Results 61 to 75 of 101
Thread: αυτοικανοποιουμαι και ντρεπομαι
-
20-11-2013, 18:15 #61
- 20-11-2013, 18:17 #62
20-11-2013, 18:33 #63
Oχι ειλικρινα δε θυμωσα , δε ξερω αν πιστευω η οχι .
Θελω ομως να ειμαι σεμνη και αξιοπρεπης .
Δεν ειμαι ετοιμη να συνουσιαστω ακομη ,
δε θελω να βρω αγορι ,μαρεσει να ειμαι ελευθερη .
Στην ιδεα οτι θα ειχα αγορι με κανει να νοιωθω φυλακισμενη και επισης η ιδεα του γαμου κιολας με τρομαζει .
Αγορι δεν ειχα ποτε , ουτε με εχει ερωτευτει ποτε κανενας , κι αν γινοταν σιγουρα θα ενοιωθα παρα πολυ αβολα.
Επισης δε πιστευω οτι θα με κοιτουσε κανεις , δε το λεω επιτηδες αυτο για να με λυπηθει κανεις , ειναι αληθεια .
Η εμφανιση που εχω και που θελω να εχω ειναι να εχω τα μαλλια μου κοτσιδακια και να φοραω πουκαμισο και σακακι και μια φουστα μεχρι τα γονατα και να φοραω γυαλια (ετσι κι αλλιως φοραω) , μια τετοια εμφανιση δε νομιζω να αρεσει σε καποιο αγορι .
Δεν ειναι μονο η εμφανιση ομως ο χαρακτηρας μου ειναι απομακρος και εσωστρεφης και παιδιαστικος , ακομη και να με αγγιξει ενα αγορι τιναζομαι αν ειχα αγορι θα ηθελε να παμε σε ενα κλαμπ εγω θα προτιμουσα να πηγαιναμε σε μια παιδικη χαρα.
Θα ηθελα μια σχεση με αγορι αλλα να ειναι απολυτα φιλικη μεχρι αδερφικη .
Τωρα ισως μου πεις τοτε να αλλαξω καποια πραγματα για να βρω ενα αγορι , μου το εχουν πει κι αλλοι γενικα να αλλαξω συμπεριφορα επειδη τη θεωρουν παιδιαστικη , δε μπορω να αλλαξω αυτο που ειμαι ετσι νοιωθω ελευθερια , αν αλλαζα προφανως θα ηταν υποκρισια και θα ενοιωθα πιεση και το σημαντικοτερο θα ενοιωθα θλιψη .
20-11-2013, 18:39 #64
20-11-2013, 18:41 #65
06-01-2014, 01:51 #66
" ΖΗΣΕΕΕΕ!!!!¨¨¨ Αγαπητημου κι μικρημου συνφορμητησα ζησε!!!! δεν φανταζεσαι τι ασχημο είναι να ερθει η καταραμενη μερα που θα πεις "τι χαζη που ειμουν τωτες? γτ. δεν εκανα ,,,,"" αν κι δεν σε ξερω δεν θα θελα πωτες να το πεις αυτό!!! το ειπα εγω κι το λεω ατες τις μερες, μπορει για άλλο λογο, ο κάθε ενας εχει τα δικα του θεματα, προσωπικα μπορει να μην μου λυπει ουτε να λεω αν ειχα αυτην, η αν ειχα ερωτευθεί κι τετοια, μακαρι να ηταν αυτό το αποθυμενομου!! μακαρι γτ. αυτό το "ΑΝ" ευκολα θα μπορουσα να το φτιαξω! προσωπικα εχω μετανοιωσει για κοπελες κι σχεσεις που εκανα , μακαρι να μην ειχα βρει πωτες το θαρρος να ερωτευθω! μακαρι να μην ειχα πωτες μου αγγιξει καποιες κοπελες! αλλα το κανα!! . δυστυχως το δικομου το αν είναι ότι δεν αγαπησα τον εαυτομου!!! ότι δεν εζησα σωστα!! ότι κινηγησα την ηδωνη χωρις ενδιασμους!! ότι ειχα σκοπομου το παθος κι την ευχαρηστηση χωρις να ψαξω το σωστο!! ότι ειχα μεγαλη εντυπωση για τον εαυτομου!! αυτά τα "αν" εμενα νε τιρανουν!!
Απεναντίας εσυ μικρημου φιλη εχεις βρει την απλη κι σωστη κριση των πραγματων, εχεις βρει τον τροπο να δαμάζεις τα παθοι σου κι τις ηδωνες σου!! το λαθος σου - κατά την ταπινη κι αμορφοτη γνωμημου - είναι ότι εχεις υπερβολικα δαμασει τον εαυτοσου!! δεν εισαι ελευθερη που λες αν δεν εχεις αγορι!! δλδη τι θα σου κανει ??? θα σε δεσει?? η θα σε βαλει να γραφεις τι κανεις κι κάθε μεσημερι να δινεις αναφορα ??? αυτος που θα σε αγαπησει!! που θα σε ερωτευεθει!!! θα είναι αυτος που θα τον εχεις αγαπησει κι εσυ!! είναι αυτος που θα σε κανει να γελας κι μονο που θα ερχετε στο μυαλοσου!! είναι αυτος που κι με μια του χαλαρη κουβεντουλα θα σε κανει να ξεχνας κάθε σκοτουρα κι να ταξιδευεις σε χρωματιστα συναισθηματα!! αυτος που θα ερωτευθειες!! είναι αυτος που με ένα του αγγιγμα θα ανατριχιάζεις! θα πετας!!
ευχομαι γρηγορα να αφησεις τον εαυτοσου να τον ερωτευθουν!! κι να ερωτευθεί!! αυτό μαλον είναι το μονο σου θεμα, ότι δεν αφηνεσε!! δεν είναι αναγκη να εισαι καμια θεα!! καποια πενταμορφη κουκλαρα!! απεναντίας αυτές εχουν πρόβλημα γτ. δυσκολα καποιος θα τις ερωτευθεί για το πνευμα τους!! συνηθως τις πλισιαζουν για την εξωτερικη εμφανηση! κι το γνωριζουν και αυτές για αυτό εχουν πολλα προβλήματα. Να μην σκέφτεσαι για το τι φενεσαι αλλα για το τι νιώθεις!! όμως αυτό δεν πρεπει να σε κανει να ντινεσαι αποκρουστικα για καποιον, θα σου ελεγα να ρχισεις να ντινεσαι καπως αλλιος, βαλε χρωμα στα ρουχασου!! ντισου απλα κι λιτα αλλα ομορφα!! βρες τι τεριαζει στο σωαμτοτυποσου! ρωτα!! ψαξε τι τεριαζει στα μαλλακιασου! στο χρωμα τους!! στις σωματικες σου αναλογιες! δλδη αναλογα με το υψος σου κι τις αναλογιες αυτου! δλδη το υψος των ποδιων σου! κι γενικα τα παντα στο ντισιμο εχουν το δικο τους στυλ! ακομα κι μια κοπελα που είναι χοντρουλα, που δεν εχει αυτό που μας πλασαρει η κολοτηλεοραση ακομα κι αυτή εάν ντιθει σωστα! εάν φερθει ομορφα κι αποκτισει μια κινηση κι ένα ομορφο χαμογελο στο προσωπακι της μπορει να κατακτησει κι να καμει πολλους ανδρες να την ποθουν κι να την κυνηγουν!!! ΖΗΣΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!! μην πεις πωτες αυτό το αναθεματησμενο το "ΑΝ"
06-01-2014, 02:15 #67
Σοκολάτα 14 , αυτό που κάνεις είναι φυσιολογικό ,δεν νομίζω να θεωρείτε αμαρτία αυτή η πράξη εφόσον εφαρμόζεται απο τους αρχαίους χρόνους , σκοπός της εκκλησίας στην πραγματικότητα είναι να περιορίσει την πονηρή σκέψη και όχι την πράξη , έτσι προσπαθεί να απονθαρρύνει τέτοιου είδους πράξεις σαν σύνολο λέγοντας οτι είναι αμαρτία ώστε να περιοριστούν .Δεν ξέρω γιατί το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις , μακάρι και τα υπόλοιπα threads του forum να είχαν τόση συμετοχή.
06-01-2014, 03:52 #68
Βασικα σε πολλες ανατολικες θρησκειες ο αυνανισμος συνδιαζεται με διαλογισμο για διαχειριση της εσωτερικης ενεργειας.. Ψαξε λιγο για Κουνταλίνι, Τσακρας, Ταντρα κτλ..
Ο αυνανισμος χρησιμοποιηθηκε και σαν παυσιπονο τα παλια χρονια.. ειδικα για τον πονοκεφαλο..
Η εκκλησια εχει λογο που τον θεωρει αμαρτια, οπως και την ομοφυλοφιλια και τον πρωκτικο ερωτα.. γιατι οι περισσοτεροι παπαδες και καλογεροι με αυτα ασχολουνται ολη μερα.. προσπαθει δηλαδη να το μαζεψει καπως.. αλλα δυστυχως υπάρχει και πολυς κοσμος που τους περνει στα σοβαρα..
07-01-2014, 00:06 #69
Η θρησκεία το θεωρεί αμαρτία ως χάσιμο χρόνου όχι με την έννοια της δολοφονίας π.χ.Αμαρτία είναι κάθε τι που μας τρώει χρόνο χωρίς να χρειάζεται.Π.χ το κουτσομπολιό αμαρτία.Κατά την ίδια έννοια και το τσιγάρο αμαρτία είναι.Γενικά αν δεν είναι έμμονη ιδέα δηλαδή πάθος τότε δεν είναι κάτι τόσο τραγικό είναι βέβαια αμαρτία για την Εκκλησία αλλά της βαρύτητος του άι στο διάολο.Μην απελπίζεσαι όλοι είμαστε αμαρτωλοί που κάνουμε αγώνα να ξεφύγουμε από τις αμαρτίες και θα κριθούμε από την προσπάθεια και όχι από την επιτυχία αυτή καθαυτή.
07-01-2014, 00:15 #70
Πλακα μας κανεις? Αμαρτια ειναι και το σεξ πριν απο το γαμο γιατι η σεξουαλικη πραξη προοριζεται μονο για αναπαραγωγη.. Ομοιως και ο στοματικος και πρωκτικος ερωτας..
Αμα περναμε στα σοβαρα αυτα που υποστηριζει η εκκλησια τοτε θα επρεπε να καναμε 10 κρυα ντουζ καθε μερα.. χο χο χο
Αντιθετως εγω προτεινω να δοκιμασετε κανα θρησκευτικο φετιχ.. τα καλυτερα!
07-01-2014, 00:46 #71
07-01-2014, 01:44 #72
δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι για κατι που ειναι απολυτος φυσιολογικο....
07-01-2014, 15:52 #73
Ευχαριστω οσους απαντησαν , κι εγω πιστευω οτι δεν ειναι αμαρτια ομως μερικες φορες ντρεπομαι πολυ .
Τωρα (οχι οριστικα) το εχω σταματησει , δε μου βγαινει και τοσο τωρα ταιλευταια .
07-01-2014, 17:00 #74
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 07-01-2014 at 18:22.
08-01-2014, 00:41 #75
Παίζει η διαχείριση να διαβάζει όλα τα μηνύματα;;;;;
Πωπω δεν παίζει πόσοι είναι διαχειριστές άραγε;;;