Results 121 to 135 of 216
-
12-09-2013, 00:35 #121
Γιάννη άποψη μου είναι πως όλα αυτά είναι μόνο ζήτημα δικής σου χαμηλής αυτοεκτίμησης...
Όλοι έχουμε θετικά στοιχεία. Δεν έχει κανένα νόημα να μειώσεις τον εαυτό σου λέγοντας "θα ήταν άδικο για μια κοπέλα να ειναι μαζί μου". Χάρη θα σου έκανε δηλαδή?
Αγαπημένο μου παράδειγμα η unlucky εδώ πχ. Ολημερής κράζει όλους τους άντρες αλλά είμαι σίγουρος πως όταν θα γνωρίσει κάποιον που θα της αρέσει θα είναι γατούλα. Όλοι υπο συγκεκριμένες συνθήκες είμαστε διαφορετικοί.
Στο κάτω κάτω τι ακριβώς σημαίνει "ισορροπία" ? Αν περίμεναν οι άνθρωποι να έχουν ισορροπία για να δημιουργούν σχέσεις το ανθρώπινο είδος θα είχε εξαφανιστεί προ πολλού! Δεν νομίζω πως θα αποκτήσεις ποτέ "ισορροπία" ενώ είσαι ολομόναχος ακριβώς γιατί δεν ειναι στην φύση σου να συμβαίνει αυτό.
Αντρέα η πιο πάνω απάντηση πηγαίνει και σε σένα για το τελευταίο post.
Ψάχνεις να βρείς λογική και ισορροπία σε κάτι στο οποίο εκ φύσεως δεν υπάρχει! Αν ύπηρχε η λογική αυτή που εκφράζεις, τότε όλοι οι δολοφόνοι, οι διεστραμμένοι, οι ψυχολογικά άρρωστοι, οι ψευτες κλπκλπκλπ θα ήταν μόνοι.
- 12-09-2013, 00:37 #122
Ισως αν γνωριζα μια κοπελα να μου αλλαζε η ψυχολογια απλα ετσι οπως ειμαι αυτη τη στιγμη εχω σιγουρα χαμηλη αυτοπεποιθηση..Φοβαμαι και δεν το κρυβω αν θα μπορουσα να της προσφερω οσα θα ηθελα.Ενω θελω να δωθω συναισθηματικα να αγαπησω και να αγαπηθω φοβαμαι οτι δεν θα τα καταφερω!
12-09-2013, 00:38 #123
12-09-2013, 00:42 #124
Ειμαι ρεαλιστης ρε συ.Πριν απο 8 μηνες ειχα μια εμφανιση που γουσταρα και ενιωθα καλα και τωρα πηρα τοσα κιλα και εχω ξενερωσει.Θελει προσπαθεια και θα το παλεψω για να γινω οπως ημουν.Η αληθεια ειναι οτι τωρα δεν τον βλεπω καλα τον εαυτο μου! Δεν κρυβομαι απ αυτο! Αν κρυβομουν απλα δεν θα τα γραφα ολα αυτα εδω μεσα.Τι να κανω εχω αφησει πολυ τον εαυτο μου σε τετοιο σημειο που εγω ο ιδιος να ντρεπομαι ακομα και να κυκλοφορησω!
12-09-2013, 00:49 #125
σύντομα πρόκειται να ρθω Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα μέσω προσωπικού μηνύματος Γιάννη-:) κι άμα θες αλλάζουμε τώρα και f/b και μέιλ. όσο για τα κιλά άστους όλους να λένε φιλαράκι. φτιάξαν μια κοινωνία που μετράει κιλά και δόντια για να γεμίσουν τις τσέπες τους και χάσαν τους ανθρώπους. η παχυσαρκία είναι μεγαλύτερη στους φτωχούς ανθρώπους γιατί τα σιχαμένα τρανς λιπαρά κοστίζουν λίγο και τους τρώνε την ψυχή. να σου πω όμως κάτι σχετικό άσχετο? μια ζωή παραπάνω κιλά είχα, αλλά τους άντρες τους χόρτασε η ψυχή μου :-) κοιμήσου ήσυχος Γιάννη, τα δύσκολα θα περάσουν
12-09-2013, 00:53 #126
Δεν μίλησα σε εσένα καταρχάς.
Απάντησα στον "τομηετ".
Τέσσρα.
Ρε,όπου και να είσαι,αν δεν είσαι καλά εσύ,οι άλλοι(οποιοι και να είναι,το "βλέπουν").
Η μεγαλύτερη μαλακια που κάνουμε είναι να έχουμε απαιτήσεις.
Μακράν η "τεραστιοτερη".
Δεν έχεις απαιτήσεις από κανέναν,μέχρι να είσαι εσύ καλά με των εαυτό σου,και μετά πάλι απαιτήσεις να σε δεχτούν και λοιπά οι άλλοι,δεν έχεις κανένα δικαίωμα να έχεις.
Θέλετε δεν θέλετε,είμαστε μονοι,άσχετα την τσέπη,το βάρος,την εμφάνιση κλπ.
Από κει και πέρα εξαρτάται από τι παραχωρήσεις δεχόμαστε να κάνουμε η να μην κάνουμε.
Απλό είναι,είναι όλα δικη μας επιλογή,κανενος αλλου.
Θες να κλαίγεσαι ότι αχ,όλα είναι χαλια και τρύπια,δικαίωμα σου.
Θες να πεις ότι μια στιγμή είναι και απλά περνάει,πάμε παρακάτω,δικαίωμα σου και πάλι.
Εσύ δημιουργείς,εσύ καταστρέφεις.
Κανεις άλλος.
12-09-2013, 01:15 #127
Κι εγω ειμαι μεσα Γιαννη, οποτε κατεβω, που θα γινει συντομα, παμε για περιπατο! Ισως αν μιλησεις με καποιους απο κοντα, να ειναι πολυ καλυτερα. Δυστυχως εδω μεσα παρεξηγουνται ευκολα οι κουβεντες μας, οποτε καλυτερα να τα λεγαμε κατω απο το φως της ημερας!
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
12-09-2013, 01:21 #128
Σε αυτο συμφωνω οτι πρεπει να κινητοποιουμαστε εμεις οι ιδιοι για να βελτιωσουμε τη ζωη μας ( χωρις να περιμενουμε παθητικα τη βοηθεια καποιου αλλου δυστυχως βεβαια διοτι η αλληλεγγυη ειναι αρετη και θα ηταν καλο να υπαρχει ) αλλα να τη βελτιωνουμε προς την κατευθυνση που θα ειμαστε ικανοποιημενοι οι ιδιοι και οχι για να γινουμε οπως μας θελει η "κοινωνια" ή οπως τα προτυπα που μας πλασαρουν
επισης μια απορια το σταρ ακομη μυκονο δειχνει??? εχω να δω χροοοοοοοοονια
12-09-2013, 01:25 #129
Με καλύπτεις και με το παραπάνω.
αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμη, είναι πως ενώ έχεις πλήρη αυτογνωσία δεν ψάχνεις τρόπους να το αλλάξεις, αλλά κλαις πάνω στις στάχτες.
Θα μου πεις, λίγη συμπαράσταση ήθελα και άτομα να με ακούσουν.
Δεκτό.
Φαντάσου λοιπόν όλοι εδώ μέσα να σε κανακευαν και όλοι μαζί να βρίζαμε την άτιμη την κοινωνία, τους κακούς ανθρώπους και τη μαύρη σου την τύχη.
θα κοιμόσουν πιο ξαλαφρωμένος και ήρεμος, αλλά πάλι λύση δεν θα έβρισκες.
12-09-2013, 01:27 #130
12-09-2013, 01:29 #131
Δεν συμφωνώ με την γενικότερη ιδέα που εκφράζεις εδώ Αντρέα...
Με γνώρισες απο κοντά...τι έχεις να πεις για την εμφάνιση μου? με είδες να έχω παρατήσει τον εαυτό μου με κανένα τρόπο? 1-0 λοιπόν...
Με βλέπεις και εδω μέσα καθημερινά (παρά το οτι το παίζεις σιγανοπαπαδίτσα:P), με βλέπεις να γκρινιάζω για το πως μου φέρεται άσχημα ο κόσμος, πως το όλα μου είναι μίζερα πως η ζωή δεν έχει νόημα πως μονο ο θάνατος αξίζει κλπκλπλκλπ? 2-0 οπότε!
Παρόλαυτα εδώ και χρόνια είμαι ολομόναχος όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό. Σε ανεβάζω στο 3-0 !
Βλέπεις ότι τίποτα απο αυτά δεν παίζει ρόλο? Κάπου αλλού βρίσκεται η "λύση".
12-09-2013, 01:33 #132
Για πολλούς λόγους θα αγαπήσει κάποιος, κάποιον ακόμα και αν ο δεύτερος σιχαίνεται τον εαυτό του. Πόσα παραδείγματα θες? Απο κάποιες ανορεξικές κοπελίτσες που σιχαίνονται τον εαυτό τους αλλά τα αγοράκια κάνουν κρα για να τις πλησιάσουν, μέχρι τον τύπο που περιγράφει η Tonya στο δικό της thread, μέχρι όλους τους καταθλιπτικούς και εδώ μέσα και έξω που παρόλαυτα έχουν σχέσεις μια χαρά....χίλια δυο παραδείγματα.
Το θέμα είναι γιατί θα μπει κάποιος στην διαδικασία να γνωρίσει κάποιον άλλο.
Αλλά όταν εσύ λες "χάσε τα κιλά σου γιατί ούτε εσύ θα πλησίαζες μια χοντρή" τότε απλά δείχνεις οτι ΕΣΥ είσαι ο άνθρωπος που θα κοιτούσε αυτό...όχι οι "άλλοι".
12-09-2013, 01:40 #133
XAX0AX0AX0XA0XA00AX0AX0XA0AX0AXAX00AXAX0
A ρε μαλακα.
Έλεος.
Ποια είναι η λύση?
Εσύ είσαι το πρόβλημα εσύ είσαι και η λύση.
Ισχύει για μένα πρώτα από όλα.
Σου μιλάω χύμα,γιατί,είμαι αμόρφωτος και μιλάω χύμα.
Γαμήσου κοινωνία.
12-09-2013, 01:41 #134
Θεοφανια μου προκαλεις εμετο...Απο ποτε η φιλανθρωπια εγινε κακη λεξη???
υπαρχουν οπως ειπα και λιγοι μεν αλλα ανθρωποι με αρετες αν τις εχει ακουστα οπως η αλληλεγγυη, η ανιδιοτελεια..δυστυχως αυτο ή το χεις ή δεν το χεις σαν ατομο οποτε επειδη δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια αστο..
Ειπαμε να αγαπαμε τον εαυτο μας σε φυσιολογικα πλασια αλλα να ξερεις οτι οι ανθρωποι που φαινεται οτι αγαπανε υπερμετρα τον εαυτο τους ειναι και υπερμετρα απωθητικοι!!!!!!!
Οσο για το πως μας βλεπουν οι αλλοι που ειπε ο Αντρεας..αυτο δεν εξαρταται παντα και αποκλειστικα απο εμας αλλα απο το πως θελουν εκεινοι να μας δουν, απο την προθεση που εχουν ..αλλοι εστιαζουν στα θετικα και αλλοι στα αρνητικα
12-09-2013, 01:44 #135