Results 61 to 75 of 80
Thread: Δε ξερω τι τιτλο να βαλω
-
08-08-2013, 14:20 #61
Ενταξει μ ολα αυτα, οταν πεφτω και ξερω το λογο εχει καλως. Με λιγη προσπαθεια τα καταφερνω.
Το θεμα ειναι οτι τωρα δε ξερω ουτε το λογο που πεφτω ουτε υπαρχει λογος που ανεβαινω. Γι αυτο δε ξερω πως να αυτοβοηθηθω. Κανω προσπαθειες αλλα δεν αποδιδουν.trying to find a balance
- 08-08-2013, 14:42 #62
Δηλαδή πιάνεις τον εαυτό σου να μιζεριάζει χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα?
Ομολογώ ότι δεν το πιάνω σαν ιδέα....
Και τι ακριβώς σκέφτεσαι δηλαδή εκείνη την στιγμή...οτι τίποτα δεν έχει νόημα? γιατί ομως? τι σου λείπει εκείνη τη στιγμή? Αν δηλαδή εκείνη τη στιγμή σε έβαζες να κάνεις παρα πέντε πάνω απο τον αμαζόνιο παρέα με το amore σου, και το ιδιωτικό jet να σε περιμένει για να πεταχτεις μέχρι την αγία πετρούπολη για καφέ...?
Γιατί σίγουρα θα έχεις σκεφτεί κάποια στιγμή σαν αυτές που αναφέρομαι πως τίποτα ουσιαστικά δεν έχει νόημα αλλά σίγουρα επίσης οι περισσότεροι έχουν βρει τον τρόπο να δίνουν νόημα. Αρκεί να υπάρχουν οι προυποθέσεις.
Λόγος για να ανέβεις ίσως είναι το οτι ....δε ξέρω....ξεχνιέσαι?
Γιατρός δεν είμαι σαν ορισμένουν που απαντήσαν και σε αυτό το thread αλλά απο την δική μου σκοπιά παρατηρώ πολλούς εδώ να βυθίζουν τον εαυτό τους σε ιατρικούς όρους, ταμπέλες για το "τι εχουν" και προσαράζουν την βάρκα τους στην ασφάλεια του τρελόχαρτου με αποδείξεις όπως σε κάποια παλιά ταινία με τον στάθη ψάλτη.
Δεν το λεώ συγκεκριμένα για εσένα αλλά όλη η συζήτηση με ολες αυτές τις διαγνώσεις κλπκλπ...εγώ στην θέση σου θα κρατούσα μικρότερο καλάθι απο αυτό που μου ζητάνε και σίγουρα δεν θα καθησυχαζόμουν "ξέροντας" οτι έχω κάτι.
08-08-2013, 14:48 #63
Tomhet, λιγότερα λόγια γιατί υπάρχει λογοκρισία εδώ μέσα!
08-08-2013, 15:19 #64
Μήπως να το γράψω στα κορακίστικα για να θολώσω τα νερά?
(κοίτα πόσο ελεύθερο χρόνο έχω!)
καΔηκαλακαδή καπικαάνεις κατον καεακαυτό κασου κανα καμικαζεκαριάκαζει καχωκαρίς κανα κασκέκαφτεκασαι κατίκαποκατα?
καΟμοκαλοκαγώ καόκατι καδεν κατο καπιάκανω κασαν καικαδέκαα....
καΚαι κατι καακακρικαβώς κασκέκαφτεκασαι καδηκαλακαδή καεκκαείκανη κατην καστικαγμή...καοκατι κατίπκαοκατα καδεν καέχκαει νκαόημα? γιατί καοκαμως? κατι κασου καλείκαπει καεκείκανη κατη καστικαγμή? καΑν καδηκαλακαδή καεκκαείκανη κατη καστικαγμή κασε καέβακαζες κανα κακάκανεις καπακαρα καπέκαντε καπάκανω καακαπο κατον κααμκααζόκανιο καπακαρέα καμε κατο καamoκαre κασου, κακαι κατο καιδικαωκατικό καjet κανα κασε καπεκαρικαμέκανει καγια κανα καπετκααχκατεις καμέκαχρι κατην κααγκαία καπεκατρούκαποκαλη καγια κακακαφέ...?
καΓιακατί κασίκαγουκαρα καθα καέκαχεις κασκεκαφτεί κακάκαποια καστικαγμή κασαν κααυκατές καπου καανακαφέκαροκαμαι καπως κατίκαποκατα καουσκαιαστικακά καδεν καέχκαει κανόκαηκαμα καακαλλά κασίκαγουκαρα καεπίκασης καοι καπεκαρικασσόκατεκαροι καχκαουν καβρει κατον κατρόκαπο κανα καδίκανουν κανόκαημα. καΑκαρκεί κανα καυπάκαρχουν καοι καπροκαυποκαθέκασεις.
καΛόγκαος καγια κανα καανέκαβεις καίσκαως καείκαναι κατο καοτι ....καδε καξέκαρω....καξεκανιέκασαι?
καΓιακατρός καδεν καείκαμαι κασαν καορισμέκανουν καπου κααπακαντήκασαν κακαι κασε κααυκατό κατο καthreκαad καακαλλά καακαπο κατην καδικακή καμου κασκοκαπιά καπακαρακατηκαρώ καποκαλλκαούς καεκαδώ κανα καβυθίζκαουν κατον καεαυκατό κατους κασε καιακατρικακούς καόκαρους, κατακαμπέκαλες καγια κατο "κατι καεχκαουν" κακαι καπροκασακαράκαζουν κατην καβάκαρκα κατους καστην καασφάκαλεια κατου κατρεκαλόκαχακαρτκαου καμε κααποκαδείκαξεις καόπκαως κασε κακάπκαοια καπακαλιά καταικανίκαα καμε κατον καστάκαθη καψάκαλτη.
καΔεν κατο καλεκαώ κασυκαγκκαεκρικαμέκανα καγια καεκασέκανα κααλλκαά καόλκαη καη κασυκαζήκατηκαση καμε καολκαες κααυκατές κατις καδιακαγνώκασεις κακλπκακλπ...καεγώ καστκαην καθέκαση κασου καθα κακρακατούκασα καμικακρόκατεκαρο κακακαλάκαθι κααπκαο κααυκατό καπου καμου καζηκατάκανε κακαι κασίκαγουκαρα καδεν καθα κακακαθηκασυκαχακαζόκαμου ν "καξέκαροκαντας" καοτι καέχω κακάκατι.
08-08-2013, 15:30 #65
Προσωπική άποψη.
Ψυχοθεραπεία που θα κινείται σε δύο βασικούς άξονες.
1. H ανακάλυψη της αλήθειας της παιδικής ηλικίας. Η απάντηση κυρίως στα ερωτήματα: τι συνεβει τότε, τι απωθήσεις και ματαιώσεις έγιναν, ποιά συναισθήματα καταπιέστηκαν και γιατί.
2. Η δημιουργία μίας αυθεντικής σχέσης με τον θεραπευτή που θα χαρακτηρίζεται από βαθειά κατανόηση, αποδοχή άνευ όρων και ενσυναίσθηση. Ο θεραπευτής θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να σε κατανοήσει και να σε αποδεχτεί απεριόριστα καθώς επίσης να μπορεί να διαχειριστεί τις έντονες εναλλαγές εξιδανίκευσης - υποτίμησης. Η σχέση αυτή είναι από μόνη της θεραπευτική δίνοντας την δυνατότητα ενός ασφαλούς πλαισίου (ασφαλή βάση) μέσα στο οποίο θα μπορέσεις να αναπτύξεις την επαφή με τον εαυτό σου. Αυτό δηλαδή που σου στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
08-08-2013, 19:39 #66
Θα κανω την υπερπροσπαθεια να γραψω τωρα. Δε ξερω αν θαν διαβαζεται το μηνυμα. Μολις ξυπνησα. Ειχα ξαπλωσει. Νιωθω πολυ αγχος δε ξερω γιατι, εντονο αγχος, νιωθω οτι τιποτα εν εχει νοημα και οτι τιποτα δε μποει να με βοηθησει. Νιωθω θλιοψη να μη μπορω να κανω βημα, ενω θελω να κανω μπαντζι τζαμπινγκ. Θελω να τρεξω, να γελασω και να κλαψω ταυτοχρονα. Δε προλαβαινω το μυαλο, τρεχει. Νιωθω οτι δε ξερω αν ειναι πανω ή κατω η διαθεση μου. Ευερεθιστη να στεναχωρηθω η να ανεβω απο οτιδηποτε. Δε μπορω να συγκεντρωθω. Μετα με πιανει θυμος και αυτοπεποιθηση παραλληλα. Ξεκιναω πολλα πραγματα ταυτοχρονα και δεν τελειωνω τπτ. Νιωθω οτι οτι μπορω να κανω πραγματα που δε θα μπορουσα σε αλλη διαθεση. Πραγματα δυσκολα/επικυνδυνα/απαιτητικα. μετα συνηθως με πιανει θυμος, δεν ξερω τι κανω και γιατι το κανω. Θελω τωρα να παω στη μεση του δρομου και να σταματησω ολα τα αυτοκινητα σαν το τροχονομο. Οτι ναναι? Χαρα, θυμος, απογοητευση, με σκεφτομαι να αυτοκτονω, θελω δε ξερω τι θελω. Δε ξερω τι νιωθω.
Ελπιζω να τα καταφερει με αυτο, ήδη εχει φαει ακυρο πολλες φορες, αλλα μου το εχει πει κι απο μονος του οτι ξερει οτι νιωθω ετσιtrying to find a balance
08-08-2013, 19:46 #67
Πόσο χρονών είσαι in flames?
Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.
08-08-2013, 19:54 #68
09-08-2013, 09:54 #69
Νομιζω δε χρειαζομαι γιατρο και φαρμακα και διαγνωσεις. Εχω ξυπνησει τοσο ορεξατη. Το μυαλο τρεχει απο ιδεες και ξερω οταν σε 3 ωρες παρω τα φαρμακα, θα πεσω για υπνο ή θα ειμαι πιο ηρεμη. Κι αν κανω και καμια τρελα το πολυ πολυ να παω κανα αυτοφωρο στη χειροτερη η σε κανα νοσοκομειο, και τι εγινε?
trying to find a balance
09-08-2013, 11:52 #70
Υπάρχουν πολλές τρέλες που μπορείς να κάνεις και να μην καταλήξεις σε ένα απο τα δύο αυτά μέρη...γιατί δεν εστιάζεις σε κάτι τέτοιο?
10-08-2013, 01:15 #71
10-08-2013, 17:48 #72
10-08-2013, 18:42 #73
νομιζω κανεις δεν μπόρει να καταλαβει τιν νιωθω
trying to find a balance
10-08-2013, 21:34 #74
11-08-2013, 09:40 #75
κατι πιο εντονο θελω. εχω απιστευτη ενεργεια για να αρκεστω σ αυτα ρε μαστεριντλει
trying to find a balance