ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 124
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    ΦΤΑΝΕΙ!!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!
    Γίνε πιο σαφής!
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

Senior Member
    να πεσουν τα πνευματα επιτελουςςςςςςςς!!!1!!!!!
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Μια χαρά πεσμένα ήταν τα πνεύματα, άλλη το πάει για αναζωπύρωση!
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

Banned
    αυτη την εποχη θα ελεγα εχω ζησει τις καλυτερες εμπειριες της ζωης μου αλλα και τις πιο απαισιες αφου βρεθηκα αλλες φορες στο εξωτερικο να ζω φοβερες εκδρομες και στιγμες η απολυτως μονος στο σπιτι μου να περιμενω απλα να περασει ο καιρος ηταν τοσο αντιφατικα τα συναισθηματα μου απο αυτη την εποχη που δυσκολευομαι να πω αν τη θελω αυτη την εποχη η οχι περσι περασα το χειροτερο καλοκαιρι της ζωης μου πχ απολυτος μονος φετος περασα σχετικα καλα πηγα διακοπες ηταν πολυ ωραια οστοσο διανυω και φετος καπιες φασεις μοναξιας αλλα καμια σχεση με περσι...

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ.Η μεγάλη ευκαιρία να σωθεί η σημερινή φυτονεολαία είναι να καταργηθεί το facebook (τουλάχιστον στην Ελλάδα να είναι μη προσβάσιμο μέσω internet) και να δώσουμε 5-6 άχρηστα νησιά σε ρωσοκινεζοαμερικάνους να τελειώνουμε.Για τον φίλο τον στέφανο να του πω,ότι όταν πάμε στο χψζ μέρος και περνάμε ΟΝΤΩΣ καλά,δεν έχουμε χρόνο ή μυαλό για να uploadαρουμε την μαλακία μας σε μια κωλοσελίδα "δικτύωσης",και αυτοί που τα κάνουν είναι για να "πουλήσουν το προϊόν τους" και να καλύψουν ανασφάλειες.Σκέφτειτε το και αλλιώς.Πάτε διακοπές με έναν φίλο/η.Και κατα την διάρκεια των διακοπών τραβάτε και διάφορες αναμνηστικές φωτο.Αυτές τις φωτογραφίες,μπορείτε να τις αποθηκεύσετε και να τις διατηρήσετε με χίλιους δύο τρόπους ώστε να είναι προσβάσιμες χωρίς να τις βλέπουν και άλλα 2 εκ. μαλάκες.Οπότε απο την στιγμή που κάποιος εκθέτει μια προσωπική του στιγμή κοινή θέα,αυτομάτως το κάνει διότι νοιώθει την ανάγκη να το προβάλει.Και δεν το κάνει απο υπερβολική ευτυχία που θέλει να μοιραστεί (σιγά τον αλτρουισμό ρε μάγκες,πατάτε και like) αλλά το κάνει γιατί θέλει να το δια-φη-μι-σει.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Junior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αν και δεν εχω δουλεια, η τελευταια προταση μου θυμισε λιγο τον εαυτο μου. κι εγω με ταινιες και μουσικη καιγομαι.

και δε ξερω ποια ειναι καλυτερη εποχη, οταν πηγαινα σχολειο που ναι μεν ειχα αναγκαστικα φιλους αλλα κανεις δε καταλαβαινε και ταιριαζε τοσο, ή τα τελευταια χρονια που δεν εχω κανεναν και οι ωρες που περνουσα μαζι τους αντικατασταθηκαν με τα φορουμς κι αλλα χομπι ?

αυτο ακριβως διαβαζα και στο προφιλ του Χατζηστεφανου προσφατα. ελεγε οτι η διαδικτυακη επικοινωνια εξυπηρετει στο να ζουμε με ενα ευκολο διαχειρισιμο υποκαταστατο τους, οχι να κανουμε πραγματικους φιλους.
    Αυτή είναι η "υγιής" πλευρά του πράγματος, γιατί ξέρουμε πολύ καλά πόσες κατεστραμμένες υπάρξεις στέκονται πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο χωρίς καμία προοπτική για τη ζωή τους! Πάω στοίχημα ότι σύντομα θα βγει μια στατιστική που θα λέει ότι μέχρι το 2050 οι μισοί (πέραν του ότι θα έχουν κατάθλιψη) θα κάθονται άπρακτοι σπίτι τους με μόνη απασχόληση το ίντερνετ (αν έχουν ένα από τα δύο)!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mercyless Fate View Post
    Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ.Η μεγάλη ευκαιρία να σωθεί η σημερινή φυτονεολαία είναι να καταργηθεί το facebook (τουλάχιστον στην Ελλάδα να είναι μη προσβάσιμο μέσω internet) και να δώσουμε 5-6 άχρηστα νησιά σε ρωσοκινεζοαμερικάνους να τελειώνουμε.Για τον φίλο τον στέφανο να του πω,ότι όταν πάμε στο χψζ μέρος και περνάμε ΟΝΤΩΣ καλά,δεν έχουμε χρόνο ή μυαλό για να uploadαρουμε την μαλακία μας σε μια κωλοσελίδα "δικτύωσης",και αυτοί που τα κάνουν είναι για να "πουλήσουν το προϊόν τους" και να καλύψουν ανασφάλειες.Σκέφτειτε το και αλλιώς.Πάτε διακοπές με έναν φίλο/η.Και κατα την διάρκεια των διακοπών τραβάτε και διάφορες αναμνηστικές φωτο.Αυτές τις φωτογραφίες,μπορείτε να τις αποθηκεύσετε και να τις διατηρήσετε με χίλιους δύο τρόπους ώστε να είναι προσβάσιμες χωρίς να τις βλέπουν και άλλα 2 εκ. μαλάκες.Οπότε απο την στιγμή που κάποιος εκθέτει μια προσωπική του στιγμή κοινή θέα,αυτομάτως το κάνει διότι νοιώθει την ανάγκη να το προβάλει.Και δεν το κάνει απο υπερβολική ευτυχία που θέλει να μοιραστεί (σιγά τον αλτρουισμό ρε μάγκες,πατάτε και like) αλλά το κάνει γιατί θέλει να το δια-φη-μι-σει.
    Μεγαλη ταυτιση μελος!! Μεγαλη ομως!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Μεγαλη ταυτιση μελος!! Μεγαλη ομως!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο :-)
    Αν μου πείτε πως και οι 2 σας δεν έχετε facebook, χωρίς όμως μα και μου, προυποθεσεις, και "εγω το εχω κρυφο" κλπ, θα πάρετε άλλο ένα +1 και απο εμένα...είμαι όμως ήδη σκεπτικός απεναντι σε μια τέτοια πιθανότητα ^^

Senior Member
    Δεν εχω, ουτε εχω κρυφο. Ουτε tweeter, ουτε instagram.

Εννοείται οτι δεν έχω ούτε εγώ τίποτα απο τα προαναφερθέντα.Και ας μαθαίνω ότι οι συμμαθήτριες μου ποζάρουν εκεί ημίγυμνες γλύφοντας το κεράσι και δείχνοντας το tramp stamp τους πάνω απο τα κωλομέρια.Και Tomhet,χωρίς να θέλω να στο παίξω αρχιερέας του αντιmainstream και ότι είμαι κάνας alternative παπάρας,απλά νοιώθω ότι είμαι γεννημένος σε λάθος χώρα.Και αυτό το θεωρώ κάτι που απλά συμβαίνει,και όχι καμιά ιδιαιτερότητα.Μπορεί π.χ. στην Γερμανία να είμαι ο ορισμός στερεοτυπικής συμπεριφοράς και ο βίος και η πολιτεία μου να με καθιστά απλά ένα κομμάτι μιας ανομοιόμορφης μάζας.Όχι εδώ όμως σίγουρα.Γιατί εδώ πραγματικά δε βρίσκω εφαρμογή πουθενά.Νοιώθω σαν ανταλλακτικό για Volkswagen σε συνεργείο για Toyota.Πιο απλά δε μπορώ να το θέσω.

υ.γ. μαύρη θανατίλα στο καλοκαιράκι.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    Εννοείται οτι δεν έχω ούτε εγώ τίποτα απο τα προαναφερθέντα.Και ας μαθαίνω ότι οι συμμαθήτριες μου ποζάρουν εκεί ημίγυμνες γλύφοντας το κεράσι και δείχνοντας το tramp stamp τους πάνω απο τα κωλομέρια.Και Tomhet,χωρίς να θέλω να στο παίξω αρχιερέας του αντιmainstream και ότι είμαι κάνας alternative παπάρας,απλά νοιώθω ότι είμαι γεννημένος σε λάθος χώρα.Και αυτό το θεωρώ κάτι που απλά συμβαίνει,και όχι καμιά ιδιαιτερότητα.Μπορεί π.χ. στην Γερμανία να είμαι ο ορισμός στερεοτυπικής συμπεριφοράς και ο βίος και η πολιτεία μου να με καθιστά απλά ένα κομμάτι μιας ανομοιόμορφης μάζας.Όχι εδώ όμως σίγουρα.Γιατί εδώ πραγματικά δε βρίσκω εφαρμογή πουθενά.Νοιώθω σαν ανταλλακτικό για Volkswagen σε συνεργείο για Toyota.Πιο απλά δε μπορώ να το θέσω.

υ.γ. μαύρη θανατίλα στο καλοκαιράκι.
    !!!!!!!!!!!!! Πες ταααααααααααααααααααα

Senior Member
    Εντάξει τότε έχετε +1 και απο εμένα και ένα μπράβο...

Mercyless εγώ είμαι ανταλλακτικό Toyota σε συνεργειο Volkswagen...ανταλλάσω αν θες, αβασάνιστα αβίαστα και απροβλημάτιστα..
    Σε τρεία άτομα μπορούσα να ρίξω τα μούτρα μου να με παίξουν και εμένα, ένα καταραμένο ΣΚ να περάσει λίγο η ρουφιάνα η ώρα με ένα φεστιβαλ που ειδα στην Νέα Μάκρη και θα το έβρισκα ενδιαφέρον....το έκανα...
    Ο ένας έφευγε για 2ημερο με την γυναίκα του, ο άλλος θα έτρωγε παντόφλα απο την γυναίκα του, και ο τρίτος δε μπορούσε να αποχωριστεί το amore...
    3/3 άκυρο δηλαδή αφού όλοι ζευγαρωμένοι ... οπότε γεύτηκα και το άκυρο και την απογοήτευση του λόγου που έφαγα το άκυρο.
    Ή μήπως να πάω μόνος μου για να νιώσω και την τραγική εμπειρεία του "παράξενου" και πάλι? οχι ευχαριστώ...
    Να είναι καλά και η κοπέλα που χαιρέτησα στο δρόμο ενω ήταν μέσα στο λεωφορείο και μου κούνησε το κεφάλι με υφος "ρε δε μας χέζεις?" ....ξινιιιιιιλαααα λεμεεεεε....κατεβείτε απο το θρόνο λίγο...:P
    Το πάει καλά....συνέχισε να δούμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Εντάξει τότε έχετε +1 και απο εμένα και ένα μπράβο...

Mercyless εγώ είμαι ανταλλακτικό Toyota σε συνεργειο Volkswagen...ανταλλάσω αν θες, αβασάνιστα αβίαστα και απροβλημάτιστα..
    Σε τρεία άτομα μπορούσα να ρίξω τα μούτρα μου να με παίξουν και εμένα, ένα καταραμένο ΣΚ να περάσει λίγο η ρουφιάνα η ώρα με ένα φεστιβαλ που ειδα στην Νέα Μάκρη και θα το έβρισκα ενδιαφέρον....το έκανα...
    Ο ένας έφευγε για 2ημερο με την γυναίκα του, ο άλλος θα έτρωγε παντόφλα απο την γυναίκα του, και ο τρίτος δε μπορούσε να αποχωριστεί το amore...
    3/3 άκυρο δηλαδή αφού όλοι ζευγαρωμένοι ... οπότε γεύτηκα και το άκυρο και την απογοήτευση του λόγου που έφαγα το άκυρο.
    Το πάει καλά....συνέχισε να δούμε...
    Και γιατι δεν πηγες μονος;

Senior Member
    Με πρόλαβες howtodream...το πρόσθεσα μόλις!

Να κάνω 60χλμ να πάω για να κάθομαι σα το αγγούρι και να μου θυμίζω γιατί πήγα μόνος? ε...δε θα βοηθούσε ...

ΥΓ:Λέω να περιοριστώ στο να χαιρετάω μόνο 5χρονα και την τρίτη ηλικία απο εδώ και πέρα πάντως στο δρόμο...
    Τουλάχιστον τα πρώτα μου βγάζουν τη γλώσσα και μετά χαμογελάνε και εγώ μετράω το πόσα δόντια τους λείπουν και οι παπούδες/γιαγιάδες γλώσσα μπορεί να μη βγάζουν αλλά τουλάχιστον ξέρω πόσα δόντια τους λείπουν πάνω κάτω και χαιρετάνε και αυτοί...

Senior Member
    Χμμμ....δεν ξερω πως θα σου φανει αυτο, εχω παει διακοπες....προσεξε....ΔΙΑΚΟΠ ΕΣ σε νησι, μονη. ΜΟΝΗ. Με αποκορυφωμα βεβαια τον χειμωνα, που πηγα στο Παρισι και ηταν παντου ζευγαρια, τα οποια με εβλεπαν ετσι σολο και μου εδιναν τις φωτογραφικες μηχανες τους για να τους βγαζω σε ρομαντικα πλανα φωτογραφιες. Μιλαμε για πολλες φωτογραφιες να φιλιουνται, να αγκαλιαζονται, κτλ κτλ. Κι εγω να προσπαθω να συνελθω. Εαν μπορουσα να βαλω κλιμακα στη μοναξια, την εχω βιωσει 9/10.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast