αυτοικανοποιουμαι και ντρεπομαι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 101
    Quote Originally Posted by arisk1987 View Post
    Σταματίστε να λέτε ανοησίες στην μικρή. Οι εντολές της θρησκείας 10 είναι και δεν είδα πουθενά το ουκ αυνανιστείς-μαλακιστείς και άλλα.
    Ναι ρε συ Αρη αλλά γιατί η θρησκεία το λέει "η κατα μόνας αμαρτία"? Αρα δεν ειναι οι μετέπειτα γενιές..
    You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Banned
    τη θρησκεια ο καθε ανθρωπος την εχει μεσα του το τι πιστευει το πιστευει για τον εαυτο του το τι ειναι ο καθε ενας το γνωριζει ο ιδιος καλυτερος ανθρωπος δε γινετε κανενας διατυμπανιζοντας οτι ειναι χριστιανος αλλα καλυτερος ανθρωπος γινετε μετανοοντας κ ριχνοντας χαμηλα τον εγωισμο του
    οστοσο δεν υπαρχει τιποτα πιο ευκολο απο το να δηλωσεις κατι κ μετα να μινεις στις δηλωσεις. για παραδειγμα εγω μπορω να δηλωσω χριστιανος το θεμα ειναι ομως οτι δε θα μπορουσα να δηλωσω χριστιανος κ μετα να παω σε μια σπαλια να κανω δεκα επικλισεις στον εξω απο δω? :Dοι δηλωσεις δε φτανουν πρεπει να τις ακουλουθει κ κανεις

Quote Originally Posted by arisk1987 View Post
    Σταματίστε να λέτε ανοησίες στην μικρή. Οι εντολές της θρησκείας 10 είναι και δεν είδα πουθενά το ουκ αυνανιστείς-μαλακιστείς και άλλα. Αυτό είναι κάτι που οι μετέπειτα γενιές ονόμασαν αμαρτία με το σκεπτικό ανήθικο=αμαρτωλό. Προσωπική μου άποψη δεν είναι ούτε καν ανήθικο είναι απόλυτα φυσιολογική πράξη. Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια φάση της ζωής τους το κάνουν. Μικροί και μεγάλοι. Το θέμα είναι να σταματήσεις να ρωτάς έξω αν αρέσει σε άλλους αν ντρέπονται και τέτοια. Είναι φυσιολογικό ότι δεν θα σου πουν απολύτως αυτό που συμβαίνει γιατί όπως είπες και εσύ οι χρονιές που ζούμε είναι παράξενες και πολλά πράγματα παρεξηγούνται. Όσο για τους παπάδες που αναφέρθηκαν καλύτερα να μην αναλυθεί αυτό γιατί αν ακους και βλέπεις τι γίνεται οι πρώτοι ανήθικοι είναι αυτοί οπότε άστο. Χαλάρωσε και μην σκέφτεσε ότι είσαι άσεμνη ανήθικη και τέτοια. Αν ήταν αυτό το ανήθικο καλά θα ήταν
    εγω δε καταλαβαινω τοτε γιατι ειναι αμαρτια η αυτοικανοποιηση αφου δε το γραφει στις 10 εντολες ? δηλαδη αν καποιος αυτοικανοποιειται καθε μερα αλλα ειναι καλος με τους γυρω του , λεγεται αμαρτωλος μονο και μονο επειδη αυτοικανοποιειται ?
    Τη θρησκεια την εχουν αλλοιωσει πιστευω οι ανθρωποι , ο θεος δε θα εκρινε τον αυνανισμο και αν υπαρχει θεος λογικα μας αγαπαει ολους και αμαρτιες θεωρουνται ο φονος η αν εισαι κακος ανθρωπος , γιατι να θεωρειται αμαρτια κατι που κανει καποιος απο τη στιγμη που δεν ενοχλει κανεναν ?

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το προβλημα δε δημιουργηθηκε απο το αν προσεχες η οχι το προβλημα δημοπουργηθηκε επιδη εχεις τη ψυχολογια αυτου που φταιει οσο ριχνεις το φταιξιμο στον εαυτο σου βγαζοντας του γωνεις σου σωστους θα αισθανεσε συνοχως περιεργα οταν αυτοικανοποιησαι οπως εκανε η κοπελα μου οταν με απο οτι καναμε μου ελεγε δεν ειμαι καλα κ ξεφυσαγε σαν ατμομηχανη.
    Λυπαμαι για την κοπελα σου , πιστευω θα καταλαβαιναμε η μια την αλλη .
    Ελπιζω να ειναι καλα τωρα και να μη ντρεπεται κι τοσο .
    Θα προσπαθησω να μη ντρεπομαι , τωρα σε συγκριση με παλιοτερα οταν ημουνα 13 η 14 ντρεπομαι καπως λιγοτερο αλλα κι τωρα οταν το κανω νοιωθω αβολα οταν βλεπω τους γονεις μου και θελω να μενω λιγο μονη .
    Θ ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα κοριτσια που το κανουν , πιστευω θα με βοηθουσε λιγο .

Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    εγω δε καταλαβαινω τοτε γιατι ειναι αμαρτια η αυτοικανοποιηση αφου δε το γραφει στις 10 εντολες ?
    Σωστα ευτυχως που δεν αναφερει και τιποτα για δονητες γιατι ολες θα καιγόμασταν στην κολαση!

Banned
    Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Λυπαμαι για την κοπελα σου , πιστευω θα καταλαβαιναμε η μια την αλλη .
    Ελπιζω να ειναι καλα τωρα και να μη ντρεπεται κι τοσο .
    Θα προσπαθησω να μη ντρεπομαι , τωρα σε συγκριση με παλιοτερα οταν ημουνα 13 η 14 ντρεπομαι καπως λιγοτερο αλλα κι τωρα οταν το κανω νοιωθω αβολα οταν βλεπω τους γονεις μου και θελω να μενω λιγο μονη .
    Θ ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα κοριτσια που το κανουν , πιστευω θα με βοηθουσε λιγο .
    το αν ειναι καλα η οχι ενας θεος το ξερει πλεον το γιατι δες αυτο... http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...ed=0CEEQ9QEwAw

Banned
    σοκολατα αυτο που κανεις ειναι μια καραμπινατη αμαρτια!! η αναζητηση ηδωνης!! η αναζητηση ευχαρηστησης οπως ειναι κι η λεμαργια! ειναι αμαρτια!! κι πολυ σοβαρη μαλιστα!! ρωτα κι καποιον θεολογο, μαλον τραβα στην εκκλησια του χωριου σου κι εξομολογησου - για να μην σε βλεπει κι ο ιεαρεας αμα ντεπεσαι, ευχομαι να μην αυνανιστεις μεσα στον χωρο εξομολογησης! ρωτα των, κι θα δεις που θα σου πει οτι ειναι αμαρτια οπως ειναι και η λεμαργια! , η το να αναζητας την εντωνη χαρα κι ηδωνη!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    σοκολατα αυτο που κανεις ειναι μια καραμπινατη αμαρτια!! η αναζητηση ηδωνης!! η αναζητηση ευχαρηστησης οπως ειναι κι η λεμαργια! ειναι αμαρτια!! κι πολυ σοβαρη μαλιστα!! ρωτα κι καποιον θεολογο, μαλον τραβα στην εκκλησια του χωριου σου κι εξομολογησου - για να μην σε βλεπει κι ο ιεαρεας αμα ντεπεσαι, ευχομαι να μην αυνανιστεις μεσα στον χωρο εξομολογησης! ρωτα των, κι θα δεις που θα σου πει οτι ειναι αμαρτια οπως ειναι και η λεμαργια! , η το να αναζητας την εντωνη χαρα κι ηδωνη!
    Εχω μια απορια ομως φιλε Γιωργο. Γιατι η αναζητηση ηδωνης ειναι αμαρτια? Και στην τελικη ποιος μπορει να ορισει τι ειναι μια αμαρτια? Δηλαδη ειναι κατι πανω στο σωμα το δικο μου που αμα το κουνησω πανω κατω με κανει ευδιαθετο και χαρουμενο και μου φευγουν τα νευρα μου και δεν ξεσπαω οπου βρω αυτοματα το κανουμε αμαρτια? Αντε και ειναι αμαρτια... Τι θα γινει? Οταν πεθανω θα παω στην κολαση? Δηλαδη εμεις οι ανθρωποι ειμαστε τοσο βλαμμενοι ωρες ωρες που πραγματικα πιστευουμε πως αμα κανουμε αυτο που εχει οριστει σαν ορος αμαρτια πως για μια αιωνιοτητα θα λιωνουμε σε καζανια... Αν ειναι δυνατον? Και που ειναι το κακο φιλε Γιωργο να αναζητας την εντονη χαρα και ηδονη? Δηλαδη θα πρεπει να πεσουμε σε μαυρη καταθλιψη? Να ζουμε μια ζωη χωρις να ζουμε? Ειναι η φυση μας τετοια.. Και εγω προσωπικα οπως και η φιλη η Σοκολατα δεν μπορουμε να παμε εναντια στην φυση μας. Ποιος θα μας κρινει? Ο Θεος? Ας γελασω. Ειμαστε μονοι μας φιλε μου. Δεν χρειαζεται να εχουμε κανεναν πανω απο το κεφαλι μας να μας λεει τι ειναι σωστο και τι οχι. Αυτο πρεπει να υπαρχει μεσα μας. Εφοσον δεν βλαπτεις τον εαυτο σου με το να αυνανιζεσαι και δεν παραβιαζεις την ελευθερια κανενος οπως εξηγησα παραπανω τοτε εισαι ελευθερος να το κανεις. Που επιστημονικα στο κατω κατω εχει αποδειχτει πως κανει καλο στην υγεια! Ζουμε στον 21ο αιωνα καλο θα ηταν να ανοιξουμε λιγο το μυαλο μας αλλιως ολοι προχωραμε στον γκρεμο. Και να σου πω και κατι αλλο? Δεν θα κατσω να αναπτυξω φοβιες για το τι ειναι αμαρτια και τι οχι... Εχω σωσει ζωη καποιου απο σιγουρο θανατο.. Βοηθαω ατομα καθε μερα να ξεπερασουν τις φοβιες τους και τις διαταραχες πανικου! Αλλα επειδη ομως κλειδωνομαι στην τουαλετα μου καθε μερα ειμαι αμαρτωλος και θα παω στην κολαση. Εξυπναδες.
    You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Senior Member
    Ευτυχώς που οι Δέκα Εντολές δεν λένε τίποτα για τη βλακεία.
    Θα σας είχε πάρει όλους ο διάολος σ' αυτό το θέμα!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post

Δε το κανω ολη την ωρα , μερικες φορες μονο και για λιγη ωρα .
    Δε πιστευω οτι θα τιμωρηθω απο αυτο δεν ενοχλω κανεναν , θα πηγαινα να εξομολογηθω μονο αν ειχα κανει πραγματικα σοβαρο αμαρτημα οπως φονο η να κλεψω κατι η να στεναχωρησω πολυ καποιον .
    Προτιμω να παω σε εναν ψυχολογο παρα σε ιερεα .
    Δε θα αυτοικανοποιουμουνα ποτε στο χωρο εξομολογησης αν πηγαινα , θα σεβομουνα το μερος .
    Προσπαθω να ειμαι καλος χαρακτηρας γιατι να τιμωρηθω απο αυτο ? εσυ δε το εχεις κανει ποτε ποτε ? ουτε εχεις σκεφτει να συνουσιαζεσαι με αλλο ατομο ? γιατι κι ιδια η σκεψη αμαρτια θεωρειται .

Quote Originally Posted by SpyroKo View Post
    Εχω μια απορια ομως φιλε Γιωργο. Γιατι η αναζητηση ηδωνης ειναι αμαρτια? Και στην τελικη ποιος μπορει να ορισει τι ειναι μια αμαρτια? Δηλαδη ειναι κατι πανω στο σωμα το δικο μου που αμα το κουνησω πανω κατω με κανει ευδιαθετο και χαρουμενο και μου φευγουν τα νευρα μου και δεν ξεσπαω οπου βρω αυτοματα το κανουμε αμαρτια? Αντε και ειναι αμαρτια... Τι θα γινει? Οταν πεθανω θα παω στην κολαση? Δηλαδη εμεις οι ανθρωποι ειμαστε τοσο βλαμμενοι ωρες ωρες που πραγματικα πιστευουμε πως αμα κανουμε αυτο που εχει οριστει σαν ορος αμαρτια πως για μια αιωνιοτητα θα λιωνουμε σε καζανια... Αν ειναι δυνατον? Και που ειναι το κακο φιλε Γιωργο να αναζητας την εντονη χαρα και ηδονη? Δηλαδη θα πρεπει να πεσουμε σε μαυρη καταθλιψη? Να ζουμε μια ζωη χωρις να ζουμε? Ειναι η φυση μας τετοια.. Και εγω προσωπικα οπως και η φιλη η Σοκολατα δεν μπορουμε να παμε εναντια στην φυση μας. Ποιος θα μας κρινει? Ο Θεος? Ας γελασω. Ειμαστε μονοι μας φιλε μου. Δεν χρειαζεται να εχουμε κανεναν πανω απο το κεφαλι μας να μας λεει τι ειναι σωστο και τι οχι. Αυτο πρεπει να υπαρχει μεσα μας. Εφοσον δεν βλαπτεις τον εαυτο σου με το να αυνανιζεσαι και δεν παραβιαζεις την ελευθερια κανενος οπως εξηγησα παραπανω τοτε εισαι ελευθερος να το κανεις. Που επιστημονικα στο κατω κατω εχει αποδειχτει πως κανει καλο στην υγεια! Ζουμε στον 21ο αιωνα καλο θα ηταν να ανοιξουμε λιγο το μυαλο μας αλλιως ολοι προχωραμε στον γκρεμο. Και να σου πω και κατι αλλο? Δεν θα κατσω να αναπτυξω φοβιες για το τι ειναι αμαρτια και τι οχι... Εχω σωσει ζωη καποιου απο σιγουρο θανατο.. Βοηθαω ατομα καθε μερα να ξεπερασουν τις φοβιες τους και τις διαταραχες πανικου! Αλλα επειδη ομως κλειδωνομαι στην τουαλετα μου καθε μερα ειμαι αμαρτωλος και θα παω στην κολαση. Εξυπναδες.

συμφωνω με ολα !!!!!!

Banned
    σοκολατα , ξερω οτι εχεις νευριασει μαζι μου, εγω παντος οχι, κι με κανεναν εδω μεσα¨) ,απεναντιας καταλαβαινω πολλες φορες το θυμο του αλλου κι για αυτο τον δικαιολογο κι δεν αντιδρω αναλογα.
    Αυτα που σου ειπα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, μπορεις να ψαξεις να βρεις τι θεορει αμαρια κι το οχι η ορθοδοξια. Στο ειπα γτ. αναφερεις πολλες φορες τη πιστη, αρα πιστευεις πολυ κι θες να εισαι σωστη προς την πιστη σου. ετσι δεν ειναι?
    Στην τελικη εγω δεν πιστευω!!! δεν ειμαι ουτε χριστιανος ουτε μουσουλμανος ουτε κατι αλλο.Εσεις που πιστευτε εχετε τετοια προβληματα, εγω δεν εχω! γτ. δεν πιστευω!!! πολυ απλα, ομως απο την αλλη δεν θεωρω φυσιολογηκο να το κανεις μονος σου μετα απο καποια ηλικια κι γτ. να μην το κανεις με εναν αλλο ανθρωπο!! να μου πεις για τα πρωτα χρονια ο.κ. λογικο, μετα ομως? γτ. δεν ψαχνεις να βρεις ενα αγορακι, που να σε θελει κι να περνατε ομορφο κι φυσιολογικα? το να το κανεις μια στο τοσο, ειναι λογικο αν ομως σου γινει παθος, αν το πρωτημας απο το σεξ εε τωτες υπαρχει θεμα κι πολυ καλα λες για ψυχολογο!! κι εγω θα πηγαινα αμα ειχα τετοιο θεμα, προσωπικα προτημω να κανω σεξ παρα να το καμω μονος μου, κι απο οτι ξερω οι πιο πολλοι ανθρωποι ετσι κανουν . δεν το κανουν μοναχοι τους καθε μερα, βρησκουν συντροφο!! κι απο πωτες ειναι καλο αυτο?? πρωτη φορα ακουω οτι ειναι καλο να εισαι μαλακας!

Banned
    Τις παπαδιστικες αηδιες ειναι καλο να μην τις μπερδευουμε με την θρησκεια!Το αισθημα της ηδονης,τις ορμες και τον ερωτα ο καλος ο Θεουλης μα τα χαρισε!Οχι δεν ειναι αμαρτια ο αυνανισμος,ουτε το σεξ πριν τον γαμο..Δεν θα καει κανενας στα καζανια της κολασεως για τις ανθρωπινες αναγκες του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τις παπαδιστικες αηδιες ειναι καλο να μην τις μπερδευουμε με την θρησκεια!Το αισθημα της ηδονης,τις ορμες και τον ερωτα ο καλος ο Θεουλης μα τα χαρισε!Οχι δεν ειναι αμαρτια ο αυνανισμος,ουτε το σεξ πριν τον γαμο..Δεν θα καει κανενας στα καζανια της κολασεως για τις ανθρωπινες αναγκες του.
    κι εσυ που το ξερεις?????? :p

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ευτυχώς που οι Δέκα Εντολές δεν λένε τίποτα για τη βλακεία.
    Θα σας είχε πάρει όλους ο διάολος σ' αυτό το θέμα!
    ....χαχαχαχ!... λολ

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast