Γιατί να μην μπορώ να την έχω; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μονο ετσι θα αποδειξεις οτι η αγαπη σου εχει θεμελια σοβαρα. Ολα στο χρονο αποδεικνυοντε φιλε.
    Από την άλλη όμως.. Οκ εγώ είμαι διατεθειμένος να την περιμένω..Αν αυτή δεν το εκτιμήσει ποτέ;...Βλέπεις είναι δίκοπο μαχαίρι και προσπαθώ να αποφύγω να με πληγώνει άλλο....Θα απομακρυνθώ να δω πως θα είναι γι αυτή το να μην είμαι κοντά της...

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    "θα ευγνωμονεις την στιγμη που ξεκολλησες" το πιστεύω και προσεύχομαι να γίνει... :/ ..Αλλά...Σκέφτομαι να πάψω να της μιλάω για ένα διάστημα έτσι ξαφνικά...
    κανε οτι σου φανει πιο ευκολο,αλλα απομακρυνσου.

έτσι είναι η ζωή άλλος πάει άλλος έρχεται ...http://youtu.be/XiL58fRrmEI

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Friend zone ρε φιλαρακι...ο,τι χειροτερο να ξερεις...εκτελεις χρεη τζαμπα ψυχολογου, καληνυχτακια, αγαπουλινου, μπαμπα σε μικρογραφια, γκευ φιλεναδας, δανειστη, ταξιτζη και δε συμμαζευεται. Μαλλον δεν εχεις ξανακανει σχεση, απειρος μου φαινεσαι. Σιγα σιγα θα μαθεις, οτι δεν ειναι η αγαπη το ζητουμενο, ουτε προαπαιτουμενο. O termpora, o mores...http://www.youtube.com/watch?v=VbgrDQn9zs0

χαχχαχχαχαχα Κεράσι ...όσοι είναι "σθηματίες" ... καλημέρα!!!

Banned
    μπα δε καταφερνεις τιποτα ετσι. η μουνοδουλια συνηθως τις απομακρυνει. αντιθετως αν τη ξεπερασεις και βρεις αλλη μπορει να ζηλεψει και να ξαναδειξει ενδιαφερον. οι γυναικες θελουν να τις ελεγχεις οχι να σε ελεγχουν. εσυ προφανως εισαι μικρος ακομα και επεσες στη παγιδα.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω την εντυπωση οτι η κοπελα σε βλεπει φιλικα και εννοει τετοιου ειδους "αγαπη".
    φυσικα και την κολακευει το ενδιαφερον σου και της αρεσει το ποσο ασχολεισαι μαζι της και την παρηγορεις στις αποτυχιες της.
    το θεμα ειναι ποσο καλο σε σενα κανει ολο αυτο.
    κατα την γνωμη μου μονο κακο σου κανει και ειναι ψευδαισθηση δικη σου οτι νοιωθεις ανακουφιση εστω και φιλικα να την συναντας.
    στην πραγματικοτητα γυρνας ενα μαχαιρι σε μια πληγη που δεν αφηνεις να κλεισει.
    ουτε αυτην εχεις με τον τροπο που θελεις, ουτε και καμια αλλη γιατι εισαι απασχολημενος να μαζοχιζεσαι μαζι της.
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ!
    πιστεψε με οτι ειναι η μονη λυση.
    αν θες απομακρυνσου μυστηριωδως να κανεις κι εντυπωση. αν δεν θες, μιλησε της ειλικρινα για τα αισθηματα σου και πες της οτι δεν μπορεις να συνεχισεις σαν φιλος αν δεν εχει κι αυτη αντιστοιχα αισθηματα για σενα.
    παντως φυγε.
    οσο μενεις τιποτε καλο δεν θα συμβει στην ζωη σου
    Α ρε Remedy με τις απαντησεις σου......+1 :)

Banned
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Ρε συ αν ήμασταν φίλοι και σου έλεγα μακάρι να ήμουν με μια όπως εσύ.. Και μακάρι να είχαν όλες το χαρακτήρα σου και να έβρισκα μία να είναι όπως κι εσύ.. Όταν τη βλέπω πως δεν είναι καλά και την αγκαλιάζω.. Όταν βγαίναμε να σου έλεγα ότι μην φτιάξεις τα μαλλιά σου ή μην βαφτείς ή βάλε ότι θες και μην με ρωτάς τί να βάλεις και αν σου πάει γιατί μια χαρά είσαι κι έτσι τί άλλο να πω... τί άλλο να κάνω; Όταν της έχω πει ότι την αγαπάω επειδή κι αυτή μου έχει πει ότι με αγαπά τότε τί; Θεωρείς όλα αυτά δεν είναι αρκετά;
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Πες της ρε μεγαλε οτι λιωνεις για παρτη της και να ξεκαθαρισει η κατασταση....
    Ακριβώς αυτό πρέπει να κάνεις.Να ξεκαθαρίσεις την θέση σου για να σταματήσει να σε βλεπει σαν φιλο.''Ελα εδώ κοπελια,μαρία,σούλα,βούλα,τ ούλα,...σε γουστάρω και μπλα μπλα μπλα...μπορούμε να μαστε μαζί??'' .........Αυτο...Ντόμπρες εξηγήσεις.Αλλιώς θα ανακυκλώνεσαι μια ζωή στην παρηγοριά της κοπέλας και γίνεσαι όλο και χειρότερα.Τουλάχιστον μετά από την εξήγηση που θα της κάνεις,θα ξέρεις αν πρέπει να χαθείς εντελώς ή όχι...Και θα το ξέρει και η ίδια!!!

Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    έτσι είναι η ζωή άλλος πάει άλλος έρχεται ...http://youtu.be/XiL58fRrmEI
    Χαχαχα.. Με το που έμαθα ότι τα έφτιαξε με τον καινούριο πριν λίγο καιρό, το ανέβασα στο φβ... :P ...

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    "Only know you love her when you let her go" Αν κατάλαβα καλά κάποια στιγμή λέει κάτι τέτοιο... Εν μέρει έχει δίκιο το song, γιατί ντάξει αν δεν είναι Happy μαζί μου και την αγαπώ ποίο το νόημα και να την έχω; Αλλά στην πράξη αυτό το Let Her Go...... :/

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Friend zone ρε φιλαρακι...ο,τι χειροτερο να ξερεις...εκτελεις χρεη τζαμπα ψυχολογου, καληνυχτακια, αγαπουλινου, μπαμπα σε μικρογραφια, γκευ φιλεναδας, δανειστη, ταξιτζη και δε συμμαζευεται. Μαλλον δεν εχεις ξανακανει σχεση, απειρος μου φαινεσαι. Σιγα σιγα θα μαθεις, οτι δεν ειναι η αγαπη το ζητουμενο, ουτε προαπαιτουμενο. O termpora, o mores...http://www.youtube.com/watch?v=VbgrDQn9zs0
    Ρε ναι ξέρω ότι είναι αυτό.. Αλλά έχω φίλες που κάνουμε γενικά παρέα κι άλλες....Αλλά αυτές τις άλλες ποτέ δεν μπόρεσα να τις δω αλλιώς..Παρότι δεν είναι και άσχημες..(Σε λίγο το βλέπω να μου στέλνει μηνύματα στο κινητό να της αγοράζω σερβιέτες.. :( )... Κοίτα στο θέμα σχέσεις ναι δεν είμαι και τόσο έμπειρος..Αλλά δε νομίζω ότι είναι μόνο αυτό.. Δηλαδή η τελευταία μου σχέση ήταν ως τα μέσα του πρώτου έτους με μια κοπέλα που ήταν πολύ όμορφη και γούσταρα τρελά.. Όταν χωρίσαμε όμως επειδή αυτή σπουδάζει μακρυά μου δεν με πείραξε και τόσο.. Αυτή με έχει κάνει να κλάψω και ας μην την είχα ποτέ..

Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μπα δε καταφερνεις τιποτα ετσι. η μουνοδουλια συνηθως τις απομακρυνει. αντιθετως αν τη ξεπερασεις και βρεις αλλη μπορει να ζηλεψει και να ξαναδειξει ενδιαφερον. οι γυναικες θελουν να τις ελεγχεις οχι να σε ελεγχουν. εσυ προφανως εισαι μικρος ακομα και επεσες στη παγιδα.
    Βασικά φίλε μου έπεσα στην παγίδα ότι είμαι καλό παιδί - εκμεταλλεύσιμος - χαζός που δεν λέει όχι... Εν αντιθέσει με τους άλλους που τα φτιάχνει που μου τους λέει αρχικά μάγκες και τελικά μαλάκες και όταν της λέω να κοιτάξει άλλου είδους μάγκες μου σκοτίζει τα @@..

Banned
    φτυσιμο θελουν φιλε. οσο τις φτυνεις τοσο κολλανε. κοιτα τη ζωη σου και πως να προχωρησεις με καμια αλλη, και στη πορεια μπορει να τη δεις να επιστρεφει.

Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Ακριβώς αυτό πρέπει να κάνεις.Να ξεκαθαρίσεις την θέση σου για να σταματήσει να σε βλεπει σαν φιλο.''Ελα εδώ κοπελια,μαρία,σούλα,βούλα,τ ούλα,...σε γουστάρω και μπλα μπλα μπλα...μπορούμε να μαστε μαζί??'' .........Αυτο...Ντόμπρες εξηγήσεις.Αλλιώς θα ανακυκλώνεσαι μια ζωή στην παρηγοριά της κοπέλας και γίνεσαι όλο και χειρότερα.Τουλάχιστον μετά από την εξήγηση που θα της κάνεις,θα ξέρεις αν πρέπει να χαθείς εντελώς ή όχι...Και θα το ξέρει και η ίδια!!!
    Μια χαρά το ξέρει ότι τη γουστάρω ρε παιδιά...:/ ... Μου το χουν πει και δύο φίλες μου που έχουν δει μηνύματα που στέλνουμε και γενικά διάφορα άλλα...Αλλά όταν μου λέει μαλακίες ότι "αν ένας φίλος μου με γουστάρει δεν του ξαναμιλάω" και τέτοιες βλακείες.. Τότε σκατά..

Αυτό που θα κάνω είναι να απομακρυνθώ..Και όταν της λείψει ο παρηγορητής φιλενάδας θα περιμένω να της απαντήσω ανάλογα...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast