Results 1 to 15 of 124
-
09-06-2013, 20:51 #1
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ
Ηρθε το Καλοκαιρι...θυμαμαι το περυσινο Καλοκαιρι που ηταν κολαση...κλεισμενος ολη μερα στο σπιτι...να μην εχω ορεξη για τιποτα...απολυτως...να με εκνευριζουν τα παντα και οι παντες...να μην εχω ορεξη να φαω...να μην εχω ορεξη να διαβασω, να δω τηλεοραση...τιποτα απολυτως...οι αρνητικες σκεψεις να με εχουν καταπλακωσει...και το χειροτερο...να βλεπω τους αλλους να καλοπερνανε...στις παραλιες, στα κλαμπ, στα ταξιδια...να βλεπεις φωτογραφιες τους στο facebook, να ειναι ολοι μαζι, να καλοπερνανε, και εσυ μονος σου εντελως...να βλεπεις στο σταρ να λενε "περναμε τελειααααααααα" και να θες να σπασεις την τηλεοραση...
αυτη η εποχη που ολοι μοιαζουν να καλοπερνανε και να διασκεδαζουν και εσυ να βουλιαζεις στην καταθλιψη ειναι ανυποφορη πραγματικα((
δε θα αντεξω ενα ακομα τετοιο καλοκαιρι...(
δε θα την παλεψω με τιποτα...αληθεια σας το λεω...εχουν μαζευτει τοσα πολλα αυτη τη γαμημενη χρονια, μου εχουν παει ολα στραβα, εχω βουλιαξει στις αρνητικες σκεψεις που εχουν γινει μια χιονοστιβαδα ετοιμη να με καταπλακωσει, ενα ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει...(τι κλισε μαλακιες λεω παλι...).
η ζωη μου ειναι εντελως fucked up...και εχω και τους γονεις μου απο πανω μου που οταν ειμαι ετσι χαλια ψυχολογικα, πιστευω οτι αυτοι φταινε και δε θελω ουτε να τους βλεπω, παροτι με εχουν στηριξει και βοηθησει πολυ...δε μπορουν να καταλαβουν ρε γαμωτο οτι θελω να μενω μονος οταν ειμαι ετσι;
Τι με συμβουλευετε να κανω για να μην περασω καλοκαιρι κολαση οπως περυσι;;
δεν την παλευω καθολου...
δε μου παει τιποτα καλα...
κατι αλλο που με απασχολει ειναι οτι δε θα βρω δουλεια γιατι αν ο εργοδοτης με δει ετσι μελαγχολικο και καταθλιπτικο και αν δει οτι δεν εχω προυπηρεσια...((
και δεν ξερω καν αν θα παρω το πτυχιο μου ...
μπορει να εκανα πολλες βλακειες και λαθη, αλλα δε μου αξιζε αυτο...
μου αξιζαν καλυτερα πραγματα...
ειχα πολλα ονειρα αλλα ολα καταστραφηκαν...
αν συνεχισω ετσι, δεν αξιζει να ζω...
- 09-06-2013, 21:12 #2
Στεφανε γεια σου
Κι εγω καπως ετσι ειμαι... δν πιστευω οτι ευθυνεται η εποχη φυσικα, αλλα καμια φορα συμβαινει αυτο π λεμε ''εποχιακη καταθλιψη'' συνηθως ανοιξη κ φθινοπωρο, αλλα εχω ακουσει απο αλλα ατομα οτι αλλους τους πιανει τα Χριστουγεννα ξες η μελαγχολια των Χριστουγεννων ή το καλοκαιρι κ γενικα αναλογως το ατομο κ τη φαση..
Επικεντρωσου στο τωρα κ μν κανεις συγκρισεις με το περσυνο καλοκαιρι, ουτε με το πως περνανε οι αλλοι... δν εχει κανενα νοημα..
Ο καθενας οφειλει να κανει ο,τι καλυτερο μπορει για τον εαυτο του..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
09-06-2013, 21:23 #3
http://www.youtube.com/watch?v=_Fh73KL-pbs
οταν βλεπω αυτη τη διαφημιση υποφερω
09-06-2013, 21:25 #4
θα ηθελα να κανω ενα φιλο που να περναει την ιδια φαση και να ειναι στην ηλικια μου. αυτο πιστευω θα με βοηθουσε. αλλα ουτε σε αυτο ημουν τυχερος.
09-06-2013, 21:35 #5
09-06-2013, 22:30 #6
Κουραγιο φιλε μου εγω ειμαι καλυτερα απο οταν ειναι το αγορι μου κ οι φιλες μου στην ζωη μου,Προτου ερθουνε δεν ημουνα καλα κ περασα κ εγω καταθλιψη κ μια φαση απαισια,Μην βλεπεις πραγματα που σε αναστατωνουν το εχω κανει κ ειναι οτι χειροτερο αλλα ετσι κ η κακη διαθεση ειναι για αρκετο καιρο πρεπει να απευθυνθεις σε ειδικο επειδη μαλλον εισαι σε αρχες καταθλιψης,Προσπαθησε να γυμναζεσαι να πηγαινεις θαλασσα κ να κομασαι καλα
09-06-2013, 22:31 #7
Στεφανε αν σε παρηγορει..Αυτο το καλοκαιρι θα ειναι ασχημο για πολυ πολυ κοσμο..!
09-06-2013, 22:39 #8
Πολλοι περνανε ασχημα, βαζω και τον εαυτο μου μεσα, αλλα αυτο γνωριζω οτι δεν ακουγεται καθολου παρηγορητικο. Παντως Στεφανε, οσο βιωνω διαφορες καταστασεις, τοσο πιο πολυ καταλαβαινω τι συμβαινει εκει εξω. Επειδη ποτε δεν ημουν ατομο που αναμιγνυονταν μεσα σε ολα, ποτε δεν ειχα αυτα που δειχνει η διαφημιση που τοσο πολυ σε πληγωνει. Και με πειραζε πολυ πριν καποια χρονια. Ομως διαπιστωσα, οτι στην εποχη που ζουμε, τιποτα δεν ειναι ιδανικο και τελειο. Για παραδειγμα, λες οτι πληγωνεσαι οταν βλεπεις τις φωτογραφιες στο φειςμπουκ. Αχ αυτα τα δικτυα, ποσο δε μου αρεσουν, γιατι προβαλλουν μια τοσο ψευτικη και λανθασμενη εικονα. Το οτι ολοι χαμογελανε στα πιο κουλ καλοκαιρινα μερη, δε σημαινει οτι ολοι ειναι ευτυχισμενοι και αγαπημενοι εκτος απο σενα. Τις περισσοτερες φορες ολα αυτα ειναι προσποιητα. Την αληθινη χαρα μεσα σου δε θα την βρεις ετσι. Οποτε διαβαζω κειμενα σου, συνεχεια βλεπω τους αλλους στην πρωτη γραμμη και εσενα να αυτομαστιγωνεσαι. Γιατι? Εαν τα πας καλα με την παρτη σου, δε θα σε χαλαει τιποτα στο μελλον. Εσυ ομως εχεις πολλη δουλεια μπροστα σου. Την οποια μπορεις να κανεις, αλλα πρεπει πρωτα να θελεις. Γνωριζεις πολυ καλα ποσο μικρη και συντομη ειναι η ζωη αυτη που ζουμε. Κι εμεις προσπαθουμε με καθε τροπο να την δολοφονησουμε.
09-06-2013, 22:43 #9
09-06-2013, 23:02 #10
Για εμενα παλι η χειροτερη περιοδος ειναι ο χειμωνας και ιδιατερα η περιοδος που ειμαι μακρια απο τους δικους μου (σπουδαζω μακρια απο το σπιτι μου). Οταν ειμαι μονη μου με βασανιζουν πολυ οι αρνητικες ιδεες και ασχολουμε πολυ με αυτες και ετσι η διαθεση μου γινεται χαλια. Αντιθετα οταν πηγαινω σπιτι μου νιωθω καλυτερα αφου εχω ατομα γυρω μου και δεν ειμαι μονη μου κλεισμενη στο σπιτι οπως τωρα. Εχω παρατηρησει οτι εχω πολυ λιγοτερες ιδεοληψιες και τις αντιμετωπιζω χωρις να τους δινω πολυ σημασια. Οι δικοι μου βεβαια δεν γνωριζουν οτι εχω ιδεοληψια. Τωρα το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω σπιτι μου... Ομως ξερω οτι αυτο δεν ειναι λυση πρεπει να προσπαθησω να ειμαι καλα οταν ειμαι και μονη μου...Οντως ειναι δυσκολο να βρεις καποιον να εχει το ιδιο προβλημα με εσενα για να κανεις παρεα...οι δικοι μου φιλοι δεν ξερουν τπτ γι αυτο το προβλημα και πολλες φορες νιωθω την αναγκη να τους πω τα προβληματα μου αλλα δεν το κανω γιατι δεν θελω να με βλεπουν διαφορετικα....
09-06-2013, 23:04 #11
09-06-2013, 23:06 #12
Με χιλια γουσταρω χειμωνα..Τι να το κανεις το καλοκαιρι?Ιδρωτας μυγα κουνουπι μπλιαχ βαχ ζαλαδα ημικρανια!
09-06-2013, 23:37 #13
Για βαλε να δω!!
Κι εγω χειμωνα προτιμω.. ζεστα με το τζακι κ το καλοριφερ (οσοι εχουν) στο σπιτι (επισης οσοι εχουν), με την κουβερτουλα την χουχουλιαρικη, τρως οσο θες δν φορας σορτσακι αλλωστε, ρομαντικα εξω να πεφτουν οι νιφαδες, σε πιανει μια γλυκια μελαγχολια.. το καλοκαιρι παντου ζεστη βουητο κ ο "καλυτερος" θορυβος ειναι οταν το κουνουπι χωνεται στο αυτι σου κ κανει τον χαρακτηριστικο ηχο ζννννννννν!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
09-06-2013, 23:43 #14
χαχαχαχαχαχα βαλτε like ρε στο ε πσυ!
09-06-2013, 23:47 #15
που ειναι το λινκ ρε συ? χαχαχαχα δν βγαζει κατι!!!