Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 53 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 781
    Πρεπει να λαβεις υπόψιν σου ομως οτι κυκλοφορουν επικινδυνοι στους δρομους (και στα σπιτια αλλα τωρα λεμε για το δρομο εξω) ανωμαλοι, βιαστες, stalkers κ.ο.κ. που αν περιμενε η καθε κοπελα να γνωρισει προσωπικα τον καθε αγνωστο στο δρομο για να κρινει αν ειναι καλο παιδι......τα συμπερασματα δικα σου. Μπορει να εισαι ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο μπορει και ο χειροτερος αλλα το να παρει καποια κοπελα αυτο το ρισκο να το διαπιστωσει,χλωμο. Σε εναν αγγελικα πλασμενο κοσμο θα συμφωνουσα πως ηταν υπερβολικη η αντιδραση. Μην ξεχνας υπαρχουν τυποι που παιρνουν θαρρος με ενα βλεμμα μονο (δεν λεω πως εισαι ενας σαν αυτους αλλα υπαρχουν πιστεψε με). Καληνυχτεςςςς

Senior Member
    Οπως ξαναειπα, οι βιαστες οι stalkers και οι επικινδυνοι εχουν φιλους γνωστους κλπ...γιαυτο και οταν τους πιανουν τελικα δεν υπαρχει ουτε ενας που θα πει 'α το ηξερα' αλλα ολοι πεφτουν απο τα συννεφα. Γιαυτο δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ αγνωστων και γνωστων....υπαρχει απλα το πως θα το χειριστεις εσυ.
    Εκτος αν θες να μου πεις οτι καμια κοπελα δεν εχει καταληξει ποτε με καποιον αγνωστο στο κρεβατι του καποιο βραδυ! :p δεν το βρισκεις αστειο σε μια εποχη οπου αυτο εχει πλεον δικο του παγκοσμιο ονομα (one night stand) να συζηταμε για φοβο στο να παρεις ενα κομματι χαρτι απο εναν αγνωστο μερα μεσημερι? Γιαυτο εκνευριζομαι τοσο με αυτες τις δικαιολογιες που λενε ολοι...
    Δε χρειαζονται ακρεες προυποθεσεις οπως 'κοσμοι αγγελικα πλασμενοι' κλπ. Απλα λιγο μυαλο για να ζυγισει ο καθε ενας τα πραγματα ο ιδιος αντι να βασιστει σε στερεοτυπα.
    Και μη μου πει κανεις σας πραγματα οπως 'μπορει η συγκεκριμενη κοπελα να ειναι απο σπιτι' κλπ γιατι θα γελαει και το παρδαλο κατσικι....ας πουμε απλα οτι κανεις μας δε το ξερει αυτο αλλα οι πιθανοτητες και η στατιστικη ειναι τελειως εναντιον της πιθανοτητας του να μην εχει κανει η του να μην κανει στο μελλον one night stand. Εκτος αν για καποιο λογο που μου διαφευγει ειναι πιο επικινδυνο ενα χαρτι απο το να πας με καποιον στο σπιτι του να κλειστεις σε ενα δωματιο και να βγαλεις τα ρουχα σου. Η φαντασια μου εδω χτυπαει τοιχο.

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    ............, ολοι μου φαινονται ιδιοι τιποτα το ιδιαιτερο πριν καν τους γνωρισω, μμμ βρηκα τη λεξη προβλεψιμοι και μου βγαζουν μια "ψευτια", μια "υποκρισια"..λειπει παρα πολυ το στοιχειο του ρομαντισμου Καπου αλλου είπες ότι οι "κακοί" άνθρωποι είναι συνήθως έξυπνοι και καλοί χειριστές του λόγου. Ποια είναι η πρώτη εντύπωση σε καποιον που σε κανει να δεχτεις να βγεις ραντεβου μαζι του? Επειδη αυτα μου φαινεται πως τα συνδυαζεις μεταξυ τους για να καταλήξεις στο συμπέρασμα της επομενης παραγραφου. Το λάθος από καπου ξεκιναει πάντα...

και επειδη σχολιαστηκε απο καποιον οτι "ακουτε την unlucky που εχει πολλες εμπειριες", ειμαι 27 ετων και εχω κανει 2 σχεσεις. εχω ομως γνωρισει πολυ κοσμο, εχω βγει αρκετα ραντεβου, ακουω εμπειριες τριτων και καταληγω οτι ολοι οι αντρες συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο πανω κατω απο τα πιο απλα μεχρι τα πιο σημαντικα θεματα.
    Και τι σκοπευεις να κανεις, να μείνεις ελέυθερη? όπως λες ότι όλοι οι αντρες συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο καποιος αντρας θα λεγε ότι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες. δεχεσαι κατι τετοιο? εγω όχι. Αρα το ζητημα με σενα ειναι που πας και πέφτεις .....
    γιάννης

Ειναι θεμα χειρισμου οπως ειπες. Εαν χρησιμοποιουσες λογου χαρη ενα παραδειγμα με μια κοπελα που θα περιμενατε μαζι σε μια σταση λεωφορειου για καποια ωρα και πεταγοσουν στο περιπτερο να αγορασεις δυο παγωτα και εκεινη στο πεταγε στη μουρη θα το θεωρουσα υπερβολικο και τρελο. Το να σταματησει καποιος στο φαναρι φορωντας κρανος και να δωσει ενα χαρτακι, οπως και να το κανουμε.....Αποψη μου ομως ετσι; Καλυτερα να πει μια κοπελα πως θα αντιδρουσε αν της συνεβαινε το ενα και πως αν της συνεβαινε το αλλο. Η μπορεις να το δεις και μονος σου στην πραξη ξερωγω.

Quote Originally Posted by frozen View Post
    Πρεπει να λαβεις υπόψιν σου ομως οτι κυκλοφορουν επικινδυνοι στους δρομους (και στα σπιτια αλλα τωρα λεμε για το δρομο εξω) ανωμαλοι, βιαστες, stalkers κ.ο.κ. που αν περιμενε η καθε κοπελα να γνωρισει προσωπικα τον καθε αγνωστο στο δρομο για να κρινει αν ειναι καλο παιδι......τα συμπερασματα δικα σου. Μπορει να εισαι ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο μπορει και ο χειροτερος αλλα το να παρει καποια κοπελα αυτο το ρισκο να το διαπιστωσει,χλωμο. Σε εναν αγγελικα πλασμενο κοσμο θα συμφωνουσα πως ηταν υπερβολικη η αντιδραση. Μην ξεχνας υπαρχουν τυποι που παιρνουν θαρρος με ενα βλεμμα μονο (δεν λεω πως εισαι ενας σαν αυτους αλλα υπαρχουν πιστεψε με). Καληνυχτεςςςς
    Ειναι να ξερει κανεις πως να ελκυσει μια γυναικα, τα πρωτα βλεμματα, οι πρωτες κουβεντες του κατα τροπο ωστε να της κινηθει το ενδιαφερον για κεινον. Κι αμα ξερει να κανει το πρωτο βημα με τοσο ωραιο τροπο, ώστε να την κανει να δεχτει να υπάρξει συνέχεια, σίγουρα κατεχει και τον τροπο στο πως να την χειριστει στη συνεχεια, ώστε να τον αγαπήσει και του συγχωρει τα όποιες του πράξεις την πληγωνουν. Κι αμα το τελευταιο φτασει για κεινην στο απροχωρητο ερχεται η απογοητευση...
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by frozen View Post
    Ειναι θεμα χειρισμου οπως ειπες. Εαν χρησιμοποιουσες λογου χαρη ενα παραδειγμα με μια κοπελα που θα περιμενατε μαζι σε μια σταση λεωφορειου για καποια ωρα και πεταγοσουν στο περιπτερο να αγορασεις δυο παγωτα και εκεινη στο πεταγε στη μουρη θα το θεωρουσα υπερβολικο και τρελο. Το να σταματησει καποιος στο φαναρι φορωντας κρανος και να δωσει ενα χαρτακι, οπως και να το κανουμε.....Αποψη μου ομως ετσι; Καλυτερα να πει μια κοπελα πως θα αντιδρουσε αν της συνεβαινε το ενα και πως αν της συνεβαινε το αλλο. Η μπορεις να το δεις και μονος σου στην πραξη ξερωγω.
    Το έχω κάνει στο μακρινό παρελθόν και αυτό με το παγωτό σε στάση όταν όμως κυκλοφορούσα πεζός :P...το πήρε αλλά σχεδόν αμέσως εμφανίστηκε και ο φίλος της και δεν είπα κουβέντα >< η άτιμη το πήρε όμως! :P
    Όσον αφορά το κράνος...ε είμαστε στο δρόμο, με μηχανές...αν δε φορούσα κράνος θα το θεωρούσα εγώ απαράδεκτο απο μεριάς μου και κατά κάποιο τρόπο θα ήλπιζα να το βλέπει και "εκείνη" έτσι.
    Όπως είπες...άποψη σου φυσικά.
    Αν και νομίζω πως αν σε ρωτήσω τι κακό θα μπορούσα να κάνω με αυτή την κίνηση δε θα βρεις κάτι να πεις, εσύ η οποιοσδήποτε άλλος, ή και εκείνη...θα ακολουθήσει μια αόριστη συζήτηση πνηγμένη στα "ισως" και τίποτα παραπάνω. Στο κάτω κάτω, το ξαναείπα...είμαι με μηχανή...αν θέλω να της κάνω κακό την ακολουθάω όπου θέλω και δεν χρειάζεται να προσπαθήσω να της δώσω τίποτα...και σίγουρα αν ήθελα το κακό της, το να με βρίσει πως ακριβώς θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας? αν δηλαδή σε απειλήσει κάποιος με όπλο, θα τον βρίσεις και αυτό θα τον κάνει να φύγει? :P

Άποψη μου παραμένει να είναι το οτι σε έναν κόσμο όπου η εξωτερική εμφάνιση και μόνο είναι αρκετή για αρκετές γυναίκες να μπουν στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου, να κλειστουν στο δωμάτιο του και να βγάλουν τα ρούχα τους χωρίς εκεί να υπάρχει φόβος...σε κάτι δηλαδή που υπο κάποιες προυποθέσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη παραπλάνηση :P μου αρκεί για να θεωρώ τραγικό το να ισχυρίζεται κάποιος πως δεν μπορεί να πάρει ένα χαρτί απο έναν άγνωστο στο δρόμο μπροστά στον κόσμο απο φόβο.

Απλά όχι....με την ίδια ακριβώς δικαιολογία δηλαδή δε θα σταματούσες να βοηθήσεις και κάποιον που ζητούσε βοήθεια...γιατί θα φοβόσουν...με την ίδια λογική που σε ΚΑΠΟΙΕΣ χώρες ΘΑ θεωρούσαν επικίνδυνους ανθρώπους που ανήκουν σε συγκεκριμένες μειονότητες...ωωπ...για βάστα...αυτά συμβαίνουν ήδη στον κόσμο μας...κάτσε να δεις πως το λένε...χμ....προκατάληψη? βλακία? μάλλον και τα δύο μαζί.
    Έτσι λέγεται λοιπόν όλο αυτό.
    Αν κάποιος δεν έχει το μυαλό να ζυγίσει όπως είπα τα πράγματα καλά κάνει και χρησιμοποιεί τα στερεότυπα σαν πατερίτσες γιατί έχει ανάγκη να σταθεί κάπως...για τους υπόλοιπους...που θα πάει θα σας συναντήσω...αυτούς ψάχνω.

Συμφωνω γιαννη, δεν ειναι μια κινηση και τελος ειτε με δεχεται ειτε με απορριπτει.
    Ειναι να υπαρχει ο τροπος και ενα αναλογο κλιμα.

Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Οπως ξαναειπα, οι βιαστες οι stalkers και οι επικινδυνοι εχουν φιλους γνωστους κλπ...γιαυτο και οταν τους πιανουν τελικα δεν υπαρχει ουτε ενας που θα πει 'α το ηξερα' αλλα ολοι πεφτουν απο τα συννεφα. Γιαυτο δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ αγνωστων και γνωστων....υπαρχει απλα το πως θα το χειριστεις εσυ.
    Εκτος αν θες να μου πεις οτι καμια κοπελα δεν εχει καταληξει ποτε με καποιον αγνωστο στο κρεβατι του καποιο βραδυ! :p δεν το βρισκεις αστειο σε μια εποχη οπου αυτο εχει πλεον δικο του παγκοσμιο ονομα (one night stand) να συζηταμε για φοβο στο να παρεις ενα κομματι χαρτι απο εναν αγνωστο μερα μεσημερι? Γιαυτο εκνευριζομαι τοσο με αυτες τις δικαιολογιες που λενε ολοι...
    Δε χρειαζονται ακρεες προυποθεσεις οπως 'κοσμοι αγγελικα πλασμενοι' κλπ. Απλα λιγο μυαλο για να ζυγισει ο καθε ενας τα πραγματα ο ιδιος αντι να βασιστει σε στερεοτυπα.
    Και μη μου πει κανεις σας πραγματα οπως 'μπορει η συγκεκριμενη κοπελα να ειναι απο σπιτι' κλπ γιατι θα γελαει και το παρδαλο κατσικι....ας πουμε απλα οτι κανεις μας δε το ξερει αυτο αλλα οι πιθανοτητες και η στατιστικη ειναι τελειως εναντιον της πιθανοτητας του να μην εχει κανει η του να μην κανει στο μελλον one night stand. Εκτος αν για καποιο λογο που μου διαφευγει ειναι πιο επικινδυνο ενα χαρτι απο το να πας με καποιον στο σπιτι του να κλειστεις σε ενα δωματιο και να βγαλεις τα ρουχα σου. Η φαντασια μου εδω χτυπαει τοιχο.
    Αυτο παλι με το χαρτακι... της ησουν ενας τελειως αγνωστος. Μπορει απ τη σκοπια της κοπέλας, για να χρησιμοποιήσω περιγραφες της Φροζεν, να σουν ενας ανωμαλος, ενας βιαστης, ενας βιαιος, ενας τρελος που πηγε να την προσεγγισει μ αυτον τον τροπο. Τωρα λέω ... αν το δινες σε καποια που καθοταν σ ενα παγκακι και επακολουθουσε καμποσο μπλα μπλα και μεσα απ το λογο σου της εκανες εντυπωση και της προκαλούσες μια εστω μικρη οικειοτητας, τοτε υπήρχε καποιο καλο ενδεχομενο τα πραγματα να σου εξελιχτουν αλλιωτικα απ οτι το χαρτακι στα φαναρια. Για να γινει το one night stand (δεν μιλαμε για τα εναντι πληρωμης) θελει να προηγηθει ενα καλο υπόβαθρο γνωριμιας (σαν κι αυτο με την καλη εντυπωση μετα απο μπλα μπλα, καπως σαν το παραδειγμα που σου δωσα) ώστε μεσα απ αυτο να προκυψει ο εν λόγω κοινος σκοπος και μετα αυτος να γινει πραξη......
    Συμφωνω μ αυτο που λες στην αρχη, ότι "δεν υπάρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ αγνωστων και γνωστων....υπαρχει απλα το πως θα το χειριστεις εσυ", ήτοι μπορει να ξερεις καποια για πεντε χρονια και να μην εχεις κατορθωσει τιποτα μαζι της, ουτε καν να βγεις μαζι της για ενα καφε και καποιος αλλος τελειως αγνωστος που τυχαια συναντησε στο δρομο, σε ενα κλαπ, δεξίωση, λεωφορειο κλπ κλπ όχι απλα να την κρεβατωσε αλλα να γινε στο τελος και συζηγος της.
    Και πάντα θελει λίγο μυαλο όπως σωστα λες, το δικο σου μυαλο εννοειται κι όχι τα στερεοτυπα επειδη μια γυναικα θα εκτιμησει αυτον που την πλησιαζει και ειναι ο εαυτος του εστω κι αν ειναι αδεξιος παρα καποιον που χρησιμοποει τα στερεοτυπα και τις ατακες αλλων. Αμα γουσταρεις πραγματικα καποιαν και τη θες θα σου επιστρατευθει όλο σου το είναι για να την κερδισεις αλλιως θα σαι την μια ετσι την αλλη γιουβετσι κι οποιος δε θελει να παει στο μυλο ....
    γιάννης

Tomhet εγω κραταω αυτο που ειπες στην αρχη οτι η κοπελα δεχτηκε το παγωτο και αν δεν εμφανιζοταν ο φιλος της υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να εξελιχθει σε γνωριμια. Αρα υπαρχουν διαφοροι τροποι.

Γιαννη συμφωνω παλι με οσα ειπες,στο μονο που εχω μια μικρη ενσταση ειναι οτι ειμαι αντρας και οχι γυναικα.
    Απο οσο ξερω δηλαδη:P

Senior Member
    Μα δεν το εξετάζω ρε παιδιά σαν τρόπο προσέγγισης...ο κάθε ένας "θύτης" ή "θύμα" θα το δει διαφορετικά και θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα...και εγώ φυσικά έχω ήδη βγάλει τα δικά μου για κάθε περίπτωση.
    Δεν το πήγα ποτέ παραπέρα σαν σκέψη πάνω σε τρόπο προσέγγισης...
    Η μόνη μου ένσταση είναι πάνω στις δικαιολογίες που δίνουν/δινετε για το ενδεχόμενο "λάθος" του να πλησιάσει κάποιος, έναν άνθρωπο με οποιεσδήποτε προθέσεις και η ανεγκέφαλη αντίδραση στο "μπορεί να ήθελες το κακό της". Αν ήθελα με οποιονδήποτε τρόπο το κακό της, ξαναλέω δε θα τις έδεινα χαρτάκι και μετά να έκανα πίσω γιατί εκείνη μου φώναξε...τι σκατα εγκληματίας θα ήμουν????

Δεν με απασχολεί ούτε στο έλαχιστο το αν πέτυχε ή όχι ο τρόπος μου, καθώς ο τρόπος μου θα πετύχει εκεί που πετυχαίνει και όλων των άλλων...στον άνθρωπο που πρέπει να πετύχει...οι ενστάσεις μου είναι ΜΟΝΟ για τις δικαιολογίες που ακούγονται...το ξεκαθαρίζω.
    Γιαυτό και όλα μου τα παραδείγματα, γιαυτό και οι τόσες επαναλήψεις...

Μπορεί να μοίραζα διαφημιστικά φυλλάδια, μπορεί να έδεινα ένα χαρτάκι που έγραφε "βοήθεια με έχουν απαγάγει εξωγήινοι" και μόλις το έπαιρνε να άνοιγα γκάζι να έφευγα και να μην ξαναεμφανιζόμουν ποτέ...μπορεί όλο αυτό να ήταν ένα αστείο που ήθελα να κάνω μόνο και μόνο για την σκέψη οτι κάποιος θα χαμογελούσε....ξεκολλήστε με το θέμα προσέγγισης άντρα προς γυναίκα και το όλο "υπο άλλες προυποθέσεις αν την πλησίαζες αλλιώς" κλπκλπκλπ.
    Δεν άνοιξα συζήτηση με θέμα το κατα πόσο επιτυχημένες είναι οι απόπειρες μου :P
    Στο κάτω κάτω αν ήταν επιτυχημένες δε θα της συζητούσαμε....!
    Βέβαια είναι γεγονός πως εδω γράφουν όλοι ζητώντας γνώμες για το πως να χειριστούν τα γκομενικά τους αλλά .....δεεεεν ειναι αυτόοοο το θεεεμα μου!

Απλά εξακολουθώ να θεωρώ άκρως απαράδεκτο να θεωρείται αποδεκτή η συμπεριφορά και αντιμετώπηση αυτή με δικαιολογίες φόβου όταν όλοι και κυρίως όλες βάζουν τον εαυτό τους σε πολύ μεγαλύτερους κινδύνους και σε καταστάσεις με πολύ μεγαλύτερα περιθώρια κινδύνου.
    Ούτε τον φόβο και σίγουρα ούτε δικαιολογίες του στυλ "κακή μέρα" θα δεχτώ μόνο και μόνο επειδή έτσι έχει αποτυπωθεί στο μυαλό των περισσοτέρων και αντιδρούν χωρίς δευτερη σκέψη.

Το ότι σου έμαθε η μαμά σου να μην παίρνεις καραμέλες απο αγνώστους και εσύ το τηρείς κατά γράμμα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι ειναι ακίνδυνο το να πας με το ομορφόπαιδο που μόλις γνώρισες σπίτι του για "να δειτε ταινία"...το τελευταίο δεν στο είπε τότε γιατί ήσουν μικρή και δε θα καταλάβαινες και δε στο είπε ούτε μετά γιατί "μεγάλωσες" και θεωρεί οτι έχεις πλέον νιονιο.
    Και αντίστοιχα το οτι εσύ έχεις νευρα δε σημαίνει οτι θα πρέπει να τα βγάλεις σε κάποιον που δε σου φταίει σε τίποτα...αυτό δε λέγεται τίποτε άλλο παρά ευγένεια.
    Last edited by Tomhet; 25-07-2013 at 10:16.

Senior Member
    [QUOTE=ioannis2;447484]Αυτο παλι με το χαρτακι... της ησουν ενας τελειως αγνωστος. Μπορει απ τη σκοπια της κοπέλας, για να χρησιμοποιήσω περιγραφες της Φροζεν, να σουν ενας ανωμαλος, ενας βιαστης, ενας βιαιος, ενας τρελος που πηγε να την προσεγγισει μ αυτον τον τροπο. Τωρα λέω ... αν το δινες σε καποια που καθοταν σ ενα παγκακι και επακολουθουσε καμποσο μπλα μπλα και μεσα απ το λογο σου της εκανες εντυπωση και της προκαλούσες μια εστω μικρη οικειοτητας, τοτε υπήρχε καποιο καλο ενδεχομενο τα πραγματα να σου εξελιχτουν αλλιωτικα απ οτι το χαρτακι στα φαναρια. Για να γινει το one night stand (δεν μιλαμε για τα εναντι πληρωμης) θελει να προηγηθει ενα καλο υπόβαθρο γνωριμιας (σαν κι αυτο με την καλη εντυπωση μετα απο μπλα μπλα, καπως σαν το παραδειγμα που σου δωσα) ώστε μεσα απ αυτο να προκυψει ο εν λόγω κοινος σκοπος και μετα αυτος να γινει πραξη......

βρε γιαννη μου, ενας ανώμαλος και βιαστης θα επιλέξει άλλους τρόπους προσέγγισης από το χαρτάκι μέρα μεσημέρι στα φανάρια. Και οκ δεν λέω να συγκινηθει η κοπέλα και του δώσει ραντεβού αλλά οχι ν' αντιδράσει με τον τρόπο αυτό. Για το one night stand τι καλο υποβαθρο μπορεί να δημιουργηθεί σ' ενα μπαρακι με ποτά και φλερτ μεσα σε ενα βραδυ για να πας στο σπιτι κάποιου? Κανένα υποβαθρο δεν δημιουργείται. Απλά εμπιστεύεσαι την έλξη και την πρώτη εικόνα που σου δίνει κάποιος. Προσωπικά και όχι απο ηθική , δεν θα το τολμουσα.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Ναι αλλά νομίζω εννοεί οτι δημιουργείται μια στοιχειώδη οικειότητα! Όχι οτι τον ξέρεις τον άλλον. Στην τελική πότε πρόλαβες σε ένα βράδυ? Αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε τον τρόπο προσέγγισης του καθενός αφού δεν τον ενδιαφέρει κιόλας. Απλά για το τέλος να πω ότι έχετε και εσείς τα δίκια σας αλλά μια δυσπιστία υπάρχει γενικώς από εμπειρίες, ιστορίες ή από οτιδήποτε. Δηλαδή και βοήθεια να χρειάζεται ο άλλος δεν θα σταματήσεις εύκολα (ναι ναι ξέρω θα θες να με βρίσεις τώρα) πόσο μάλλον για να σε φλερτάρει ο άλλος! Προσοχή δεν λέω τι κάνω εγώ προσωπικά ή τι είναι σωστό, λογικό κτλ κτλ αλλά πως έχουν τα πράγματα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marylia View Post
    Προσοχή δεν λέω τι κάνω εγώ προσωπικά ή τι είναι σωστό, λογικό κτλ κτλ αλλά πως έχουν τα πράγματα!!
    Εμ απο εκεί ξεκινάνε όλα marylia...ξέρεις πως η τρίχα γίνεται τριχιά... Και μετά σου λέει στο αμέρικα οι αστυνομικοί σκοτώνουν κόσμο γιατί είδαν τον άλλο να κινείται απειλητικά ...
    Δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί κάτι τέτοιο και όλα αφήνονται στην ανοχή του κόσμου γενικά σε τέτοιες καταστάσεις όπου όσο πάει και χειροτερεύει....
    Υπάρχει μιά βάση, αλλά η ίδια βάση υπάρχει και σε άπειρα άλλα περιστατικά τα οποία όμως περνάνε "στο ντούκου" απλά και μόνο λόγω στερεότυπων.
    Όσο πάει χρησιμοποιούμε την κρίση μας όλο και λιγότερο...προσωπικά το θεωρώ πολύ υποτιμητικό το να αφήνω τους άλλους να αποφασίζουν για εμένα με αυτόν τον ύπουλο, έμεσο τρόπο.
    Αλλά τι να λέμε....πρέπει να είναι η 1523897456233460η φορά στο φόρουμ εδώ που θα γράψω πως επιβεβαιώνεται και πάλι πως η συντριπτική πλειοψηφία (κατ'εμε) συντηρεί εκείνες τις ίδιες απόψεις και έχει εκείνες τις ίδιες ασχολίες.
    Τι να την κάνεις την οικειότητα marylia μου πες μου, ειλικρινα? Ο περαστικός μιας συνοικίας που θα συναντήσεις ΜΙΑ και μοναδική φορά στην ζωή σου γιατί δεν περνάς απο εκεί συχνά μπορεί να είναι ο πιο γλυκος και ευγενικός άνθρωπος που θα συναντούσες ποτέ στην ζωή σου, και ο τύπος με τον οποίο θα έχεις σχέση γιατί σου φάνηκε καλο παιδι κλπκλπκλπ, όλες οι σαχλαμάρες δλδ, να είναι εκείνος που μετά θα σε κάνει να λες οτι λέει η unlucky ή και χειρότερα, θα είναι εκείνος που θα δεις αργότερα στις ειδήσεις να έχει κάνει να μην πω τι...
    Έχουν τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες για μένα.
    Προσοχή...δεν λέω οτι όλοι είναι τα ίδια σκατα και γιαυτό καλύτερα να μην εμπιστεύεσαι κανέναν όπως μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να ισχυριστεί απο τα λεγόμενα μου...
    Λέω πως απλά θα πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας και την κρίση μας λίγο περισσότερο αντί να τρώμε ότι μας σερβίρουν.

Κατα σύμπτωση, σήμερα βγαίνοντας απο το σπίτι μου ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο ένας τύπος και βοηθούσε μια κυρία που τις είχε σπάσει ο καθρέφτης στο αυτοκίνητο της...την είδα να ρωτάει απο εδώ και εκεί, ρωτησα αν μπορώ να βοηθήσω και μου είπε ότι εψαχναν ένα κατσαβίδι γιατί κάποιος της χτύπησε τον καθρέφτη και ο τύπος προσφέρθηκε να το φτιάξει. Κανένα πρόβλημα λέω και γύρισα πίσω να της φέρω μια κασετίνα με εργαλεία που είχα για να κάνει την δουλειά της...
    Δεν κάθησα φυσικά μπάστακας εκεί, της ζήτησα όταν τελειώσουν να τα αφήσουν σε ένα διπλανό κατάστημα να τα πάρω το απόγευμα...
    Καταστροφολογία: είναι σχέδιο για να μου φάνε την μηχανή που είχα μόλις βγάλει, ενώ θα πήγαινα να τους φέρω τα εργαλεία...
    είναι σχέδιο για να δουν ποσο χαζός είμαι....
    είναι σχέδιο για να μου φάνε τα εργαλεία...
    ειναι σχέδιο για να μου αποσπάσουν στοιχεία του τραπεζικού μου λογαριασμού....
    είναι σχέδιο για να με φάνε λάχανο μέσα σε 5 λεπτά που πιάσαμε την κουβέντα για να βοηθήσω και εγώ και ο άλλος τύπος.
    είναι σχέδιο ώστε αν πχ αυριο μεθαύριο την ξαναπετύχω εκεί και με πλησιάσει για να μου πει ευχαριστώ θα πρέπει να βάλω το χέρι στο tazer κατευθείαν και να της πω να μείνει μακρυα γιατί δεν φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω....
    και σίγουρα είναι σχέδιο έτσι ώστε αν μου έχει αφήσει κάποιο χαρτάκι λέγοντας "ευχαριστω" μαζί με τα εργαλεία να φοβηθώ μηπως τυχον το έχει ποτίσει σε διάλυμα άνθρακα και με βρει κανένα κακό.
    Εγώ παρόλαυτα το βρήκα απλά ανθρωπινο να ασχοληθώ 5 λεπτά με κάτι το οποιο δεν θεωρώ οτι μου κοστίζει σε κάτι. Και μην μου πει κανένας σας πως θα έκανε το ίδιο στην περίπτωση αυτή γιατι έχω έτοιμη την ερώτηση "ενω το να πάρετε ένα ριμάδι χαρτάκι είναι πιο ριψοκίνδυνο?".

Έλα με έχεις βάλει στη θέση να σου απολογούμαι για μία κοπελιά που πήρε ή δεν πήρε ένα χαρτάκι. Οκ ναι ρε συ έχει χαθεί το αυθόρμητο, ναι θα μιλήσεις σε κάποια (ακόμα κ για άσχετο λόγο) και παίζει να σε βρίσει, ναι έχουμε τουπέ όπως είχες πει κάποια στιγμή. Εγώ όμως δεν σου μίλησα για αυτό! Απλά μην είσαι τόσο απόλυτος. Και στην τελική όταν κάποια είναι έτσι όπως την θες θα το εκτιμήσεις πολύ περισσότερο! Μην τα πάρεις απλά σου λέω ότι ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Κατανοώ κάποιες συμπεριφορές ακόμα κ παράλογες αλλά ποτέ δεν είπα ότι θα ήτανε δικές μου ή ότι αυτό είναι κ το νορμάλ!
    Η αίσθηση οικειότητας μπορεί να σου δημιουργηθεί και στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα αν "ταιριάξεις" με το άλλον. Αλλά τονίζω η αίσθηση φυσικά όχι η κανονική οικειότητα! Άν και θα συμφωνήσω με κάποιον προηγούμενο ότι έτσι ανοίγεσαι πιο εύκολα. Φυσικά οι περιπτώσεις να είναι βιαστής, ανώμαλος κτλ κτλ είναι οι ίδιες και σε αυτό συμφωνούμε!!

Page 34 of 53 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast