Results 121 to 135 of 170
Thread: Γκρίνια...τι άλλο?
-
27-11-2013, 14:20 #121
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
- 27-11-2013, 14:22 #122
- In this old house where every door is open
A επισης θυμωνεις πολυυυυ ευκολα. Δεν υπαρχει λογος. Εμενα οτι και να μου ειπες, οτι και να μου πεις, θυμωσα? Οχι. Ουτε θα θυμωσω. Ουτε προσβαλλομαι. Βασικα δεν υπαρχει λογος να θυμωνεις. Το ξερω οτι ποναει να βλεπεις τις αδυναμιες σου, αλλα αν εθελοτυφλεις τοτε δε θα τις δεις και δε θα τις διορθωσεις ποτε.
27-11-2013, 14:24 #123
27-11-2013, 14:27 #124
27-11-2013, 14:28 #125
27-11-2013, 14:32 #126
λιλιουμ ήμαρτον...
Δες πόσα αρνητικά χαρακτηριστικά ΜΟΥ απέδωσα και στην πρώτη αλλά και στην δευτερη απάντηση μου.
Το θεωρώ το λιγότερο παράλογο να γράφεις "Το ξερω οτι ποναει να βλεπεις τις αδυναμιες σου, αλλα αν εθελοτυφλεις τοτε δε θα τις δεις και δε θα τις διορθωσεις ποτε."
Εγώ τα ανέφερα...για ΕΜΕΝΑ.
Το πρόβλημα ξεκίνησε μόλις έκανα το ίδιο για το mnimonio. Και φυσικά εκεί χάθηκε η μπάλα...προς εκείνη θα έπρεπε να απευθύνεται το post σου όχι προς εμένα.
Μόλις της είπα οτι η συντρηπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων της είναι χιουμοριστικά και προφανώς καταφευγει εκει σαν άμυνα το έχασε....
27-11-2013, 14:37 #127
Εσυ μας χαρακτηρισες τυχαιους,ασοβαρους και ψυχικα ασταθεις οσους σου απαντησαμε και τωρα μας ζητας και τα ρεστα?Επισης οποιος δεν κοβει ενσημα σε τουτον τον ιστοτοπο θεωρειται σφηνα?Καπως ετσι με ειπες χτες..Εσυ εισαι εισαι αυτος που χαρακτηριζεις ατομα που προσπαθουν να σου πουν κατι..
Τωρα αν η Δεσποινα εχει καμπριο κτλ κολλαει καπου?Μας λες γυμνασιοπαιδα αλλα εσυ εχεις μεινει στο δημοτικο ακομα.
Τωρα παω για δουλεια..Θα διαβασω τα ατελειωτα κατεβατα σου σε αλλη χρονικη στιγμη.Φιλακια ρουφηχτα :P
27-11-2013, 14:40 #128
Σε χαλάει αγαπημένε μου ε; σου κλονίζει το νευρικό σου σύστημα ε;θα προτιμούσα βέβαια να ήταν ολόκληρο αυτό που έγραψα κ όχι μεμονομένο το κομματάκι που πήρες αλλά δεν με πειράζει καθόλου!
αμα θέλεις μπορώ να σου γράψω κι άλλα που έχω.να σου δανείσω βρε παιδί μου ένα εξοχικό του άντρα μου στη λίμνη κόμο να πας λίγο να χαλαρώσεις;πολλά νεύραpppppχαχαχαχαχα
27-11-2013, 14:42 #129
27-11-2013, 14:44 #130
Βασικα εγω απανταω σε εσενα γιατι ειμαι στο δικο σου νημα. Αν ζητηθει με καποιο νημα απο αλλα μελη μια γνωμη η βοηθεια η απλα υλικο για συζητηση, ευχαριστως να το δωσω αν βρω το χρονο και τη διαθεση και πιστευω οτι οντως μπορω να προσφερω κατι. Δεν αμφιβαλλω οτι ξερεις καποια απο τα στραβα σου, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τα ξερουμε ολα, και εχουμε αναγκη καποιον αλλο ή αλλους να μας τα καθρεφτισει. Ετσι κι εγω πολλα δεν ειχα καταλαβει οτι εκανα λαθος, και με ποναγε να τα παραδεχτω ή δεν τα αναγνωριζα καν και χρειαζοταν χρονος, αλλα απλα δε γινεται αλλιως να προχωρησεις. Ποναει να σπασεις το αποστημα αλλα πρεπει να καθαρισει. Και βασικα κανεις δεν ειναι κατωτερος ή ανωτερος όλοι ειμαστε ανθρωποι με αδυναμιες, για αυτο το να ριχνουμε τον εγωισμο μας καλο μας κανει.
Απο οσα ειπα κρατα οτι θες, πετα οτι δε θες, ετσι πανε αυτα. Αλλα ειχα εξαρχης καλη διαθεση
27-11-2013, 14:44 #131
To έχεις χάσει τόσο πολύ mnimonio που δεν θυμάσαι καν τι έχεις πει....
το πρώτο σου μήνυμα στο παρον thread μετα το post της λιλιουμ έγραφε "χρειαζεται εξισορροπηση....η γκρινια ειναι καθημερινότητα σου".
Και σου απάντησα ήρεμα και ωραία πως δεν μπορείς να γνωρίζεις ποια ειναι η καθημερινότητα μου. ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να υποθεσεις οτι ειναι γιατι στο δικο σου μικρο μυαλο οποιος γκρινιαζει εδω μεσα ειναι και έτσι στην ζωη του.
Με βάση αυτής της λογικής σου απάντησα πολύ απλά και ήρεμα παλι πως εσύ αντίστοιχα εδω μέσα κάνεις μονίμως πλάκα...οπότε να υποθέσουμε ότι εισαι έτσι μονιμως επίσης?
Και το έχασες μετά στην προσπάθεια να υπερασπιστείς τα ανυπεράσπιστα γιατί πανικοβλήθηκες.
Επίσης δεν καταλάβαινω γιατί όλοι λέτε συνέχεια "δεν ασχολούμαι άλλο" "παω στην δουλειά μου" κλπκλπ...
Πιστευετε οτι με ενδιαφέρει το αν θα πάτε και στην τουαλέτα μετά ή μηπως ειναι παλι μια προσπάθεια επιβεβαιωσης σας όπως το post που παρέθεσα πιο πανω της miss despoina για να δειξετε ότι "ειστε καποιος"?
Παιδικότητες....
27-11-2013, 14:48 #132
Σε ξαναρωτάω ευθέως οπότε ....
Αν κάνω ένα thread και πω "ειμαι άσχημος" θα απαντήσεις "εισαι άσχημος" ?
Αν κάνω ένα thread και πω "κλαίω γιατί πεθανε ο σκύλος μου" θα απαντήσεις "μερικοι άνθρωποι κλαίνε γιατί πεθανε ο σκύλος τους"
Αν κάνω ένα thread και πω "φτερνίστηκα" θα απαντήσεις "μερικοι άνθρωποι φτερνίζονται" ?
Γιατί εδώ βλέπω να έκανα ένα thread με πράγματα που με ενοχλούν και απάντησες "γκρινιάζεις".
Τι ακριβώς νιώθεις οτι προσφέρεις με το να αναφέρεις τα αυτονόητα? πράγματα που κάνουν όλοι οι άνθρωποι? Αυτό σου είπα εξαρχής...όλοι γκρινιάζουν όλοι γελάνε όλοι αναπνέουν....
και ξαναείπες "οτι γκρινιάζεις γκρινιάζεις".....τι ακριβως νιώθεις οτι προσέφερες στην συζήτηση όπως λές?
Η μήπως εσένα δεν σε ενοχλεί τίποτα? ή μήπως το mnimonio δεν γκρινιάζει τώρα για εμένα? η μήπως η howtodream δεν γκρινιαξε επίσης για εμένα?
Δεν ειναι ειρωνικό το post μου αυτό...ειναι πραγματική ερώτηση...
27-11-2013, 14:50 #133
Δεν εισαι χαζος, οποτε μην κανεις χαζες ερωτησεις!! Κι αυτο, γιατι δεν μπορω να δινω χαζες απαντησεις! Πρωτα εχει σημασια η ερωτηση ξερεις. Οχι η απαντηση.
27-11-2013, 14:54 #134
27-11-2013, 14:55 #135
Εγώ αυτό βλέπω οτι έκανες....
Ανέφερα πράγματα που με ενοχλούν, και εσύ απάντησες "Η γκρινια κουραζει τους αλλους, τους διωχνει, και τους σπαει τα νευρα. Καλο ειναι να διορθωνουμε τα στραβα μας."
Αυτό δεν ισχύει για το 100% του πληθυσμου της γής?
Τι πιστευεις οτι προσέφερες δηλαδή? γιατί έγραψες μια αυτονόητη γενικότητα σαν αυτά που έγραψα μολις πιο πανω...αλλά οι λέξεις που χρησιμοποιώ σου φαίνονται κακές?