ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 124
    Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Banned
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
    Σε ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefa191 View Post
    Καλημερα στην παρεα !

Ειμαι και γω ενα ατομο 21 χρονων χωρις παρεα. Η αληθεια ειναι πως δεν σκαω και τοσο, φταιει το οτι περασε πολυς καιρος και το εχω συνηθισει πλεον ? Φταιει το οτι ισως πραγματικα δεν με ενδιαφερει να εχω παρεα, γιατι περιβαλλομαι απο ατομα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το σε ποιο club θα πανε που να εχει wifi για να ποσταρουν στο FB τις βλακειες τους (θα αναφερθω και σε αυτο μετα). Εχω αλλαξει πολλες παρεες με συντομη ημερομηνια ληξεως, και ειναι ολοι στο ιδιο στυλ, σκετη απογοητευση.
    Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι πραγματικα, αλλα μ'αρεσει η ησυχια, και οπως ειπε ενα μελος πιο πανω, προτιμω να καθομαι σπιτι, να παω καμια βολτα με το ποδηλατο ή για τρεξιμο τις χειμερινες μερες στην ακτη να παρω αερα, και να περασω την ωρα μου με μια κουπα τσαι και μια ταινια ή μια αγαπημενη σειρα.

Το καλοκαιρι ειναι θανατος για μενα. Δουλευω σε ξενοδοχειο διπλα απο το σπιτι, ευτυχως με πολωνους τουριστες. Νομιζω οτι αμα εβλεπα ελληνες στην ιδια ηλικια με μενα θα ειχα παρει την βαριοπουλα και θα τους ειχα σπασει το κεφαλι. Ωστοσο ομως, το καταθλιπτικο της ιστοριας ειναι να βλεπεις ζευγαρια, ηλικιας 16-21 και να βλεπεις τι χανεις, κατι που ενδεχομενως δεν θα μπορεσεις να το εχεις. Μενω διπλα στην παραλια, και ειμαι αναγκασμενος να βλεπω τον χαμο που γινεται στα beach bar, ειμαι αναγκασμενος να ακουω τη μουσικη απο τα club που παιζει μεχρι το πρωι και ειμαι αναγκασμενος πτωμα απο τη δουλεια να παω για υπνο, και να ακουω τα χαζοχαρουμενα που πανε για μπανιο το βραδυ και τσιριζουν λες και ερχεται ο τζακ ο αντεροβγαλτης.
    Το οτι εχω καποια δουλεια ειναι κατι, ωστοσο ομως επειδη δεν εχω και τοσα καθηκοντα, θα το ελεγα ως "επιδοτουμενη βαρεμαρα".

Στο θεμα του facebook λοιπον, εχω μια συμβουλη. Σας/μας καταστρεφει τη ζωη. Ειχα μια παρεα το χειμωνα, και προοδευτικα την εχασα. Τελος παντως, εμπαινα facebook εβλεπα αλλους γνωστους, φιλους που εφυγαν μακρια για σπουδες και την πρωην παρεα μου να περναει καλα. Την εβγαζα με 2-3 χαμομηλια τη μερα, λουιζα και κλαματα, απο τα νευρα μου κυριως. Μεχρι που πηρα την αποφαση να μην κανω login για 2 εβδομαδες. Με μια λεξη, ΣΩΘΗΚΑ ! Δεν μπορω να το κλεισω το facebook, γιατι εχω μια εφαρμογη που με πληρωνει referral commision στο paypal.
    Ως προς το οτι ολοι περνανε τελεια στο facebook, αυτο ειναι ενας μυθος ! Θυμαμαι πηγαιναμε σε club το χειμωνα (οσο κρατησε αυτο τελος παντων) περνουσαμε χαλια, μεγαλες στιγμες που υπηρχε νεκρικη σιγη, σε σημειο που τα μισα ατομα ελεγαν, βαρεθηκα φευγω με αποτελεσμα να μενουμε 2-3 ατομα και να φυγουμε υστερα απο λιγο μην ξεροντας τι μας φταιει. Εννοειται στην πρωτη ωρα, φωτογραφιες ετοιμες για facebook λες και ηταν απονομη βραβειων. Και εβλεπες την επομενη μερα, πωπω τι τελεια που περασαμε χθες ! Το καψαμε. Ποιος καψαμε ρε παιδες και πως περασαμε τοσο ωραια ? Θα προτιμουσα 1000 φορες να καθομαι να βλεπω τα μεσημεριανα στην τηλεοραση και να περναω τελεια.

Γι'αυτο το λογο, οπως ειπαν και τα αλλα παιδια, κλειστε το. Δεν ζουνε την ιδανικη ζωη οσοι ειναι στο facebook, το ψεμα παει συννεφο, και ο μονος λογος που βγαινουν εξω ειναι για να βγουνε φωτογραφιες για το facebook. Ωρες ατελειωτες για να πετυχουν καλη ποζα. Ζουνε για τους αλλους με λιγα λογια, να βγαλουν το κομπλεξ, να δειξουν οτι ειναι οι καλυτεροι. Αμα υπηρχαν καποιοι που εμαθαν τι ειναι πραγματικη διασκεδαση, ειναι οι γονεις σας και τα παιδια των 70's.

Κλεινοντας, θελω να πω μην απελπιζεστε, δεν ξερετε πως θα τα φερει η ζωη. Πηγα μια χρονια να γραφτω σε ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ, αρχισαν τα μαθηματα, ολοι γνωριζονταν απο πριν εγω μονος. Περνουσαν οι μερες, κανενας δεν ενδιαφεροταν να μου μιλησει. Απο τη στενοχωρια μου τα παρατησα, και περασα εναν βασανιστο χειμωνα πληρους απραξιας. Πηγα και γραφτικα μετα σε αλλη επας και ολα πηγαν μια χαρα. Εκανα και παρεα (ασχετως που κρατησε μερικους μηνες) και στα διαλειμματα υπηρχαν ατομα με τα οποια μπορουσαμε να ανταλλαξουμε νορμαλ κουβεντες. Ευχαριστουσα το θεο που ηρθαν ετσι τα πραγματα, εχασα μεν μια χρονια για το τιποτα, αλλα βρηκα ατομα με τα οποια μπορεσα να συζητησω.
    Σορρυ για το μακροσκελες ποστ, ειναι το μονο θεμα που βρηκα σε ελληνικο φορουμ και με εκφραζει απολυτα.
    Δεν ειναι ολα τα ατομα οπως τα περιγράφεις, υπαρχουν και πολύ καλά και εξαιρετικά άτομα λίγο ψάξιμο απλά θέλει στα σωστά μέρη και μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους.
    Δεν καλοπερνάνε όλα τα άτομα όπως δείχνει το Star. άλλοι μπορεί για οικονομικούς, ψυχολογικούς, κοινωνικούς ή θρησκευτικούς λόγους να διαλέγουν κάτι άλλο. και το χαζοχαρουμενο και το χαχαχα και το χιχιχι δεν ειναι στο στυλ όλων. και απο το να εχεις μια επιφανειακη σχεση όλο υποκρισια που δεν μπορεις να ανοιχτεις πραγματικα αλλα πρεπει να το παιζεις συνεχεια μαγκας καλύτερα να φυλαξεις την αγνοτητα σου μεχρι να βρεθει το καταλληλο ατομο. εμεις δεν πεφτουμε στο επιπεδο των άλλων που το μονο να τους ενδιαφερει ειναι πως θα πηδηξουν. εμας μας ενδιαφερει η ουσία, να είμαστε ο εαυτός μας και σε όποιον αρέσει. δεν θυσιάζουμε τα πάντα στον βωμό μια προσωρινής και κουραστικης καλοπέρασης.
    και το facebook μια χαρα ειναι για καποιον που το χρηισμοποιει σωστά. αυτοί που κάνουν μόνο επίδειξη κάνουν κακό στον εαυτό τους, εμεις δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. και το facebook βοηθα για ενημέρωση για εκδηλωσεις και να κρατας επικοινωνια με άλλους μακρινους και όχι μονο. ακόμα και το τι να διαβασουμε για το πανεπιστημιο απο το Facebook το βλεπουμε.
    Και τέλος, ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή οπότε δεν έχουν νόημα οι συγκρίσεις με τους άλλους.
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    Masterriddley , παει ο ασθενης στο ψυχιατρο κ αρχιζει κ του κλαιγεται , ποσο δυστυχης ειναι , ολα ειναι ματαια κτλ. κτλ. Ο γιατρος ' γιατι βρε ανθρωπε μ τα βλεπεις ολα μαυρα , η ζωη ειναι ωραια , κτλ. , τις προαλλες ειχα παει στο τσιρκο ταδε , κ βγηκε ενας κλοουν , απιθανος , το τι γελιο εριξα , ακομα γελαω ' Ο ασθενης ' γιατρε , ο κλοουν που ειδατε ημουν ΕΓΩ ' ....... θελω να πω , οτι αυτοι που τους βλεπεις σουπερ-ντουπερ-χαρουμενους , δεν ειναι κ τοσο . Απλως το κρυβουν καλα . Ολοι εχουμε το κατιτις μας . Μην ψαρωνεις .
    Μμμ, ξέρεις τι γίνεται; Οι άνθρωποι που με περιβάλλουν είναι όντως χαρούμενοι.

Δηλαδή είμαι ξέρωγω στο χορό και περιμένουμε και μπαίνει μέσα ένα κορίτσι και η
    άλλη της λέει "ήρθανε τα χελιδόνια!" και γελάνε. [Η νεοεισελθούσα φορούσε φούστα
    με χελιδόνια] Εγώ παρακολουθώ αμήχανα και χωρίς να μου έρχεται τίποτα στο μυαλό
    σαν να είμαι απ'έξω απ'την όλη περίσταση.

Ο λόγος που σου περιγράφω αυτό το γεγονός είναι για να σου πω ότι σε άλλες εποχές
    μπορεί να το είχα πει και γω αυτό, αλλά πλέον πολύ απλά δεν μπορώ να σκεφτώ. Θες
    κοινωνικά, θες από άποψη παρατηρητικότητας, από χιούμορ; Πλέον δεν το έχω, είναι
    σαν να έχει χαλάσει αυτό το κομμάτι του εγκεφάλου μου :\

Banned
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
    Συνηθεια , γυναικα ειναι , κ λιγα της λες , εμενα να δεις τι μουσουρε , για το τιποτα , μεχρι ναρκομανη με αποκαλεσε . Τι να πει κανεις για τετοια ατομα , κ να φανταστεις οτι ειμαστε σε φορουμ αλληλοβοηθειας κ υποστηριξης .

Banned
    Συνηθεια , γυναικα ειναι , κ λιγα της λες , εμενα να δεις τι μουσουρε , για το τιποτα , μεχρι ναρκομανη με αποκαλεσε . Τι να πει κανεις για τετοια ατομα , κ να φανταστεις οτι ειμαστε σε φορουμ αλληλοβοηθειας κ υποστηριξης .
    Τι σου εσυρα βρε παππουλη?Για πεσμου ακριβως..Που σε ειπα ναρκομανη χρυσε μου?Ειπες και την Εφεδρινη την αποκαλεις συμπληρωμα,το ντοπαρισμα το αποκαλεις συμπληρωμα διατροφης..Και σου ειπα οτι εσυ μπορει και την ηρωινη να την αποκαλεις οπως θες!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

Banned

Αυτη την ερωτηση κανε την στον εαυτο σου..

Banned
    Αυτη την ερωτηση κανε την στον εαυτο σου..

Banned
    Υπαρχει μια ιστορια , για τον Σωκρατη , αληθινη η οχι , ουδεις γνωριζει , παντως σου ταιριαιζει γαντι mnimonio . Ο Σωκρατης βαδιζε στην αρχαια Αθηνα , κ καποιος , αρχισε να τον υβριζει για τις ιδεες , αποψεις κτλ. κτλ . Καποιος περαστικος του λεει , ' βρε Σωκρατη , πως ανεχεσαι να σου μιλαει καποιος ετσι ? Ο Σωκρατης ' εσενα αν σε κλωτσαγε ενα ΜΟΥΛΑΡΙ , θα τοπαιρνες προσωπικα ?' .....Οχι οτι εχω κατι με τα ζωα , αυτα δεν ειναι αυτοκαταστροφικα σαν εμας τους ανθρωπους .

Banned

Banned
    Ενα συγνωμη στον θεματοθετη.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    ........
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Aπό πότε η ηλικία του κάθε μέλους που γράφει εδώ
    μπορεί να γίνεται αιτία για ειρωνεία και κοροϊδία
    από την κάθε άκυρη που γράφει εδώ;

Σου κάνω αναφορά στη διαχείριση εδώ και τώρα
    για ηλικιακή διάκριση, επανειλημμένη ειρωνεία, στοχοποίηση
    και ρατσιστική συμπεριφορά στα μέλη που ..τολμάνε να λένε την ηλικία τους!
    Και αν δε σε κάνει η διαχείριση "πράσινη" κάθε φορά που προσβάλλεις τα μέλη
    όπως συνηθίζεις με αφορμή την ηλικία τους,
    το ...IQ τους, τις πολιτικές τους πεποιθήσεις,
    τη χρήση ουσιών

[QUOTE=mnimonio;445075]Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.[QUOTE]

Last edited by Joann; 08-07-2013 at 10:50.
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

Banned
    Ε ρε πρασιναδες ομορφες..χεχεχεχεχε!Joann παιδι μου κανε μας την χαρη και εσυ κοπελα μου!!Εσυ εισαι αυτη που βριζεις τον αλλον για τις πολιτικες του πεποιθησεις..Μπορεις να ανατρεξεις σε πολλα ποστ (τα περισσοτερα ασχετης θεματολογιας) που εχεις βγαλει τον "πονο" σου απειρες φορες..Κριμα τα υπολοιπα δεν προλαβα να τα δω..

Idella σου χαλασε το σβηστηρι ή σου αρεσουν οι μισοδουλειες?

Θυμησου το θεμα της Λακρυμοσα..Εμεις μιλουσαμε για εκβιασμο δηθεν αυτοχειρων και εσυ μας κατηγορουσες για φασισμο..Αυτα που κανεις θυμιζουν 15χρονη και δεν εισαι κιολας χαχαχαχα!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ε ρε πρασιναδες ομορφες..χεχεχεχεχε!Joann παιδι μου κανε μας την χαρη και εσυ κοπελα μου!!Εσυ εισαι αυτη που βριζεις τον αλλον για τις πολιτικες του πεποιθησεις..Μπορεις να ανατρεξεις σε πολλα ποστ (τα περισσοτερα ασχετης θεματολογιας) που εχεις βγαλει τον "πονο" σου απειρες φορες..Κριμα τα υπολοιπα δεν προλαβα να τα δω..

Idella σου χαλασε το σβηστηρι ή σου αρεσουν οι μισοδουλειες?

Θυμησου το θεμα της Λακρυμοσα..Εμεις μιλουσαμε για εκβιασμο δηθεν αυτοχειρων και εσυ μας κατηγορουσες για φασισμο..Αυτα που κανεις θυμιζουν 15χρονη και δεν εισαι κιολας χαχαχαχα!
    mnimonio, οι πρασινάδες στο μήνυμά μου είναι
    είναι oι παραθέσεις των βρισιών σου
    στον vagpap και στη Συνήθεια,
    όπως σκυλοβρίζεις και τη μαρκελα
    στο ίδιο της το θέμα και δεν ξέρω και ποιον άλλο
    γιατί με σένα χάνουμε και το λογαριασμό.
    Εσένα έχουν καταπρασινίσει στο μήνυμά μου
    και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Κι όσο για την τρίτη πρασινίλα δεν έβρισα προσωπικά κανέναν,
    αλλά σου κάνανε τη χάρη και με πρασίνισαν άνευ λόγου.
    Παρακάλα λίγο ακόμη, μπορεί να σου κάνουν τη χάρη
    και να με ξαναπρασινίσουνε!

Τώρα για τον καημό που έχεις με τις ηλικίες
    και θέλεις 15χρονα για interaction,
    άνοιξε ένα θέμα, όρισε το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ που εξυπηρετεί τις πάσης φύσεως ανάγκες σου,
    και ελπίζω πως όλο και κάποιος θα προθυμοποιηθεί να σε βοηθήσει! :-Ρ

Άντε δεν ασχολούμαι άλλο, δεν αξίζει και τον κόπο!
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast