τι έχει ο πρώην μου;;;; βοηθήστε με να μάθω.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Επειδη εγω προσωπικα δεν πιστευω σε δαιμονισμους και τα σχετικα, δε μπορω να δωσω καποια ερμηνεια που θα εδινε ενας παππας-εξομολογητης... Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ισως εχει καποιου ειδους ψυχικη ασθενεια. Προσπαθησε να μαθεις πλαγιως αν εχει ιστορικο στην οικογενεια του, καποιον με σχιζοφρενεια, επιληπτικο, η με οποιαδηποτε ψυχικη διαταραχη....

Banned
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    δεν το γνωριζω αυτο με σιγουρια,αν και μου ειχε πει οτι παρομοια περιστατικα ειχαν συμβει και στην αδερφη του και στον πατερα του οχι με την ιδια κλιμακα.
    αρα ειναι κληρονομικο σιγουρα

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Επειδη εγω προσωπικα δεν πιστευω σε δαιμονισμους και τα σχετικα, δε μπορω να δωσω καποια ερμηνεια που θα εδινε ενας παππας-εξομολογητης... Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ισως εχει καποιου ειδους ψυχικη ασθενεια. Προσπαθησε να μαθεις πλαγιως αν εχει ιστορικο στην οικογενεια του, καποιον με σχιζοφρενεια, επιληπτικο, η με οποιαδηποτε ψυχικη διαταραχη....
    τωρα εχουμε χωρισει και οσα ηταν να μαθω τοτε δεν τα ρωτησα επειδη ημουν φουλ ερωτευμενη και ηθελα να ζησω τον ερωτα.δεν τον εμαθα καν αυτον τον ανθρωπο ομως τωρα ανησυχω και βασικα ειμαστε μαλωμενοι και επειδη εκανα μαλακια και τον σκυλοεβρισα και τον ταπεινωσα αυτος δε με εμπιστευεται πια και δε μου λεει για το θεμα του.

Banned
    τωρα εχουμε χωρισει και οσα ηταν να μαθω τοτε δεν τα ρωτησα επειδη ημουν φουλ ερωτευμενη και ηθελα να ζησω τον ερωτα.δεν τον εμαθα καν αυτον τον ανθρωπο ομως τωρα ανησυχω και βασικα ειμαστε μαλωμενοι και επειδη εκανα μαλακια και τον σκυλοεβρισα και τον ταπεινωσα αυτος δε με εμπιστευεται πια και δε μου λεει για το θεμα του.
    λυπον οπιος κανει μ..@@ες οπως λες ζητα συγγνωμη ασε τους εγωησμους και ζητησε του συγνωμη και πες του οτι δε θα το ξανακανεις γιατι βλεπω οτι τον θελεις και οταν κατι το θελουμε δεν βριζουμε...

Banned
    χαιρω πολυ.ζητησα συγγνωμη και καλα τη δεχτηκε ομως παλι δε θελει να ειναι μαζι μου.
    τεσπα........

Banned
    χαιρω πολυ.ζητησα συγγνωμη και καλα τη δεχτηκε ομως παλι δε θελει να ειναι μαζι μου.
    τεσπα........
    αυτο δε φτανει αφου το λαθος ειναι δικο σου πρεπει να το μπαλωσεις τωρα να ξαναζητησεις...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο δε φτανει αφου το λαθος ειναι δικο σου πρεπει να το μπαλωσεις τωρα να ξαναζητησεις...
    ρε αλεξανδρε σε παρακαλω ας μη βγαινουμε οφ τοπικ! το θεμα ειναι τι εχει ο πρωην μου ΟΧΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΑΖΙ του και πως θα τα βρουμε
    σε παρακαλω αν ξερεις κατι σε αυτο που ζηταω θα το δεχτω αλλα δε ζηταω κατι αλλο

Senior Member
    ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.

Banned
    δεν ξερω τι εχει πραγματικα θα ηθελα να μαθω αλλα δε μαγαπαει ετσι κι αλλιως ουτε τηλεφωνα σηκωνει και δεν μπορω να τον βοηθησω.
    το εχει χρονια αυτο και λεει οτι το ελεγχει και μπορει και μονος του να το καταπολεμησει.θελω να δω με ποιον ανθρωπο εμπλεξα!

Banned
    πω ρε φιλε απορω με ποιον εμπλεξα!!!! ο ερωτας ειναι τυφλος!!!!!! σοφη κουβεντα.!!! και γω ελεγα ε τυφλος κατι αλλο θα σημαινει..''μαλλον λενε τυφλο τον ερωτα,οτι πχ ο αλλος ειναι ασχημος και δεν το βλεπεις,εσυ τον θεωρεις ομορφο'' οχιιιιιιι ειναι τυφλος και σε αυτο που μου συνεβη εμενα!!! τα ειχα με ψυχασθενη!!!
    ποτε ξανα θεε μου ποτε ξανα! μην κανετε σχεση απο ιντερνετ ποτε!!!!!!!! και αν δεν τον ζειτε τον αλλον μην τον εμπιστευεστε..!!

Senior Member
    δεν είναι κακό να έχεις σχέση με ψυχασθενή .... δύσκολο είναι. Δεν είναι ωραίο να βάζουμε μια ομάδα ανθρώπων στο περιθώριο .... επίσης δεν είναι όλοι στο ίντερνετ έτσι (αν και δεν έχω κάνει σχέση εξ αποστάσεως αλλά και σχέση απο ίντερνετ ) δεν είναι ωραίο πράγμα η γενικεύσεις ... το να είσαι ασθενής είτε σωματικά, είτε ψυχικά σημαίνει πως χρειάζεσαι θεραπεία, αποδοχή, στήριξη και αγάπη. ...

“Υπάρχουν 5.000 καταπληκτικοί άνθρωποι για κάθε βλάκα στο διαδίκτυο. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει μεγάλος αριθμός. Προχωρήστε με προσοχή και τα μάτια ορθάνοιχτα.”
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Banned
    δε λεω οτι ειναι αυτος ο ανθρωπος για λυπηση...αλλα δε μαγαπαει και ουτε θελει να τον βοηθησω ρε συ..
    τερμα δεν ασχολουμαι...οσο καλος κι αν ειναι και να πεις αντε να τον βοηθησεις επειδη ειναι αρρωστος,οκ αλλα ουτε θελει να βοηθησω ουτε μαγαπαει.
    αντε ας βρει μια αλλη τυχερη.

Senior Member
    εννοείται πως κανέναν δεν μπορείς να βοηθήσεις αν δε θέλει να βοηθηθεί ........
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

...οφείλω να ομολογήσω πως είμαστε φουλ από ιατρικό δυναμικό σε αυτό το φόρουμ.
    Έπεσαν οι Φρουντ και έβγαλαν διαγνώσεις από δυο σειρές ποστ και έτσι ευτυχώς η κοπελιά93 δεν έφαγε χυλόπιτα, απλά ο άλλος είναι προβληματικός γι αυτό δε την θέλει.
    Δεν ξέρω ποια από τις δυο πλευρες είναι περισσότερο για γέλια και δεν εννοώ το παιδί με τους εφιαλτες :ΡΡΡ

Senior Member
    Γραψε σε αλλο θεμα να καταλαβουμε τι εγινε στη σχεση αυτη και κατα ποσο τα περι ονειρων επαιξαν ρολο. Ισως σκεφτουμε και τροπο να τα ξαναβρειτε ή να τον βοηθησεις.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast