Για την ασχήμια... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 193
    Junior Member
    αυτο που εχω παρατηρησει σε εμενα ειναι οταν εχεις χαλια ψυχολογια τοτε γενικα τιποτα δεν σου αρεσει πανω σου , δεν θελεις να κανεις τιποτα , να μιλησεις σε κανενα , να τρως ολη την ωρα και απλα να εχεις μια πεσιμιστικη σταση για το μελλον σου . Ομως αν εστω κια λιγο η ψυχολογια φτιαξει ολα ξαφνικα τα βλεπεις αναποδα. Εισαι ξαφνικα ωραια , νιωθεις επισης ωραια. Εχεις στοχους , απολαμβανεις μικρα πραγματα. Κατα την αποψη μου ολα ειναι θεμα ψυχολογιας. Οποτε κοιτα να κανεις πραγματα πριν οταν ησουν καλυτερα σου αρεσαν και σιγα σιγα θα αντλεις την ευχαριστηση απο αυτα . Τα υπολοιπα θα ρεουν υστερα απο μονα τους. Πρωτα ξεκινα να κανεις μικρα βηματα προς αυτα που θα ηθελες να κανεις για σενα και μετα οχι μονα θα επιταχυνεις τους ρυθμους σου αλλα και θα δοκιμαζεις νεα πραγματα που πριν ουτε καν περνουσαν απο το μυαλο σου οτι θα μπορουσες να κανεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by feggari View Post
    Γεια σου. Εγω θα διαφωνήσω με τους παραπάνω. Πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι ασχημοι. Τι να κάνουμε . Το μόνο που μπορείς να κάνεις εκτός απο πλαστικές είναι να συμβιβαστείς με την ασχήμια σου . Οποιος δε σε θέλει προβλημα του. Φροντισε τουλάχιστον να είσαι όμορφη οσον αφορα τα εσωτερικά χαρίσματα. Και αφού το ρίχνεις και εσυ στο αστείο...τυφλοί υπάρχουν ακόμα!

Φεγγάρι : όποιος δεν με θέλει , είναι πρόβλημα μου :P
    Αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα θέλω να σου πω :Ρ

Αυτό με τους τυφλούς...

δηλαδή θα μπορούσα να σκάω μύτη σε μέρη όπου πηγαίνουν τυφλοί άνθρωποι, με σκοπό να βρω κάποιον για σχέση.
    Αφού την πέσω σε μερικούς , ας υποθέσουμε ότι καταφέρνω κάποιον να βγει μαζί μου και τελικά θέλει να με γνωρίσει καλύτερα για τον χαρακτήρα μου.

Από εκεί κι έπειτα πρέπει να βρεθεί ο τυφλός όπου θα αντέξει την αλήθεια
    ‘’ Εκμεταλλεύομαι την αδυναμία σου!’’.

Χωρίς πλάκα, φεγγάρι , αυτό είναι μια ρεαλιστική λύση !

Εϊναι παράλληλα όμως κι ένα ύπουλο σχέδιο εκμετάλλευσης , γιατί σημαίνει ότι θα πάω να τον προσεγγίσω στοχευμένα αρχικά, επειδή νιώθω πιο άνετα εγώ καθώς δεν μπορεί να με δει, οπότε και να με ακυρώσει άμεσα λόγω εμφάνισης :P
    Άσχετα αν στο τέλος ταιριάξουμε και τα βρούμε σαν άνθρωποι.

Μπορεί εγώ να μην έχω πρόβλημα που είναι τυφλός και μπορεί ακόμη και φυσιολογική εμφάνιση αν είχα να τα έφτιαχνα άνετα με έναν τυφλό –οι τυφλοί είναι κανονικοί, φυσιολογικοί άνθρωποι- αλλά θα έχω πρόβλημα για την αιτία που με οδήγησε να σκεφτώ να κάνω μια τέτοια κίνηση.
    Να πηγαίνω με σχέδιο.. πω πω φτήνια..

( τονίζεται ότι δεν μιλάω καθόλου με τίποτα και ποτέ υποτιμητικά για τους τυφλούς συνανθρώπους μας )

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Α μην χαμπαριάζεις ρε συ! Το φαινόμενο είναι συνηθισμένο εδώ!... Για γέλια η κατάσταση, οπότε δες την χαλαρά... κι όπως λες ανέμελα. :-)
    Μπα, τελικά τα πολλαπλά προφίλ δεν είναι το πρόβλημα!... Το πρόβλημα είναι πως όταν μπει κάποιο νέο μέλος κυρίως που έχει άποψη,
    υφίσταται ύστερα από λίγο συλλήβδην... και ξαφνικά όλως "τυχαία" κι από μέλη που είχαν να ποστάρουν στο φόρουμ ακόμα και κάτι χρόνια...
    χτυπήματα κάτω απ' τη μέση, ειρωνείες, προσβολές, βρισιές... μέχρι που στο τέλος αποχωρεί μάλλον χειρότερα ψυχολογικά απ' ότι μπήκε κι
    αφού εκτός των άλλων του κολλάνε και στη μούρη και την ταμπέλα του πολυπρόφιλου. Τώρα, πώς ερμηνεύεται όλ' αυτό;... Ο νοών νοείτο.

Υ.Γ.: Να θυμάσαι πάντα ότι ειδικά με επιθετικό και στομφώδες ύφος αρχίζουμε να κατηγοράμε -και χωρίς πολλές φορές σημαντική αφορμή- εύκολα
    τους άλλους για όλα όσα συνήθως κάνουμε ΠΡΩΤΑ εμείς οι ίδιοι!
    Οκ ρε ‘συ Μαρκέλα να ‘σαι καλά για την κατατόπιση

Senior Member
    20 ! στο να δημιουργείς το σύστριγγλο! Όχι εσύ,στη μαριαν τα λέω.
    Last edited by HarleyQuinn; 24-12-2013 at 08:09.

Senior Member
    Confide μου –δεν ξέρω αν είσαι άντρας ή γυναίκα- ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.
    Ξέρεις τι σκέφτομαι?
    Μερικές φορές κοιτάζω μια πανέμορφη γυναίκα-σαν την Αλιόνα Σίσκοβα ας πούμε και σκέφτομαι καλά πως θα νιώθει αυτή με την ύπαρξη της?
    Πώς τα μάτια αντικρύζουν κάθε πρωί τόση ομορφιά ! Και πώς θα νιώθει όταν συνειδητοποιεί ότι είναι ο ίδιος της ο εαυτός!
    Έχω νιώσει τα μάτια μου να γεμίζουν από ομορφιά . Έχω κοιτάξει τις πιο όμορφες ζωγραφιές του κόσμου. Μια ζωγραφιά που δεν είναι τίποτα άλλο από μια εικόνα-κάτι το άψυχο-μα μου γεμίζει κατευθείαν την ψυχή με κάτι πανέμορφο που σε ξεχειλίζει όλον μέσα σου δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό το αίσθημα..
    Κάπως έτσι θα νιώθει αυτή κοιτώντας τον εαυτό της.
    Άρα αν ήμουν σαν αυτή, έτσι θα ένιωθα κι η δική μου η ψυχή θα ξέχειλιζε κάθε πρωί μόνο από το να κοιτάζω τον εαυτό μου.
    Αλλά αυτή η κοπέλα πχ είναι μία στις τόσες πανέμορφη και τέλεια ζωγραφιά.
    Είναι πολύ σπάνια, όχι και τόσο, μα σίγουρα δεν είναι κάτι που συναντάς καθημερινά.
    Άρα το να ζητάω να ήμουν έτσι είναι εύλογο κι ο καθένας πάνω σε αυτόν τον κόσμο θα ήθελε να είναι η πιο τέλεια ζωγραφιά που γίνεται και φαίνεται στα δικά του μάτια μα είναι συνάμα και κάτι το αδύνατο να γίνει καθώς όλα ορίστηκαν με την γέννηση κι αυτό είναι αδύνατο να αλλάξει. Μπορεί να βελτιωθεί όσο περισσότερο γίνεται ανάλογα με τα οικονομικά .
    Δηλαδή αν είχα λεφτά θα τα είχα φάει όλα στις πλαστικές προκειμένου να βελτιώσω το σκαρί μου ώστε να το κάνω να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτό που θα μου ευχαριστούσε τα μάτια τα δικά μου.
    Και θα το έκανα. Σίγουρα θα το έκανα. Αλλά όχι για να γίνω η πιο πανέμορφη αλλά μια κανονική απλή κοπέλα...
    Και θα λάτρευα τον εαυτό μου μετά όσο κανέναν άλλον! Και μετά θα μπορούσα να εκφράσω τον εαυτό μου όσο καλύτερα μπορώ προκειμένου να βρω φίλους που να ταιριάζουμε, να τους αγαπήσω, να ψάξω να βρω έναν άνθρωπο να μοιραστώ την ζωή μου φίλο ή γκόμενο δεν έχει σημασία και θα ζούσα μια ζωή..
    Θα έβρισκα το καλό μου το παιδί και θα είμασταν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι <3 αυτό θέλω μόνο.
    Και φίλοι – αν βρεθούν.
    Γιατί πιστεύω πως το να βρεις έναν ταιριαστό άνθρωπο για μία σχέση είναι πιο σημαντικό από το να έχεις μόνο τον ταιριαστό φίλο.
    Η σχέση σου καλύπτει όλες τις ανάγκες και συναισθηματικές και σωματικές ενώ ο φίλος μόνο τις συναισθηματικές.
    Και τα δύο όμως να τα έχεις και να τα βρεις είναι το σχεδόν τέλειο.
    Και προσγειώνομαι στην πραγματικότητα και βγάζω απ’ έξω τα αν και τα θα .
    Είμαι άσχημη, δεν μπορώ να το αλλάξω και ξέρω ότι δεν θα το κάνω ποτέ.
    Τώρα με απορρίπτω και με σιχαίνομαι γιατί σκέφτομαι ότι αν δεν ήμουν έτσι όπως είμαι, θα ήμουν καλύτερη. Αυτό με σταματάει καθημερινά από το να χαρώ πολλά πράγματα από τα πολύ απλά έως τα πιο σημαντικά.

Κι έγινε η κατάθλιψη, και φτιάχτηκε ένας χαζός εαυτός και χαρακτήρας που δεν χωράει σε μια ανέμελη ζωή.. γ@@@ τα όλα!

Πάει τώρα, έγιναν σκατά όλα μαζί και η μορφή και ο χαρακτήρας.

Καταλήγω στο ότι πρέπει να κάνω το πολύ πιο απλό από όοοοοοολες αυτές τις μαλακίες που είπα πριν. Πρέπει απλώς να γίνω πιο χαρούμενος άνθρωπος!. Μάλλον έχω γίνει πολύ μίζερη...

Όταν και αν μου δοθούν οι δυνατότητες θα χωθώ σε πράγματα που μου αρέσουν να κάνω και αισθάνομαι ότι με γεμίζουν , θα νιώθω χαρούμενη.

Σκέψου όμως ότι όσο χαρούμενη κι αν γίνω τελικά με αυτά που θα κάνω, όσο και να προσφέρω τα πράγματα που θέλω στην κοινωνία και τους άλλους, όσο κι αν καταφέρω να κάνω τα πράγματα που θα με διασκεδάζουν, όσα πράγματα μπορέσω να πάρω που με γεμίζουν... Θα τα κάνω όλα αυτά... πάλι μια μέρα θα φτάσω 40 χρονών χωρίς καμία απολύτως σχέση με άντρα ?

Δεν εννοώ να παντρευτώ – δεν θα ήθελα να παντρευτώ ή να κάνω παιδιά- δεν είμαι του γάμου, είμαι πιο ροκ ας το πούμε, θα μπορούσα να ζω όπως κι οι γυναίκες που έχουν σχέσεις κατά καιρούς αλλά είναι 40αρες , δυναμικές, έχουν όμως επαφές.

Έγω όσο και δυναμική να είμαι, ότι και να κάνω , όσο και να φαίνομαι, θα φτάσω σαράντα χωρίς τίποτα? Ακόμη και παρέα με τους πιο τέλειους και ταιριστούς φίλους, ακόμη και με την πιο διασκεδαστική αλλά απλή ζωή , θα φτάσω 40 χωρίς σχέσεις?

Εκεί μου την βιδώνει ρε συ!

Πολύ απλά δεν γίνεται αυτό το πράγμα!

Αλλά πες , έχεις χρόνια μπροστά σου , καν΄τα όλα αυτά πρώτα κι έλα μετά από 10 χρόνια να μας κλαφτείς ξανά :P
    Last edited by HarleyQuinn; 24-12-2013 at 09:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φιλομαθής View Post
    Προσωπικά μένω ανεπηρέαστος από της κατηγορίες προς το πρόσωπο σου , ότι δηλαδή είσαι άντρας και μας δουλεύεις γιατί δεν τεκμιριώνεται από πουθενά , και έτσι θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω όπως κάποιοι με πολλή καλές απόψεις που προηγήθηκαν.
    Είναι ξεκάθαρο ότι διακατέχεσαι από μια έντονη μειονεξία και αυτοαπόρριψη , ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή , από την ρίζα του κακού ( κατά την γνώμη μου. )
    Ο κάθε άνθρωπος στην παιδική ηλικία η εικόνα που αρχίζει να σχηματίζει για τον εαυτό του " περνά " μέσα από τα μάτια τον γονέων του , δεν έχει από μόνος του την ικανότητα να αντιληφθεί αν και που αξίζει , είναι ετερόφωτος. θυμάσαι κάτι από την πολλή μικρή ηλικία το οποίο σχετίζεται με επαναλαμβανόμενη απαξίωση η απόρριψη από τους γονείς σου ;
    Το ρωτάω αυτό γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους οι οποίοι απέχουν αρκετά από το κοινώς αποδεκτό όμορφο , αλλά έχουν μια αύρα γεμάτη αυτοπεποίθηση.
    Καλησπέρα, Φιλομαθή.
    Όχι δεν το έκαναν αυτό αλλά ούτε και το αντίθετο. Δηλαδή να μου δίνουν δύναμη ή θάρρος, ήταν απλώς αδιάφοροι. Δεν λέγαμε τίποτα και ποτέ.

Σήμερα τους έχω διεγραμμένους , δεν νιώθω κανένα αίσθημα γι’ αυτούς . Τους βλέπω σαν ξένους και είναι ξένοι.

Σίγουρα φταίνε αυτοί και τα σάπια γονίδια τους όμως :P Τους το λέω, τους λέω εσείς φταίτε που είμαι άσχημη , αφού κακάσχημοι είστε κι εσείς και προσβάλλονται κιόλας . Μάλλον εγώ είμαι αυτή που τους απαξιώνω και τους απορρίπτω :Ρ
    Last edited by HarleyQuinn; 24-12-2013 at 08:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Absolutvodka...

Ενα θα σου πω...

Χωρις να ξερω αν τα φουσκωνεις στο πρωτο ποστ η αν τρολλαρεις ή ή ή
    Απλα περιεγραψες τον τροπο ακριβως που αισθανομαι :-)

Θα σου πω μονο κουραγιο γιατι εμενα με εχει παρει πολυ απο κατω και δεν μπορω να σου δωσω καποια συμβουλη....
    Πηγα και σε ψυχοντοκ πηρα και φαρμακα εκοψα φαρμακα τιποτα η ιδεα αυτη για τον εαυτο μου παραμενει...
    Ειναι αληθεια και το πιστευω αλλα πρεπει να το αποδεχτω γιατι ειναι κι αλλοι σαν κι εμας και ειναι ευτυχισμενοι με οικογενεια και παιδια...
    Οποτε κουραγιο... :-)
    Nocash, τι να πω κι εγώ.. Δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι με τίποτα που νιώθει και κάποια άλλη σαν εμένα, αντίθετα λυπάμαι τόσο πολύ! Πραγματικά είναι κρίμα που δεν μπορούμε να ζήσουμε τελείως φλου κι έχουμε αυτή τη χαζοκατάθλιψη να μας κάνει να νιώθουμε άσχημα.

Κουράγιο φίλη μου !!!
    Τουλάχιστον να ξεπεράσουμε αυτήν ..
    Last edited by HarleyQuinn; 24-12-2013 at 08:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by flora22 View Post
    αυτο που εχω παρατηρησει σε εμενα ειναι οταν εχεις χαλια ψυχολογια τοτε γενικα τιποτα δεν σου αρεσει πανω σου , δεν θελεις να κανεις τιποτα , να μιλησεις σε κανενα , να τρως ολη την ωρα και απλα να εχεις μια πεσιμιστικη σταση για το μελλον σου . Ομως αν εστω κια λιγο η ψυχολογια φτιαξει ολα ξαφνικα τα βλεπεις αναποδα. Εισαι ξαφνικα ωραια , νιωθεις επισης ωραια. Εχεις στοχους , απολαμβανεις μικρα πραγματα. Κατα την αποψη μου ολα ειναι θεμα ψυχολογιας. Οποτε κοιτα να κανεις πραγματα πριν οταν ησουν καλυτερα σου αρεσαν και σιγα σιγα θα αντλεις την ευχαριστηση απο αυτα . Τα υπολοιπα θα ρεουν υστερα απο μονα τους. Πρωτα ξεκινα να κανεις μικρα βηματα προς αυτα που θα ηθελες να κανεις για σενα και μετα οχι μονα θα επιταχυνεις τους ρυθμους σου αλλα και θα δοκιμαζεις νεα πραγματα που πριν ουτε καν περνουσαν απο το μυαλο σου οτι θα μπορουσες να κανεις.
    Αυτό ρε ‘συ φλόρα, τα βλέπεις όλα μαύρα με αυτή την παλιόκατάθλιψη και το μυαλό σκέφτεται μόνο τα αρνητικά και τελικά παρατάς τα πάντα και γίνεσαι ακόμη χειρότερα! Τώρα όμως που δεν έχω δουλειά ούτε λεφτά κι κάθομαι όλη μέρα μέσα, δεν έχω διάθεση για τίποτα και μου φαίνεται μάταιο να κάνω τα πάντα. Δεν έχω την δυνατότητα κιόλας!

Θυμάμαι , όταν είχα πολλά πράγματα και καινούρια να ασχοληθώ, ένιωθα άλλος άνθρωπος και δεν μ’ένοιαζε το πως είμαι εμφανησιακά .Είχα ξεπεράσει και τις καταθλίψεις και όλα – μόνο μου είχε μείνει αυτό σαν κόμπλεξ και σαν πίκρα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά μικρό. Κι ήμουν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη κάθε μέρα..

Αλλά πού και πού μου έβγαινε το ό,τι δεν μπορώ να κάνω σχέση. Ε όσο να’ναι αυτό δεν παλεύεται και δεν γίνεται με τίποτα να μη με καταθλίβει. Δηλαδή είναι τραγικό ρε ‘συ κατάντια, είναι ντροπή ρε παιδί μου! Δεν το χωράει το μυαλό μου! Χάνεις πολλά από αυτό.

Έχεις δίκιο όμως, θα προσπαθήσω να τα κάνω αυτά τα υπόλοιπα (όταν βρω δουλειά) ...
    Last edited by HarleyQuinn; 24-12-2013 at 08:56.

Senior Member
    Παιδιά , ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας <3 Ευχαριστώ πάρα πολύ αλήθεια που ασχοληθήκατε και για τον χρόνο που δώσατε να απαντήσετε,και για το κουράγιο και για την υποστήριξη και για όλα αλήθεια το εκτιμώ πάρα πολύ ... Συγνώμη που σας βάζω στη διαδικασία να διαβάζετε τα παραληρήματα μου . Νιώθω ήδη καλύτερα όταν τα μοιράζομαι ελεύθερα, όταν λέω ότι έχω στο μυαλό μου και με βοηθάτε στο έξης: ότι μου μιλάτε κάπως να συνέρχομαι κι έτσι κοντρολάρω τον εαυτό μου και τον φέρνω στα ίσια μου. Στη καθημερινότητα μου δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν έτσι όπως εδώ αλλά ούτε υπάρχει και κανείς να μου μιλήσει γι’ αυτά και να μου πει μια σωστή κουβέντα γι’ αυτό το πράγμα ή μου δείξει μια αισιόξη πλευρά.
    δυστυχώς για ΄μένα έκανα βλακία , έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί ο διαχειριστής και η ip θα μου δώσουν τρίτο μπαν αύριο.
    Ο μόνος τρόπος για να συμμετέχω είναι να μετακομίσω :P

Μπαν και μπαν και μπαν :P

Αμάν ένα λάθος κάναμε!

Banned
    Σε εχουν κανει οι γυρω σου να αισθανεσαι ετσι ασχημη?Θελω να πω εχεις δεχτει χλευασμο για καποια σου χαρακτηριστικα?Θεωρω ειναι δικη σου εμμονη ολο αυτο με αποτελεσμα να κλεινεσαι στον εαυτο σου..Εχεις σκεφτει να παρεις βοηθεια,να το δεις λιγο διαφορετικα το θεμα?Ολοι μπορουν να εχουν ενα συντροφο,να κανουν ερωτα,να ειναι ερωτευσιμοι ανεξαρτητα απο κιλα,μυτη,χειλια ματια κτλ..

Banned
    εγω δεν υπολογιζω πολυ την εξωτερικη εμφανιση κ δεν ενοω καπιως να φοβεριζει εξωτερικα απλα να μην ειναι στη τριχα εγω οσους γνωρισα κ ασχολουνταν υπερβολικα με την εμφανιση τους σε σημειο ναρκισισμου ηταν εγωκεντρικοι κ στο τελος τους εκανα περα οστοσο πιστευω σε κκαπια καλα χαρακτηριστικα οπως το να ειναι sweet κλπ δε θα γυριζα ποτε να κοιταξω ενα καβαλημενο καλαμι που κοιταζε τους αλλους αφυψιλου οσο ωραια κ να ταν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σε εχουν κανει οι γυρω σου να αισθανεσαι ετσι ασχημη?Θελω να πω εχεις δεχτει χλευασμο για καποια σου χαρακτηριστικα?Θεωρω ειναι δικη σου εμμονη ολο αυτο με αποτελεσμα να κλεινεσαι στον εαυτο σου..Εχεις σκεφτει να παρεις βοηθεια,να το δεις λιγο διαφορετικα το θεμα?Ολοι μπορουν να εχουν ενα συντροφο,να κανουν ερωτα,να ειναι ερωτευσιμοι ανεξαρτητα απο κιλα,μυτη,χειλια ματια κτλ..
    Εϊχα δεχθεί χλευασμό μερικές φορές κατά πρόσωπο όταν ήμουν στο σχολείο.
    Και απορρίψη σε σύγκριση με άλλες κοπέλες.

Αυτό που θέλω να πω με άλλα λόγια, είναι πως πάντα ζούσα μια ζωή άδεια και κενή με πολλά προβλήματα στο σπίτι και απέκτησα από νωρίς κατάθλιψη.
    Ξεκινώντας να συνειδητοποιώ τον εαυτό μου και την ζωή , κατάλαβα πως ο μόνος τρόπος για να ξεφύγω από τις στεναχώριες της οικογένειας, κτλ κτλ,να διασκεδάσω και να χαρώ , να νιώσω ότι αξίζω, ήταν να βγαίνω, να έχω σχέσεις – όλα αυτά που κάνουν οι νεαρές κοπέλες.

Όταν κατάλαβα ότι μου κοβόταν κι αυτή η δυνατότητα στη ζωή λόγω της εμφάνισης μου ε εκεί είναι που απογοητεύτηκα τελείως. Εκεί μίσησα τη μορφή μου για πάντα.
    Λέω να.. πως κάτι τόσο απλό, μια εμφανίσημη απλή κοπελίτσα μπορούσα να ήμουν ωστέ να χαίρομαι ούτε αυτό δεν έγινε.

Απλώς έχω υπερβολικά μεγάλη συνειδητοποίση του πώς είμαι εμφανησιακά. Αυτό δεν έπρεπε να ξέρω.

Συγνώμη τώρα , μνημόνιο, δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά ή αναλυτικά αυτά που μου γράφετε ή να απαντήσω ακριβώς..
    Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ , έχω μια σύγχυση μέσα στο μυαλό μου από τις τόσες λύσεις που προσπαθώ να βρω σε όλα τα θέματα..

Γιατί δεν μπορώ Δεν μπορώ άλλο μέσα σ’αυτό το σπίτι μπούχτησα δεν μπορώ άλλο κάθε μέρα σε αυτό το δωμάτιο δεν με χωράει ούτε το δωμάτιο ούτε ο εαυτός μου αλλά ούτε κι ο έξω κόσμος όμως.
    Ψάχνω να βρω ένα παράθυρο, μια πόρτα ρε παιδί μου να φτιάξω την ζωή μου ρε, να μην μένω πια στο τίποτα και δεν την βρίσκω . ούτε μια δουλειά να πάρω στα χέρια μου την ζωή δεν έχω ούτε μπορώ να κάνω φίλους δεν έχω όρεξη δεν έχω τίποτα να τους δώσω δεν έχω χαρά τι να με κάνουν κι αυτοί εμένα έτσι όπως είμαι. Κάθε μέρα κάθε μέρα το ίδιο. και το ίδιο. και το ίδιο.
    Σπίτι. Σπίτι. Σπίτι. Τίποτα. Τίποτα. Τίποτα.
    Βαρέθηκα ρε μπούχτησα να κάνω μοναχικές δραστηριότητες αλλά ούτε και μαζί με άλλους μπορώ πια.
    Δεν έχω.

Δεν μπορώ δεν ξέρω γιατί εγώ να ζω έτσι....

Ευχαριστώ. Θα τα σκεφτώ όλα όταν μπορέσω.

Senior Member
    Προσπαθησε να βελτιωσεις αυτα που διαθετεις και μη ξεχνας να ζεις τη ζωη στο ενδιαμεσο , χωρις να δινεις δικαιολογιες στον εαυτο σου , κατι που λιγο πολυ ολοι το κανουμε πιστευω.

Αλλος σκεφτεται οτι εχω μια ασθενεια , αλλος σκεφτεται ειμαι χαζος , αλλος σκεφτεται ειμαι ασχημος κλπ.

Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια εαν ισχυουν τα παραπανω ή οχι , αλλα το πως θα αντιμετωπισουμε τη ζωη με αυτα που διαθετουμε και πως θα βελτιωθουμε οσο μπορουμε. Παντα υπαρχουν καλυτεροι απο μας σε ολους σχεδον τους τομεις. Καποιοι ειναι πιο ομορφοι , καποιοι πιο εξυπνοι , καποιοι χορευουν καλυτερα απο μας , καποιοι παιζουν καλυτερο σκακι απο μας και δεν εχει τελος η λιστα, αλλα σαν συνολο, σαν προσωπικοτητα, σαν οντοτητες ειμαστε μοναδικοι και διαγραφουμε μια πορεια μοναδικη.

Συνηθως οταν βλεπω αλλους ανθρωπους , ποτε σχεδον δεν ζηλεψα την ποσοτητα των υλικων αγαθων που εχουν , αλλα στοιχεια του χαρακτηρα τους , μακαρι να χα τοσο χιουμορ , μακαρι να μουν τοσο εξυπνος , μακαρι να χα τοσες γνωσεις και η λιστα δεν εχει τελος.

Προσπαθω να αυτοβελτιωθω λοιπον και εγω και προσπαθω να φυλαγομαι απο τις "φτηνες" δικαιολογιες που μπορω να δωσω στον εαυτο μου ... ωστε να μην επιτυχω ενα στοχο. Σιγουρα βεβαια μερικοι στοχοι ειναι απλησιαστοι , αλλα μερικες φορες και μονο η προσπαθεια να τους πιασεις , βημα-βημα , ο αγωνας που θα δωσεις σε γεμιζει ...ανεξαρτητως αποτελεσματος (μετραει και το αποτελεσμα σιγουρα , αλλα τις περισσοτερες φορες εχεις αποκομισει κατι τουλαχιστον απο την προσπαθεια)

Αυτα πιστευω εγω σε γενικες γραμμες , χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ειναι και καλη φιλοσοφια ζωης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Να ρωτηξω, εσύ θα έβγαινες με έναν ασχημουλη, ανάλογης εμφάνισης με σενα τελοσπαντων. Υποθέτουμε οτι από μυαλό κ προσωπικότητα ειναι μια χαρά! Αν όχι, δε θα έβγαινες εννοώ κ φλερτάρες κ κοιμόσουν μαζί του γιατί θα σε ξενερωνε η σαπιοκοιλια κ η ακμή στη μούρη κ τα στραβά δόντια? Αν ναι, θα κοιμόσουν μαζί του χωρίς να τα βλέπεις όλα αύτα γιατί δε σε νοιαζουν κ δεν τα κοιτάς όταν είσαι ερωτευμένη?
    Πριν απαντήσεις, να σου πω οτι το λογικό θα ηταν να μη μπορείς να απαντήσεις, γιατί απλά δεν το έχεις βιώσει ποτέ. Άρα το θέμα το κυρίως δεν ειναι η εμφάνιση σου, ειναι οτι σκέφτεσαι πολύ, δεν αφήνεσαι, φοβάσαι, και αγχώνεσαι. Η εμφάνιση σου δεν ειναι η πραγματική αιτία, αλλιώς κάθε άσχημη κ άσχημος σε αυτό τον κόσμο θα πέθαινε μόνος. Κ με κατάθλιψη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    K εγω ειχα ( κ εχω ) κατηγορηθει απο θηλυκο μελλος οτι διατηρω διπλο προφιλ ( vagpap-macgyver ) , βεβαια για 15-20 μερες εβγαινε μια το ενα username μια to αλλο ( μπορει νακανα καποιο λαθος χειρισμο , διοτι δεν τα παω καλα με τους υπολογιστες ) αλλα δυο μελη πεσαν πανω μου να με φανε , κ να τους εξηγω ( με πμ ) οτι δεν ειναι αυτη η περιπτωση , αλλα δεν ξερω τι να κανω ,να μου λενε γιατι δεν επικοινωνεις με τον Νικ ( που να ξερω γω ποιος ειναι ο Νικ ) , αργοτερα καταλαβα ποιος ειναι ο Νικ , τι θρασυ με αποκαλεσαν κτλ κτλ

Και ο λογος που αλλαξα username ητο οτι δεν μου αρεσε το παλιο . Ουτε δολοπλοκιες , ιντριγκες κ ολες αυτες οι σαχλαμαρες .
    Ακριβώς το ίδιο και με μένα -το έχω ξαναγράψει- όπως και μ' άλλους εδώ, που κάποιοι πια δεν μπαίνουν πλέον...

Και βέβαια φαίνεται ποιός έχει παραλήρημα και ανάγκη να τον παραδέχονται, όταν ποστάρει ειρωνείες και προσβολές!...
    Φαίνεται, όταν σχεδόν αμέσως σπεύδουν συνήθως κάποια παλαιότερα μέλη, ως άλλοι κλώνοι, για να επιβεβαιώσουν τα όποια γραφόμενά του...
    Δυστυχία, υποκρισία κι απουσία διακριτικής ικανότητας δείχνουν αυτές οι μικρότητες.
    Μέρες που είναι όμως συγχωράμε, εξάλλου πειράζοντας τον άλλο τον εαυτό μας πειράζουμε κι έτσι απ' όλα τελικά μαθαίνουμε και
    το κάθε τι γίνεται μέσο για να προχωρήσουμε... Χρόνια Πολλά σ' όλους!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast