Results 1 to 15 of 16
Thread: Όταν το κακό timing κυριαρχεί
-
21-08-2013, 17:50 #1
Όταν το κακό timing κυριαρχεί
Καλησπέρα σε όλους για ακόμα μια φορά!
Με νέο θέμα να με απασχολεί σήμερα... Το θέμα του timing...
Κ μαζί μ' αυτό το θέμα του να έχεις κολλήσει με άτομο απ'το εργασιακό σου περιβάλλον... Κ το χειρότερο να συνειδητοποιείς ότι γουστάρεις καιρό τώρα απλά να το παραδέχεσαι στον εαυτό σου όταν πλέον είναι αργά... Κ να σας εξηγήσω τι είναι αυτό που μου συμβαίνει...
Εδώ κ κάποιους μήνες έχει έρθει ένα καινούργιο άτομο στη δουλειά. Στην αρχή δεν μιλούσαμε κ πολύ, εγώ ήμουν στον κόσμο μου βυθισμένη στις σκέψεις μου, τα πόστα μας ήταν μακρυά, κοινώς σα να μην υπήρχε. Λέγαμε δυο κουβέντες αλλά μέχρι εκεί. Ώσπου έρχεται η στιγμή κ με αλλάζουν πόστο, κοντά στο πόστο το δικό του. Η επικοινωνία αυξήθηκε αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό, λόγω του ότι πλέον ήμασταν κοντά λέγαμε κ μια κουβέντα παραπάνω σε σχέση με πριν. Μέρα με τη μέρα οι συζητήσεις αυξάνονταν, σε σταδιακό όμως ρυθμό. Παράλληλα το άτομο αυτό, έχει συνάψει "σχέσεις" με μια άλλη κοπέλα απ' τον ίδιο εργασιακό χώρο. Βάζω τη λέξη "σχέσεις" σε εισαγωγικά, διότι είναι σαρκικές απ'οτι έμαθα.. Όλα καλά μέχρι εδώ.
Σιγά σιγά αρχίζουμε κ μιλάμε ολοένα κ περισσότερο, ανταλλάσσουμε κ skype κ τα λέμε κ απο κεί που και που.. Εγώ εξακολουθώ να είμαι βυθισμένη στις σκέψεις μου. Σιγά σιγά όμως οι συζητήσεις αρχίζουν κ εμβαθύνουν αρκετά, πηγαίνουν προς το σεξουαλικό, το φλερτ κ τα πειράγματα στη δουλειά είναι έντονα κ εγώ ακόμα δεν είχα συνειδητοποιήσει τι μπορεί να συμβαίνει μέσα μου...
Ώσπου την προηγούμενη βδομάδα αρχίζω κ καταλαβαίνω ότι... κάτι δεν πάει καλά... Αρχίζουν κ με πιάνουν ζήλιες όταν τον βλέπω να μιλάει με τη "δικιά" του, ανυπομονώ να σχολάσει αυτή για να μείνουμε οι δυο μας κ να πούμε τα "δικά" μας, είμαι κατσούφα μέχρι τη στιγμή που θα πιάσει αυτός δουλειά κ αυτόματα θα μου ανέβει το κέφι κτλ.... έχω, λοιπόν, καταλάβει ότι γουστάρω... Μέχρι τη στιγμή που κάναμε cyber sex (μη γελάτε). Μετά απ' αυτό όμως η συζήτηση σοβάρεψε. Του ανέφερα ότι δεν μου αρέσει να μοιράζομαι, κ αυτός μου ανέφερε ότι δεν ξέρει τι θέλει κ πως σιγά σιγά αυτό που έχει με την άλλη κοπέλα αρχίζει κ γίνεται πιο συναισθηματικό... Αυτόματα, δημιουργήθηκαν απορίες μέσα μου, τις οποίες εξέφρασα, όπως γιατί το ξεκίνησε κ γιατί το συνέχισε κτλ... Μου απάντησε πως απ την αρχή του άρεσα (όταν ήμουν στο άλλο πόστο), αλλά δε μπορούσε να με πλησιάσει γιατί κ με έβλεπε που ήμουν στον κόσμο μου, αλλά κ επειδή του είχαν κάνει παρατήρηση κανα δυο φορές που απομακρύνθηκε απ το δικό του.
Του ζήτησα να βρεθούμε από κοντα την επόμενη μέρα. Του είπα ξεκάθαρα ότι τον γουστάρω κ δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό. Του είπα πως ή θα κάνουμε σεξ μπας κ μου φύγει κ καταλάβω ότι ίσως η "καψούρα" είναι μόνο γι αυτό, ή δε θα έχουμε επικοινωνία πλέον. Δε δέχτηκε τπτ απ τα δυο. Άρχισε να καταριέται το κακό timing κ να μου αναφέρει κ πάλι πως δε ξέρει τι θέλει κ ότι μπορεί να με πλήγωνε ούτως ή άλλως...
Το θέμα είναι το τώρα. Εγώ είμαι με κακή ψυχολογία, τον βλέπω κ θέλω να τον φιλήσω, του πετάω σπόντες για το πως νοιώθω ενώ δε θα 'πρεπε γιατί τον πιέζω ακόμα πιο πολύ, θέλω να πνίξω την άλλη κάθε φορά που τους βλέπω να μιλάνε κτλ... Πρέπει να κρύψω το ότι με πειράζει κ δε μπορώ, νοιώθω σα να τον "παρακαλάω" κ δε μου αρέσει καθόλου γιατί δε πετυχαίνω τπτ έτσι.
Αυτά.
Τεράστιο μήνυμα. Σόρυ.Every morning we are born again
- 21-08-2013, 18:02 #2
Ρε "μανταμιτσα" πάλι ξεκινάς θεματάκι.
xa0xa00xa0xa0ax0ax0ax0ax0ax0ax0ax0ax0ax0axax0xa0
Καταρχάς ο τύπος είναι player(παίζει και εσένα και την άλλη στο γήπεδο του),και εσύ του το δίνεις στο πιάτο...
Δίνεις άκυρο στον εαυτό σου...
Τι ακριβώς ρωτάς τώρα για να σου πούμε?
Πιο timing πες του.
ax0xa00xa0xa0xa0xa0ax0xa0ax0ax0xa0ax0ax0ax
Δεν υπάρχεις.
sorry,αλλα πραγματικά ρε φιλε,γιατί να το κανεις αυτό sτον εαυτό σου?
21-08-2013, 18:06 #3
Απόψεις ζητάω βρε Αντρέα...
Άσε που είπα να μη γελάσετε!!! :pEvery morning we are born again
21-08-2013, 18:11 #4
Okay.
Τι απόψεις ρε συ.
Είσαι καβάτζα "καβατζας".
Έχει την άλλη την οποια την έχει εκεί μέσα (και την έχει σίγουρα σε διαφορα πόστα).
Θα έχει εκτος δουλειάς και μια άλλη τουλάχιστον.
Και έχει και εσένα που πας και του λες σου κάθομαι η δεν ξαναμιλάμε...
AXAX0AX0AX0AX0XA00AX0AX0AX0AX0AX0AX
Soap opera ρε συ....
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΝΑ OUM.
Γιατί μειώνεις των εαυτό σου σε τέτοιο βαθμό δηλαδή...
21-08-2013, 18:31 #5
Πωπω ζηλεύω που ανοίγεται τα thread για τις ερωτικές σας περιπέτειες το ένα πίσω απο το άλλο ε....
Και που η μια είναι πιο σοβαρή απο την προηγούμενη!
Και για πες φιλενάδα...!
ΥΓ: Αυτό που επίσης πρέπει να εκφράσω και σαν παράπονο αλλά και σαν προβληματισμό είναι πως, οκ τελείωσε το καλοκαιράκι και γεμίζει σιγά σιγά πάλι το φόρουμ με τα ερωτικά θεματάκια αλλά ρε γαμώτο...είστε εκεί έξω...μπαλαμουτιάζεστε κλπκλπ σας την πεφτει ο ενας, η αλλη η παραλλη....αναρωτιέστε ποιον να διαλέξω? την κουρτίνα 1 ή το κουτι 3?
Καλά όλα αυτά, μέσα στην ζωή είναι και όπως είπα σας ζηλεύω...αυτό ομως που δεν ζηλεύω με ΤΙΠΟΤΑ και δεν θα καταλάβω ποτέ ειναι το οτι...έρχεστε μετά σε ένα φορουμ ψυχολογίας να τα πείτε? Αντί να χαρείτε που συμβαίνουν όλα αυτά έρχεστε να τα πείτε σε αγνώστους σαν δήθεν πρόβλημα κλπκλπ...
Εγώ πάντως αν "έπαιζα" με κάποια εξω δεν θα είχα καμία απολύτως όρεξη, περιέργεια ή και διάθεση να κάτσω να πω τον "πονο" μου σε ένα φορουμ, πόσο μάλλον ψυχολογίας...τι νόημα έχει? θα πήγαινα εκει να παίξω με την κοπελίτσα...Δεν καταλαβαίνω γιατί έρχονται όλοι εδώ μετα.
22-08-2013, 13:02 #6
22-08-2013, 14:45 #7
Καλησπερα Μανταμιτσα!!
Παλι ερωτικα μπερδεματα ε; Δεν σε κατηγορω ομως, μηπως νομιζεις δεν συμβαινουν αυτα; Λυσε μου ομως μερικες αποριες. Καταρχην αυτος σε τι φαση βρισκεται; Ειναι στη φαση καριερας που ειναι αφοσιωμενος εκει και απλα περναει καλα; Ή ψαχνεται γενικοτερα για κατι παραπανω και δοκιμαζει μεχρι να διαλεξει; Αν ισχυει το πρωτο, απο την δικη μου εμπειρια, βλεπω οτι δεν βαζουν καμια γυναικα, οσο εντυπωσιακη, εξυπνη, ή ιδανικη γι αυτον ειναι. Ειναι θεμα φιλοδοξιας, προσωπικης εκπληρωσης στοχων, οικονομικης ανεξαρτησιας και σωστης διαχειρισης χρονου. Σπανια θα αλλαξει καποιος το προγραμμα του για να βγει πχ μαζι σου, και οχι απο θεμα αγενειας, αλλα ειναι θεμα προτεραιοτητων. Εαν ισχυει το δευτερο, πιθανον δεν καλυπτεται πληρως απο την πρωτη κοπελα, ή τελοσπαντων ειναι στο ψαξιμο με την ιδεα οτι μπορει να βρει κατι καλυτερο. Δεν ξερω τί ανθρωπος εισαι για να κρινω, αλλα εχω δει γυναικες που ολο αυτο το βλεπουν σαν προκληση και προσπαθουν να κερδισουν τον αλλον, μαλιστα το γεγονος οτι δεν ειναι ευκολο καθως υπαρχει κι αλλο ατομο, τους εξιταρει και τους μπριζωνει ακομη περισσοτερο. Φυσικα βεβαια υπαρχει και η αλλη πλευρα, που αποθαρρυνεται και δεν μπλεκει καν παραπανω, στην ιδεα και μονο οτι ερχεται σε δευτερη μοιρα.
Το ζητουμενο βεβαια σε ολα αυτα ειναι ΕΣΥ πως νιωθεις και ΕΣΥ πως θα ορισεις την ζωη σου. Εννοω, ενα τετοιο ατομο, με το οποιο δεν γνωριζεστε και χρονια, ουτε φανταζομαι υπαρχει το απιστευτο συναισθηματικο δεσιμο, δεν θα ειναι ευκολο και συντομο το να το ξεπερασεις και να πας παρακατω; Εκτος εαν ο ιδιος συνεχιζει να σε προκαλει....εκει ναι, ειναι δυσκολο.But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
22-08-2013, 16:10 #8
εισαι διευθυντρια κ η αλλη απλη προισταμενη εχεισ ελπιδεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-08-2013, 16:21 #9
Προσωπικά μιλώντας οχι δεν το θεωρώ πρόβλημα, πόσο μάλλον ΤΟ πρόβλημα.
Η δική μου αιτιολογία για την άποψη αυτή ειναι πως λίγο διάστημα πριν, είχε ανοίξει ένα άλλο θέμα για πάλι "γκομενικό" ζήτημα. Οπότε είναι άτομο που έχει "πέραση" και εντάξει, το να έτυχε και σε δυο μη συμβατές περιπτώσεις...ε....δεν ειναι θέμα για να επισκεπτείς ψυχολόγο πχ :P. Σε μια βδομάδα πάλι θα πάει στον επόμενο...
Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει μέτρο και το δικό μου λέει πως το να έχεις μια περιπετειούλα με κάποιον και να μην καταλήξει πχ σε γάμο, όχι, δεν είναι "πρόβλημα".
22-08-2013, 16:55 #10
...αυτό δεν είναι κακό τάιμινγκ, λέγεται: "ψαχνω απεγνωσμένα κάποιον, όταν τον βρίσκω του γίνομαι κλαρωτό ταγάρι και εκείνος κόβει ρόδα μυρωμένα".
Απλά πράγματα :ΡΡ
22-08-2013, 17:56 #11
Εχω μια απορια..Πως στον ανεμο κανεις cyber sex??Και λεγεται σεξ αυτο ή masturbation goes cloud?Και καλα ρε κοριτσι δλδ αν γινοταν κιολας τι θα εκανες??Τατουαζ με το ονομα του στα στηθια σου?Και εκανες και ζηλιες?Ρε μανταμ πες μας οτι δεν μιλας σοβαρα....
22-08-2013, 21:57 #12
22-08-2013, 22:05 #13
wow!....πολιτισμικό σοκ....
Δε νομίζω ποτέ ξανα άτομο να έχει παραδεχτεί τέτοιο πράγμα εδω μέσα σε thread που έχει ανοίξει για κάποια χαζοπεριπετειούλα-φλερτ που είχε...
Μήπως τελικά υπάρχει ελπίδα?!
23-08-2013, 12:11 #14
23-08-2013, 13:45 #15