Results 31 to 45 of 63
-
04-04-2013, 23:24 #31
Το ποσο λάθος ειμαι το ξερω και ίσως αξίζει αυτο που περνάω , δεν αξίζει ομως για αυτόν που δεν ήξερε και βρέθηκε εκει που δεν μπορει να γυρίσει πίσω.
Ισως πρέπει να κρατάω το στόμα μου κλειστό για παντα.
- 04-04-2013, 23:27 #32
04-04-2013, 23:29 #33
05-04-2013, 01:21 #34
Άντζελα, μέχρι ένα σημείο είχα τρομάξει με το πόσο μοιάζουν οι ιστορίες μας..έχω κι εγώ έναν "Άγγελο" διπλα μου, του χω καταστρέψει τη ζωη με τη συμπεριφορά μου, μου φέρεται όμορφα κι εγώ ψάχνομαι για τσακωμούς, του έχω επιτεθεί, τον εχω βρίσει, του κανα πολλά, προσπαθώ να τον διώξω για το δικό του καλο κι εκεί είναι χειρότερα γιατί πιστεύει πως τον πετάω αφου τον χρησιμοποίησα,τα ξημερώματα να τον πάρω για κάτι ασήμαντο θα τρέξει να με βρεί.. η αλήθεια είναι πως δεν εχουμε το ίδιο παρελθόν..εσύ φαντάζομαι έχεις έναν συγκεκριμένο λεκέ στην ιστορία σου που δεν μπορείς να ξεπλύνεις, εγώ απλά είχα πολλούς..έχεις σκεφτεί να πας σε ψυχολόγο;
05-04-2013, 01:26 #35
φαντάζομαι έχεις κάποιο μυστικό το οποίο γνωρίζει ο σύντροφός σου μόνο και κάποιος απ'το παρελθόν που μπορεί να σ'εκβιάζει. Έχεις σκεφτεί πως ίσως το καλύτερο να ταν να αποκαλυφθεί το μυστικό; μια και καλή,να τελειώνεις..με αυτό που γίνεται και το κρυφτό θα σε κυνηγάει και θα σε βασανίζει μια ζωη δε θα λυτρωθείς..μπορεί να φοβάσαι, μπορεί να ναι επώδυνο, όμως αυτό που τραβάς όλο αυτο το διάστημα εσύ και ο σύντροφός σου είναι τόσο ψυχοφθόρο που σου τρώει τον αέρα που αναπνέεις και σε πνίγει μέρα με τη μέρα..
05-04-2013, 01:57 #36
ένα είναι σίγουρο. τον αγαπάς και σ αγαπάει. εσυ δε θελεις να φυγει μακρια σου κ εκεινος δε θελει να σε αφησει. οπότε θα το περασετε μαζι αυτο. μαζι ειστε πιο δυνατοι. μην νιώθεις άσχημα έχει κανει την επιλογη του και αφου εχει ολα τα δεδομενα ειναι συνειδητη επιλογη. σκεψου να ηταν εκεινος στη θεση σου. δε θα εμενες μαζι του; δε θα τον στηριζες; αρα μη νιωθεις ασχημα που ειναι διπλα σου και αντι να προσπαθεις να τον κανεις να σε μισησει, άρχισε να αγαπάς εσενα λίγο περισσοτερο και να προσπαθεις να εισαι καλα με τον ανθρωπο σου. έχεις περασει δυσκολα και σκοτεινα απ οτι αντιλαμβανομαι, οπότε αυτος φερνει φως στη ζωη σου. θα αλληλοβοηθηθειτε και στο τελος θα βγεις απο τα σκοταδια σου.
πες μου κατι.. αυτος ο τυπος που σε εκβιαζει για να μη μιλησει, να μην αποκαλυψει αυτο που εκανες, τί ζηταέι σε ανταλλαγμα για τη σιωπη του; δλδ με τί σε εκβιάζει; σου ζηταει κατι;
αν μιλήσει τί είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;
05-04-2013, 12:38 #37
05-04-2013, 12:42 #38
05-04-2013, 12:51 #39
Δεν ξερω αν εγω θα ήμουν δίπλα του αν ήμουν στη θέση του , ίσως κανεις να μην ήθελε να ειναι κοντα μου , αυτός ειναι εξαίρεση , ειναι συγουρα Αγγελος .
Εγω οταν στάθηκε δίπλα μου και μου ζήτησε να τον βοηθήσω δεν το έκανα, δεν μπορούσα.
Ειναι δύσκολο να σας εξηγήσω , απλα δεν μπορω να σας πω περισσότερα.
Ο παλιός μου ζητάει να μην ειμαι μαζι του , να ειμαι μονη μου.
Δεν μπορω να πω περισσότερα.
Το παιδί που τωρα ειναι κοντα μου δεν ήξερε τίποτε , τον πήρα στο λαιμό μου , δεν μπορούσε να φύγει , έκλεγα τον έπερνα τηλέφωνα ζητώντας του βοήθεια , ακομη και την νύχτα τον έπαιρνα να τον ακούσω , αυτός εκει , ποτε ποτε δεν μου είπε όχι. Του κατέστρεψα την ζωη. Κρίμα που εγω έπεσα στον δρόμο του και δεν ηταν τυχερός να βρει έναν ανθρωπο που του αξίζει.
Ακομη και η μάνα μου δεν θα έκανε όσα αυτός , δεν θα έδειχνε τοσο πολυ αγαπη και κατανόηση.
05-04-2013, 13:09 #40
αγγελα καλησπερα.
κατ αρχας δεν μπορει να εισαι κακος ανθρωπος οπως μας λες.οι κακοι ανθρωποι δεν βασανιζονται για τις κακοηθειες που κανουν.μπορει ομως να χανεις τον ελεγχο της συμπεριφορας σου.
μας ειπες οτι οπως λεει και ο συντροφος σου κι οπως ξερεις κι εσυ εχεις καποια ψυχολογικα προβληματα. κανεις κατι γι αυτα? παιρνεις βοηθεια? προσπαθεις να βελτιωσεις την συμπεριφορα σου η αρκεισαι να αυτομαστιγωνεσαι για την "κακια" σου οπως την αποκαλεις?
εχεις σκεφτει οτι αν γινεις καλα (η καλυτερα) θα δεις με αλλο ματι το οποιο προβλημα του παρελθοντος σου, οσο σοβαρο κι αν ειναι?
ο τυπος απ το παρελθον, δεν μπορει να κανει κακο στην σχεση σου γιατι ο συντροφος σου ξερει. εφοσον ξερει, ο αλλος γινεται αυτοματα ανυπαρκτος ως κινδυνος για τους δυο σας. ετσι μπορει να σε στηριξει να το αντιμετωπισετε.
ψαξε για βοηθεια για την ψυχικη σου κατασταση, κανε κι εσυ προσπαθεια, δυναμωσε τον εαυτο σου, κι ολα θα μπορεσεις να τα αντιμετωπισεις με την βοηθεια του συντροφου σου.
δεν καταλαβαμε ακριβως το προβλημα του παρελθοντος, αν ομως εμπλεκεται και παρανομια εκ μερους του εκβιαστη-πρωην, να εισαι βεβαιη οτι οταν νοιωσεις εσυ δυνατη, θα φυγει τρεχοντας μολις καταλαβει οτι μπορει να κινηθεις εναντιον του.
το παρελθον δεν αλλαζει.
αλλαζει ομως το μελλον κι αλλαζει και η συμπεριφορα μας οταν οι ιδιοι παραδεχομαστε οτι εχει προβληματα.
προσπαθησε για την υγεια σου, το μελλον σου και την σχεση σου.
05-04-2013, 14:02 #41
Το παιδί που εχω σχεση τωρα μου λέει πως δεν ειμαι κακός ανθρωπος και ειναι ένας λόγος που ειναι παντα γλυκος απέναντη μου.
Ξερω πως πρέπει να ζητήσω βοηθεια , ομως ειναι δύσκολο να το κανω οταν ειμαι δεμένη απο τα δικά μου λάθη.
Ειναι σαν να εχω δυο προσωπικότητες , η μια γλυκού στοργικου ανθρώπου και μια που ειμαι τέρας και δεν θέλω κανέναν.
Σημερα εχω τα νεύρα μου , με πήρε τηλεφωνο και οτι και να μου έλεγε του έκανα παρατήρηση, του είπα να με αφήσει , να μην με ενοχλήσει σημερα αλλα και να μην μου στείλει ουτε μήνυμα.
Κανονικά έπρεπε να μου πει να πάω στον αγυριστο αλλα αυτός μου ειπε πως με αγαπάει γλυκά όπως παντα.
Εγω φταίω για όλα , ξερω πως αν ήμουν δυνατή θα είχα ξεμπλεξει με τον αλλο , αλλα αυτός ξέρει το αδύνατο σημείο και με κρατάει απο εκει.
Πήγα κάποια στιγμη να κανω το μεγάλο βήμα αλλα γύρισε πάνω μου γιατι εγω ειμαι αδύνατη και την πλήρωσε το παιδι που του ζήτησα βοήθεια και μετα τον αγνόησα τον πρόδωσα και για λιγο πήγα να τον χάσω.
Ειμαι ατιθαση κακομαθημενη και εγωιστρια, και το παιδι αυτο δεν μπορεί να μου ρίξει ουτε χαστούκι οταν τον κατηγορώ για πράγματα που δεν πρέπει.
Κρίμα που ειμαι τέτοιος ανθρωπος και δεν του άξιζω και του καταστρεφω λιγο λιγο την ζωη.
05-04-2013, 14:14 #42
Η σχεση σου με τον πρωτο ποια ειναι? Βρισκοσαστε και ερωτικα?
05-04-2013, 14:28 #43
το δεσιμο απ τα λαθη σου, μπορει να ειναι μονο στο μυαλο σου επειδη τωρα εισαι αδυναμη.
το ειπες και η ιδια οτι αν ησουν δυνατη θα ειχες ξεμπελξει με τον αλλον.
θα την βρεις την δυναμη αν σταθεις στα ποδια σου. ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
εισαι ασταθης, δεν εισαι τερας! εχεις προβληματα. προσπαθησε να τα λυσεις. εχεις βοηθεια απ τον συντροφο που δεν τα παραταει με τιποτε, παρε την βοηθεια αυτη αντι να αυτομαστιγωνεσαι και δυναμωσε τον εαυτο σου.
05-04-2013, 15:43 #44
Νομίζει πως εχω χωρίσει με το παιδι που ειμαι τωρα , αναγκαστικά κάτω απο το καθεστώς των απειλών κάποιες φορες γίνεται και αυτο. Του ρίχνω στάχτη στα ματιά για να με αφήνει ήσυχη να μην με απειλεί ξανα και ξανα.
Ειμαι λάθος το ξερω , ειναι δύσκολο να διαχειριστώ πολλα προβλήματα την ίδια στιγμη.
05-04-2013, 15:53 #45
Προσπάθησα να βρω δύναμη, την βοηθεια την βρήκα απο το παιδι που ειμαι τωρα, θυσιάστηκε για μένα, απειλήθηκε για μένα κυνδυνευε για μένα και εγω οταν τα πράγματα γιναν δύσκολα τον άφησα μονο του , τον απαρνηθηκα πολλές φορες. Τον πονεσα τοσο πολυ που κατέρρευσε αλλα δεν σταμάτησε να με αγαπάει.
Δεν είχε υποχρέωση να με βοηθήσει να μου σταθει , του έδωσα αγαπη και μετα του την πήρα. Εγω φταίω για όλα και το ξέρει αλλα ποτε δεν με κατηγόρησε , ακομη και οταν του λέω πράγματα άσχημα πολυ άσχημα πάνω στα νεύρα μου αυτός ειναι εκει.
Οταν έχεις κάνει τοσο κακο στον μονο ανθρωπο που σε αγάπησε σε σεβάστηκε και άφησε τα παντα στην άκρη για να σε βοηθήσει είσαι αχάριστος κακός , ειμαι τέρας και του το λέω συνεχεια.
Ο άλλος μου λέει συνεχεια πως ειμαι κακιά πως δεν μπορει κανεις να με αντέξει πως ειμαι ανθρωπος χωρις καρδια και το βλεπω το πιστεύω.
Ειναι ομως στιγμές που νομίζω πως δεν ειμαι πως άξιζω να ζω και εγω και το είδα στα ματιά του παιδιού που ειναι δίπλα μου.