Results 1 to 15 of 45
Thread: θέλει επανασύνδεση;
-
10-09-2013, 18:43 #1
θέλει επανασύνδεση;
Καλησπερα σας, είμαι 29 χρονών και ήμουν μέχρι το καλοκαίρι έναν 30χρονο.Η σχέση μας ήταν καλή δεν τσακωνόμασταν συχνά, δεν βριζόμασταν, δεν χειροδικούσαμε, επικοινωνουσαμε τουλαχιστον εγω ετσι νόμιζα
Τα θετικα της σχεσης ήταν ότι ταιριαζαμε στο κρεβατι, μιλουσαμε με τις ωρες για σημαντικα και μη θεματα, βλεπαμε ταινιες μαζι, μαγειρευαμε μαζί διαφορα περιεργα γλυκα έτσι απλά γιατί το διασκεδάζαμε να περνάμε χρόνο μαζι. Και γενικα λέγαμε ότι αγαπιομασταν και ήμασταν ευτυχισμένοι, τουλάχιστον εγω ετσι νομιζα.
Τα αρνητικα ήταν ότι ήταν αργοσχολος και εγω νευριαζα και φωναζα, πράγμα που δεν αντέχουν οι άντρες. Μου ελεγε να μην τον καταπιεζω αλλά εγω το ξανακανα. τον ειχα πολυ ελευθερο. Δεν με γνωριζε σε φιλους του μονο στους γονεις τπυ το ειχε πει. Βγαίναμε από το σπίτι μόνο μια φορα το μηνα ή για φαγητο ή για κινηματογράφο. Εκείνος ήταν λίγο παιδί των λουλουδιών.... γενικα...(κανένα χασισακι μια φορά το μήνα, τάσεις φυγής, εξάρχεια). Αλλά αν έλεγα ότι ανησυχώ μου έλεγε πως όταν θα κάνουμε οικογενεια όλα θα άλλαζαν.
Το καλοκαιρι μου ανακοινωσε πως θα πηγαινε μόνος του 3 μερες καμπινγκ και δεν του είπα κατι.
Όταν γυρισε εγω πηγα στο μνημοσυνο της γιαγιας μου (1 χρόνος είχε περάσει)αλλά το συνδιασα με διακοπες. του είπα να ερθει και μου ειπε πως θα ερχοταν αλλά ήθελε να περασει λίγο χρόνο με τον αδερφο του. Την η μερα που ηταν να επιστρεψω και ενω όλες τις ημερες εμενε σπίτι μου τάχα για να ποτησει τα λουλουδια, μου ειπε πως θα πηγαινε σπιτι του. εγω θυμωσα και του ειπα πως θα γυρνούσα μονο και μονο για να τον αν αυτος δεν ηταν εκει τοτε θα καθομουν να συνεχισω τα μπανια μου. Μου ειπε τοτε να γυρνούσα την επόμενη μερα. Την ώρα που οδηγούσα μου εστειλε μνμ και μου ειπε πως δεν θα με εβελεπεόύτε εκείνη την μερα. Στο δρόμο από τα κλάματα πήγαν να σκοτωθω χίλιες φορες. Οταν γυρισα σπίτι και ξεφορτωνα το αυτοκινητο περσε δίπλα μου με το αυτοκινητο του. Τον πηρα τηλεφωνο και μου είπε πως δεν θα ειδα καλα, αφου νευριασα μου ειπε οτι ήταν αυτος. Μου είπε να ηρεμησω και πως θα τα λέγαμε την επομενη μερα.
περασε μια βδομαδα και δεν απαντησε σε κανενα τηλεφωνημα μου. Τελικα μου εσετιλε ενα μνμ που μου ελεγε πως ηθελε να χωρισουμε θα μου εξηγγουσε καποια στιγμη απο κοντα. Οτι μου αξιζει καποιος που να με αγαπάει και πως αυτός δεν με αγαπούσε. Οτι προσπάθησε με τον τρόπο του αλλά νιωθει πως δεν ταιριαζουμε και δεν επικοινωνουμε. Πως θελει να ειναι για την πάρτη του και πως περναει φαση και πως εγω ανεχόμουν τα πάντα και αυτός ήταν σαπιος σαν γκόμενος. Ακόμα πως θέλει να μείνει μια θετική ανάμνυση και να μείνουμε φιλοι αν θλεω αλλιως δεν έχει πρόβλημα αλλά αυτός θα ήθελε.
Του ειπα πως ηθελα τα κλειδια του σπιτιου μου μου εδωσε ραντεβου να μιλησουμε και να τα φερει δεν το εκανε. Τον πηραν φιλοι μου να πάνε να τα πάρουν γιατί δεν ήθελα να τον δω, δεν σηκωσε το τηλεφωνο. Να μην τα πολυλογω πηγα 1 μηνα διακοπες γυρισα και ουτε φωνή ούτε ακροαση. Πριν λίγες μέρες, μου έστειλε μνμ και μου είπε αν ειμαι καλα. Αν είμαι αθηνα και αν θελώ να βρεθούμε, όχι για να τα ξαναβρούμε αλλά για να μου πει όλα όσα δεν μου ειπε το καλοκαίρι. Καμία νύξη για τα κλειδία.
Τον πηρα τηλεφωνο να κανονισου δεν απαταγε. Με πήρε μια μερα μετά 12 το βράδυ να μου πει να ειμαι ετοιμη σε 10 λεπτά να πάμε για ποτο και του ειπα πως τέτοια ώρα δεν μπορώ. Μου είπε θα με πάρει την επόμενη μέρα και δεν με πήρε.Μετά από δυο μέρες με πήρε τηλέφωνο όμως εγω έλειπα στο εξοχικό ενός φίλου. Τον πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου ειπε ότι θελει να ξεκαθαρίσει πως ειναι σε περιεργη φάση και δεν θελει να ειμαστε παλι μαζί. Αλλά θα ήθελε να βγούμε να μιλησουμε να πούμε τα νέα μας να ξεκαθαρίσουμε. μου ειπε να πάμε μια βολτα ή για ποτο μεθαύριο. Το είπα πως δεν χρειαζεται να το επαναλαμβάνει συνέχεια πως δεν θελει να τα ξαναβρούμε το κατάλαβα και εγω πως δεν ήμουν η κατάληλη για εκείνον και εκείνος προφανός για εμένα. Του είπα πως θα βρούμε άλλους που θα μας κάνουν ευτυχισμένους έτσι είναι η ζωή (χωρίς να τα εννοώ όλα αυτά βέβαια).
Τωρα είναι που εγώ διερωτώμαι, γιατί με παρατησε έτσι; τώρα τι θελει ;θέλει να γυρίσει πίσω; γιατί δεν μου μιλάει καθόλου για τα κλειδιά μου;Εγώ τον αγαπάω ακόμα τι πρέπει να κάνω;Θέλει επανασύνδεση αλλά αφού περάσουμε χρόνο μαζί;
- 10-09-2013, 19:05 #2
Καλή μου κοπέλα, το τι θέλει μπορεί μόνο ο ίδιος να στο πει, αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποια αξία.... αφού είναι τόσο ασταθής κι αναξιόπιστος.
Το γιατί σε παράτησε έτσι, αμφιβάλλω επίσης αν θα στο πει, αλλά μπορούμε νομίζω με βάση τη λογική να δεχτούμε ότι του προέκυψε κάτι νέο κι ενδιαφέρον κι απομακρύνθηκε από εσένα.
Τώρα σχετικά με την αγάπη και τον έρωτα, χρειάζεται να είναι αμοιβαία για να καταλήξουν κάπου. Επίσης, δεν φτάνουν μόνο οι δηλώσεις περί αγάπης για να υπάρχει μια καλή σχέση. Οπότε θα έλεγα πως τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία συνέπεια και σοβαρότητα στις συνεννοήσεις σας αυτό το διάστημα, άσε το χρόνο να κυλήσει και βλέπεις.
Και τέλος για τα κλειδιά, μην ψάχνεις κρυμμένα νοήματα, άλλαξε κλειδαριά και μην ξανασχοληθείς με αυτό το ζήτημα. Αν τελικά συναντηθείτε και μιλήσετε, ας είναι για κάτι πιο ουσιαστικό κι όχι για τις κλειδαριές :)
10-09-2013, 21:16 #3
Θεωρώντας δεδομένο το οτι του προέκυψε κάτι άλλο νέο και ενδιαφέρον όπως είπε και η marina... εσύ πραγματικά θες να είσαι με τον άνθρωπο που (στα δικά μου τουλάχιστον μάτια) σε δουλεψε τόσο καιρό και σου έκανε και το καλό παιδί απο πάνω για να μην τα πάρεις στο κρανίο? Η κλασική δηλαδή προσπάθεια να μειώσει τον εαυτό του στα μάτια σου για να νιώσεις συμπάθεια που απο ότι βλέπω το κατάφερε...
Μετά απο τα ψέμματα που σου είπε, που φαντάζομαι ήταν για να κρύψει κάτι... θα σε ξαναρωτήσω αν εισαι διατεθειμένη να συγχωρήσεις και να δεχτεις πίσω τον άνθρωπο που είχε αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σου.
Όπως έχω ξαναπει γενικά, οι άνθρωποι κάνουν προσπάθειες για να συντηρήσουν μια σχέση λόγω δικής τους ανασφάλειας και αδυναμίας. Δεν πιστεύεις οτι κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποιο ταιριάζεις ΧΩΡΙΣ τέτοια προβλήματα? γιατί τόση ανάλυση για κάτι που δεν σου είναι ευχάριστο?
10-09-2013, 21:24 #4
Εσυ φραουλενια τι θελεις?
10-09-2013, 21:34 #5
Φραουλένια γεια σου. κατα πάσα πθανότητα ο πρωην σου είτε είχε βρει αλλη κοπέλα και δεν μπορούσε να στο πεί είτε είχε τα ψυχολογικά του. Μην ψάχνεις απαντήσεις σε όλα γιατί δεν θα τις πάρεις ακόμα και να συναντηθείτε. Μερικά πράγματα ή δεν θέλει να στα πεί ή δεν μπορεί ή δεν γνωρίζει ουτε ο ίδιος. Εμείς θα σε συμβουλεύσουμε να βρεις ένα άλλο παληκάρι αλλά ξέρω οτι η καρδιά δεν γνωρίζει λογική... Κανε λοιπόν αυτό που αισθάνεσαι και μην καταπιέζεσαι. Ακόμα και να τον θες ακόμα,που θα πάει?κάποια στιγμή θα ξενερώσεις. Μέχρι τοτε λοιπον εχεις το ελευθερο να άνεις οτι αισθάνεσαι!
Θα περιμένουμε νεότερα!!
10-09-2013, 21:53 #6
εμενα θα με τρομαζε παντως ενας πρωην μου κ μαλιστα παιδι των λουλουδιων να εχει τα κλειδια του σπιτιου μου...σορρυ αλλα εχετε χωρισει,γτ να τα εχει?αυριο κανεις αλλη σχεση θα του δωσεις τα κλειδια και η ιστορια επαναλαμβανεται.αλλαξε κλειδαρια οπως λεει κ η μαρινα γτ ακρη δε θα βρεις.αν ηθελε πραγματικα να σου μιλησει θα το ειχε κανει ηδη αλλα προφανως ουτε αυτος ξερει τι θελει.μη καθεσε να περιμενεις ενα ατομο που τη μια μερα θελει να μιλησετε και την αλλη δε θελει.μονο απο αυτο δειχνει οτι τον απασχολουν αλλα πραγματα περισσοτερο απο σενα.σου ειπε οτι πρεπει να βρεις καποιον να σαγαπαει,ποσο ποιο απλα να στο πει?αποτι καταλαβα του αρεσει η παρεα σου και σε θελει μονο για κανενα ποτακι και να τα λετε.εσενα σου αρκει αυτο?αν δε μπορεις να τον δεις φιλικα αστο τωρα που ειναι νωρις.παντως αποσο τον περιεγραψες νομιζω πως εσυ θελεις εναν αντρα διπλα σου,οχι καποιον να κανει πισωγυρισματα.
Last edited by viky; 12-09-2013 at 01:41.
11-09-2013, 02:13 #7
αυτο που παρατηρισα ειναι οτι διαμαρτυρεσε για πραγματα που δεν αφορουν αμεσα τη σχεση σας εσενα αυτο πχ τι σε ενδιεφερε να σε γνωρισει σε γνωστους? εσενα σε ενδιαφερει η σχεση σου μαζι του.επισης το οτι ειναι αργοσχολος αυτο τι σχεση εχει με τη σχεση σας? εσενα το θεμα σου ειναι το πως σου φαιρετε αν ειναι καλος μαζι σου αν ειναι τρυφερος και τετοια.επισης μα ειναι δυνατον να κολησες στο οτι θα ποτισει τα λουλουδια?μετα του ειπες να βρει και αλλη ενω δε το ενοουσες.λαθος να λες πραγματα ενω δε τα ενοεις.7 επισης λες οτι ταιριαζατε στο κρεβατι αρα γιατι δεν εστιασες εκει μονο κολησες σε χιλια δυο που δε σε αφορουσαν αμεσα? οταν του ειπες πχ να βρειτε αλλους μετα αναρωτιεσαι γιατι σε παρατησε? γιατι περιπλεκεις τη ζωη σου?7 θες κατι πες το αγαπας καπιον πες το γιατι αλλα λες και αλλα ενοεις?? επισης σου ειπε να βγειτε και εσυ του ειπες οχι γιατι τι θα παθενες αν βγενατε...
11-09-2013, 19:13 #8
Κοίτα να αλλάξεις κλειδαριά, γιατί σε βλέπω γυρνώντας από ταξιδάκι να τον βρίσκεις εκεί με τη γκόμενα.
Και να σου λέει ότι ήρθαν να ποτίσουν.
12-09-2013, 01:18 #9
θέλει και δεν θέλει, τα κλειδιά όμως τα κρατάει just in case... από τ΄ολότελα καλή κι η παναγιώταινα σου λέει. κράτα μια πισινή, σκέφτεται, μπας και δεν μου κάτσει η καινούργια νάχω την παλιά. τζάσε τον όσο είναι νωρίς φραουλένια. αλλιώς θα πάθεις σαν και μένα και θα ψάχνεσαι να γλυτώσεις αλλά "Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους." και τότε η ρημάδα η λογική θα μάχεται το συναίσθημα αλλά θα είναι αδύναμη, μεγάλη για τους άλλους αλλά για σένα την ίδια τόοση δα. Ηθικόν δίδαγμα: ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ
12-09-2013, 01:31 #10
17-09-2013, 03:31 #11
Σημερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Πως έπρεπε να βγούμε οποσδήποτε να μιλήσουμε. Ηρθε και με πηρε με το αμαξι για να πάμε βόλτα στο θησείο. Στην διαδρομη δεν μιλησαμε καθόλου γιατί οργάνωνε μια εκδρομή με φίλους και φίλες. Μου αγόρασε καφέ και αρχίσαμε να περπατάμε. Με ρώτησε τα πάντα για τις διακοπές μου και μετά με ρώτησε αν γνωρισα καποιον κα αν κοιμήθκα μαζί του. Του ειπα πως δεν θελω να μιλάω για τέτοια μαζί του. Με ζόρισε να του πω. Και του είπα πως δεν με ήξερε καθόλου τελικα. Πως εγω πρέπει να έχω ασθηματα για να κάνω κατι . Αυτός μου είπε πως τα αισθήματα είναι για τα παιδιά κια πως πρέπει να χαλαρώσω. Μετά με ρώτησε πως βλέπω την ιδανικη σχεση και του ειπα καιποιον να με αγαπά και να τον αγαπώ να τον εμπιστευομαι και να με εμπιστεύεται. Να ταξιδέψουμε, να δουμε αν ταιριάζουμε και τελικά να συμβιώσουμε. Με τα με ρωτησε τι είναι ζωη και του είπα όλα όσα με κάνουν ευτυχισμένη. Μου ειπε πάλι πως πρέπει να απολαμβανω την ζωή. Μου είπε πως εχει σκφτει πολλά και πως εχει αλλάξει. Του είπα πως δεν μου εφερε τα κλειδια μου και μου ειπε πως τα ξέχασε και πως θα μου τα έφερνε στην επόμενη συνάντηση, γιατί είχαμε και άλλα να συζητήσουμε.
Πραγματικά τι θέλει από εμενα. Μπορεί να παραθέτω πολλά άσχημα αλλά δεν παύει να έχω ωραίες στιγμές μαζί του.. Ξερω πως ειναι λαθος να τον θέλω. Αλλά εγω μόνο τρωω βλεπω τηλεωραση και δεν χω διαθεση για τίποτα. Μου λείπει πολύ δεν ξερω τι να κανω να τον ξαναδώ; Θελω πολύ αλλά που θα βγει αυτό. Νιώθω ένα κενό....
17-09-2013, 04:47 #12
εγω εχω την εντυπωση οτι παιζει το παιχνιδι των 40 ερωτησεων...αν τον θες καλο θα ειναι να του το πεις και να αφησεις τους εγωισμους
17-09-2013, 05:05 #13
εγω απο οτι καταλαβα εσυ θες επανασδεση αυτον τον βλεπω στο κοσμο του
17-09-2013, 11:50 #14
Τωρα μιλατε? τι γινεται?
17-09-2013, 13:09 #15
Μου ειπε πως θα πηγαινε εκδρομή ( κάνει ραφτιγκ σε διαφορους ποταμούς με φίλους) και πως οταν γυρίσει θα με πάρει τηλέφωνο. Δεν ξέρω πότε γυρνάει. Δεν ξερω αν θα με ξαναπάρει. Δεν ξερω τίποτα. Απλά εγώ αναλώνομαι πάρα πολύ. Δεν μπορώ να τον ψυχολογίσω με τίποτα. Προσπαθώ να ηρεμήσω. Να δουλευω, να βγαίνω με φίλους. Αλλά πάλι είναι στιγμές που νιωθω πολύ άσχημα.