Results 136 to 150 of 216
-
12-09-2013, 01:49 #136
Εγώ αντίθετα θεωρώ πως δεν ειμαι το πρόβλημα και σίγουρα δεν είμαι η λύση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τα πάντα, και έχει συντηρήσει πάμπολα ενδιαφέροντα για τον εαυτό του και μόνο, απόλυτα δεκτικός με τους άλλους αλλά παρόλαυτα η παρούσα μου κατάσταση είναι όπως την περιέγραψα.
Κοίτα τώρα τι θα κάνω όμως...
Όταν λες "γαμήσου κοινωνία" πως γίνεται να συμφωνείς με κάποιον που όπως λές εκφράζει "τις απόψεις της κοινωνίας"?
Καλο?πικάντικο? ε? ^^ στην έφερα...
ΥΓ: Η έννοια της κοινωνίας εμπεριέχει και την έννοια της αποδοχής. Όσο πιο μαλθακός και κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του μέσου όρου είσαι τόσο πιο αποδεκτός είσαι. Και καθως το φορουμ και το οποιοδήποτε φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας, όσο λιγότερα λες και όσες λιγότερες απόψεις εκφράζεις τόσο πιο αποδεκτός είσαι.
- 12-09-2013, 01:54 #137
12-09-2013, 02:03 #138
XA0AX0XA0XA0X0A0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX
Το να βλέπεις κάτι πιο χαλαρά δεν σημαίνει ότι συμφωνείς και όλας.
Ναι σε γνώρισα και από κοντά,και ναι μπορώ να πω ότι μιας και είσαι αυτό που είδα,αυτό σε κάνει ακόμα μεγαλύτερο μαλακα που βρίσκεσαι ακόμα εδώ και που γαμάς των εαυτό σου τόσα χρονια γιατί....... τέλος πάντων γιατί είσαι βλάκας.
Έλα ξενερώνω χειρότερα,όσο περνάει η ώρα,μου φαίνονται όλα πιο ανούσια.
Γνωρίζω κόσμο από δω μέσα.
Κόσμος,με x iq,που για κάποιους λόγους είναι σκατά ψυχολογικά και γαμάει των εαυτό του.
Και μετά κοιτάς γύρο,και βλέπεις κοτόπουλα να περνάνε "γαμηστερα".
Τι άλλο να σου πω.
Διάβασε αυτά που γράφω,και κατάλαβε τo.
12-09-2013, 02:08 #139
Και πια αποδοχή?
Η κοινωνία του τώρα,των μεσαίωνα έκαιγε κόσμο στην πυρά...
Απλά τώρα εξελίχτηκε σε μπουζούκια,μύκονο,coca(μου μάθανε και οι "προβατοκυνιγοι" την coca να ούμε)και ροζ V κοντομάνικα για να φαίνεται το ξυρισμένο,"πρισμεο" στήθος από της πρωτεΐνες.
Και απλά μας καίνε με διαφορετικό τρόπο.
12-09-2013, 02:13 #140
Αυτό σου λέω και εγώ Αντρέα...
Δεν κάνω κάτι για να γαμήσω τον εαυτό μου όπως λες...Για την ακρίβεια δεν κάνω τίποτα το κακό για τον εαυτό μου.
Αλλά όπως είπα και στο υστερόγραφο του προηγούμενου post...η "κοινωνία" στην οποία αναφέρεσαι έχει σαν πρότυπο το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που εκφράζω.
Και όπως είπα...όσα λιγότερα λες τόσο περισσότερο αποδεκτός είσαι..γιαυτό βλέπεις κοτόπουλα να περνάνε καλά..Γιαυτό κιόλας πχ εσύ μπορεί να είσαι "προσκεκλημένος" στο σουαρέ της Θεοφανίας για μηλόπιτα και μπράντυ αλλά εγώ όχι. Γιατί εγώ βλέπω παράξενη την παρουσία της εδώ και κατ'επεκταση τις απόψεις της και το εκφράζω. Και το είδα....και με προβλημάτισε...και το εξέφρασα. Αλλά στα μάτια της "κοινωνίας" επρεπε να κάνω το κοτόπουλο...να μην το δω, να μην με προβληματίσει, να μην το πω για να μπορώ να έχω καρέκλα με το όνομα μου στο τραπέζι.
Όσο για το γιατί βρίσκομαι εδώ...για τον ίδιο λόγο που μάλλον βρέθηκε και ο Γιάννης. Γιατί απλά αυτή τη στιγμή είναι το μόνο μέσο επικοινωνίας μου. Όταν θα την καλύψω με κάποιον άλλο τρόπο μην νομίζεις οτι θα κάτσω εδώ.
12-09-2013, 02:21 #141
Ναι γιατί εγώ είμαι ιδιαιτερα αξιαγάπητος και...,έλα ρε τώρα.
Πίνω,και περνάει άλλη μια μέρα.
Με γνώρισες,σε γνώρισα.
Είμαι καλά,και εσύ δεν είσαι.
Δέχομαι,και εσύ δεν δέχεσαι.
.................................................. .............
12-09-2013, 02:56 #142
Σ'έχασα...
12-09-2013, 02:59 #143
Και εγώ,εδώ και χρονια.
12-09-2013, 03:00 #144
Ρε βγάλε το appear offline...αυτά είναι για τους πράκτορες!
Νιώθω οτι παρακολουθούμαι και όπως σου είχα πει, έχω άσχημες εμπειρίες με αυτα! :P
12-09-2013, 03:31 #145
Πράκτορας Thou Bou.
12-09-2013, 08:45 #146
Χμ.. θα συμφωνήσω μαζι σου. Ειναι η σκατα ψυχολογια που τους φερνει εδω. Και ειναι αυτη η σκατα ψυχολογια που τους εχει στερησει πολλα στη ζωη παρα το ότι εχουν το ότι iq για να πετυχουν πολλα. Για αρκετους διαπιστωνεις μεσα απο τα γραφομενα τους οτι ειναι αξιολογα ατομα. Όμως εκει που ζουν περνανε χαλια με αιτιο τη ψυχολογια και βλεπουν γυρω τους κατι χαηβανια να ζουνε μεσα στην τρελλη χαρα και να νομιζουν πως ειναι προτυπα για τους υπολοιπους.
γιάννης
12-09-2013, 10:09 #147
εχετε ανοιξει ενα θεμα πορομοιο του κυπριακου, χωρις τελος κ χωρις λυση(οχι λυση ατομικη αλλα συνολικη)..........
γιατι η κοινωνια δν θα σταματησει να ειναι ετσι οπως ειναι....κ σε αυτη ανηκουμε κ εμεις.
κ να δωσω ενα μικρο παραδειγμα?
οταν γινει αυτη η συναντηση, με τα μελη απο αυτο τo φορουμ, ποσοι νομιζετε οτι θα πανε "οι εαυτοι" τους?
σε μια συναντηση προσωπο με προσωπο? οι περισσοτεροι θα εχουν ετοιμαστει απο πριν.... για να ειναι οι πιο κουλ, οι πιο εξυπνοι, οι πιο αποδεκτοι, οι πιο,πιο πιο, κτλ.....
χωρις να θελω να βαλω ολους στο τσουβαλι!!!
αν μαζευτουν με υφος "team therapy" να παω κ γω... απροσκλητη ..........
αλλα αληθεια? δν πιστευετε οτι θα μαζευτει κ παλι η ιδια "κοινωνια" με αυτη εκει εξω?ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
12-09-2013, 10:13 #148
12-09-2013, 11:10 #149
Θεοφανια , θα συμφωνησω μαζι σου μερικως ( ο vagpap ειμαι ) αλλα η τελευταια σου παραγραφος , εναν ανθρωπο σαν τον Γιαννη , μονον να τον ριξει περισσοτερο μπορει . Και γενικα οπως εχεις αντιληφθει ειμαι επιεικης σαν χαρακτηρας . Μπορει εσενα κ εμενα , λεμε τωρα , να μας παιρνει να εχουμε παραπανω βλεψεις ( υποθετικα μιλωντας ) , αλλα με αυτη την λογικη ολες τις κοπελες κ αντρες με αυτα τα χαρακτηριστικα να μην τους ( της ) κοιταει ποτε κανεις . Αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι εναν αντρα με χαμηλη αυτοπεποιθηση , μπορει καλλιστα να τον κοιταξει καποια ιδιων κυβικων . Δεν αναφερε το παιδι οτι ψαχνει για την Jessica Alba . Θα συμφωνησω απολυτως οτι σε οση εκτιμηση ακριβως εχουμε τον εαυτο μας , σε τοση μας εχουν κ οι αλλοι . Κ καποια στιγμες μας παιρνει ολους απο κατω ( ετσι πιστευω ) αρκει οπως καπου σωστα λες ' να μην ειναι αυτη η σταθερα μας ' .
Last edited by Macgyver; 12-09-2013 at 11:36.
12-09-2013, 13:08 #150
...το θέμα ξερεις ποιο είναι βαγκ?
σκαλωσατε όλοι στην εμφάνιση και στην πιο ευκολη εξήγηση.
Για μένα η κατάσταση ενός ανθρώπου που έχει παρατήσει τον εαυτό το και έχει πάρει τριάντα κιλά έχει πολλές περισσότερες εξηγήσεις από τις πλέον επιφανειακές όπως είναι η εμφάνιση.
Το πάχος τόσο στην υγεία, όσο και στην κακοποίηση της εικόνας μας δηλώνει αυτοτιμωρία, καταδίκη θυμό. Παράλληλα όλοι ξέρουμε ότι το φαί λειτουργεί σε αυτές τις περιπτώσεις ως αγχολυτικό που αντί να φέρει λύσεις, δημιουργεί ακόμη περισσότερα προβλήματα. Ο άνθρωπος που φτάνει σε αυτό το σημείο σημαίνει πως βρίσκεται σε τέλμα.
Θα μου πείτε, και σένα ποια είναι η αντίδραση σου? Τον σνομπάρεις? Τον λυπάσαι?
Τον οικτίρεις?
Αν ανήκει στο άμεσο μου περιβάλλον, φυσικά και όχι, Έχω βοηθήσει φίλη να χάσει πάνω από είκοσι κιλά με πολύ τρέξιμο και συμπαράσταση για μήνες μέχρι να ξαναβρει τον εαυτό της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε για όλους, (καθώς είναι εκατομμύρια οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια), οπότε ο καθένας περιορίζεται στο περιβάλλον του και θέλουμε δε θέλουμε απορρίπτουμε αυτόματα τους ξένους. Πόσο δε μάλλον να δημιουργηθεί και συναίσθημα με βάση την εικόνα.