Απώλεια Διάθεσης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Banned
    επισης εχω παρατηρισει οτι ζηταει τις συμβουλες μου αλλα απο πραξεις δε κανει τπτ :mad:μου λεει πχ τι να κανω κλπ και μετα κανει τα δικα της και ετσι και εγω καθησα στα αυγα μου και δε της ξαναπα τπτ... σχεδον η αληθεια ειναι ομως οτι εγω εχω ενα ελαττομα απο φυσικου μου οτι στη προσωπικη μου ζωη ειμαι λιγο βαρετος μη κοιτατε εδω μεσα τι γινετε και ισως φταιω και εγω που βαριεται γιατι δεν εχω πολυ ποικιλια σε οτι κανω αλλα μ αρεσει να εμενω σε ενα τροπο που μ αρεσει πολυ και ισως την εσπρωξα και εγω προς τα εκει

ωραία συμφωνώ ρε Αλέξανδρε_77... και τι λύση δίνεις? τι να κάνω για να αλλάξω την διάθεσή μου που είμαι λες και έχω κατάθλιψη βαριάς μορφής? Δεν φταίει και σε τίποτα το παιδί μου που τα βλέπει όλα αυτά...

Banned
    Quote Originally Posted by kainourgia View Post
    Σαφώς και κάτι δεν πάει καλά... Αλλά νιώθω αχάριστη... Έχω όλα όσα θα ήθελε ένας άνθρωπος, οικογένεια που με στηρίζει και με βοηθάει, παιδί, άντρα, δουλειά... Μόνο διάθεση δεν έχω...
    Υπάρχουν προβλήματα οικονομικά αλλά και ποιός δεν έχει σήμερα?
    και νομιζω οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο ελαττωμα της οπως ενα τραγουδι που λεει αχ και να παλευα στη τρυκιμια παρα να αντεξω τη δικη σου αχαριστια...

Banned
    καταρχην να πεις στον αντρα σου να γινει πιο τουρμπο... γιατι δε φταιει σε τιποτα ο καημενος να μινει αγκαλια με μια διπλη κουβερτα επιδη εσυ @#@ξηγξ απλα βαριεσαι και πες του να σταματησει να ειναι τοσο καλος μπωρει να εχει και αυτος ενα ελαττωμα παρομοιο να ειναι βαρετος αλλα ομως σκεψου οτι η συμβειωση μαζι σου δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα εισαι δυσκολος χαρακτηρας και ας μη σου φαινετε... καντε κατι διαφορετικο ειμαι σιγουρος οτι γουσταρεις να ειναι επιθετικος και γλυκουλης συγχρονως

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καταρχην να πεις στον αντρα σου να γινει πιο τουρμπο... γιατι δε φταιει σε τιποτα ο καημενος να μινει αγκαλια με μια διπλη κουβερτα επιδη εσυ @#@ξηγξ απλα βαριεσαι και πες του να σταματησει να ειναι τοσο καλος μπωρει να εχει και αυτος ενα ελαττωμα παρομοιο να ειναι βαρετος αλλα ομως σκεψου οτι η συμβειωση μαζι σου δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα εισαι δυσκολος χαρακτηρας και ας μη σου φαινετε... καντε κατι διαφορετικο ειμαι σιγουρος οτι γουσταρεις να ειναι επιθετικος και γλυκουλης συγχρονως
    χαχαχαχαχαχχαχαχαχα αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον!!!!
    ναι είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος και δεν μου φαίνεται καθόλου (τα φαινόμενα απατούν)!!!
    ναι είναι γλυκούλης και όταν θέλει είναι πολύ τούρμπο αλλά σπάνια...
    όταν νευριάζει ειδικά στην οδήγηση πατάει τέρμα το γκάζι και νευριάζω!!!!
    έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί (το εννοώ αυτό) αλλά να που πάλι φτάσαμε στο ίδιο σημείο, αφού την τελευταία φορά που προτάθηκε ένα απο τα πολλά πράγματα έκανα πίσω λόγω έλλειψης διάθεσης (δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες)...

Banned
    ειμαι κοριτσι ζορικο σκληρο και αιμοβορικο... http://www.youtube.com/watch?v=_maRIPXn_2M

Senior Member
    Kαινουργια αν συνδεσεις το σημερινο σου θεμα , με αυτο που ειχες ανοιξει πριν λιγο καιρο νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο το γιατι δεν εχεις διαθεση οταν γυρνας στο σπιτι.

Η σχεση με τον αντρα σου απλα εχει τελειωσει.
    Το θεμα ειναι τι θες να κανεις απο εδω και περα ?

Banned
    χαχαχαχαχαχχαχαχαχα αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον!!!!
    ναι είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος και δεν μου φαίνεται καθόλου (τα φαινόμενα απατούν)!!!
    ναι είναι γλυκούλης και όταν θέλει είναι πολύ τούρμπο αλλά σπάνια...
    όταν νευριάζει ειδικά στην οδήγηση πατάει τέρμα το γκάζι και νευριάζω!!!!
    έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί (το εννοώ αυτό) αλλά να που πάλι φτάσαμε στο ίδιο σημείο, αφού την τελευταία φορά που προτάθηκε ένα απο τα πολλά πράγματα έκανα πίσω λόγω έλλειψης διάθεσης (δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες)...
    ελα ομως που ξερω αλλες λεπτομερειες δες αυτο και ισως καταλαβεις τι ενοω http://www.youtube.com/watch?v=XiPTUnEz_jE

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Kαινουργια αν συνδεσεις το σημερινο σου θεμα , με αυτο που ειχες ανοιξει πριν λιγο καιρο νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο το γιατι δεν εχεις διαθεση οταν γυρνας στο σπιτι.

Η σχεση με τον αντρα σου απλα εχει τελειωσει.
    Το θεμα ειναι τι θες να κανεις απο εδω και περα ?
    δεν συμφωνώ... Εκείνο ήταν ενθουσιασμός και ποτέ δεν προχώρησε! Ούτε και πρόκειται... Πλέον δεν νιώθω τίποτα...

λες έχει τελιώσει όμως και με τον άντρα μου? δεν υπάρχει ελπίδα?

Banned
    δεν συμφωνώ... Εκείνο ήταν ενθουσιασμός και ποτέ δεν προχώρησε! Ούτε και πρόκειται... Πλέον δεν νιώθω τίποτα...

λες έχει τελιώσει όμως και με τον άντρα μου? δεν υπάρχει ελπίδα?
    ενθουσιασμος δηλαδη .................. ξερεις...

Banned
    εχετε σκεφτει να πατε ενα ταξιδι στο εξωτερικο να δειτε κατι διαφορετικο?

Senior Member
    Μηπως η σχεση με τον αντρα σου δεν ειναι η αιτια αλλα το αποτελεσμα? Τι θελω να πω... Οταν εμεις δε νιωθουμε καλα μεσα μας δεν πανε καλα κ οι σχεσεις μας με τους αλλους... Μηπως περνας απλα μια φαση ... ψιλοκαταθλιψης? Αν ειναι ετσι με τον εαυτο σου πρεπει πρωτα να τα βρεις, να βρεις τι σου φταιει κ νιωθεις ετσι! Και δε το θεωρω αχαριστια, μπορει καποια στιγμη να χρειαζομαστε αλλαγες, μπορει να χρειαζεσαι ας πουμε ενα καινουριο ενδιαφερον...Πρωτα βρες τι σε ενοχλει! Και μη χαλασεις την οικογενεια σου πριν ηρεμησεις, ειναι κριμα αν οντως απλα περνας μια φαση, ετσι δεν ειναι?

Banned
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Μηπως η σχεση με τον αντρα σου δεν ειναι η αιτια αλλα το αποτελεσμα? Τι θελω να πω... Οταν εμεις δε νιωθουμε καλα μεσα μας δεν πανε καλα κ οι σχεσεις μας με τους αλλους... Μηπως περνας απλα μια φαση ... ψιλοκαταθλιψης? Αν ειναι ετσι με τον εαυτο σου πρεπει πρωτα να τα βρεις, να βρεις τι σου φταιει κ νιωθεις ετσι! Και δε το θεωρω αχαριστια, μπορει καποια στιγμη να χρειαζομαστε αλλαγες, μπορει να χρειαζεσαι ας πουμε ενα καινουριο ενδιαφερον...Πρωτα βρες τι σε ενοχλει! Και μη χαλασεις την οικογενεια σου πριν ηρεμησεις, ειναι κριμα αν οντως απλα περνας μια φαση, ετσι δεν ειναι?
    μπωρω να μαντεψω τι χρειαζετε για αλλαγη παντος δεν ειναι και φοβερα δυσκολο αν το εχεις ζησει.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μπωρω να μαντεψω τι χρειαζετε για αλλαγη παντος δεν ειναι και φοβερα δυσκολο αν το εχεις ζησει.........
    Αλεξανδρε, εγω εννοουσα καποιο χομπυ ισως, κατι που να την ενδιαφερει κ να τη βγαλει απο τη ρουτινα

Banned
    χμμ ναι ισως θα της αρεσε να παρει ενα σακο πυγμαχιας και να το ριξει στο μποξ σωστα?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast