Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 53 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 646 to 660 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Σε έχασα Lena :P
    Δεν είμαι σίγουρος για το τι εννοεις με το τελευταίο σου post...
    Είναι επεξήγηση για το παράδειγμα που ανέφερα με το παιδί που μου έλεγε ότι δεν μπορεί να τα φτιάξει με μια κοπέλα γιατί νιώθει άσχημα που θα την βγάζει έξω με τα λεφτά των γονιών του...
    και λέω ότι
    δεν εννοεί ότι αυτή που τον ενδιαφέρει θέλει, σώνει και καλά, σπίτια, αυτοκίνητα και λεφτά... αλλά το να έχεις τα δικά σου λεφτά, τη δική σου δουλειά, το να στέκεσαι στα δικά σου πόδια οικονομικά, και όχι πάνω στους γονείς, είναι θέμα αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας, αυτάρκειας.

Senior Member
    Κατανοητό και δεκτό. Και έχω υπάρξει και εγώ στην θέση αυτή. Αλλά πιστευω πως έχει να κάνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό με τα κοινωνικά πρότυπα και την πίεση που σου ασκούν.
    Είναι ένα πράγμα πχ το να έχεις κάποια προσωπική ανάγκη και να μην μπορείς να την καλύψεις και αυτό να σε κάνει να νιώθεις άσχημα (να θες πχ ενα αυτοκίνητο και να μην μπορεις να το αγοράσεις) και άλλο το ξερεις οτι γενικά θα σε κοιτάνε με μισό μάτι αν δεν έχεις την δυνατότητα να το αγοράσεις.
    Είναι σα να σου λένε όλοι πως σου λείπει κάτι και κατ'επεκταση έχεις και εσύ πείσει τον εαυτό σου οτι όντως σου λείπει κάτι.

ΥΓ: τελείως χιουμοριστικά θα παραθέσω το εξής:
    Σε προηγούμενη μου σχέση εκείνη γκρίνιαζε γιατι δεν είχα δικό μου σπίτι και αυτοκίνητο και κάποιο καλοκαίρι που δεν δουλευα και δεν εβγαινα οικονομικά δεν πήγαμε διακοπές καθως δεν δέχτηκα να δανειστώ απο τους δικους μου πχ.
    Μετά το καλοκαίρι, με άφησε και βρέθηκε με κάποιον που ειχε αυτοκινητάκι, σπιτι, και λοιπά έξοδα πληρωμένα απο τον μπαμπα...τυχαίο? δε νομιιιιιζω ^^.

Senior Member
    Πηγα διακοπες , γυρισα , γεννησε η Κειτ τον διαδοχο , ο Παπας δεχεται τους γκει ιερεις (αλλα οχι τις γυναικες) , και αυτο το θεμα ακομα συνεχιζεται ........

Απιστευτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Πηγα διακοπες , γυρισα , γεννησε η Κειτ τον διαδοχο , ο Παπας δεχεται τους γκει ιερεις (αλλα οχι τις γυναικες) , και αυτο το θεμα ακομα συνεχιζεται ........

Απιστευτο.
    αυτο θα πει καυστικο χιουμορ :rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    αυτο θα πει καυστικο χιουμορ :rolleyes:
    Τότε όλο το thread έχει εγκαύματα γ βαθμού καθώς είναι γεμάτο απο posts που δυσανασχετούν για την έκταση του.
    Ααααααλλά παρόλαυτα όλοι το διαβάζετε κουφαλίτσες...^^

Senior Member
    Τότε όλο το thread έχει εγκαύματα γ βαθμού καθώς είναι γεμάτο απο posts που δυσανασχετούν για την έκταση του.
    Ααααααλλά παρόλαυτα όλοι το διαβάζετε κουφαλίτσες...^^

True story.

Senior Member
    ελα αφου σας αρεσε!!!!! προκαλεσα ιντριγκες!! :rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    ελα αφου σας αρεσε!!!!! προκαλεσα ιντριγκες!! :rolleyes:
    Τελικα, εδωσε σημεια ζωης;

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post

Απιστευτο.
    απο το μηνυμα σου αναδυεται ενας ευχαριστος τονος, ότι περασες καλα στις διακοπες σου... και χαιρομαι γι αυτο.
    γιάννης

.
    ...γενικά πάντως είναι άποψη μου πως η οικονομική κατάσταση κάποιου δεν είναι απαραίτητα και προσον ή και μειονέκτημα για το τι ανθρωπος είναι αλλά στην κοινωνία μας...ναι...είναι κριτήριο.
    εξερταται ως τι σε ενδιαφερει αλλος. αν επιζητας αληθινη φιλία όχι, αν στο πισω μερος του μυαλου σου κρυβεται μια ελπίδα για ωφελος απο τον αλλο εστω κι αν το ωφελος δεν αποτιματε απαραιτητα σε λεφτα του ναι, όμως στο δευτερο αληθινη φιλία ήδη δεν υπάρχει.
    ακομα και στο να παντρευτεις καποια, πίστεψε με, μετρα, έστω κι αν ολοι κομπάζονται πως στην αγαπη δεν εχουν θεση τα λεφτα. εκει που τη γουσταρεις και τη θελεις καποια στιγμη θα σου περασει η σκεψη, και το οτι εχει πχ μια δουλιτσα ή καπως καλα οικονομικα θα ναι ενας πόντος συν.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    εξερταται ως τι σε ενδιαφερει αλλος. αν επιζητας αληθινη φιλία όχι, αν στο πισω μερος του μυαλου σου κρυβεται μια ελπίδα για ωφελος απο τον αλλο εστω κι αν το ωφελος δεν αποτιματε απαραιτητα σε λεφτα του ναι, όμως στο δευτερο αληθινη φιλία ήδη δεν υπάρχει.
    ακομα και στο να παντρευτεις καποια, πίστεψε με, μετρα, έστω κι αν ολοι κομπάζονται πως στην αγαπη δεν εχουν θεση τα λεφτα. εκει που τη γουσταρεις και τη θελεις καποια στιγμη θα σου περασει η σκεψη, και το οτι εχει πχ μια δουλιτσα ή καπως καλα οικονομικα θα ναι ενας πόντος συν.
    μπραβο ιωαννη, να και ενας που το παραδεχεται δημοσιως!

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    μπραβο ιωαννη, να και ενας που το παραδεχεται δημοσιως!
    τοσο ειλικρινης ήταν κι ο πρωην ... και γι αυτο τον αγαπησες?:p
    γιάννης

Senior Member
    ο πρωην ηταν και συνονοματος σου σε πληροφορω:rolleyes: ελπιζω και ευχομαι να ειναι το μονο κοινο

τον αγαπησα τοτε γιατι ημουν τοσο αγαθιαρα και ονειρευομουν αγαπες αιωνιες και ανιδιοτελεις ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Τελικα, εδωσε σημεια ζωης;
    οχι δεν εμφανιστηκε ποτε! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    οχι δεν εμφανιστηκε ποτε! :P
    Α τον αλητη!! :-Ρ

Page 44 of 53 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast