Results 46 to 60 of 90
Thread: Γάμοι ομοφυλοφίλων
-
03-01-2014, 16:48 #46
cool ειμαι φιλε μου απλα δεν μπορει ο αλλος ,επειδη διαφωνω καθετα με καποιες αποψεις η επειδη ειμαι πιο κλειστομυαλος και επειδη ειμαι μερος της συντριπτικης πλειοψηφιας και επειδη γραφω τις αποψεις μου ανοιχτα χωρις να προσβαλλω κανεναν,να μ γραφει οτι χαιρεται π η μερα μ ηταν σκατα.... :-)
- 03-01-2014, 16:53 #47
Μα δεν του λεει κανεις αντε και γ@μησου...
Θα επινε το ποτακι του στον καναπε και στο κατω κατω μπορουσε να παει σε αλλο μαγαζι με ψηλοτερα σταντ...Ετσι κι εδω μπορει να παει εξωτερικο ο γκει π ειναι πιο open mind :)
Nαι στο θρησκευτικο γαμο συμφωνουμε αλλα δεν καταλαβαινετε οτι δεν ειναι θεμα εικονας...
Εφοσον θελεις θρησκευτικο γαμο παει να πει οτι πιστευεις...
Εφοσον πιστευεις σημαινει οτι θα ακολουθησεις το μυστηριο...Υπαρχουνε καποια αρχαια κειμενα π διαβαζονται και μιλανε για αντρα και γυναικα...
Αυτα τα λεω για την αλλη π λεει γιατι οι γκει να μην εχουνε δικαιωμα σε θρησκευτικο γαμο...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ...
Τωρα για πολιτικο γαμο σας ειπα οτι δεν θα ειχα προβλημα αλλα και παλι θα σταθει εμποδιο η εκκλησια....
03-01-2014, 16:54 #48
Και άμα το πάμε στο θρησκευτικό,ο Χριστός,(που δεν ήταν γιος θεού,ήταν απλά ένας τύπος εκτος πραγματικότητας που έψαχνε των εσωτερικό του κόσμο,"γιαυτο" και στην πορεία το όλο story έγινε remake σε hollywood φάση από την εκκλησια)δέχτηκε τους κλεφτες...
Το να λες μετανοώ,και με δέχονται,αλλα αυτοί δεν μπορούν να μετανοήσουν και να γίνουν δεκτοί...Απλά με ξεπερνάει.
Οξύμωρο όπως το μεγαλύτερο μέρος του παραμυθιού...
Αγαπάτε αλλήλους,αλλα οι πακιστανοί είναι έτσι,οι gay είναι έτσι,οι μουσουλμάνοι είναι έτσι,οι αφρικανοί είναι έτσι,οι ασιάτες είναι έτσι.
Πολύ ανωτερότητα ρε αδερφέ να ούμε.
Μου θυμίζει κάποιους της "αρχαιτητας" που ήταν καλύτεροι από όλους και εκλεκτοί(εβραίοι)που διέπρατταν γενοκτονίες κλπ,αλλα ένταξ μωρέ ήταν οι εκλεκτοί.
Τώρα γίναμε οι χριστιανοί οι εκλεκτοί τα τελευταία 2000 σάπια χρονια.
Για "ξεκαβαλατε" λίγο.
03-01-2014, 16:59 #49
Πω δεν διαβαζετε τι σας γραφω ετσι....
ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΕΙ επιδιωκουν θρησκευτικο γαμο;;;;...Και γιατι η αλλη μ γραφει "Γιατι οι γκει να μην εχουνε δικαιωμα σε θρησκευτικο γαμο;;" και στο κατω κατω γιατι τα γραφεται σε μενα π εχω να πατησω ενα χρονο σε εκκλησια και απλα σας γραφω ΤΟΝ ΛΟΓΟ π οι γκει δεν θα μπορεσουν να παντρευτουνε θρησκευτικα;;;;;;
03-01-2014, 16:59 #50
03-01-2014, 17:06 #51
Γιατί,και κάποιοι gay πιστεύουν στίιν ίδια ανώτερη δύναμη που πιστεύεις εσύ.
Δεν σε βάζει κανεις στον τοίχο λέγοντας σου είσαι έτσι και αλλιώς.
Ο καθένας πιστεύει σε ότι γουστάρει,αρκεί να μην τα κάνει τούμπα οποτε των συμφέρει.
Εκεί μπαίνει το οξύμωρο της υπόθεσης.
Χριστιανισμός,μουσουλμανι� �μός,εβραϊσμός,κλπ θρησκείες,όλες φάσκουν και αντιφάσκουν ανάλογος τι συμφέρει...
Είναι γέλιο.
04-01-2014, 14:09 #52
Προσωπικά, με αφήνει αδιάφορη το θέμα της θρησκείας και του θρησκευτικού γάμου και γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε εκεί. Σημασία έχει ότι υπάρχουν άτομα που αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και δεν έχουν το δικαίωμα της ένωσης (ας πούμε πολιτικής γιατί πρωτίστως σημασία έχει ότι χάνουν δικαιώματα που απορρέουν από το γάμο παρά ότι χάνουν το πανηγυράκι της τελετής).
Ξέρεις τί δεν καταλαβαίνω ρε Nocash? Αναφέρεις γενικά ότι εδώ είναι Ελλάδα, εδώ δεν περνάνε αυτά, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη κλπ κλπ. Αλλά ποιός είναι η Ελλάδα και η κοινωνία; Εγώ κι εσύ. Αν εμείς είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε αυτό τότε η Ελλάδα είναι έτοιμη να το δεχτεί. Εσύ δηλαδή τί θα έκανες αν έβλεπες δυο γυναίκες ή δυο άντρες πιασμένους χέρι χέρι στο δρόμο;
Αν ερχόταν η ξαδέρφη σου και σου έλεγε ότι είναι ερωτευμένη με μια φίλη της ή ένας φίλος σου σου αποκάλυπτε ότι είναι ομοφυλόφιλος πώς θα αντιδρούσες; Και αυτά τα ερωτήματα πάνε γενικά σε όλους όχι μόνο σε σένα γιατί το ζήτημα δεν είναι μόνο πώς θα αντιδράσεις αν δεις δυο ανθρώπους άγνωστους στο δρόμο αλλά να αποδεχτείς ότι αυτό είναι ένα φαινόμενο που σε αγγίζει πολύ πιο άμεσα απ'ότι νομίζεις.
04-01-2014, 14:39 #53
Απο τις μεγαλυτερες κοτσανες που εχω διαβασει στο ιντερνετ. Επειδη οι νανοι πχ δεν ειναι ανθρωποι και δεν εχουν δικαιωματα. Μηπως να μη βγαινουν και απο το σπιτι τους για να μη τους πατησει κανενας επειδη ειναι κοντοι και δεν τους βλεπουν?
Οσο για τους ομοφυλοφιλους, φυσικα να παντρευονται, φυσικα να υιοθετουν, ακομα και με παρενθετη μητερα.το αν ειναι καποιος gay δεν ειναι μεταδοτικο που θα το μεταδοσει η μανα στο παιδι η θα το κολλησεις απο καπου και ξαφνικα γινεσαι gay. Ουτε ειναι θεμα μοδας, ειναι καθαρα ορμονικο και επιλογη του καθενος αν θα το παρει αποφαση και θα το αποδεχτει η αν θα μαχεται με αυτο μια ζωη και θα γεμισει το φορουμ με θεματα "ειμαι η δεν ειμαι gay" Η ομοφυλοφιλια ειναι ευρεως γνωστη σε ολο το ζωικο βασιλειο, ο ανθρωπος δεν θα μπορουσε να απεχει. Την εκκλησια προσωπικα την κατουραω μαζι και τις αποψεις της, αλλο εκκλησια, αλλο θεος.Στα 33 μου μου την εχουν "πεσει", κανονικα ομως, τουλαχιστον 4 παπαδες στη ψυχρα και με εντελως χυδαιο τροπο, οποτε ας πανε να δουνε αν ερχομαι.
Οχι οτι ειναι ολοι ετσι, αλλα ειναι αρκετοι.
04-01-2014, 16:13 #54
Συγκεκριμενα εσυ δεν το κοβω να εισαι πανω απο 16 και πρεπει να εισαι και αβγαλτο παιδακι τελειως...Στην πεσανε εσενα 4 παππαδες αλλη δουλεια δεν ειχανε οι παππαδες να την πεσουνε σε εσενα..Και που σε βρικανε εσενα εφοσον δεν εισαι της εκκλησιας...Με τοσο πολυ κοσμο συναναστρεφεσαι που σου την πεσανε εσενα 4 και ηταν και οι 4 παππαδες.......Oσο για τους νανους δεν ειπα αυτο π διαβασες μικρε μ επιφανειακε μου φιλε....Ειπα οτι δεν μπορει ενας νανος να μπει σε ενα μαγαζι να κανει φασαρια επειδη τα σκαμπο δεν ειναι αρκετα ψηλα να φτανει το μπαρ...
Αυτο εννοω...Οπως και δεν γινεται οι γκει να μ απαιτουν θρησκευτικους γαμους και υιοθεσιες....Υπαρχουνε και καποια στερεοτυπα και καποια ηθη....Αμα τα κανουμε και αυτα πουτ@να γ@μησε μας ρε φιλε....Για το πολιτικο δεσιμο δεν ειπα πουθενα οτι διαφωνω ενα γκει ζευγαρι να μπορει να εχει τις ιδιες φορολογικες ελαφρυνσεις οπως και ενα straight ζευγαρι...Αν και κανονικα οι κ@υλες πληρωνονται οποτε και αυτο πολυ ειναι.. :P ελα πλακα κανω εδω...
Αλλα για την υιοθεσια πως να στο πω...Εγω το βλεπω ηλιθιο τον λογο να εχεις και να απαιτεις παιδι σε μια οικογενεια γκει...Ειναι αφυσικο.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΓΙΑΤΙ υπερασπιζεστε καποιους με τοσο παθος οι οποιοι πανε κοντρα στο ρευμα το οποιο ειναι αυτο (και κατα τη γνωμη μου its supposed to be like this) εδω και χιλιαδες χρονια...
Και δεν τους μαλωνει κανεις προς θεου...Αλλα γιατι καιγεστε τοσο πολυ εσεις..;;;
Να σας πω εγω γιατι...Γιατι εχετε παθιαστει πολυ και το παιζεται δηθεν και καλα ανοιχτομυαλοι...
04-01-2014, 16:21 #55
Nocash αν ο αδερφός ή η αδερφή σου ήταν νάνος θα το σκεφτόσουν διαφορετικά ή θα του/της έλεγες νάνος είσαι δεν έχεις δικαιώματα;
04-01-2014, 16:27 #56
04-01-2014, 16:27 #57
εγω δεν εχω καταλαβει οταν μιλας για Ελλαδα τι ακριβως ενοεις τη χωρα της αρπαχτης που ο καθε ενας κοιτα να τη βολεψει οπως να ναι? κ λες στην Ελλαδα δε περνανε αυτα? δηλαδη πιστευες οτι ειμαστε κ προτυπο?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΓΙΑΤΙ υπερασπιζεστε καποιους με τοσο παθος οι οποιοι πανε κοντρα στο ρευμα το οποιο ειναι αυτο
επισης πρεπει να ξερεις οτι ολοι αυτοι που διακριθηκαν σε ενα τομεα ουδεποτε πηγαν με τους πολους αλλα εφτιαξαν δικους τους κανονες για παραδειγμα αυτος που ανακαλυψε το τηλεφωνο οταν το προτοειπε στους αλλους ξερετε ανακαλυψα αυτο εφτιαξε μια δικη του πατεντα το ιδιο συμβαινει με ολα ολες οι διανυες κ τα μεγαλα μυαλα ειχαν επαναστατικες αποψεις
04-01-2014, 16:38 #58
Επαναστατικη αποψη το γκειλικι....ΤΩΩΩΩΡΑ μαλιστα.....
η Ελλαδα η χωρα της αρπαχτης λεει ο αλλος...Που κολλαει αυτο π λες με καποια στανταρ...Π κολλαει το "φαγωμα" και η διαφθορα με τις μιζες με την υιοθεσια ενος μικρου παιδιου ακουσον ακουσον απο ενα γκει ζευγαρι...
Και να σου πω οτι τετοια σκηνικα με μιζες γινονται ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ απλα σε καποιες φαινονται και σε καποιες οχι....
Και αυτο ειναι πολυ λογικο γιατι ειναι στη φυση του ανθρωπου η απληστια...Ετσι και οι γκει ας πουμε δεν ειναι ευχαριστημενοι π η κοινωνια αρχιζει σιγα σιγα και τους αποδεχεται σαν ατομα αλλα θελουνε και μικρο παιδι...
Και απο πισω καμποσα προβατακια που τους υποστηριζουνε χωρις να τους πεφτει λογος απλα και μονο για να πανε κοντρα και να το παιξουνε πρωτοποροι....
Η εγω ειμαι παραλογος και ολοι οι υπολοιποι λογικοι εδω μεσα η ειστε εσεις οι παραλογοι...Παντως με οσους προσπαθησα να ανοιξω κουβεντα για τετοιο θεμα ηταν καθετοι για την υιοθεσια και οι μονοι που συμφωνουνε ειναι οι γκει ο βαλλιανατος κι εσεις.... :-)
04-01-2014, 16:52 #59
Kαι στο κατω κατω αν καποιος εχει θεμα και ειναι ανδρας και γουσταρει ανδρες ας παει να κανει αλλαγη φυλλου...
Να αλλαξει και ταυτοτητα ονομα και τα συναφη και να κανει κανονικα οικογενεια...Δε θα το κατακιρνει ποτε κανεις...
Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες...
Αν εχουνε πολλες ορμονες ας πανε να κανουνε αλλαγη φιλου....Και να "κυνηγανε" το φυλλο "τους" μετα.....
Πιο λογικο μ ακουγεται αυτο απο μια οικογενεια με 2 μπαμπαδες ή 2 μαμαδες.......
04-01-2014, 17:06 #60
για παραδειγμα το να εφευρεις το τηλεφωνο η μια συσκευη πχ που σου δινει δυνατοτητες υπερφυσικες οπως να τηλεφωνεις απο την Ελλαδα στο Καναδα αυτο δεν ειναι μια επαναστατικη πατεντα ξερεις κανενα με συντηριτικες αποψεις που θα ειχε εφευρει κατι τετοιο?
πρεπει να ξερεις ομως οτι οταν καπιος εχει ενα μυαλο που ειναι επαναστατικο που κατεβαζει φοβερες ιδεες το ιδιο μυαλο που μπορει να τον κανει σπουδαιο ειναι το ιδιο μυαλο που μπορει να τον κανει προκλητικο κ αντιδραστικο
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία