γιατί ολο αυτο? εχω απελπιστει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    congato,εχεις απολυτο δικιο. αυτο προσπαθω να κανω. χτες και σημερα το πρωι ήταν καλυτερα τα πραγματα. ειναι φαυλος κυκλος μπαινει η ιδεα,αρρωσταινει το σωμα,νιωθω χαλια ξαναρχονται οι ιδεες. το παλευω αλλα εχω κουραστει και σωματικα και ψυχολογικα. και κυριως εχω φοβηθει. λεω μπας και κανω καμια καταθλιψη και δεν το προλαβω.εχει κολλησει η ιδεα εκει. και αυτο κυριως που με στενοχωρει ειναι οτι παλι φαρμακα????? ενταξει στο παρελθον τα πηρα και ξερω και τις αιτιες που εφτασα για να τα παρω. αλλα σε ολη μου την ζωη οταν τυχαινει κατι και με ταραζει θα φορτωνομαι για χρονια τα φαρμακα? ο μαρτιος και ο απριλιος ήταν απο τους χειροτερους μηνες. και εκει εχασα την μπαλα και με πηρε απο κατω.

Πρέπει να στάθεις και πάλι στα πόδια σου όμως. Πες ότι θα τα καταφέρω. τα φάρμακα ίσως σε βοηθήσουν και δεν πειράζει που δεν ξέρεις τις αιτίες που πρέπει να τα πάρεις, είναι ίσως για το καλό σου.. Δέστο σαν να είναι ένα κίνητρο κατά κάποιο τρόπο να γίνεις και πάλι καλά, να είσαι όπως πριν. Μην βάζεις αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σου για καταθλίψεις κλπ γιατί όλα είναι ψυχοσωματικά! Εύχομαι τα καλύτερα, γιατί σε καταλαβαίνω. Κράτα γερά!

Senior Member
    αν παρω τα φαρμακα ειναι σαν να λεω εχασες την μαχη. και τιποτα απο οτι στραβο που θα συμβαινει στην ζωη μου δεν θα μπορω να το ξεπερναω χωρις φαρμακα.

Μην το βλέπεις έτσι. Δες το σαν ένα χέρι βοήθειας για εσένα. Θα είναι μάλλον για το καλό σου, για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτό που έχεις.Τα φάρμακα άλλωστε για αυτό είναι τις περισσότερες φορές,για να σε κάνουν καλά. Όπως και να έχει όμως είτε τα πάρεις είτε όχι πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Να είναι δίπλα σου άνθρωποι που σε νοιάζονται, αυτοί και εσύ μαζί αισιόδοξα θα το ξεπεράσεις.

Senior Member
    μινα ακου τι θα κανεισ θα πασ με τον ανθρωπο σου σε ενα μεροσ που δν εχεισ ξαναπαει αλλα προσεξε να νιωθεισ ανετα που στηριζεσαι πανω του
    θα φυγει αυτοσ για 5 λεπτα δε θα τον βλεπεισ θα δεισ πωσ νιωθεισ κ αμα νιωθεισ καλα συνεχιζεισ αμα νιωσεισ ασχημα τον ξαναφωναζεισ παιξε αυτο το παιχνιδι νομιζω καλο θα σου κανει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    elis,σε τι θα μπορουσε να με βοηθησει αυτο? εξηγησε μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by congato View Post
    Μην το βλέπεις έτσι. Δες το σαν ένα χέρι βοήθειας για εσένα. Θα είναι μάλλον για το καλό σου, για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτό που έχεις.Τα φάρμακα άλλωστε για αυτό είναι τις περισσότερες φορές,για να σε κάνουν καλά. Όπως και να έχει όμως είτε τα πάρεις είτε όχι πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Να είναι δίπλα σου άνθρωποι που σε νοιάζονται, αυτοί και εσύ μαζί αισιόδοξα θα το ξεπεράσεις.
    δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να μαθουν ολοι οτι θα επαιρνα φαρμακα. δεν ξερω γιατι το βλεπω ετσι. παλιοτερα δεν με πειραζε. και ξερεις και κατι εχω πεισμωσει. το 2009 τετοια εποχη ήταν που ειχα αρχισει το σεροπραμ,γιατι ειχα χασει μια δουλεια που στην τελικη ουτε μου αρεσε(μαυρα χρονια περασα εκει μεσα) και ειχα και μια σειρα απο αποτυχημενες γνωριμιες(λες και χαλασε ο κοσμος) ήταν τελειως βλακεια μου τοτε που με ειχε παρει απο κατω. οι λογοι δλδ δεν ήταν και τοσο πως να στο πω τραγικοι. επρεπε να κανω υπομονη. τωρα εχω πεισμωσει και δεν θελω να τα παρω παλι. για αυτο κανω υπομονη και το παλευω.

Senior Member
    Όποτε κορίτσι κάνε αυτό που νομίζεις εσύ καλύτερο
    για.σένα πάλεψε το μόνη σου αφού νιώθεις τη
    δύναμη μη ξεχνάς πώς έχεις και το σύντροφο
    σου που είναι δίπλα.σου...
    Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
    μπορεί να δει καθαρά...

Senior Member
    ευτυχως που ειναι γιατι αλλιως τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα για μενα. τι να πω ευτυχως μονο που το βραδυ καταλαγιαζει και το αγχος και οι σκεψεις. πως γινεται αυτο δεν ξερω!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΝΑ View Post
    ευτυχως που ειναι γιατι αλλιως τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα για μενα. τι να πω ευτυχως μονο που το βραδυ καταλαγιαζει και το αγχος και οι σκεψεις. πως γινεται αυτο δεν ξερω!!
    Το κακό με μας είναι ότι οι απαντήσεις στα ερωτήματα μας δεν
    υπάρχουν....αυτό μας τυραννά....τα αναπάντητα και δίχως νόημα ερωτήματα
    που γίνονται επαναλαμβανομενες σκέψεις...
    μπορεί να δει καθαρά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by The_Little_Prince View Post
    Το κακό με μας είναι ότι οι απαντήσεις στα ερωτήματα μας δεν
    υπάρχουν....αυτό μας τυραννά....τα αναπάντητα και δίχως νόημα ερωτήματα
    που γίνονται επαναλαμβανομενες σκέψεις...
    α γεια σου αυτο ακριβως.ρε παιδακι μου εγω επηρεαστηκα πολυ και απο ενα μ....α γιατρο,που τωρα τον εχω διαψευσει σε οτι μου ειπε. και τα εχω κανει αχταρμα μεσα στο μυαλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΝΑ View Post
    α γεια σου αυτο ακριβως.ρε παιδακι μου εγω επηρεαστηκα πολυ και απο ενα μ....α γιατρο,που τωρα τον εχω διαψευσει σε οτι μου ειπε. και τα εχω κανει αχταρμα μεσα στο μυαλο.
    Μόνο εσύ τα έχεις κάνει ρε κορίτσι αχταρμά;;;η λύση είναι μία
    σταματάμε να σκεφτόμαστε....πώς θα το πετύχουμε όμως; οεο;
    μπορεί να δει καθαρά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by The_Little_Prince View Post
    Μόνο εσύ τα έχεις κάνει ρε κορίτσι αχταρμά;;;η λύση είναι μία
    σταματάμε να σκεφτόμαστε....πώς θα το πετύχουμε όμως; οεο;
    αυτο ακριβως θελω και εγω. οταν δουλευα που χρονος για σκεψεις. η ανεργια ειναι οτι χειροτερο. ας ειχα δουλεια πχ αυριο το πρωι και θα σου ελεγα εγω αν θα καθομουν να αναλυω μηπως παθω καταθλιψη και το ενα και το αλλο.

Senior Member
    Αργία μήτηρ πάσης κακίας....Αφού δε μπορείς να βρεις δουλειά
    βρες κάτι να ασχοληθείς...γυμναστήριο ας πούμε...σου γεμίζει τη
    μέρα και σου φτιάχνει και σώμα....παράγει και ενδορφινες....
    μπορεί να δει καθαρά...

Senior Member
    σωστο αλλα πχ το πρωι που ξυπναω νωρις και με πιανει αγχος αυτο που εχω αναγκη ειναι απο υπνο.δεν με πανε τα ποδια μου για γυμναστικη. αλλα θα το προσπαθησω.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast