Results 46 to 57 of 57
Thread: γνωστικα προβληματα
-
11-03-2013, 22:54 #46
- 12-03-2013, 07:10 #47
path συμφωνώ μαζί σου αλλά οι άνθρωποι αυτοί το επιδιώκουν και θέλουν να πέσουν σε delirio, δεν τις ακούνε συνέχεια αλλά μόνο όταν πέσουν σε παραλήρημα, π.χ τα μέντιουμ ενεργούν μέσα από τον υπνωτισμό και ούτω κάθε εξής, οπότε είναι φυσιολογικό να έχουν μία πιο ισορροπημένη ζωή, δεν ακούν συνέχεια τις φωνές, ξέρουν τι θέλουν να ακούσουν και πως να το χειριστούν, γιατί συνήθως κάποιος τους διδάσκει.
Οι παλιότερη πολιτισμοί το κάναν αυτό αλλά με διάφορα φυτικά μέσα πέφταν σε παραλήρημα, γιαυτό υπήρχε και η πίπα της ειρήνης για τους Ινδιάνους, ακόμα και τώρα υπάρχουν τέτοιοι πολιτισμοί, αλλά εκπαιδεύουν τον εαυτό τους από μικρά παιδιά για μπορέσουν να τα καταφέρουν, δεν είναι ότι ξυπνάν κάποια μέρα και ακούνε φωνές.
Να μου πεις και η Ιωάννα της Λορένης άκουγε φωνές αλλά ήταν Αγία για τους καθολικούς, δεν μπορείς να ξέρεις τότε τι υπήρχε ή δεν μπορείς να το συνδέσεις με την επιστήμη αυτό και εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν μοναχοί που ακούνε φωνές αλλά και αυτοί όχι συνεχεία, αυτοί είναι απομονωμένοι βέβαια και κάνουν ασκητική ζωή.
Και μην το λες γιατί και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είχα πάθει τηλεπάθεια, αλλά αυτό πες στο στον γιατρό μου.Last edited by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3; 12-03-2013 at 08:08.
13-03-2013, 02:10 #48
Εσύ έπρεπε να τού το Πείς !!
Ισως νά μήν είναι αργά , πέστοτου το τώρα !
(πολλοι τηλεπαθητικοι η μεντιουμ η αγιοι , τωρα η παλαιοτερα , δεν επελεξαν οι ιδιοι να γίνουν αυτο που έγιναν , ουτε διαδικασιες είχανε ούτε δασκαλους ούτε κυρίως επιλογη ! Απλα συνέβη και εκείνοι/ες ... 'ακολούθησαν'.
13-03-2013, 13:07 #49
Path ευτυχώς ήμουνα πλήρως συνειδητοποιημένη και συνεργάσιμη και το είπα στον γιατρό μου, γιαυτό και κάνω τρία χρόνια θεραπεία.
Αυτό που σου είπα είναι πες στο στον γιατρό μου ότι δεν είναι αφύσικο να ακούς φωνές, γιατί εγώ δεν ήμουνα ούτε Αγία, ούτε μέντιουμ ούτε ήμουν μυημένη σε κάποια θρησκεία, τώρα αυτός από επιστημονικής άποψης θα ξέρει να σου πει κάτι παραπάνω και να σου μιλήσει όχι με στατιστικές βάση internet.
13-03-2013, 17:40 #50favvelGuestόχι όχι καμία σχέση..στη δική μου περίπτωση εγώ ήμουνα αυτή που έβριζε τον πατέρα μου και τη μητέρα μου κάποιες φορές αλλά με τον πατέρα μου κυρίως είχα πάντα πρόβλημα γιατί μου φώναζε και ήταν επιθετικός όταν έκανα πράγματα που δε συμφωνούσε κι έτσι τον φοβόμουνα.
τώρα μετά από το ταρακούνημα που έπαθα νομίζω φοβήθηκε πολύ ο πατέρας μου για την υγεία μου και άλλαξε στάση απέναντί μου κι έτσι άλλαξε η σχέση μας..
13-03-2013, 18:00 #51
οντως καμια σχεση!εγω μιλαω για το αναποδο..ο μπαμπας του του φεροταν ασχημα,παρα πολυ ασχημα, κ στη μανα του το ιδιο..ωσπου εφυγαν απο το σπιτι!αλλα και τοτε και παλαιοτερα ειχε ακριβως την ιδια αντιδραση με τον πατερα του δεν τον ηθελε ουτε στο ιδιο δωματιο..φαντασου οτι στο πρωτο περιστατικο που περασε ο πατερας του ηταν στον κοσμο του!τωρα που περναει αναλογο θεμα εχει απορριψει τη μανα του κ δεν εχει προβλημα με τον πατερα του..οχι οτι ειναι τελεια αλλα δεν τον ενοχλει συν οτι τον λεει "μπαμπα" που εχει να τον πει ετσι πανω απο μια 10ετια!τι να πω!ουτε ο γιατρος δεν το πιστευει!!
13-03-2013, 19:16 #52
καλησπερα.δεν φανταζομουν ποτε οτι μπορει οταν βρεθεις σε μια φιλικη παρεα δεν θα μπορεις να συντονιστεις και να πεις κατι.η παρεα αυτη σιγουρα θα ειναι φιλοι σου και οχι καποιοι αγνωστοι σου.και αγνωστοι σου να ηταν-ας πουμε να βρεθεις σε καποιο χωρο που δεν γνωριζεις κανεναν-παλι απο καπου θα <<πιαστεις>>για να μπεις και εσυ στην κουβεντα.και αυτο που με εκπλησσει, ειναι οτι πρεπει να κανω χρηση καποιων ψυχοφαρμακων.τελος παντων, επειδη ειδα το θεμα που αναπτυχθηκε, ειπα να γραψω δυο λογια καλοπροαιρετα παντα,,,
13-03-2013, 19:25 #53
13-03-2013, 19:30 #54
giorgos2008 δεν λέμε ότι παίρνουμε χάπια για την κοινωνικότητα, είχαμε άλλα προβλήματα όπως ψύχωση και εξηγούν
κάποια άτομα ότι έχουν παρενέργειες ή ότι δεν έχουν, αλίμονο αν λέγαμε ότι παίρνουμε έτσι τα χάπια,
απλά δεν κατάλαβες μάλλον τα μηνύματα.
14-03-2013, 07:46 #55
παντος εγω εχω και προβλημα στην κοινωνικοτητα με την εννοια οτι στις παρεες, ακομη και με ενα ατομο δεν εχω τι να πω και αυτο ειναι προβλημα γιατι στηριζομαι στην ροη του λογου που επιβαλει ο συνομηλιτης , αυτος αποφασιζει τι θα πει και πως θα κυλισει η συζητηση. πρεπει να καταπιεστω να ψαξω στο μυαλο μου για θεματα που μπορω να θεσω απο την καθημερινοτητα , αυτο που για αλλους ειναι ευκολο για μενα ειναι δυσκολο. ακομη δεν ειμαι πολυ παρατηριτηκος να συζητω για αυτα που βλεπω η ακουω . εχει καποιος αλλος τα ιδια προβληματα; και τι κανει;
14-03-2013, 10:07 #56
αυτο(η ελλειψη δλδ θεματων) γινεται διοτι η ψυχωση κανει την ζωη να φανταζει πεζη χωρις ουσια και χωρις να ειναι κατι το 'μαγικα' ωραιο.ετσι το οποιο υποψηφιο θεμα κανει τον εγκεφαλο μας να το απομυθοποιει και να μην εχει νοημα για μας να το συζητησουμε.1 ειναι αυτο και 2 αν παιρνουμε φαρμακα 1ης γενιας...
14-03-2013, 12:31 #57
ασε κιολας που με την ψυχωση το γνωστικο αντικειμενο μας περιοριζεται κατα πολυ και γνωριζουμε πραγματα 'μονο' για την ψυχωση και εκτος αυτου εχουμε την καψα να μιλαμε συνεχεια για την ψυχωση.αυτο βεβαιως σε μια παρεα δεν μπορουμε να το κανουμε με αποτελεσμα πολλες φορες να μενουμε ...βουβοι