Τι σκέφτεστε; - Page 1140
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1140 of 1532 FirstFirst ... 14064010401090113011381139114011411142115011901240 ... LastLast
Results 17,086 to 17,100 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι αμα χωρισουμε τη ζωουλα σε δεκαετιες, τοτε το περισσοτερο σε μια οθονη ειμαστε. στα 90s κολλημα η τηλεοραση, στα 00s κολλημα το διαδικτυο. τα 80s δε τα προλαβαμε ολοκληρα και τα μισα κι αυτα ασπρομαυρη τηλεοραση ητανε, και τα 10s τωρα που προσπαθουμε να ξεκολλησουμε απ'το διαδικτυο. ποιος ξερει τι ακολουθει...

Banned
    Οταν κλεινουν τα φωτα ανοιγουν οι προβολεις της μοναξιας..Αυτη την φορα θα σου γινει το χατηρι και οχι απο εγωισμο..Καληνυχτα σου.

Senior Member
    Ήταν πολύ ωραία

Senior Member
    Οτι δεν αντεχω αλλο.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι αμα χωρισουμε τη ζωουλα σε δεκαετιες, τοτε το περισσοτερο σε μια οθονη ειμαστε. στα 90s κολλημα η τηλεοραση, στα 00s κολλημα το διαδικτυο. τα 80s δε τα προλαβαμε ολοκληρα και τα μισα κι αυτα ασπρομαυρη τηλεοραση ητανε, και τα 10s τωρα που προσπαθουμε να ξεκολλησουμε απ'το διαδικτυο. ποιος ξερει τι ακολουθει...
    πάνω σ αυτό θα πατήσω κ θα πω ότι σκέφτομαι πως έχουμε αφήσει ένα πληκτρολόγιο κ μια οθόνη να βγάζει στη φόρα την προσωπική μας ζωή. κ λυπάμαι γι' αυτό, γιατί κ εγώ το έκανα.
    Every morning we are born again

Banned
    κι αμα δεν εχει καποιος προσωπικη ζωη ? αν η ζωη του ολη ειναι ταινιες και μουσικη ?
    για να εχεις προσωπικη ζωη χρειαζεται και λεφτα. και στο ελλαδισταν πλεον μας τελειωσαν αυτα.
    οποτε γεννιεται το εξης ερωτημα, καιγομαστε στο ιντερνετ επειδη η πραγματικοτητα καταντησε χαλια ή επειδη εχουμε κολλησει ?

Senior Member
    αυτό που λες δεν το καταλαβαίνω... γιατί πρέπει να έχεις λεφτά για προσωπική ζωή? Το να ακούσεις μουσική ας πούμε, το να βγείς για καφέ, θέλει τόσα πολλά λεφτά?

Senior Member
    καιγόμαστε στο ιντερνετ επειδή μας γεμίζει να "δειχνόμαστε".
    τύπου "σήμερα πήγα εκεί για μπάνιο. γαμάουα!" "το βράδυ θα πάω για κλάμπινγκ" "βγήκα φωτό με την τάδε γκόμενα"
    ε τι με νοιάζει εμένα κύριε??

Banned
    μουσικη κατεβαζεις κι απ'το ιντερνετ τζαμπα. το ιδιο και ταινιες. ο καφες ομως απο που θα σου ερθει τζαμπα ?
    αμα καποιος δεν εχει δουλεια σημερα, δεν εχει και ζωουλα. εκτος αν ειναι βολεμενος και τα παιρνει απ'τους γονεις του.

Senior Member
    Θα πας για ενα καφε 1-2 ωρες ....ωραια και?

Banned
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    καιγόμαστε στο ιντερνετ επειδή μας γεμίζει να "δειχνόμαστε".
    τύπου "σήμερα πήγα εκεί για μπάνιο. γαμάουα!" "το βράδυ θα πάω για κλάμπινγκ" "βγήκα φωτό με την τάδε γκόμενα"
    ε τι με νοιάζει εμένα κύριε??
    Ε δεν ειμαστε ολοι ετσι μωρε..Εχουμε κλειστει επειδη δεν εχουμε φραγκο οπως ειπε και ο συζυγος μου παραπανω.

Banned
    Σκέφτομαι ότι όταν βαριέται κανείς αρχίζει και σκαλίζει το παρελθόν, και ξυπνούν αναμνήσεις... Και αυτό δεν είναι ευχάριστο... Καθόλου ευχάριστο...

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Σκέφτομαι ότι όταν βαριέται κανείς αρχίζει και σκαλίζει το παρελθόν, και ξυπνούν αναμνήσεις... Και αυτό δεν είναι ευχάριστο... Καθόλου ευχάριστο...
    ας το φιλοσοφησουμε.. σιγουρα ολοι οι ανθρωποι εχουν καλες αναμνησεις αλλα και ασχημες αφου υπαρχουν στιγμες που θα θελαμε να μεινουμε για παντα εκει και αλλες που θα θελαμε να τις ξεχασουμε οσο γρηγοροτερα γινετε

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ας το φιλοσοφησουμε.. σιγουρα ολοι οι ανθρωποι εχουν καλες αναμνησεις αλλα και ασχημες αφου υπαρχουν στιγμες που θα θελαμε να μεινουμε για παντα εκει και αλλες που θα θελαμε να τις ξεχασουμε οσο γρηγοροτερα γινετε
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το α'. Αλλά δυστυχώς ο χρόνος περνά και παίρνει μαζί του και ανθρώπους...

*edit: Τραγουδάκι: http://www.youtube.com/watch?v=MBvT_QgZbO0

Banned
    ωρες ωρες σκεφτομαι πως θα ειμουν αν ειχα γεννηθει γυναικα ειχα στηθος και μακρυα μαλλια.. πραγματικα δε μπωρω να το φανταστω