να χρειαστει να τρεξω...στην αρχη ελεγα πινει και λεει χαζομαρες, μια μερα εκει που πιναμε καφε, μεσημερι, μου ειπε εγω δεν ειμαι σαν ολους, ειμαι ημιθεος... δεν εδινα σημασια, ειπα απλα ειναι ιδιομορφος... ενα βραδυ γυρνουσαμε απο εξοδο και ξαφνικα σταματησε σε ενα στενο, και ενω εγω περιμενα, γυρισε κρατωντας ενα τουβλο κ μια πετρα... τον ρωτησα τι ειναι αυτα? Μου απαντησε ξερεις να οδηγεις μηχανακι? Ηξερε πως οχι! Σηκωθηκα, πηγα σπιτι και τον πηρα τηλ και μου ειπε δεν ερχομαι, γιατι εισαι φασιστρια, εισαι κι εσυ με αυτους και θελεις να με παγιδευσεις, αλλα εγω θα σας κοψω σε ολουσ τα λαρυγγια! Φυσικα τρομαξα πολυ! Την αλλη μερα πηγα σε ειδικο! Μου ειπε οτι σιγουρα εχει προβλημα και να απομακρυνθω... Αυτος μου ζητησε βεβαια συγγνωμη την αλλη μερα, εγω του ειπα οτι χρειαζεται βοηθεια αλλα δεν το δεχτηκε... 2-3 μερες μετα με επαιρνε τηλεφωνο αργα το βραδυ, ηρθε κατω απο το σπιτι μου και μου ζητησε να του ανοιξω...φοβηθηκα, μου ελεγε οτι εχει ανεβει στο μπαλκονι και εχει αιματα στα χερια... φωναξα ενα φιλο μου να τον διωξει, με βιαιο τροπο αλλα απλα τον τρομαξε... Το θεμα ειναι πως μετα μετανιωσα, αρχισε να μου λειπει, σκεφτηκα οτι απλα ειχε πιει κ ημουν υπερβολικη! Αρχισαμε να ξαναβλεπομαστε! Αλλα πλεον ηταν ακομα πιο περιεργος! Με εβλεπε μονο πολυ αργα, σηκωνοταν και εφευγε μολις καναμε κατι, αρχισε να μου λεει οτι εχει απομυθοποιησει τις γυναικες και τις θεωρει κατωτερα οντα και αλλα τρελα, με εβλεπε και δε μου μιλουσε, μετα με εβλεπε και μου ελεγε οτι ειμαι η μονη γυναικα που θελει να κανει παιδια, μετα οτι ειναι με αλλη και να μη του στελνω μηνυματα... γενικα μια συμπεριφορα οτι να ναι! Σαν να θελει να με πληγωνει...Μου εχει μεινει μια τεραστια αποροια απο ολα αυτα και δε μπορω να ηρεμησω! Εχει προβλημα η απλα ειναι κακος ανθρωπος???
    μπηπως αραγε,λεω τωρα εγω εχει παραληρητικες ιδεες.............μηπως λεω τωρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    καλο ειναι να μην δωσουμε πια αλλο γκομενιστικες συμβουλες.ωστοσο προκειται για ατομο πιστευω που χρηζει ψυχιατρου.αλλα σε καμια περιπτωση ευκολα να μην δινουμε συμβουλες για τον αθελητο εγκλεισμο του(το θεωρω αισχρο) γιατι οποιος το λεει πρεπει να σκεφτεται οτι και αυτος εχει τετοιο κινδυνο και τα φαρμακα δεν δινουν σε κανενα τετοια πια αυτοπεποιθηση να το αποκλειει καποιος για τον εαυτο του.αλιμονο ειναι αφελες...
    συμφωνω απολυτα, δεν ειμαστε γιατροι εδω μεσα για να αποφασιζουμε κατι τοσο ακραιο κ φυσικα εγω δε θα το εκανα ποτε, επισης θεωρω οτι το θεμα ξεπερναει τα ορια του γκομενικου κ αυτο προσπαθω να εξηγησω, οτι εγω απλα θελω να ειναι καλα ο ανθρωπος, ολα τα αλλα ερχονται δευτερα, ναι μεν δεν ειναι δικη μου δουλεια θεωρητικα, αλλα εφοσον το εχω αντιληφθει δε μπορω να κανω και τον κινεζο! Θα περιμενω λοιπον κ αν μου ζητησει βοηθεια θα την εχει, δεν εχω μαθει να παραταω τους ανθρωπους επειδη εχουν ενα προβλημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΥΓ αυτος ο 'κυριος' που μιλαει η ευτυχια πρεπει να πληροφορηθει απο την ιδια οτι τα ψυχωσικα ατομα ειναι ιδιαιτερα εξυπνα και να μην υποτιμαει κανεναν μην φαει και αυτος(αν δεν εχει φαει) καμια κεραμιδα.το λεω αυτο για το αγορι'' της ευτυχιας που μας υποτιμησε εμας τους ψυχωτικους λεγοντας οτι οποιος παει ψυχιατρο ειναι και βλακας.ευτυχια παντως καλη τυχη...θα την χρειαστεις αν κατα βαθος θελεις να μεινεις μαζι του.(παντως δεν ειναι το καλυτερο να αφηνουμε τα πραματα στην τυχη(καλυτερα να τον χωριζες))
    εγω το γνωριζω αυτο, και ο ιδιος ειναι ιδιαιτερα εξυπνος οπως ειπες, απλα νομιζω οτι το προβλημα του τον κανει να τα λεει αυτα, γιατι δε θελει με τιποτα να το παραδεχτει

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast