Results 91 to 105 of 119
-
06-04-2013, 20:24 #91
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
- 06-04-2013, 20:28 #92
Ρε μλκ μην βριζεις γαμωτη μου, σας εχω χαλασει ολους εδω μεσα με τις χυδαιολογιες μου!
Μακρια απο μενα, ειμαι κακη επιρροη!!
Ασχετο, alternative ακους??
Εχουν βεβαια και καλυτερα οι placebo, αλλα αφου το συγκεκριμενο τους λεει το προφανες, χαλαλι τους τους ανθρωπους!!
Παρε ρεεεε μλκ δωσε ενα headbanging σε λεωωωω!!!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-04-2013, 20:38 #93
Ρε μλκ, ποιος βρίζει; Μακριά από μένα
τέτοιες άδικες και ανυπόστατες κατηγορίες!
Και alternative ακούω και λατέρνατιβ!
Καλά κάνουν και τους το λένε το προφανές
γι αυτό σου 'βαλα και γω πριν το "Μ' αυτό περνάνε όλα"!
xaxaxaxa poli gelio milame katouri8ika sto?
gelio me trampakoula
06-04-2013, 20:40 #94
Καλα δεν βαρεθηκες? Ορεξη για καυγα εχεις μαλλον? βαρετη εισαι ουτε να συζητησει κανεις ουτε να τσακωθει μαζι σου! πραγματικα ομως!!
Συνεχισε σε παρακαλω, δινεις επιθεωρηση τζαμπα!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-04-2013, 20:54 #95
Lacry χωρίς παρεξηγηση,σοβαρα τωρα...επειδηόμως ώρες ώρες γίνεσαι εριστικη και φερεσαι καπως παιδιαστικα(χωρις να το παιζω παν-ωριμη). Ξέρεις πως βρήκα το φορουμ αυτο?? αναζητώντας στο γκουγκλ αυτοκτονια απο νευρικη ανορεξια, και μαντεψε τι βρηκα..δεκαδες θεματα που ειχες ανοιξει για τη δδ που ειχες περασει και παει λεγοντας, αυτα που εγραφες μου υποδεικνυανε τροπους αυτοκτονιας..οποτε νομιζω ατοπο το θεμα που ανοιξες..εαν δεν ειχα ξεμπλοκαρει το κεφαλι μου θα ημουνα τωρα ακομα αφαγη για να γινω αρρωστη και αδυνατη οπως ειχες γινει και να πεθανω..εαν ουτε αυτο δε σε κανει να μπεις στη διαδικασια της αυτογνωσιας τοτε τι να πω..φιλικα πάντα, γιατι δεν εχω καμια ορεξη να λογοφερω τσαμπε με κανεναν!
06-04-2013, 20:55 #96
mpliki, συγγνώμη δεν πάει σε σένα.
Και πάλι με πληγώνεις, άσπλαχνο κακό παιγί!
Ε τώρα για την επιθεώρηση, με τα νούμερα ό,τι μπορώ κάνω!
άντε μπον βουαγιάζ!
Και χαιρετίσματα στη μαμά του κιτσ ...εε του Κίτσου μάιν κιτς!
αφιερωμένο!
Last edited by Joann; 06-04-2013 at 22:39.
06-04-2013, 20:59 #97
Ειμαι ασπλαχνη και κακια η ρουφιανα! Το ξερω γμτ!
Ποιος Κιτσος καλε? Του Κιτσου η μανα καθονταν κοντα σου παραθυρι??
Σορρυ δν ξερω απο ελληνικες ταινιες κ αυτα π βαζεις μ ειναι παντελως αγνωστα, εγω βλεπω αηδιες τυπου rest stop
Θα σου βαζα ενα αποσπασμα αλλα φοβαμαι μην αηδιασεις!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-04-2013, 21:10 #98
Αντε παλι... ανοιξα εγω το θεμα... οκ το ανοιξα εγω γτ ο αλλος δν ηξερε να το ανοιγει!! οκ?? θες την κηδεμονια του θρεντ? παρτην και στα @@ μου! δεν ειναι δικο μου το θεμα λεμε! τελος! αν ηταν δικο μ θα ηταν δικο μ και δν θα εμπαινε ο καθε παπαρας να βγαλει την εμπαθεια του και το κομπλεξ του!
Και τι σχεση εχει το οτι εχω ανοιξει θρεντ για τη δδ που εχω? Αμα ψαξεις το ΠΡΩΤΟ μου ποστ π εγραψα εδω μεσα ηταν επειτα απο ενα βουλιμικο επεισοδιο.. ο βασικος μ λογος π γραφω ειναι η δδ π εχω, ασχετα αν απανταω και σε αλλες μαλακιες π γραφονται για να μ περασει η ωρα... επισης αυτο π λες ειναι ο,τι να ναι.. που εχω γραψει αυτοκτονια απο νευρικη ανορεξια? ο,τι να ναι! αν εννοεις 2-3 θρεντ π ειχα ανοιξει σχετικα με συμβουλες και χαπια αδυνατισματος, μου τα διεγραψε η διαχειριση και τα κλειδωσε! κατα τ αλλα ναι εχω πει οτι εχω παρει κ καθαρτικα, εχω κανει κ εμετους κ πολλα αλλα! αν εσυ περιμενες να διαβασεις απο μενα το καθαρτικο για να το παρεις δν σ φταιω εγω! μυαλο εχουμε υποτιθεται κ το βαζουμε να δουλευει! επισης αν εχεις δδ πας κ σ εναν γιατρουλη, οπως παω εγω κ ενα σωρο αλλοι, κ δν ευελπιστεις απο ενα φορουμ να βρεις τη "μαγικη συνταγη" π νομιζεις οτι ανακαλυψε καποιος αλλος! εαν με ειχες προτυπο ως ανορεξικη κ ηθελες να μ μοιασεις.. τι να πω, αναζητησε καλυτερα προτυπα!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-04-2013, 01:14 #99
εγω εχω να πω οτι εχω καλεσει στο παρελθον γραμμες υποστιριξης.δυστηχως εξαρταται σε πιο ατομο θα πεσεις. η εμπειριες ηταν απο ανακουφιση και οτι ειχα βρει ενα ατομο να με καταλαβει, μεχρι ξεπετας στο 2λεπτο.δε καλω ευκολα ωστοσο εχουν υπαρξει 3-4 φορες στην ζωη μου που ενιωθα πολυ μονος...και τοτε δε υπηρχαν φορουμ κλπ οπως σημερα.ουτε καν κινητα.καρτοτηλεφωνο σε ερημικη τοποθεσια και οτι γινει...
επισης να πω για την διωξη ασχετα με το αν ειναι καλη η κακη λυση, θα πρεπει να εχει στοιχεια απο το φορουμ για τον τροπο συνδεσης του χρηστη κλπ προκειμενου να τον βρει.
οποτε οι διαχειριστες θα βοηθησουν πλεον με προτροπη της αστυνομιας.
κριμα που δε το κανουν απο μονοι τους σε καποιες χτυπητες περιπτωσεις που αναφερουν εδω τα αλλα μελη.
07-04-2013, 03:06 #100
Ανοίξατε μια συζήτηση, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό θέμα σε αυτό το φόρουμ.
Ανοίξατε ένα θέμα το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα γόνιμο να αποτελέσει αφορμή για μια σύνθεση απόψεων.
Κυρίως, "τρέξατε" μια συζήτηση που θα μπορούσε να είναι ένας οδηγός ευαισθητοποίησης των μελών και των επισκεπτών απέναντι στον αυτοκτονικό ιδεασμό των συνανθρώπων μας και τη φροντίδα τους.
Θερμά θα παρακαλούσα, και τις δυο μεριές, όσο μπορείτε, να μείνειτε σε αυτή τη συζήτηση, με πιο γόνιμο τρόπο.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
07-04-2013, 07:26 #101
Το ίδιο ακριβώς της είχαν πει μέλη για τα θέματα που άνοιγε στις διατροφικές διαταραχές,
ότι υποδείκνυαν τρόπους αυτοκτονίας.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...339#post336339
Tης έγραφαν αυτό ακριβώς στο θέμα που είχε ανοίξει
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ vs. LAXATIVES:
"Και κάτι για την διαχείριση και τους moderators.
Από τις 23 το θέμα είναι ΑΝΟΙΧΤΟ αλλά αν είχε πέσει κάνα ψιλο ή χοντρομπινελίκι
θα το είχατε πάρει με τη σκούπα στο πι και φι.
Ενώ κάτι που αποτελεί κίνδυνο για TRIGGER
σε άτομα με νευρική ανορεξία ή ψυχογενή βουλιμία αφήνεται τρεις μερούλες ανοιχτό.
Ωραίο μηνυματάκι περνάτε για φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης
που έχει παράλληλα "δίπλα" του ένα φόρουμ διατροφικών διαταραχών.
Ξεκάθαρα το γράφω, ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ."
Θα έκανα το post copy paste,
αλλά έχει διαγράψει το θέμα η διαχείριση
- γιατί άραγε; -
Γι αυτό έγραψα
- ξέροντας διαλόγους άλλους που υπάρχουν εδώ -
ότι το θέμα της θεματοθέτριας είναι fake.
Αλλά εδώ είναι παρατηρημένο ότι όταν γράφεις την άποψή σου
και σε συγκεκριμένα άτομα δεν αρέσει
- που όλως τυχαίως γράφουν και πακέτο -
θα αντιδράσουν προσβάλοντάς σε,
αποκαλώντας σε παπάρα, γέρο, κκε
και ό,τι άλλο δείχνει τις "καλές" τους προθέσεις.
Όμως δεν είναι δικό τους θέμα
η συμπεριφορά τους να λήγει από την αρχή,
αλλά ευθύνη της διαχείρισης.
Διαφορετικά τα "ευαισθητοποιημένα" και ...καλά άτομα
που ανοίγουν τέτοια θέματα,
αλλά δεν αντέχουν σε διαφορετικές απόψεις
να βάζουν κάρτα εισόδου
που να αναφέρουν ποια μέλη θέλουν να τους απαντάνε
και ποια όχι.
Φυσικά το μέλος που
αντέγραψα το post του δε γράφει πλέον στο forum,
αλλά είχε την εντιμότητα - όπως κι εγώ -
να μη ζητήσει διαγραφή προηγούμενων θεμάτων της,
όχι όπως άλλοι σ' αυτό το thread.
Αυτά τα ολίγα γιατί πολλή λάσπη πήγε να πέσει
τόσο από τη θεματοθέτρια όσο και από την υποβολέα της
(φυσικά ΔΕΝ εννοώ τον χρήστη Κλειδί-σκέψης).
Ο νοών νοείτω...Last edited by Joann; 07-04-2013 at 08:54.
07-04-2013, 13:21 #102
Eγω ειμαι η υποβολεας της?Εαν εχεις τον Θεο σου κοιτα τα γραφομενα σου,τι εχεις κανει σε ενα θεμα που διαφωνεις,το θεωρεις fake δεν μας λες γιατι ομως,το θεωρεις ρουφιανια παρ'ολα αυτα δεν μας λες μια αλλη λυση,μια προταση στο τι θα μπορουσε να γινει με αυτα τα ατομα και τις συγκεκριμενες προθεσεις τους.
Αντ'αυτου εισαι εδω,εχεις ξεφτιλισει με το βαμβακι (το κανει και αλλη μια αυτο εδω πιο επιτυχημενα απο εσενα) την θεματοθετρια,λες ακυρα και ασχετα επι του θεματος χωρις να βοηθας καπου,πηγες στους μεταναστες,πηγες στην προπαγανδα,πηγες στο φασισμο...Θα μας ριξεις και καμια μολοτοφ?
Αν σε επηρεαζει η γυρη της ανοιξης θα το καταλαβω,αν εχεις οποιοδηποτε αλλο προβλημα ανοιξε θεμα να το συζητησουμε,αν συνεχισεις να κανεις την σουπια εδω μεσα,θα την κανεις μονη σου,σεβασου οτι και ο αντμιν βρηκε το θεμα ενδιαφερον και σοβαρο!Τα αυτονοητα δλδ...!
Απο εδω και περα οποιος θα σου απαντησει θα ειναι και πολυ ζωον..Γραψε οτι θες σοβαροφανες τρολιδιο..!
07-04-2013, 13:39 #103
Συμφωνώ...
Δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί τέτοια ένταση και καλό είναι να λήξει επιτέλους εδώ...το μόνο που κάνει είναι να χαλάει το θέμα...περίμενα να διαβάσω σελίδες με κάτι ουσιώδες κι αντί γι' αυτό έγινα μάρτυρας καβγά κι ανούσιων λεγομένων, άσχετων με το θέμα...ας σταματήσει πια αυτό!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-04-2013, 15:54 #104
η πλάκα είναι οτι δεν δημιούργησα και δεν προκάλεσα εντάσεις, δεν έχω ποτέ τέτοιους σκοπούς..ό,τι γράφω το γράφω καλοπροαίρετα...αλλά λάκρυ μάυτά που γράφεις αποδεικνύεις γι'άλλη μια φορά πως δεν μπορείς να κρατήσεις μια συζήτηση και εναντιώνεσαι σόποιονδήποτε έχει αντίθετη γνώμη με σένα..δεν υποννόησα πουθενά πως θα ήθελα την κηδεμονία του θρέντ..μη γράφεις οο,τι να ναι μόνο και μόνο νάπαντήσεις..φιλικά και πάλι μάθε να συζητάς και να σέβεσαι και άλλες γνώμες!
07-04-2013, 17:30 #105
Διαβασα το ποστ του αντμιν και συμφωνω.. τα υπολοιπα δεν τα διαβασα πραγματικα επειδη εχω βαρεθει και δεν εχουν τιποτα να μου προσφερουν.. με το που ειδα κατεβατα και σεντονια, μ ρθε απλα αηδια και απαθεια.. δν μ κανει καμια αισθηση, δν μ αγγιζει καν... επισης να πω οτι για να με προσβαλλει καποιος, απαραιτητη προυποθεση ειναι να σεβομαι τη γνωμη του.. απο κει κ περα ο καθενας μπορει να ισχυριζεται οτι θελει το οποιο κατα τη δικη του γνωμη ισχυει... Μην απαντατε, δν αξιζει, κ κακως χτες μπηκα στη διαδικασια να κανω διαλογο με ενα ατομο που δεν.... ο σκοπος ειναι προφανης, και μονο να διαβασει κανεις την επιθεση του συγκεκριμενοι ατομου προς μερους μου με σκοπο μονο κ μονο να χαλασει ενα θρεντ και μετα να εχει πατημα να λεει ''ειναι φεικ το θρεντ και γραφονται μαλακιες", μην κανετε την χαρη σε κανεναν κακοβουλο... αγνοηστε απλα.. η εμπαθεια και η προσπαθεια μειωσης του αλλου φαινεται καθως και ποσο ''ετσουξαν'' καποια απο τα γραφομενα.. δν εχω υποστηριξει ποτε οτι ειμαι αμεμπτη ουτε εχω δωσει την εντυπωση οτι ειμαι σοβαρη, καθε αλλο.. φυσικα κ εχω γραψει κ ποστς για τις διατροφικες μ ακροτητες, και ποστς για τις πιπες κ τους πηδουλους π εριξα, για καποιον μπορει να μην ειμαι σοβαρη, αλλα καλο ειναι να κοιταμε τα γραφομενα και οχι το ατομο.. κ να μην κοιταμε το παρελθον, υπαρχει λογος? το οτι ειχα ανοιξει θεματα σχετικα με καθαρτικα δν σημαινει οτι ακομα υποστηριζω αυτες τις μεθοδους! το οτι εχω ανοιξει θεματα για πιπες δν σημαινει οτι ακομα παιρνω! απο κει κ περα το να απομονωνει καποιος τεχνηεντως φρασεις κ ποστς του παρελθοντος, εμενα μ βγαζει μια κακοηθεια η οποια απλα μ προκαλει απαθεια.. περσυ εκλασα φετος βρωμησε ενα πραγμα... φαινεται κ ποσο δν ειναι ολοι διατεθειμενοι να προχωρησουν παρακατω... το ενδεχομενο να ληξει ενα θεμα δν παιζει γι αυτους.. πρεπει να εχουν τον τελευταιο λογο.. ας τον εχουν λοιπον, εγω αποχωρω κ ετσι κ αλλιως δν θα απαντησω διοτι ειμαι χωριο κ ειμαι απο νετ καφε τωρα κ δν μπορω να κατσω πολυ ωρα... οσο για τα διατροφικα "σκανδαλα", να ζητησω συγγνωμη απο το καθε κοριτσακι π ψαχνοντας τεχνικες αδυνατισματος επεσε πανω στην καταστροφη μ κ αποφασισε να με μιμηθει.. ισως κ να ειναι λαθος μου π γραφω συνεχως για διατροφικα κ διαιτες, διοτι τωρα π το σκεφτομαι οσο καιρο γραφω οχι μονο το διατροφικο μ θεμα δν υποχωρησε, αλλα επιδεινωθηκε... ισως δν μ κανει καλο, δν ξερω, αλλα απ την αλλη ηταν μια λυτρωση για μενα ακομη κ αν δεν αλλαζα διατροφικες συνηθειες να γραφω πως βιωνω την διατροφικη μ διαταραχη.. λογια ναι, ωμα, σκληρα, σκανδαλιστικα, αλλα αληθινα.. οποιος δν εχει περασει μεσα απο διατροφικη διαταραχη να μν μιλαει... οποιος δν εχει φτασει 35 κιλα, να ειναι με ωρους κ να πονανε τα κοκκαλα, καλο να μν μιλαει επισης.. διοτι δν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να μν μπορεις να ευχαριστηθεις το φαγητο οπως ολοι οι ανθρωποι, να ειναι το 99% των σκεψεων σου συνυφασμενα με το φαγητο, ακομα κ οταν γραφεις εξετασεις με το αλλο χερι να ακουμπας τα πλευρα, δν υπαρχει χειροτερο μαρτυριο, κ οποιος το αμφησβητει ευχομαι να μν το βιωσει ποτε! λεω να συνεχισω να το παλευω μονη μου ευελπιστωντας καποια στιγμη να το ξεπερασω κ να γινω οπως παλια π δν με ενοιαζε αμα θα φαω μια μπουκια παραπανω! καλη συνεχεια σε ολους, δν κραταω κακιες κ δν εχω τιποτα με κανεναν, να συνεργαζεστε με τους γιατρους σας κ να ακολουθειτε την αγωγη σας κ ο,τι σας λενε, κ μακαρι ολοι να βρουμε την ακρη κ την λυση σε ο,τι απασχολει τον καθενα! και μια τελευταια κ χαζη ισως συμβουλη προς απαντες, να τρωτε! χωρις σκεψη, χωρις φοβο! καλη συνεχεια!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."