Τι σκέφτεστε; - Page 1089
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1089 of 1532 FirstFirst ... 895899891039107910871088108910901091109911391189 ... LastLast
Results 16,321 to 16,335 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    υπερβολες οπως παντα, ειναι δυνατον να εχουν ολες οι ταϋλανδες aids ? εγω ή ρωσιδα θα παρω ή καποια απο εκει. δε γινεται δουλεια με ελλεηνιδες, αρκετα χαραμισα το χρονο μου.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Senior Member
    ΚΕΝΟ
    Πες μας οτι μιλας για σχεση τοση ωρα..................................... Διπλα ειναι το μπαλκονι μη κανεις μαλακια αληθεια....!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ενω για να γαμησεις χρειαζεσαι 1000 ευρω σε αεροπορικα εισητηρια...

Yeah right!!! :P
    Ε ναι, πας εδώ μέχρι τη Κουμουνδούρου και τελειώνει το θέμα.
    Υou don't know the power of the darkside...

Banned
    ΚΕΝΟ
    Πες μας οτι μιλας για σχεση τοση ωρα..................................... Διπλα ειναι το μπαλκονι μη κανεις μαλακια αληθεια....!
    ναι δε μιλω για το απλο το σεξακι. κι αν δε τη κανω τωρα, ποτε στα 40-50 που δε θα μετραω ? επισης δε ξερω την ηλικια σου, αλλα εμενα με κουρασε η μοναξια.

Senior Member
    ναι δε μιλω για το απλο το σεξακι. κι αν δε τη κανω τωρα, ποτε στα 40-50 που δε θα μετραω ? επισης δε ξερω την ηλικια σου, αλλα εμενα με κουρασε η μοναξια.
    Πω φιλε νταξ... Τελος παντων...

Banned
    Πω φιλε νταξ... Τελος παντων...
    οχι θα κατσω να παρακαλαω και να περιμενω ελλεηνιδες. που και το ναι να πουν, θα μετανιωσω την ωρα και τη στιγμη, και θα πρεπει να ξοδεψω και μια περιουσια σε υπηρετριες. δε σφαξανε, οσο ρατσιστης κι αν ειμαι, στις γυναικες προτιμω ξενες.

Senior Member
    Μα ρε συ Χρυση Αυγη και Τα'ι'λανδεζα παει;;;

Πως θα διαιωνησουμε το ειδος;;;
    Τι αρχισαμε τα μπασταρδεματα;;;

Senior Member
    Μα ρε συ Χρυση Αυγη και Τα'ι'λανδεζα παει;;;

Πως θα διαιωνησουμε το ειδος;;;
    Τι αρχισαμε τα μπασταρδεματα;;;
    Θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή και μετά θα τη κάνει από τη χώρα να τρώμε εμείς στη μάπα τους φασίστες.

Banned
    τι σχεση εχει η πολιτικη ? που μπορει και να μη ψηφισω κι ολας. δεν ειμαι μελος κανενος κομματος, ποσο μαλλον του συγκεκριμενου. αλλα και να ημουν, κι ο Παναγιωταρος παλια τα ειχε με σερβα. κι ο Μπαρμπαρουσης με μεξικανα. κι εμενα η πρωτη μου ηταν απ'το Βελγιο. δεν εχει να λεει κατι. μη τα μπερδευουμε.

Senior Member
    τι σχεση εχει η πολιτικη ? που μπορει και να μη ψηφισω κι ολας. δεν ειμαι μελος κανενος κομματος, ποσο μαλλον του συγκεκριμενου. αλλα και να ημουν, κι ο Παναγιωταρος παλια τα ειχε με σερβα. κι ο Μπαρμπαρουσης με μεξικανα. κι εμενα η πρωτη μου ηταν απ'το Βελγιο. δεν εχει να λεει κατι. μη τα μπερδευουμε.
    Αυτοί μιλάνε για καθαρότητα της ελληνικής φυλής ρε.
    Και ότι στο αίμα μας έχουμε ιχώρ και άλλες τέτοιες μαλακίες και δεν πρέπει να το ανακατεύουμε με το αίμα άλλων λαών.

Senior Member
    Νομιζα οτι εισαι ΧρυσΑυγιτης!
    Οκ αν κανω λαθος το παιρνω πισω...
    Αλλα εχει σχεση οταν στηριζεις ενα κομμα π ειναι ολη μερα "Ουγκ ουγκ μεταναστες ουγκ εξω ουρκ απο ουγκ ουγκ Ελλαδα..."
    Ε ρε φιλε τι οταν φτανουμε στο θεμα του τσουτσουνισματος ειναι καλες οι αλλοδαπες;;;

Banned
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Αυτοί μιλάνε για καθαρότητα της ελληνικής φυλής ρε.
    Και ότι στο αίμα μας έχουμε ιχώρ και άλλες τέτοιες μαλακίες και δεν πρέπει να το ανακατεύουμε με το αίμα άλλων λαών.
    ναι συμφωνω αλλα αυτο δεν ανηκει στη πολιτικη, ειναι παρακλαδι φιλοσοφικο/ιδεολογικο/λιακοπουλιστικο, πεστο οπως θες.

Νομιζα οτι εισαι ΧρυσΑυγιτης!
    Οκ αν κανω λαθος το παιρνω πισω...
    Αλλα εχει σχεση οταν στηριζεις ενα κομμα π ειναι ολη μερα "Ουγκ ουγκ μεταναστες ουγκ εξω ουρκ απο ουγκ ουγκ Ελλαδα..."
    Ε ρε φιλε τι οταν φτανουμε στο θεμα του τσουτσουνισματος ειναι καλες οι αλλοδαπες;;;
    χρυσαυγιτης με Ι5 δε γινεται. απλα ελεγα να τους υποστηριξω, αν ψηφιζα αυτη τη φορα. τιποτα παραπανω.

Senior Member
    Εργασία κ' χαρά. -.-

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σ αυτο δν εχεις αδικο, συμβαινει πολλες φορες.. οπως επισης εχω γνωστες-φιλες που ειναι γεματουλες να το πω κ μιλαμε για αρκετα κιλα παραπανω κ θελουν τον αντρα γυμνασμενο με σιξ πακ κ σωσια του Σπαλιαρα..
    επειδή έχασαν το μέτρο ... μέχρι να προσγειωθούν, εκτός κι αν έχουν ικανότητα στο να σαγηνεύουν ή βρουν το ψηλος ψηλος και άμυαλος...
    γιάννης

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Μαλλον ομως ειναι πιο απλο απο το να πεθανει κανεις ή να ξενιτευτει :p

Αμα νιωθεις έτοιμη και βρήκες τον καταλληλο δεν θελει σκέψη, προχώρα...
    Συμφωνω με την απαντηση σου. Φτανει όμως να μην προκειται για συμβιβασμό.
    γιάννης