Results 31 to 45 of 76
-
15-03-2013, 23:07 #31
δεκτο αλλα μαθε να ακους ολες τις αποψεις οσο και αν πονανε.
- 15-03-2013, 23:12 #32
15-03-2013, 23:13 #33
Τον αραπη κι αν το πλενεις.......
15-03-2013, 23:25 #34
εγω βασικα εχω 2 προσωπα το ενα μπωρει να γινει χωμα για να βοηθησει τους αλλους και το αλλο μπωρει να βλεπει τους αλλους να καιγονται και να ειναι στο κοσμο του...δε χαριζομαι σε τιποτα και σε κανενα.. οπιος αξιζει τη καλοσυνη μου θα την εχει και μαλιστα και με το παραπανω... ειναι στη κριση του καθε ενα πιστευω να διαλεξει πιον αλεξανδρο απο τους 2 θελει...στη ζωη μου πχ περασαν χιλιαδες γυναικες που το μονο που περιμενα απο αυτες ειναι να με αναγνωρισουν και να καταλαβουν οτι οσα εγω μπωρω να δωσω δε μπωρει να τα δωσει κανενας.. και αυτες αντι να κανουν μια κινηση να με πλησιασουν εκαναν τα παντα για να βγαλουν απο μεσα μου το πιο ψυχρο σκληρο απαθες και αδιαφορο προσωπο μου...αυτες εχασαν ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ...οταν εισαι καλος αυτο δε σημαινει οτι εισαι μ@@@κας σημαινει οτι ξερεις ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ σε αυτους που σου εδωσαν δε σημαινει ουτε οτι θα ανεχεσαι τον καθε ενα ουτε οτι θα σκειψεις το κεφαλι για κανενα που δε καταλαβενει τι αξιζεις και ουτε φυσικα δε θα το καταλαβει και ποτε...οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα τι θα πει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ οσοι δε με ξερουν ξερουν καλυτερα απο το καθε ενα τι θα πει ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ..
Last edited by αλεξανδρος_77; 15-03-2013 at 23:51.
15-03-2013, 23:33 #35
και τι θες να ακουσεις δλδ οτι ολα θα πανε καλα και ζησετε ευτιχισμενοι στο μαγεμενο κοσμο τις ραπουνζελ? οχι ρε φιλε δν θα πανε ολα καλα γτ η γκομενα σου εχει προβληματα γουσταρει να σ λεει πιπες να σ φλομωνει στο ψεμα...και αν εντελει ειναι λεσβια δεν μπορεις να κανεις τπτ γι αυτο οσο και αν προσπαθεις...φιλοι δεν ειμασταν και ποτε δν θα εκανα φιλο ενα που δεν καταλαβαινει χριστο και νομιζει οτι ολα θα γινουν οπως τα θελει αυτος...και δεν νομιζω να εχεις φιλους εδω μεσα το μονο που εχεις εδω ειναι αποψεις και συμβουλες αλλες καλες και αλλες κακες, εσυ οριζεις ποιες ειναι καλες και ποιες ειναι κακες....αυτα απο μενα αντε γιατι πολυ ασχοληθικα με σενα και στο προηγουμενο post που ειχες κανει...
15-03-2013, 23:43 #36
εγώ δεν κατάλαβα Αλεξανδρε πιο είναι το πρόβλημα σου?????
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
15-03-2013, 23:55 #37
βασικα δε ξερω αν το καταλαβες οτι ητε ασχολιθηκες ητε οχι για μενα δεν εχει καμια διαφορα και αν θες να ξερεις οτι στο προηγουμενο post τηρισα και τους κανωνες ευγενιας επιδη σεβομαι τη σελιδα αυτη που γραφω γιατι της ειμαι ευνομων... σε αντιθετη περιπτωση θα μιλαγα πολυ χειροτερα..
16-03-2013, 00:22 #38
μαλον δε καταλαβες ενα πραγμα μου φαινετε εγω δε σε εβαλα εδω με την απειλη ροπαλου να μου μιλας για να λες οτι δε καταλαβενω χριστο ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ και επισης αν δε καταλαβενα χριστο οπως ελεγες δε θα καθομουν τωρα εδω μεσα να σκεφτομαι και να ψαχνω απαντησεις για το τι πρεπει να κανω για να τη κανω να νιωσει καλα με εμενα...αρα μαλον εσυ το επελεξες να μη καταλαβενω χριστο γιατι εχεις ενα υφακι που νομιζεις οτι ειναι ικανο να μου ριξει τη ψυχολογια επιδη νομιζεις οτι λεγοντας μου οτι σου ερθει οτι ετσι εγω θα πτοηθω...και επισης αν πιστευεις οτι ασχοληθηκες πολυ με εμενα δεν εχει παρα να σβησεις τα ποστ σου ετσι και αλλιος ουτε καν τα θυμαμαι ουτε καν πιος εισαι δε θυμαμαι...
16-03-2013, 00:29 #39
βασικα λυση στο προβλημα μου βρηκα αλλα παραπανω γνωμες ποτε δε βλαπτουντο προβλημα μου ειναι οτι θελω να δωσω σε αυτη που πιστεψε σε μενα και τοσα χρονια με εχει κατασυγκινησει με τη πιστη της σε μενα την αγαπη που εστω και αν με απατησε παντα υπαρχει μια θεση για μενα στη καρδια της
16-03-2013, 00:41 #40
βγαλε τις παροπιδες αλεξανδρε το δεν καταλαβαινεις χριστο το ειπα σε σχεση με τα σχολια μου και τις απαντησεις σου...λοιπον τα σχολια δεν τα διαγραφω και σιγουρα με θυμασαι..δεν εχω καποιο υφακι απλα προσπαθω να σ ανοιξω λιγο τα ματια σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους εδω μεσα...δεν θελω να πτοηθεις απλα θελω να γινεις λιγο πιο σκληρος οπως αλλωστε θελει κ η γκομενα σ...η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν με αναγκασε να μπω και να διαβασω την περιπτωση σου δημοκρατια εχουμε και ο καθενας μπορει να σχολιασει το οτιδηποτε εδω μεσα...και σκευτομαι ενας φιλος σου in real life σ ελεγε αυτα τα πραματα τι θα εκανες? θα τον εδιωχνες δεν θα κρατουσες επαφες ισως? αυτος εισαι μαλλον καπως ετσι θα αντιδρουσες γιατι πολυ απλα θα εκανες οτι σε συφερει γι αυτο και δεν σ αρεσουν οι " διαφορετικες αποψεις¨"...δεν λεω τπτ αλλο μακαρι να βγεις απο το αδιεξοδο που εισαι...ολη τν ζωη εχεις μπροστα σου
16-03-2013, 01:04 #41
στα τοσα χρονια που ζω δε σταματησα ουτε μια στιγμη να ειμαι κοντα να ειμαι πλαι και να στηριζω τους ανθρωπους που με υποστηριξαν πιστεψαν σε μενα και καταλαβαν την αληθινη μου ψυχη... μια ζωη ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ χριστο να σκιζομαι για να βοηθω οπιον με βοηθα δε καταλαβα χριστο στο να τους αφοσιονομαι μια ζωη να γινομαι χαλι να με πατησουν δε καταλαβα χριστο στο να τους συμπαραστεκομαι να τους υποστηριζω να τους υπερασπιζομαι να κανω τα αδυνατα δυνατα για να ειμαι σε θεση να τους δινω οτι ζητουν...εχω αισθηματα και πολα μαλιστα οστοσο ειναι συμαντικο για μενα να ξερω οτι ο ανθρωπος διπλα μου με εκτιμα με σεβεται και με υπολογιζει και οτι εγω δεν ειμαι ενας ακομα τυπος που ετυχε να του μιλησει την αγαπη δεν τη ζητας την αγαπη ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με τη δικη σου αξια... αν δε καταλαβενεις χριστο στις ικανοτητες σου να κερδιζεις την αγαπη των αλλων και να τους κανεις να ξυπνανε και να κοιμουνται με τη σκεψη σου αυτο σημαινει οτι μεσα σου εχεις αξια δυναμη και ψυχη... το να κανεις τους αλλους να σε αγαπησουν αυτο ειναι μεγαλη υποθεση.. με πραξεις.. εγω πχ παντα συμπαθουσα τους ανθρωπους που η ζωη ηταν αδικη μαζι τους...
16-03-2013, 01:08 #42
εγω εχω την εντυπωση οτι εσενα ο σκοπος σου ειναι να μου ριξεις τη ψυχολογια αλλιος δε μπωρω να εξηγισω για πιο λογο μου μιλας ακομα και επισης πιος νομιζεις οτι εισαι εσυ που θα μου πεις οτι σε θυμαμαι? πιος νομιζεις οτι εισαι ο θεος? ενας ακομα τυπακος εισαι που δεν ειχε τι αλλο να κανει και αποφασιε να σκοτωσει την ωρα του χανοντας το χρονο του μαζι μου αληθεια μηπως εχεις την εντυπωση οτι θα μου τραβηξεις τη προσοχη λεγοντας μου οτι να ναι? αυτο αποκλειεται το μονο που μπωρεις να πετυχεις αμα θες ειναι να βγαλω τα νευρα μου πανω σου και να σου πω μερικες παρλαπιπες ακομα ετσι για να ξεδωσω...εγω θυμαμαι οτι θελω βαλτο καλα αυτο στο μυαλο σου και επισης οτηδιποτε θελω να θυμαμαι αν θες να ξερεις το σημειονω στο πρωσοπικο μου τετραδιο που εκει υπαρχουν ολα οσα θα θυμαμαι τωρα εσυ το τι ειπες και τι δεν ειπες δε με ενδιαφερει καν απο τη στιγμη που μου πες οτι δε θα με κανεις φιλο σου.. αρα εσυ ο ιδιος μπηκες στη μαυρη λιστα πριν καν μου μηλισεις...
16-03-2013, 01:19 #43
θυμασαι οτι θες, ακους οποιον θες ,κανεις οτι θες...στα λογια μ ερχεσαι
16-03-2013, 01:28 #44
16-03-2013, 01:31 #45
ααα ωστε εσυ κανεις την πλακα σου ε? χαχαχαχα εισαι και χωρατατζης! κανεις πλακα ενω λες οτι εχεις νευρα και θα τα βγαλεις πανω μου? χαχαχααχ εγω οτι ειχα να πω στο πα τωρα εσυ το πας σε πλακες μ αρεσει θα παραμεινω να σε σχολιαζω βλεπεις για να αποκτησεις την εμπιστοσυνη και την αφοσιωση της γκομενας σου πρεπει να βγαλεις μουνι...