Results 16 to 25 of 25
Thread: Γιατι το κανει αυτο?
-
28-02-2013, 03:19 #16
- 28-02-2013, 07:53 #17
Προσπαθησε παντως να μη την ενοχλησεις, μην επικοινωνησεις με κανενα τροπο κ μη της μιλας αν τη συναντησεις. Αν λετε ενα γεια, αστο μεχρι εκει. Και καλυτερα να διοχετευσεις το χρονο σου πιο δημιουργικα και οχι σε αναλυσεις και ερμηνειες της κοπελας αυτης. Αν θες τη δικη μου γνωμη, δε την εχεις ξεπερασει ακομα και αυτο ειναι το σημαντικο. Ουτε και πιστευω οτι εφταιξε μονο η κοπελα. Σταματα λοιπον την κλαψομουνιαση και κοιτα την ατομικη σου προοδο και εξελιξη. Ξεπερναω αυτο σημαινει, να βλεπω την πρωην και να μη με νοιαζει τι κανει, με ποιον πηδιεται, με ποιον φιλιεται, κλπ κλπ. Εχεις ανοιξει τοσα θεματα που λες το ιδιο θεμα, γτ μετα απο τοσο καιρο τα κανει αυτα κλπ κλπ. Μ αρεσει που αναρωτιεσαι για την κοπελα ενω ειναι πασιφανες οτι σε ποναει το δοντακι ακομη. Τα 2 ετη δε λενε κατι. Τα συναισθηματα αναζωπυρωνοντε στη στιγμη με τους πρωην. Μην ασχολεισαι λοιπον. Ας κανει οτι θελει. Κοιτα τη δουλεια σου και να αποτοξινωθεις απ το παρελθον. Μαθε τουλαχιστον ομως απ την εμπειρια αυτη.
01-03-2013, 00:16 #18
kerasi κανεις λαθος. Δεν αισθανομαι τιποτα ερωτικο ουτε θελω να ξαναειμαστε μαζι. Προφανως εφταιξα και εγω. Δεν εβγαλα ποτε την ουρα μου απεξω. Ισα ισα αναλαμβανω ολη την ευθυνη γιατι δεν μου αρεσει να καταλογιζω ευθυνες. Θεωρω οτι ειχαμε μια ομορφη σχεση ωστοσο κατι δεν εκανα σωστα για να την κρατησω ζωντανη. Εγω οδηγησα τα πραγματα εκει αλλα εκεινη εκανε την επιλογη της. Αν ηθελα ειχα την ευκαιρια να την προσελκυσω οταν μου εστειλε το μυνημα. Αντιθετα της απαντησα ευγενικα και την χεραιτησα για να μην υπαρξη αλλη επικοινωνια μεταξυ μας. Ο λογος που εκανα Post ειναι οτι σιγουρα νοιαζομαι για εκεινη και επειδη ειμαστε απο επαρχια και βρισκομαστε σχεδον καθημερινα δεν ειναι ωραιο να υπαρχει αντιπαθεια. Προφανως σε τετοιες καταστασεις που περιεγραψα αισθανομαι αβολα και αμηχανα και δεν μου αρεσουν. Θα το ηθελα να ειχαμε φυσιολογικη σχεση και οχι να νιωθω οτι με μισει και προσπαθει να με κανει να στεναχορεθω.
01-03-2013, 00:29 #19
Φιλαρακι ασε τα τρελα σου. Μεσα σου γουσταρεις ακομα. Τωρα το τι εφταιξε παλι αοριστολογιες μας λες. Ενιγουει. Εγω παντως αν παω σε ενα καφε και ερθει και η πρωην μου και αρχισει να φιλιεται με το γκομενο της, πολυ απλα δε με αγγιζει καθολου, δε με νοιαζει, ειναι σαν να βλεπω ενα αγνωστο ζευγαρι να φιλιεται. Δε δινω καμμια σημασια. Αυτο δε σημαινει οτι εχω κακια, αλλα αδιαφορια. Φιλια με πρωην δεν υπαρχει, αν μιλατε πες ενα γεια κ τελειωνει η υποθεση. Γενικα ο καθενας εχει τη δυνατοτητα να σου πει κ να κανει οτι του καπνισει. Εσυ ειναι το θεμα τι κανεις. Μπορει να θελει να στη βγει, να σε πικαρει, να σε κανει να νιωσεις αβολα, να σε προκαλεσει ή πολυ απλα να μη τη νοιαζει η υπαρξη σου. Ασε τις αναλυσεις κ κοιτα να ανανεωθεις κ να σαι κουλ αμα τη συναντας. Οσο για το τι κανει τωρα η τυπισσα, στον πουτσο σου λουλουδια φιλε μου.
01-03-2013, 02:47 #20
σωστος συμφωνω απολυτα
01-03-2013, 10:00 #21
Κερασι, συμφωνω μαζι σου. Jet, ειναι προφανες ότι κατα βαθος ακομα τη γουσταρεις και θα θελες να σαι ξανα μαζι της, γι αυτο δινεις τοση σημασία και σε απασχολει σε βαθμο που να ανοιγεις θεματα εδω για το πως συμπεριφερεται όταν σε βλέπει. Ουτε καν δινεις την εντυπωση μισους, αντιπαθειας κλπ, κι αν την εβλεπες απλα φιλικα πάλι δε θα σε απασχολουσε τοσο, αρα πιστευω ισχυει το προαφανες.
Ή εκπαιδευεις τη σκεψη σου σταδιακα να τη ξεχασει και συναμα κοιταζεις κι αλλου μεχρι να κατοχυρωθει στη σκεψη σου ως παρελθον ή βρίσκεις μεθοδο/τροπο να επιδιωξεις να τα ξαναφτιαξεις μαζι της. Στο δευτερο, αν κρινω απο τη συμπεριφορα της ειτε κι αυτη κατα βαθος σε γουσταρει είτε προκειτε περι μαλακισμενης κι ανωριμης όπως σου υπεδειξαν κι αλλα μέλη. Για τη συμπεριφορα της, που επιδιωκει να κανει τετοια όταν εισαι παρον, τετοια κανει καποιος που υπολογιζει τον αλλο, που κατα βαθος του εκανε εντυπωση όταν ηταν μαζι, που κατα βαθος εχει θετικη εικονα γι αυτον, αρα ζηλευει, αρα το μισος ειναι επιφανειακο και υποκρυβει αυτο, αλλιως απλα θα της αποτελουσες εναν αγνωστο ή μακρινό γνωστο. Αυτο το κατα βαθος αισθημα της, αν γουσταρεις, θα πρεπει να βρεις τροπο να το ξεκλειδωσεις.
Ως προς το ότι κατα βαθος ακομα τη θες, με μια που ειχα χωρισει μετα απο μεγαλη σχεση, την οποια κατα βαθος δε γουσταρα διοτι δεν ηταν αυτο που εψαχνα, όταν μετα απο κανα χρονο εμαθα απο καποιο κοινο γνωστο ότι αρραβωνιαστικε δεν ενιωσα τιποτα, ουτε που με ενοχλησε, κι αυτο επειδη δεν τη γουσταρα. Όμως ενοχληθηκα όταν ακουσα για σχεση για κοπελες που γουσταρα παρα το ότι δεν ειχα κανει κατι μαζι τους.γιάννης
01-03-2013, 15:57 #22
Θα συμφωνήσω με το kerasi...έχει πολύ δίκιο!Όταν ένας ανθρωπος αποτελεί παρελθόν για σένα απλά δε σε ενδιαφέρει,δε σε αγγίζει τιποτα...ούτε τι κάνει, ουτε πως το κανει ,ουτε γιατι το κανει!Τότε και μόνο τότε αποτελει παρελθον για σένα..όταν μπένεις στη διαδικασία να αναλύεις τη συμπεριφορα του τοτε σίγουρα κατι μέσα σου σε καιει ακόμα...
ioannis2 "Για τη συμπεριφορα της, που επιδιωκει να κανει τετοια όταν εισαι παρον, τετοια κανει καποιος που υπολογιζει τον αλλο, που κατα βαθος του εκανε εντυπωση όταν ηταν μαζι, που κατα βαθος εχει θετικη εικονα γι αυτον, αρα ζηλευει, αρα το μισος ειναι επιφανειακο και υποκρυβει αυτο, αλλιως απλα θα της αποτελουσες εναν αγνωστο ή μακρινό γνωστο."
θα διαφωνησω μαζι σου!Όταν ένας ανθρωπος σε ενδιαφερει δεν τον προκαλεις με αυτον τον τρόπο...αν το ενδιαφερον ηταν καθαρα φιλικο απεναντι του,δεν θα τον εφερνε σε αμηχανια,ξερει οτι εκεινη τον αφησε και αμεσως εφτιαξε τη ζωουλας της οποτε ενα παραπανω αν σαν ανθρωπος την ενδιφερε πραγματικα τετοια τερτηπια δε θα του εκανε.. αν παλι το ενδιαφερον της εκρυβε ενα ερωτικο στοιχειο θα ηταν πιο μαζεμενη,θα ντρεποταν,δεν θα χαργεντιζοταν μπροστα του τοσο ανετα και χαλαρα...θα κολλαγε καπου..
ως προς τη συμπεριφορά της κοπέλα,η δική μου άποψη είναι οτι θέλει να σε παίξει..να δει αν νιωθεις ακομα για αυτην πραγματα!Εφόσον όπως λες εσυ δεν εχεις προχωρησει ακομα σε κατι σοβαρο,σιγουρα εφοσον ζειτε σε επαρχιακη πολή το γνωριζει,οποτε θελει να δει τις προθεσεις σου..μην της δωσεις αυτη τη χαρα ομως!ο μονος χαμενος θα εισαι εσυ,γιατι αφου ο εγωισμος της θα ικανοποιηθει,εκεινη θα επιστρεψει και παλι στην ζωουλα της -που αποτι βλεπεις κ συ εκεινη μια χαρα περναει αυτα τα 2 χρονια μακρια σου-και συ θα πρεπει να κλεισεις παλι τις πληγες σου!
Όμως,θα άλλαζαν τα πραγματα αν γνωρίζαμε τι ακριβως εξηγησεις ηθελε απο αυτο το μνμ που σου εστειλε..και φυσικα τη σταση κρατησες εσυ με τια απαντησεις σου..αυτο αποτελει ενα μυστήριο ;-)
01-03-2013, 16:12 #23
01-03-2013, 16:28 #24
τζετ η γνωμη μου ειναι κανε κινηση με την τυπισα. Γουσταρει, αλλιως δε θα σε προκαλουσε. Oπου βλεπεις πολυ διαφημιση προκλητικα τοτε κατι αλλο κρυβεται. Βαρα στο ψαχνο αλλα διακριτικα.
04-03-2013, 08:20 #25
Συμφωνώ μαζί σου. Τζετ, νοουμένου ότι δεν κάνεις λάθος ως προς το πως ερμηνευεις τη συμπεριοφορα της, δλδ όντως σε προκαλεί και δεν μεταφραζεις την καθε της κινηση ως προκληση (αφου η σκεψη σου, ενεκα των συναισθηματων που μας περιεγραψες γι αυτην, προς τα κει φαινεται να τεινει στο πως ερμηνευει την καθε της κινηση), σημασία εχει το τι στο βαθος του μυαλου της νοιωθει για σενα και όχι το ότι σε προκαλεί και σε φερνει σε αμηχανία. Προκαλώ καποιον τον οποιο υπολογιζω, τον θεωρω σημαντικο, τον ζηλευω, ήτοι ποθω αυτο που αυτος ειναι, εχει το κατι παραπανω που δεν βρισκω αλλου εστω και αν τη σταση μου αυτη εναντι του την εκφραζω με σπασιμο νευρων, εχθρα, προσβολες κλπ. Αρα σε γουσταρει. Σημασία εχει το πως κανεις αυτη την κινηση, να βρεις τον τροπο δλδ να την ξεκλειδωσεις, χωρις όμως να την παρακαλας.
γιάννης