Παιδικά απωθημένα ή κάτι άλλο..? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..συμφωνώ με όλους του απο πανω και πάω το θέμα λιγο πιο πέρα.
    Άννα, διάβασα το θέμα που είχες ανοίξει μετά το χωρισμό σου με την κοπέλα που ήσασταν 11 χρόνια μαζί.
    Μήπως έχει σχέση η στρειτ επιλογή σου με αυτό? Ή μήπως η επιλογή σου να κάνεις σχέση με την κοπέλα τότε έχει να κάνει με την απεχθεια που ένιωσες για το αντίθετο φύλο μετά την εμπειρία σου με αυτόν τον τύπο;
    Μερικές σκέψεις....
    αυτες τις σκεψεις τις κανω και εγω κατα καιρους...Τοτε που εγραφα για αυτο το θεμα, δεν ηξερα πως μπορω να νιωσω ασφαλης, οταν ο ανθρωπος που ενιωθα ασφαλεια εφυγε απο διπλα μου. Δοξαζω τον Θεο που ειναι ακομη διπλα μου σαν φιλη εδω και ενα μηνα σχεδον και με στηριζει σε αυτη μου την διαδικασια του να αντιμετοπισω καλα κρυμμενες φοβιες.
    Απο την μερα που εμεινα μονη μου μεσα σε ενα σπιτι, εδω και 3 μηνες ανοιγω τους οριζοντες του μυαλου μου. Και η αιτια ειναι γιατι ανακαλυψα οτι δεν ανοικω στην γκει ζωη πλεον και οπως πολυ καλα συμπαιρενεις ποτε δεν ανηκα. Ενιωθα ασφαλεια διπλα σε μια γυναικα.
    Καπου εκει ψαχνοντας να βρω το "γιατι αραγε" ξεκλειδωσα πολλες παιδικες μου αναμνησεις που απαντουσαν σε αυτα τα "γιατι".. Δεν περιμενα ποτε οτι αυτος ο ανθρωπος θα βρεθει μπροστα μου, ειδικα τωρα που σκαλιζω τα παλια... Ποσο μαλλον δεν περιμενα να δω την φωτογραφια του και να πω ουαου, ενω πριν πληκτρολογισω το ονομα του στο διαδικτιο, ετρεμα σαν το ψαρι απο τον φοβο το να μην ξυπνησουν παλι αυτες οι εικονες.

Δεν ξερω για πιο λογο ακολουθουσα.
    Υπηρχαν φορες που ενιωθα οικεια με ολο αυτο και υπηρχαν αλλες στιγμες που τα δευτερολεπτα ηταν αιωνες. Στην παρεα ηταν 4 αγορια μαζι με τον αδελφο μου. Καθε φορα που ο αδελφος μου "φιλουσε" κοιτουσε τον Σ και του ελεγε: αναλαμβανεις εσυ τωρα εε? Και ο Σ απαντουσε: Ε ναι εννοειτε εγω θα την προσεχω. Ο αδελφος μου δεν με κοιταζε να δει αν θελω, ουτε και με ρωτησε ποτε. Εγω φοβομουν οτι δεν θα με πιστεψουν και δε μιλησα ποτε σε κανεναν.Επησεις ενιωθα οτι δεν υπηρχε χρονος για μια τετοια συζητηση με τους συγγενεις μου γιατι εδειχναν μονιμως απασχολημενοι με κατι. Ο μονος ανθρωπος που εμαθε για αυτο ηταν η κοπελα αυτη που ειχα σχεση τοσα χρονια.

Δεν γνωριζω αν ο αδελφος μου καταλαβε ποτε, ή αν εμαθε. Οπως εξηγησα, παρολο που μεγαλωσα το τελευταιο παιδι σε μια πολυτεκνη οικογενεια ενιωθα μονη. Ακομη και μεχρι σημερα(απο τα 23 μου που νοικιαζω) δεν εχω συχνες επαφες με το σοι.
    Σας ευχαριστω πολυ, με βοηθησατε να ξεκλιδωσω πολλα περισσοτερα απο οσα αρχικα περιμενα. Να εισαστε καλα!!

Αννα, έχω μια φίλη που πέρασε ένα τρελλό έρωτα με έναν άνθρωπο, τόσο που πήγε να ξεφύγει.
    Μιλάμε για μεγάλη πληγή. Στα 30 της λοιπόν και αφού χώρισε με αυτόν τα έφτιαξε με γυναίκα !
    Η ίδια λέει πως βρήκε όλη αυτή την ευαισθησία που έψαχνε μάταια μια ζωή στους άντρες και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη.
    Εδώ φυσικά δεν πάμε να εξηγήσουμε τι συνέβη ούτε να δαιμονοποιήσουμε τη σχέση σου με την κοπέλα, γιατί κανείς δεν κάθεται τόσα χρόνια με κάποιον από φοβίες, αν δεν αγαπήσει βαθιά τον άλλο.
    Εγώ θα σου πρότεινα να δεις κάποιον ειδικό που θα σε βοηθήσει πιο υπευθυνα απ ότι όλοι εμείς μαζί που μπορεί καλοπροαίρετα να λέμε κάτι, αλλά να στρέφουμε το μυαλό σου αλλού, πέρα από την αλήθεια....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Αννα, έχω μια φίλη που πέρασε ένα τρελλό έρωτα με έναν άνθρωπο, τόσο που πήγε να ξεφύγει.
    Μιλάμε για μεγάλη πληγή. Στα 30 της λοιπόν και αφού χώρισε με αυτόν τα έφτιαξε με γυναίκα !
    Η ίδια λέει πως βρήκε όλη αυτή την ευαισθησία που έψαχνε μάταια μια ζωή στους άντρες και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη.
    Εδώ φυσικά δεν πάμε να εξηγήσουμε τι συνέβη ούτε να δαιμονοποιήσουμε τη σχέση σου με την κοπέλα, γιατί κανείς δεν κάθεται τόσα χρόνια με κάποιον από φοβίες, αν δεν αγαπήσει βαθιά τον άλλο.
    Εγώ θα σου πρότεινα να δεις κάποιον ειδικό που θα σε βοηθήσει πιο υπευθυνα απ ότι όλοι εμείς μαζί που μπορεί καλοπροαίρετα να λέμε κάτι, αλλά να στρέφουμε το μυαλό σου αλλού, πέρα από την αλήθεια....:)
    Οχι οχι καθε αλλο, δεν δαιμονοποιω, απλα κατανοω ακομη περισσοτερο τα συναισθηματα μου για εκεινη, και κυριως γιατι δεν μπορουσα να διανοηθω οτι μαζι με την σχεση μου θα εχανα και την κολλητη μου... Ασφαλεια αρχικα ενιωσα μαζι της και μετα ολα τα αλλα ηρθαν απο μονα τους.
    Τελος παντων! Στην συνεχεια, ενω προσπαθησα δεν θελησα να συνεχισω στην γκει συντροφικοτητα. Ουτε με την ιδια ουτε με καποια αλλη. Ναι αν δω οτι χανομαι πολυ θα παω σε ειδικο, το εχω στα υποψιν μου.

Senior Member
    Αννουλα μηπως επειδη εφαγες μανουρα με τη φιλη σου τα λες αυτα? πως αλλαζεις ετσι μπαμ προτιμησεις? Εντυπωση με κανει. Εγω θα σου προτεινα να μεινεις στις γυναικες παντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Οχι οχι καθε αλλο, δεν δαιμονοποιω, απλα κατανοω ακομη περισσοτερο τα συναισθηματα μου για εκεινη, και κυριως γιατι δεν μπορουσα να διανοηθω οτι μαζι με την σχεση μου θα εχανα και την κολλητη μου... Ασφαλεια αρχικα ενιωσα μαζι της και μετα ολα τα αλλα ηρθαν απο μονα τους.
    Τελος παντων! Στην συνεχεια, ενω προσπαθησα δεν θελησα να συνεχισω στην γκει συντροφικοτητα. Ουτε με την ιδια ουτε με καποια αλλη. Ναι αν δω οτι χανομαι πολυ θα παω σε ειδικο, το εχω στα υποψιν μου.
    Να σε ρωτησω και κατι αλλο που το εχω προσωπικη απορία; Πιστεύεις ότι υπάρχουν bi; Νομιζω καθε ανθρωπος βαθιά μεσα του γνωριζει πιο φυλο προτιμαει περισσοτερο και με ποιο φυλο θα ειναι πληρης..Τωρα αν τυχει να κανει σχεσεις και με τα δυο φυλα νομιζω αυτο δεν τον κατατάσσει σε αμφιφυλοφιλο αλλά σε συγκυριακά γκέυ ή στρέιτ.

Banned
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Να σε ρωτησω και κατι αλλο που το εχω προσωπικη απορία; Πιστεύεις ότι υπάρχουν bi; Νομιζω καθε ανθρωπος βαθιά μεσα του γνωριζει πιο φυλο προτιμαει περισσοτερο και με ποιο φυλο θα ειναι πληρης..Τωρα αν τυχει να κανει σχεσεις και με τα δυο φυλα νομιζω αυτο δεν τον κατατάσσει σε αμφιφυλοφιλο αλλά σε συγκυριακά γκέυ ή στρέιτ.
    φυσικα και υπαρχουν εχω πολες κοπελες φιλες μου bi και μια ειναι ακομα και παντρεμενη και μου εχει εξομολογιθει οτι ειναι bi απλα συνηθως κριβονται πισω απο καπιο κελυφος ηθοποιου και ειναι δυσκολο να της ανακαλυψεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    φυσικα και υπαρχουν εχω πολες κοπελες φιλες μου bi και μια ειναι ακομα και παντρεμενη και μου εχει εξομολογιθει οτι ειναι bi απλα συνηθως κριβονται πισω απο καπιο κελυφος ηθοποιου και ειναι δυσκολο να της ανακαλυψεις
    Καλα ρε εσενα ρωτησε ο τυπος? Τι χωνεσαι σαν την τσουτσου?
    Ξεχασες τη φιλεναδα σου βρε συ που ειναι bi και λεσβια κ εχει κ πλαστικο πεος ενω κατα βαθος της αρεσουν οι αντρες και ειναι χοντρη με σπυρακια κ οταν την αγγιζεις θυμωνει κ πεταγεται κ ειναι ολη μερα στον υπολογιστη!
    Ενα εχω να σου πω : Κοψε το τρολινγκ κ προπαντων κοψε τη 10η Εντολη! Σε χαλαει φιλε μ κ δν το καταλαβαινεις!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Παιδια εγω επιμενω στην αρχικη μου αποψη.
    Δεν νομιζω πως αθωα παιχνιδια μεταξυ παιδιων , οπως το να παιζουν το γιατρο , μπορει να συγκριθει με αυτο που περιεγραψε η Αννα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    ..... Καθε φορα που κρυβομασταν, εκεινος ασελγουσε απανω μου χωρις εγω να φερω αντισταση.Δεν εφερνα αντισταση γιατι οταν το εκανα γινοταν πολυ πιο βιαιος και επιμονος.
    ...?

δεν πιστευω σ αυτα που διαβαζω.... απορω που μερικοι κυκλοφορουν ακομα ελευθεροι και δινουν και συμβουλες
    δεν υπαρχει κανενα σεξουαλικο παιχνιδι χωρις συναινεση και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να ειναι σεξουαλικο παιχνιδι μια ασελγεια σε 10χρονο κοριτσακι που υπεμενε σε καθεστως φοβου για να μην παθει χειροτερα, απ οπου κι αν προηρθε!!!!!
    δεν θα ελεγα παιδεραστη το αγορι γιατι ηταν και το ιδιο παιδι ακομα, ηξερε ομως πολυ καλα τι εκανε και σιγουρα χρειαζοταν αναμορφωση,χωρις να ειναι βεβαιο ομως οτι εξελιχθηκε σε βιαστη παντως.

να μην νοιωθεις καμια ενοχη αννα, αλλα ουτε και να δικαιολογεις τον εφηβο εαυτο του. δεν υπαρχουν δικαιολογιες στην ασελγεια, ουτε ηταν μικρο παιδακι.δεν ηταν ενηλικας βεβαια.
    ΔΕΝ μπορουσες να κανεις κατι αλλο σαν 10χρονο κοριτσακι! οι γονεις σου φταινε που σε αφηναν απροστατευτη και χωρις γενικοτερη καθοδηγηση και στηριξη απ οτι καταλαβα...

συμφωνω απολυτα οτι αυτο που σου συμβαινει αννα εχει περισσοτερο σχεση με το συνδρομο της στοκχολμης. μια περιεργεια να πλησιασεις τον βασανιστη σου (η και να τον εξημερωσεις) και να αντιληφθεις τι σου ειχε συμβει τοτε.

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καλα ρε εσενα ρωτησε ο τυπος? Τι χωνεσαι σαν την τσουτσου?
    Ξεχασες τη φιλεναδα σου βρε συ που ειναι bi και λεσβια κ εχει κ πλαστικο πεος ενω κατα βαθος της αρεσουν οι αντρες και ειναι χοντρη με σπυρακια κ οταν την αγγιζεις θυμωνει κ πεταγεται κ ειναι ολη μερα στον υπολογιστη!
    Ενα εχω να σου πω : Κοψε το τρολινγκ κ προπαντων κοψε τη 10η Εντολη! Σε χαλαει φιλε μ κ δν το καταλαβαινεις!
    λες οτι σου κατεβει αμα δε το εχεις παρει χαμπαρι μαλον στον υπνο σου την ειδες τη 10 εντολη η τη παρακολουθεις η ιδια... ενα απο τα δυο συμβαινει

Senior Member
    Δε μπορώ να καταλάβω πως έχει προεξοφλιθεί πως έχει ερωτικές βλεψεις απέναντι στην Αννα. Και μου φαίνεται κουφό πως κάπποιοι βιάζονται να μιλήσουν για βιαστή και παιδόφιλο για έναν δεκατετραχρονο,για τον οποίο δε γνωρίζουν τίποτε άλλο παρά από κάτι που έκανε στην εφηβεία του. Από την άλλη άννα και συ εφόσον το ένιωθες σαν βία, το να ζητάς τώρα από αυτόν που σε χειρίστηκε βίαια κάποια συνέχεια, ίσως να είναι μία φαντασίωση ενός καλού τέλους σε κατι που δεν το ειχε και μπορεί να το ήθελες. Νομίζω πως είναι μία ρομαντική μπαρουφα, μη βασισμενη στην πραγματικότητα. Εξάλλου, πότε έκανε γνωστές τις προθέσεις του και μάλιστα αυτές ήταν ξεκάθαρα ερωτικές; αποκλείεται οι βλέψεις του να μην είναι παρά τυπικές, να έχει ξεχάση καν την ύπαρξή σου με τον τρόπο που νομίζεις και να λέει αλήθεια πως θέλει απλά νέα σας; Αν μάλιστα το έχει ξεχάσει, αυτό σημαίνει ότι δεν είχε τη σημασία γι αυτόν παρά ένα σεξουαλικό παιχνίδι εξερεύνησης στα χρόνια που αυτά συμβαίνουν. Μπορεί να νιώθεις επίσις έλξη η οποια να μην υπάρχει καν αν τον δεις από κοντά. Χίλια πράματα μπορεί να συμβούν. Μπορείς να τον ρωτήσεις αν το θυμάται, σε ένα μήνυμα. Μπορείτε να συναντηθείτε. Η υπόθεση που κάνω είναι πως τα κίνητρά σου είναι μάλλον επιβεβαίωσης, λάθος μπορεί να κάνω ενοείται.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Banned
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Δε μπορώ να καταλάβω πως έχει προεξοφλιθεί πως έχει ερωτικές βλεψεις απέναντι στην Αννα. Και μου φαίνεται κουφό πως κάπποιοι βιάζονται να μιλήσουν για βιαστή και παιδόφιλο για έναν δεκατετραχρονο,για τον οποίο δε γνωρίζουν τίποτε άλλο παρά από κάτι που έκανε στην εφηβεία του. Από την άλλη άννα και συ εφόσον το ένιωθες σαν βία, το να ζητάς τώρα από αυτόν που σε χειρίστηκε βίαια κάποια συνέχεια, ίσως να είναι μία φαντασίωση ενός καλού τέλους σε κατι που δεν το ειχε και μπορεί να το ήθελες. Νομίζω πως είναι μία ρομαντική μπαρουφα, μη βασισμενη στην πραγματικότητα. Εξάλλου, πότε έκανε γνωστές τις προθέσεις του και μάλιστα αυτές ήταν ξεκάθαρα ερωτικές; αποκλείεται οι βλέψεις του να μην είναι παρά τυπικές, να έχει ξεχάση καν την ύπαρξή σου με τον τρόπο που νομίζεις και να λέει αλήθεια πως θέλει απλά νέα σας; Αν μάλιστα το έχει ξεχάσει, αυτό σημαίνει ότι δεν είχε τη σημασία γι αυτόν παρά ένα σεξουαλικό παιχνίδι εξερεύνησης στα χρόνια που αυτά συμβαίνουν. Μπορεί να νιώθεις επίσις έλξη η οποια να μην υπάρχει καν αν τον δεις από κοντά. Χίλια πράματα μπορεί να συμβούν. Μπορείς να τον ρωτήσεις αν το θυμάται, σε ένα μήνυμα. Μπορείτε να συναντηθείτε. Η υπόθεση που κάνω είναι πως τα κίνητρά σου είναι μάλλον επιβεβαίωσης, λάθος μπορεί να κάνω ενοείται.
    εγω σου λεω οτι η ζωη γραφει τα πιο απιστευτα σεναρια εχω ζησει στη ζωη μου καταστασεις τοσο απιστευτες και τοσο αδιανοητες που πριν τις ζησω θα δυσκολευομουν και εγω ο ιδιος να πιστεψω οτι μπωρουν να συμβουν για αυτο αυτο που διαβαζω το πιστευω απολυτος....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω σου λεω οτι η ζωη γραφει τα πιο απιστευτα σεναρια εχω ζησει στη ζωη μου καταστασεις τοσο απιστευτες και τοσο αδιανοητες που πριν τις ζησω θα δυσκολευομουν και εγω ο ιδιος να πιστεψω οτι μπωρουν να συμβουν για αυτο αυτο που διαβαζω το πιστευω απολυτος....
    αν δεν τα ειχες ζησει εσυ, ποιος θα τα ειχε ζησει... :)

Senior Member
    Πολλες και διαφορετικες απαντησεις και σε ποια να πρωτοαπαντησω... Αρχικα να σημειωσω οτι στην μεχρι σημερα ζωη μου,σεξουαλικα μπορω να λειτουργησω και με τα δυο φυλλα εξισου καλα και ολοκληρωμενα. Θελω πολυ να κανω οικογενεια, και παιδια. Αυτο με μια γυναικα δεν μπορουσα ποτε να το φανταστω να συμβαινει με εμενα. Ουτε και το θελω. Ειναι ενας απο τους λογους που δεχτηκα τον χωρισμο μου απο την σχεση μου, ασχετα αν προεκυψε ατσαλα, καθως αργα η γρηγορα σκεφτηκα οτι θα τον ζητουσα εγω για να προχωρησω. Αυτο που φοβομουν ειναι να μην χασω και την κολητη μου η οποια τυχαινε να κατοικει στο ιδιο σωμα με την σχεση μου. Στην ζωη μου παρατηρουσα το εξης: Οταν κοιτουσα εναν "ομορφο" αντρα, το μυαλο μου μπορουσε να τρεξει λιγακι παραπανω και να κανει φαντασιωσεις. Στις γυναικες ομως, οταν τις κοιτουσα και εβρησκα καποια "ομορφη" το μυαλο μου δεν εφτιαχνε φαντασιωσεις, αντιθετως επαιρνε ιδεες για να γινω εγω "ομορφη" σαν και αυτην. Αν πχ μεσα απο συζητησεις με αλλες γκει γυναικες αφηνα λιγακι το μυαλο μου να τρεξει και να δημιουργησει εικονες, αυτοματα, επιανα τον εαυτο μου να σιχαινεται την ολη πραξη. Παραλληλα οταν επεφτα στο κρεββατι, ημουν εγω κυριως η "γυναικα" της υποθεσης, και αρκετες δεν σας κρυβω ηταν οι φορες που αυτο που γινοταν δεν μου ηταν αρκετο, οποτε και αναζητουσα βοηθηματα.
    Παρολο που ξεκινησα στα 17 μου να δεχομαι την γκει ζωη γιατι ενιωθα οτι η φιλη μου με το αγγιγμα της με ερεθιζε μεχρι να "δεχτω" το γεγονως οτι ειναι γυναικα ο ανθρωπος που με κερδισε με τον χαρακτηρα του,περασαν 4 ισως και 5 χρονια, στα οποια εγω ειχα κρυφες ερωτικες επαφες με αντρες. Μετα οι δικοι μου με πεταξαν εξω απο το σπιτι και πηγα να μεινω με την σχεση μου, οπως σας εχω πει,και μια αλλη κοπελα, οποτε και ειχα "ελενχο" αρα και αποφασισα να μεινω σε αυτα που εχω.
    Και στις δυο περιπτωσεις περνουσα εξισου καλα στο θεμα του σεξ. Δεν ασχοληθηκα ποτε με την ταμπελα του ειμαι γκει η δεν ειμαι οπως καταλαβαινετε.

Τωρα ο/η 1-555-Confide εκφραζει μια αποψη περι ανασφαλειας, και αυτο με αγγιζει οπως και η αρχικη αποψη του/της betelgeuse που αναφερετε στο συνδρομο της στοκχολμης. Οπως και να εχει ψαχνω να το βρω για να το αντιμετοπισω και δεν βρισκω το πως.

Senior Member
    Α ενταξει, αμα λειτουργεις ετσι τοτε οκ.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast