Results 196 to 210 of 781
-
16-07-2013, 18:46 #196
Γιαννη94 , καποιοι σαν κ εσενα χαλανε την πιατσα . Τις κακομαθαινεις βρε αγορι μου .
- 16-07-2013, 18:50 #197
ax0ax00ax0ax0ax0ax0ax0ax0ax0ax00ax0xa0xa0ax0ax0xa0 xa0xa0xa0x0a0ax0xa0ax0ax
16-07-2013, 19:02 #198
@ Antreas MpR
Κάπου μέσα σε όοοοολα αυτά που είχες να πεις, σταμάτησες ποτέ να σκεφτείς ότι μπορει....λέω γω τώρα...μπορεί......μπορεί να μην είναι όλοι σαν και σένα?
Επειδή για σένα όπως φαίνεται και για μερικούς άλλους , η φράση "ανθρώπινες σχέσεις" ξεκινά και τελειώνει στο σεξ δεν σημαίνει πως είναι έτσι για όλους...λέω γω τώρα, δε ξέρω...!
Επειδή για σένα τα πράγματα είναι τόσο απλά όπως το "σε 3 μέρες θα έχεις άλλο γκόμενο" ίσως να μην είναι έτσι για όλους και δεν θα έπρεπε καν να είναι? μια ιδέα δίνω και γώ βρε αδερφέ....
Και επειδή εσύ όπως λες είσαι ξεκάθαρος απο την αρχή σχετικά με το ότι θες μόνο να εκσπερματώσεις και το λες ευθέως για να μην υπάρχουν μετά παρεξηγήσεις μετά αλλά επίσης κρατάς πολύ καλές σχέσεις με τις περισσότερες οι οποιες ήθελαν επίσης να σε βοηθήσουν να εκσπερματώσεις εσύ κλπ...δε θέλω να φανώ κουραστικός αλλά....μηηηηπως λεώ γω τώρα δεν βλέπουν όλοι την ζωή με το δικό σου μάτι και δεν θα έπρεπε κιόλας? Λέω εγώ τώρα ε....χαζός γαρ...
Σε διαβάζω και νιώθω πως όσες σου έχουν πει όχι είναι παρθενοπιπίτσες και πως ζεις σε ένα μεγάλο όργιο και αυτό είναι "οι ανθρώπινες σχέσεις" ....
Ετσι είναι οι δικές σου ανθρώπινες σχέσεις εφόσον τις έχεις απλοποιήσει εσύ.
Όπως επίσης δεν πλησιάζει όλος ο κόσμος τον άλλο με σκοπό το σεξ...αλλιώς φιλαράκι αν ποτέ βρεθώ ναυαγός σε νησί μαζί σου θυμησε μου να φυλάω τα νώτα μου γιατί αν σε δώ να έρχεσαι με καμιά χαρτοσακούλα (για να μην βλέπεις την φάτσα μου), και το σαλάκι σου να τρέχει, μα την παναγιά θα φας μια με καμιά καρύδα στο στερημένο απο ενδορφίνες κεφάλι σου και δε θα διστάσω στιγμή...
Όσο για την κλάψα περί του "δεν βρίσκω σύντροφο", θα φανώ επαναλαμβανόμενος λέγοντας και πάλι, δεν ζουν όλοι την ίδια ζωή, δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια. Μια και μόνο σκέψη.
16-07-2013, 19:15 #199
Επίσης είπα ότι έχουμε όλοι διαφορετικά θέλω από την ζωή μας.Και κάποιοι τα σεβόμαστε τα θέλω των άλλων,κάποιοι όχι.Εσύ προφανώς ανήκεις στην κατηγορια των 2ων μιας και το πήρες το θέμα προσωπικά.Όσο για της πρώην,είναι όλες κοπέλες που στέκονται στα πόδια τους και δεν αιωρούνται πριν 50 χρονια όπου υπήρχε μονο ερωτας και frou frou.
Ζούμε σε μια εποχή όπου όλοι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε με οποιον θέλουμε χωρίς να υπάρχει κριτική και "υπεραναλυση" του θέματος σεξ.Aυτή είναι η άποψη μου και έτσι λειτουργώ.Από κει και πέρα δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι μαζί μου,ούτε προσπαθώ να επιβάλω αυτό που θεωρώ εγώ σωστό σαν γενικό σωστό.Oποτε Lets agree το disagree.
16-07-2013, 19:26 #200
Αυτή την καραμέλα με το "το πήρες προσωπικά" ...έχω αρχίσει να την βαριέμαι περισσότερο απο την ζωή την ίδια...
Ποιος γράφει κάτι σε ένα φορουμ που ΔΕΝ ειναι προσωπική του άποψη, που ΔΕΝ βγαινει απο προσωπικές του εμπειρίες, που ΔΕΝ στηρίζεται σε προσωπικά πιστεύω?
Αν το κάνεις εσύ τότε καλά έκανα και το πήρα "προσωπικά" γιατί αν δεν μιλούσες εσύ προσωπικά και εκπροσωπούσες το ανθρώπινο γένος παρακαλώ να με διαγράψετε απο την λίστα σας.
Οπότε συγγνώμη ελπίζω να μην το πήρες και εσύ προσωπικά......
/σαρκασμός τέλος.
Και πάλι νιώθω την ανάγκη να σε διορθώσω λέγοντας έτσι βλέπεις εσύ τα πράγματα...οπότε ναι lets agree to disagree όπως λες...αλλά αν πραγματικά είσαι τόσο υπεράνω μην τρελαίνεσαι κιόλας λέγοντας πως έχουν ξεφύγει οι άλλοι στο thread κλπ...
Πες καλύτερα, πετάνε όλοι αρλούμπες, θα πετάξω και εγώ καμία, να ξέρω να μην σε πάρω στα σοβαρά την επόμενη φορά. Η μην πεις και τίποτα :P το ίδιο θα κάνει....
Εγώ πάντως την καρύδα θα την κρατάω...θα το εκτιμούσα αν δε με πλησίαζες σε περίοδο που οι ενδορφίνες σου είναι σε χαμηλά επίπεδα γιατί θέλω να κοιμάμαι και να κυκλοφορώ ήσυχος χωρίς να ανησυχώ πως κάποιος θα μου τον καρφώσει για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του εφόσον για αυτό πλησιάζουν οι άνθρωποι τους άλλους όπως λες.
Βάση της λογικής σου ελπίζω να μην αδικείς οπότε και την όποια γυναίκα εκφράζει εδώ πχ την άποψη πως "οι αντρες είναι 'ετσι'" καθώς απλά νιώθω οτι επιβεβαιώνεις στερεότυπα. Προσωπικά δεν έχω πλησιάσει ποτέ γυναίκα γιατί ένιωθα τις ενδορφίνες μου χαμηλά και το ηθικό μου χρειαζόταν ανύψωση...δεν το πιστεύεις? δε πειράζει, δεν θα αλλάξει τίποτα...δέξου πως αυτή είναι η δική σου στάση στην ζωή και η δική μου είναι αλλιώς. Όπως επίσης εσένα μπορεί να σου αρέσει ο μπύρα και εμένα ο χυμός φράουλα και θες να το αναλύσεις με εγκεφαλικές λειτουργίες για να καταλήξεις στο ότι όλοι πίνουμε για να ξεδιψάσουμε...οχι δεν πίνουμε για να ξεδιψάσουμε ούτε να ανεβάσουμε τις ενδορφίνες μας...Πίνω χυμό φράουλα γιατί μου αρέσει. Εσένα όχι...end of story.
Μπορείς να εκτονώσεις τα χαμηλά επίπεδα ενδορφίνης σου όπως γουστάρεις και εγώ να παραμείνω μίζερος για όλη μου τη ζωή. Δεν βλέπω πως το ένα είναι λάθος και το άλλο σωστό. Δεν βλέπω επίσης πως δεν έχω το δικαίωμα να γκρινιάζω για ότι με ενοχλεί σαν άνθρωπο όπως ακριβώς κάνεις και εσύ.
Και ένα τελευταίο...Μπορεί επίσης εσύ αυτή τη στιγμή να είσαι καλά με την ζωή σου, ολοκληρωμένος, με σύντροφο, σεξουαλικό ή και μή, ότι σε γεμίζει δε ξέρω....και εγώ όχι. Και μπορεί επίσης να ανήκεις στην μερίδα των ατόμων που δεν θα νιώσουν ποτέ μόνοι. Που ξέρεις όμως οτι δεν είσαι στην μερίδα των "αναίσθητων" πχ? Δεν σου επιτίθεμαι....απλά θέλω να δω την άποψη σου για το πως ακριβώς έχεις αμφισβητήσει τις απόψεις σου για να ξέρεις ότι εχουν γερά θεμέλια...
Πως ξέρεις δηλαδή οτι δεν είσαι στο truman show πχ?
Μπορεί να είσαι αυτό που εγώ θα ονόμαζα ανεγκέφαλο μοντέλο που περνάει όλη του τη ζωή καταναλώνοντας άπειρα προφυλακτικά έχοντας τις "ενδορφίνες" του σε υψηλά επίπεδα, γιατί "απλά" έτυχε να γεννηθεί ομορφόπαιδο...θες να διαφωνήσεις? Η μήπως δεν υπάρχει απάντηση γιατί αν ήσουν όντως έτσι απλά δεν θα το ήξερες ποτέ?
Δεν έχει απάντηση νομίζω η τελευταία αυτή σκέψη...είναι τόσο ρηχή απο μόνη της που καλύτερα να την αφήσουμε εκεί.....
ΥΓ: κανείς δεν είναι ξεκάθαρος με τίποτα...και είμαι σίγουρος πως ούτε εσύ είσαι ξεκάθαρος όπως λες.
Ειδικά όπως παρουσιάζεις τα πράγματα...Αν όπως λες ήταν όλοι ξεκάθαροι τότε ο κόσμος θα ήταν χωρισμένος στα δύο...στους "πορνοσταρ" και στους μη....και επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ....με βάση το πως παρουσιάζεις εσύ τα πράγματα. Θα έιχαμε δηλαδή όλους αυτούς που είναι ξεκάθαροι οτι χρειάζονται την παραγωγή ενδορφίνων όπως λες και χρειάζονται το σεξ για να το συντηρήσουν και αυτούς που ..δε ξέρω...ντρέπονται να το παραδεχτούν?
Οπότε και τότε θα είμασταν μια χαρά θα χτίζαμε και ένα τοίχο ανάμεσα και δε θα με ενοχλούσες ποτέ. Αλλά κανείς δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί κάτι τέτοιο γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Οπότε και εσύ όποτε πλησίαζες κάποιον θα ξέραμε όλοι οτι θες φικι-φικι και εσύ θα ήξερες να μείνεις στην δική σου πλευρά γιατί στην άλλη δεν θέλουν το φικι-φικι σου....βλέπεις δεν πάνε έτσι τα πράγματα όμως....
Είναι φυσιολογικό να μπλέκονται τα πράγματα και να υπάρχει και γκρίνια και παρεξηγήσεις και απογοητέυσεις και κλάματα.
16-07-2013, 19:41 #201
η ζωη και οι σχεσεις ειναι πολυπλοκες σαφως και αυτη ειναι και η ομορφια τους! Εχω αποφασισει να μην συμβιβαστω ομως ουτε να γινω το παιχνιδακι και το ερμαιο του καθενος που τα θελει ολα δικα του και να αποκτησω απωθημενα και ενα σωρο καταλοιπα. Το εχω σκεφτει το σκηνικο που περιεγραψες αλλα εχω και εναλλακτικες επιλογες. δεν ειναι αναγκη να μενω με τις γατες και την TV. Μπορεις να υιοθετησεις ενα παιδι και να δωσεις ολη σου την αγαπη σε αυτο! Αλλωστε οι περισσοτεροι σημερα παντρευονται κανουν παιδια και μετα απο λιγα χρονια βρισκουν γκομενα και τα μεγαλωνεις ουσιαστικα μονη σου...εκει εχουμε φτασει δυστυχως
16-07-2013, 19:48 #202
16-07-2013, 19:49 #203
Unlucky είχα κάποτε σκεφτεί ότι αν η ανθρωπότητα ήταν έξυπνη θα αφάνιζε τον εαυτό της με το να μην κάνει παιδιά.
Και πως η ανθρωπότητα όμως είναι τελικά χαζή στην πλειοψηφία οπότε θα αφανίσει τον εαυτό της με άλλο τρόπο.
Σκέψου την τελευταία σου φράση....παλιότερα θεωρώ πως η πλειοψηφία των ανθρώπων έκανε παιδιά μέσω μιας νοοτροπίας που ήθελε τον άνθρωπο να ακολουθήσει την πορεία του φτάνω 25->για να παντρευτώ-> για να κάνω παιδιά->για να κάνω εγγόνια κλπ. Γιαυτό άλλωστε έχουμε ακόμα γενιές γονέων που λένε στα παιδιά τους "άντε με το καλο", "αντε με ένα παιδάκι" κλπ. Γιατί το θεωρούν αυτοσκοπό. Και γιαυτό ουσιαστικά πολλά ζευγάρια πάλευαν με νύχια και με δόντια να συντηρήσουν μιά σχέση...ειδικά στην χώρα μας μέσα απο τόσες δυσκολίες που περάσαμε σαν έθνος οι άνθρωποι είχαν λόγο για να μείνουν ενωμένοι...δεν το έκαναν γιατί περνούσαν καλά. Το έκαναν γιατί περνούσαν καλύτερα.
Δεν είναι όμως αυτό κατα τη γνώμη μου το "ιδανικό". Κανείς δεν θα έπρεπε να ζεί με αυτή τη νοοτροπία. Οπότε ιδανικά θα παντρεύονταν και θα έκαναν παιδιά μόνο εκείνοι που ήταν πραγματικά ευτυχισμενοι με τον σύντροφο τους. Αλλά τότε θα είχαμε λίγους απογόνους! Οπότε στο πέρασμα του χρόνου θα ξεμέναμε απο ανθρώπους :P
"Δόξα το θεό" η ανθρωπότητα είναι στην πλειοψηφία χαζή οπότε δεν θα σταματήσει να γεννοβολάει ποτέ όσο πχ οι άντρες κουνελιάζουν αβέρτα και οι εκάστοτε γυναίκες είναι αρκετά....δε ξέρω....χαζες? ανασφαλής? κλπ για να μείνουν εγγυος με κάποιον που ουσιαστικά δεν είναι χαρούμενες....και ας γίνει μετά αυτό που λες πχ...να τις αφήσουν να το μεγαλώσουν μόνες τους...δεν παίζει ρόλο...
16-07-2013, 19:49 #204
Δεν είμαι gay αδερφέ για να σε πλησιάσω με αυτών τον σκοπό.Ούτε "μαμιας" είμαι.Απλά πιστεύω ότι πριν να φτάσω να "ερωτευτώ" και να χτίσω κάτι με κάποια πρέπει να ωριμάσω και να βρω τι μου αρέσει και τι όχι.Οποτε θεωρώ σαν σωστή λύση μέχρι κάποια ηλικία απλά το να περνάω μέσα από πολλές μικρού μήκους σχέσεις οι οποιες θα με βοηθήσουν,όταν κάποια στιγμή θα θελήσω κάτι σοβαρό,να κρίνω αν καταρχάς το άτομο απέναντι μου είναι το κατάλληλο,έτσι ώστε να μην είμαι άλλος ένας άνθρωπος(λέω άνθρωπος γιατί η συνεχεια ισχύει και για τα 2 φυλα)που καταλήγει σε μια σχέση όπου νιώθει μη πλήρες και από όπου προσπαθεί να ξεφύγει με το κλασικό κέρατο.Και συνήθως αυτό το κάνουν όσοι στα νιάτα τους ήταν πολύ σοβαροί και έψαχναν έρωτες αντί απλά να περνάνε καλά.
Έχεις δικαίωμα να γκρινιάζεις για όλα,αν αυτό σε ικανοποιεί.Αλλα μιας και στης περισσότερες περιπτώσεις αυτό δεν ισχύει,εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις των χυμό φράουλας(να μου φέρεις και εμενα ένα κουτάκι γιατί μου αρέσει)and drink it στην υγεία των επομενων και όχι να μιζεριάζεις για μικροσκοπικά και ασήμαντα θέματα όπως οι απόψεις αγνωστων στο internet.
16-07-2013, 19:51 #205
Είμαι πολύ βολικός, γνώρισε μου μια έξυπνη, ευγενική, φαντασιόπληκτη (με την καλή έννοια) κοπελίτσα στα κιλά μου γιατί αλλιώς δε μπορώ να "την φέρω βόλτα" και α) θα της δώσω όσα λεφτά θέλει για καλλυντικά αρώματα κλπ....ή β)πολύ απλά δεν με νοιάζουν όλα αυτά οπότε δεν τα χρειάζεται ^^ .
Αλλά θα ήθελα να περιμένει τα ίδια και απο εμένα...έναν έξυπνο, ευγενικό και φαντασιόπληκτο (με την καλή έννοια) επίσης στα κιλά της :P. Και όχι να κάνω show off το six pack μου, να την πηγαίνω βόλτα με το αυτοκίνητο, να βγάζει φωτό στο κότερο για να ανεβάζει στο FB και να της πληρώνω την ζωή της γιατί αλλιως είμαι "μίζερος".
16-07-2013, 19:57 #206
Έ τώρα μου πισωγυρίζεις όμως....απο την απολυταρχία μου το πας στο "είμαι μικρός και δεν με προβληματίζει κάτι άλλο απο το να περνάω καλά..οταν μεγαλώσω και ίσως ξέρω τι θέλω τότε θα το ψαχνω διαφορετικά".
Αν το είχες πει αυτό απο την αρχή θα σου έδινα high five γιατί πολύ απλά δεν με θεωρώ μικρό οπότε πιστεύω ότι είμαι στο δευτερο βήμα που αναφέρεις πλέον ο ίδιος...Οπότε εδώ έχω γκρίνια αδερφέ πως να το κάνουμε...γιατί ψάχνω...και το "ψαχνω" είναι μια αόριστης χρονικής διάρκειας έννοια που συμπεριλαμβάνει την απογοήτευση. Αλλιώς δεν θα έλεγα "ψαχνω" αλλά "έχω βρει" και δεν θα υπήρχε τίποτε άλλο.
Κοινώς...ψάχνεις για φίκι-φίκι που συμφωνώ μαζί σου είναι ευκολο να το βρεις οπότε είσαι καλυμένος με αυτό που ψάχνεις.....δεν ψάχνω για φίκι-φίκι οπότε είμαι δυσαρεστημένος με αυτό που συμβαίνει.
Βλέπεις πόσο ευκολα συμφωνούμε?
Αλλά πάω στοίχημα πως αν σε έλεγα εγώ πχ "μικρό και ανεγκέφαλο" απο την αρχή, θα κλωτσούσες σαν άλογο....ας είναι.....
Τα μικροσκοπικά και ασήμαντα θέματα στο internet είναι απόλυτη μικρογραφία της κοινωνίας. Δεν παίζουμε κάποιο fps εδώ....συζητάμε.
16-07-2013, 19:59 #207
Gianni αγορι μου, τί να πω. Ειλικρινα. Μετα απο αυο το ποστ σου, δεν υπαρχουν σχολια.
16-07-2013, 20:00 #208
τι να σου πω βρε Tomhet εγω γιατι θεωρω οτι οι περισσοτερες κοπελες ειμαστε ετσι και εξυπνες και μορφωμενες και ευγενικες κτλ και και και....δεν ειναι δυσκολο να γνωρισεις κοπελα οπως περιγραφεις...το δυσκολο ειναι να μην την απογοητευσεις στη συνεχεια γιατι απο λογια!!!!!!
16-07-2013, 20:04 #209
και γω αυτο σκεφτηκα μολις το ειδα!γιατι ο αλλος που του απανταει τις κακομαθαινεις αγορι μου!! πωπω συγνωμη αλλα εγω κατι τετοιους τους λεω φραγκοφονιαδες. δε με νοιαζουν τα λεφτα και κατανοω τις οικονομικες συνθηκες αλλα η μιζερια με ενοχλει. ο τσιγουνης στα λεφτα ειναι και τσιγκουνης στα αισθηματα.
16-07-2013, 20:21 #210