με εγκατελειψε ο αγαπημενος μου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 140
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Για δυσκοιλιοτητα εμπιστευτειτε dulcolax με δισακοδυλη!!! Δοκιμασμενο!! χαχαχαχαχαχα

Δαναη μου κακως του στειλες τα 50 ευρω για το playstation, δεν φτανει που σε παρατησε κ σε κερατωνει, του στελνεις κ λεφτα αν ειναι δυνατον! Λοιπον ριξ του ενα χεσιμο (χωρις dulcolax ) και βγες εξω ζησε την ζωη σου κ μην ασχολεισαι με αυτον τον κερατα, ρε ενα σωρο νεοι γκομενοι υπαρχουν εξω, κ εσυ κρεμεσαι απο τα σαγονια του μαλακα, αστον να παει στα κομματια κ πανε παρακατω!!!!
    λακρυ μου κοπελιτσα μου ......................μηπως τα κανει ολα αυτα σε φαση μανιας;;;;;;;;;;;
    ειναι ον λαιν στο σκαιπ και δε μου μιλα ποτε........................................

Senior Member
    Τζιπσι πονηρεψες εσυ κ μαγκεψες!! Δεν ειναι κακο αυτο!!
    να σε ρωτησω κατι εσυ ειχες ποτε ιδεες οτι ο συντροφος σου σε κοροιδευει;

Senior Member
    Δαναη μπορει κ να ειναι μπορει κ οχι!! Ξες τι θελω να κανεις, λοιπον αυτος φανταζομαι ξερει οτι κοβεις φλεβα γι αυτονα, λοιπον για καποιες μερες κανε οτι δν σε ενδιαφερει, πες σε φιλους γνωστους οτι τον εχεις ξεπερασει κ οτι φλερταρεις αλλον κτλ κ αναλογως την αντιδραση του θα φανει αν οντως δν σε θελει πια η αμα ειναι σε φαση κ το κανει ωστε να τρεχεις πισω του ! κανε το πειραμα κ μαθε την αντιδραση του! αυτος ρε συ οσο πιο πολυ κολλας τοσο φτυνει! οποτε κανε αποχη ενα διαστημα να δεις αμα θα γυρισει η οχι!! εγω στ θεση σ αυτο θα εκανα παντως!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Δαναη μπορει κ να ειναι μπορει κ οχι!! Ξες τι θελω να κανεις, λοιπον αυτος φανταζομαι ξερει οτι κοβεις φλεβα γι αυτονα, λοιπον για καποιες μερες κανε οτι δν σε ενδιαφερει, πες σε φιλους γνωστους οτι τον εχεις ξεπερασει κ οτι φλερταρεις αλλον κτλ κ αναλογως την αντιδραση του θα φανει αν οντως δν σε θελει πια η αμα ειναι σε φαση κ το κανει ωστε να τρεχεις πισω του ! κανε το πειραμα κ μαθε την αντιδραση του! αυτος ρε συ οσο πιο πολυ κολλας τοσο φτυνει! οποτε κανε αποχη ενα διαστημα να δεις αμα θα γυρισει η οχι!! εγω στ θεση σ αυτο θα εκανα παντως!!
    δε μπορω λακρυ μου δε μιλω με φιλους του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αλλα του στειλα ενα μηνυμα που λεει οτι
    εχουμε χωρισει αλλα ενδιαφερομαι σαν φιλη του κ οτι εαν ειναι αναγκη να με καλεσει!και
    μου απαντησε οτι τον κοροιδευα λεει τοσο καιρο,και μου ειπε οτι θα μου σουρει οσα δεν εχω ακουσει ποτε!
    σημειωσε οτι οταν ειχε ψυχωτικο επεισοδιο τον εψαχνα παντου κ ετρεχα κοντα του στο νοσοκομειο!
    ημουν 15 μερες εξω απο το σπιτι του!

Senior Member
    Λοιπον Δαναη ακουσε με πολυ σημασια κ αξια του εδωσες!! Ξερω οτι τον αγαπας οτι ενδιαφερεσαι κτλ, αλλα για να υπαρξει μια σωστη κ υγιης σχεση αυτο το ενδιαφερον πρεπει να υπαρχει και απο τις 2 πλευρες! Αυτος μπορει να χει βρει κ αλλη κ να γλενταει τη ζωη του, ειδικα αν ειναι σε φαση μανιας, μπορει να χει παρει τις γκομενες με το τσουβαλι! Οποτε βρες καποιον τροπο μεσω κοινων γνωστων να μαθεις αν προχωρησε στη ζωη του τι κανει κτλ! επισης πες του με τροπο οτι κ καλα εχεις βρει κ εσυ καποιον π σ αρεσει, να δεις τι θα κανει!!

Senior Member
    Λοιπον Δαναη ακουσε με πολυ σημασια κ αξια του εδωσες!! Ξερω οτι τον αγαπας οτι ενδιαφερεσαι κτλ, αλλα για να υπαρξει μια σωστη κ υγιης σχεση αυτο το ενδιαφερον πρεπει να υπαρχει και απο τις 2 πλευρες! Αυτος μπορει να χει βρει κ αλλη κ να γλενταει τη ζωη του, ειδικα αν ειναι σε φαση μανιας, μπορει να χει παρει τις γκομενες με το τσουβαλι! Οποτε βρες καποιον τροπο μεσω κοινων γνωστων να μαθεις αν προχωρησε στη ζωη του τι κανει κτλ! επισης πες του με τροπο οτι κ καλα εχεις βρει κ εσυ καποιον π σ αρεσει, να δεις τι θα κανει!!
    ειναι μακρυα αυτος..............και λεει οτι δεν εχει σχεση δε το παραδεχεται.............του το ειπα και μου απαντησε 3.30 το πρωι.............
    και μιλαγε πολυ θυμωμενος...................μου ειπε οτι εαν τον ενοχλω θα γινει σκοτωμος............ετσι ειπε χαρακτηριστικα γιατι του εριξα καταρα οτι με κοροιδευε..................

Senior Member
    Αυτο κ μονο οτι απαντησε πολυ θυμωμενος δειχνει οτι εχει λερωμενη τη φωλια του! Αν ηταν καθαρος κ σωστος δν θα ειχε να φοβηθει κ να κρυψει τιποτα!!

Senior Member
    Αυτο κ μονο οτι απαντησε πολυ θυμωμενος δειχνει οτι εχει λερωμενη τη φωλια του! Αν ηταν καθαρος κ σωστος δν θα ειχε να φοβηθει κ να κρυψει τιποτα!!
    μα και στο λιμανι που τον βρηκα εστησα καρτερι!
    μου πεταξε περα το χερι και ηταν σαν να μιλουσα στο διδυμο αδερφο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    καπως ετσι ηταν εξαλλος απο θυμο και ισως ηθελε να με δειρει!

Senior Member
    Κακως πηγες μονη σου στο λιμανι! Κοιτα πιστευω ειναι σε φαση οποτε αν τον τσιγκλας κ εσυ μπορει να νευριαζει! Ασε να περασει λιγος καιρος ακομα κ μετα θα φανει αν ηταν σε φαση η οχι!!

Senior Member
    Κακως πηγες μονη σου στο λιμανι! Κοιτα πιστευω ειναι σε φαση οποτε αν τον τσιγκλας κ εσυ μπορει να νευριαζει! Ασε να περασει λιγος καιρος ακομα κ μετα θα φανει αν ηταν σε φαση η οχι!!
    και μπορει να τα φτιαξε με αλλη ε;
    ηταν πολυ εξαλλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σου λεω αλλος ανθρωπος!
    ετσι μου ρχεται να παω κατω να γινει σκοτωμος!
    οταν του στειλα τα λεφτα μου ειπε κακως τα στειλα ,και οτι εαν με δει θα γινει σκοτωμος!

Senior Member
    εντωμεταξυ μια φορα που του μιλησα και μοναδικη ειπε οτι με αγαπα αλλα θα φυγει λεει τωρα........................................

Senior Member
    Στο οτι κακως τα εστειλες θα συμφωνησω μαζι του, ρε συ σε απαξιωνει σε κανει σε ρανει κ του δινεις κ λεφτα! Σου ειπα εξαρχης διεγραψτον κ πανε παρακατω, εχει τοσους αντρες στον κοσμο θα γνωρισεις πολυ καλυτερους, εσυ κανεις θαρρεις κ ειναι ο ενας κ μοναδικος!!

Senior Member
    Στο οτι κακως τα εστειλες θα συμφωνησω μαζι του, ρε συ σε απαξιωνει σε κανει σε ρανει κ του δινεις κ λεφτα! Σου ειπα εξαρχης διεγραψτον κ πανε παρακατω, εχει τοσους αντρες στον κοσμο θα γνωρισεις πολυ καλυτερους, εσυ κανεις θαρρεις κ ειναι ο ενας κ μοναδικος!!
    τον αγαπησα πολυ γι αυτο.......................................... ...παρα πολυ

Senior Member
    Τζιπσι πονηρεψες εσυ κ μαγκεψες!! Δεν ειναι κακο αυτο!!
    είδες η gypsy! xaxa
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Για δυσκοιλιοτητα εμπιστευτειτε dulcolax με δισακοδυλη!!! Δοκιμασμενο!! χαχαχαχαχαχα

Δαναη μου κακως του στειλες τα 50 ευρω για το playstation, δεν φτανει που σε παρατησε κ σε κερατωνει, του στελνεις κ λεφτα αν ειναι δυνατον! Λοιπον ριξ του ενα χεσιμο (χωρις dulcolax ) και βγες εξω ζησε την ζωη σου κ μην ασχολεισαι με αυτον τον κερατα, ρε ενα σωρο νεοι γκομενοι υπαρχουν εξω, κ εσυ κρεμεσαι απο τα σαγονια του μαλακα, αστον να παει στα κομματια κ πανε παρακατω!!!!
    αυτό παίρνει κι η μαμά μου
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast