Results 16 to 30 of 152
-
14-01-2014, 14:33 #16
Αυτο βασικα που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι αδυνατω να την ψυχολογησω στο βαθμο που θα ηθελα.Γιατι παρα το πολυ δυνατο μας δεσιμο,καποια πραγματα δυστυχως δεν γινεται να τα ερμηνευσει κανεις στο 100%.Τις προαλλες οπως εγραψα και παραπανω που ειμασταν με φιλους σε κοινη εξοδο,με κοιτουσε απο την αλλη ακρη του τραπεζιου που καθοταν,μου χαμογελασε και μου εκλεισε το ματι..Το καλοκαιρι που παραθεριζαμε μαζι,οταν ενα βραδυ βρεθηκαμε οι δυο μας μονοι,καθισε στην αγκαλια μου,με χαιδευε με πολυ ερωτικο τροπο,με εσφιγγε πανω της,δε ξερω τι να πω και τι να υποθεσω πια...Ολα αυτα στο πλαισιο της φιλιας η και κατι παραπανω?Ολοι οσοι μας πρωτογνωριζουν και βλεπουν τη φυση της σχεσης μας,απορουν πως δεν ειμαστε ζευγαρι..καποιες φορες και εγω ο ιδιος..Οσο καλα και αν τη ξερω,αν δεν ανοιχτω,δε προκειται ποτε να μου λυθει η απορια...
- 14-01-2014, 15:16 #17
- In this old house where every door is open
Κοίτα υπάρχουν πολλές πιθανότητες κατά τη γνώμη μη μου η κοπέλα να ειναι μπερδεμένη σαν εσένα κ να νιώθει κάτι παραπάνω, αλλά πρόσεξε το, υπάρχουν επίσης πολλές πιθανότητες αυτό όπως ειναι τώρα να της φτάνει κ να της αρέσει, αυτος ο λανθάνων ερωτισμός εννοώ, κ να μη θέλει ούτε να το ξεδιαλυνει ούτε να το αλλάξει. Δλδ να μη θέλει ούτε να γίνει κάτι παραπάνω, αλλά ούτε κ να χαθεί. That's all the risk you take. Γιατί όπως φαίνεται δεν ειναι απλά η φιλία σας που διακυβεύεται εδώ πέρα, αλλά η φιλία μαζί με ένα πλατωνικο αίσθημα κ από τις δύο πλευρές. Εσένα ειναι προφανώς πιο έντονο.αυτό που μπορεί να πληγεί πρώτα λοιπόν για μένα ειναι αυτή η λανθάνουσα φύση της φιλίας σας. Αλλά η θετική εκδοχή ειναι οτι μπορεί να καταλήξετε μαζί.
14-01-2014, 15:59 #18
Α μη σου φαίνεται περίεργο που δεν μπορείς να την ψυχολογήσεις.
Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου. Ένας που σε κοιτάζει από μακριά (εμείς πχ), βλέπουμε πόσο κρύβεσαι πίσω από σκηνές και θεατρινισμούς που έχεις στήσει και στη ζωή που έχεις φτιάξει, αλλά και στη συμπεριφορά που χρησιμοποιείς απέναντι στους άλλους.
Έχεις μια κοπέλα που δεν την θέλεις , δεν την παρατάς όμως . Της το παίζεις σύντροφος. Έχεις μια φίλη που την βλέπεις καθαρά ερωτικά, παρ’ όλα αυτά της το παίζεις φίλος.
Έχεις μια φίλη που είσαι ερωτευμένος μαζί της 13 χρόνια, κι όμως κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι την θέλεις στη ζωή σου φιλικά.
Παραστάσεις δίνεις ολόγυρα.
Κι ύστερα μας λες ότι σου αρέσει η ευθύτητα, πως είσαι δυναμικός και πως συμφωνείς με την λίλιουμ ? (Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με εσένα, είναι ξεκάθαρα τα λόγια της και απλά).
Κι ύστερα σε εκνευρίζει που εκείνη δεν σου δείχνει κάτι το ξεκάθαρο – αν σε βλέπει φιλικά ή αν υποκρύπτει ερωτικά αισθήματα για εσένα?
Ίδια με εσένα είναι.
Ίδιοι με εσένα είναι οι περισσότεροι άνθρωποι. Προτιμούν την παράσταση από την ειλικρίνια.
Αυτά παθαίνετε όταν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους που έχετε απέναντι σας.
Όταν δεν έχετε το θάρρος να εκφράζετε τα αληθινά σας αισθήματα παρά προτιμάτε να πηγαίνετε την ζωή σας μέσω Τρικάλων για να ζήσετε αυτό που θέλετε τελικά, αν το καταφέρετε και στο τέλος.
Ποιο είναι το σχέδιο σου τελικά?
Θα της ανακοινώσεις μόνο ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της κάποιο καιρό και τέλος? Αν σου πει ότι δεν σε βλέπει το ίδιο ή διστάζει πχ, θα κάνετε ατέλειωτες συζητήσεις για να διευθετήσετε το θέμα?
Έτσι μοιάζει ο έρωτας σου, μια συζήτηση, μια σκέτη ανακοίνωση?
Δεν θα την διεκδικήσεις με όλα τα μέσα για σύντροφο στη ζωή σου, αφού ερωτικά την βλέπεις?
Αυτό θα κάνεις μόνο, θα της το ανακοινώσεις και μετά θα ξαναγυρίσεις στο ίδιο φιλικό θέατρο?
Ελπίζω τουλάχιστον εκείνη να είναι πιο ευθύς σαν άνθρωπος ώστε να διευκολυνθεί η κατάσταση.
Αν εκείνη διστάζει το ίδιο με εσένα και χρησιμοποιήσει την ίδια οδό θεατρινισμού και ναζιών, προβλέπω να τραβάει άλλα 10 χρόνια αυτή η ιστορία με εσάς τους δυο ανακατεμένους μαζί με άλλους 2 συντρόφους κτλ.
Το να μας παραθέτεις σημάδια που ίσως υποδηλώνουν ερωτικό ενδιαφέρον, δεν έχει καμία σημασία. Δεν μπορούμε να σου χαϊδέψουμε τα αυτιά και να σου πούμε ‘’Α! Αυτό δείχνει ότι σε θέλει. Προχώρα!’’.
Ενήλικο άτομο είσαι ρε συ Οδυσσέα, σημασία για εσένα έχει να σου δείξει σημάδια ώστε να προχωρήσεις στην ανακοίνωση με σιγουριά?
Δεν μπορείς να της εκφράσεις ό,τι νιώθεις , να κάνεις αυτό που θέλεις, ανεξάρτητα από την δική της ‘’ψυχολόγηση’’?
Δεν μπορείς.
14-01-2014, 18:48 #19
Εισαι λιγο αδικη στο συνολο φιλη vodka και ας τα παρουμε τα πραγματα λιγο απο την αρχη.
Καταρχην ποτε μου δε διεκδικησα το αλαθητο,ουτε απο τα γραφομενα μου ουτε και ως ανθρωπος.Γραφω εδω για να εκθεσω τον προβληματισμο μου και να ακουσω μια δευτερη,τριτη κ.ο.κ. γνωμη και οχι για να αυτοεκθειαστω η να διαστρεβλωσω καταστασεις υπερ μου.Αλιμονο.Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι θα πρεπει να μου χαιδεψεις και τα αυτια.Η γνωμη σου σεβαστη αλλα οσον αφορα στη σκιαγραφηση της προσωπικοτητας μου που προσπαθεις να κανεις,επετρεψε μου να σου πω οτι εχεις πεσει λιγο εξω.
Δεν ειπα ποτε οτι δε θελω να ειμαι μαζι με τη κοπελα μου.Ειπα οτι λογω αυτης της χρονιας καταστασης,το να ειμαι πλεον μαζι της ειναι αδικο και ελλιπες για εκεινη.Ναι αργησα να το κανω και το μετανιωνω,ναι εχω ενοχες για αυτο,αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση.
Εχω μια φιλη που δε τη βλεπω μονο ερωτικα οπως λες,αλλα φιλικα ΚΑΙ ερωτικα.Ειναι και τα δυο,τι να κανουμε.Δεν κοροιδευω τον εαυτο μου οτι την θελω φιλικα.Ξερω τι αισθανομαι.
Ναι ολη αυτη η κατασταση ειναι σε αντιθεση με αυτο που λεω οτι ειμαι ευθυς,αλλα πες μου,ειναι η πρωτη φορα που βλεπεις η ακους ανθρωπους που λογω συνθηκων παρεκκλινουν απο τα πιστευω τους??Εγω παντως οχι.
Επισης δεν ειπα οτι ειμαστε ιδιοι με την lilium,ειπα οτι συμφωνω με οσα μου εγραψε.Μη διαστρεβλωνεις τα λογια μου.
Ιδιοι ειναι ολοι οι ανθρωποι στη παρασταση λες...και δηλαδη τι?ετσι απλα βαραμε στο κεφαλι,βγαζουμε χωρις δευτερη σκεψη τα σωψυχα μας και καταστρεφουμε μια παιδικη φιλια τοσο ευκολα?ολα ειναι τοσο απλα?Δεν συμφωνω..
Συμφωνω μαζι σου οτι αυτα παθαινει κανεις οταν δεν ειναι ειλικρινης.Μαζι σου.Αυτο πληρωνω τωρα.
Πες μου που ειπα οτι θα κανω μονο μια συζητηση και τελος?Σκοπευω να κανω μια αρχη στη συζητηση.Τωρα αν αυτη παρει μακρος,γιατι οχι....Αν ειναι αυτο που θελει και θελω,γιατι οχι?Και βεβαια θα την διεκδικησω αν δω οτι υπαρχει βαση σε κατι τετοιο.Διαφορετικα δε θα γινομουν φορτικος?Τι λες?
Αν εκεινη συνεχισει στο ιδιο διφορουμενο μοντελο οπως παραθετεις( και το εχω σκεφτει ως ενδεχομενο)τοτε δυστυχως οπως και να εχει θα πρεπει να προχωρησω μεσα μου και να ξεφυγω απο ολο αυτο.Θα μου πεις απομακρυνεσαι?Αν δω οτι ολα ειναι ματαια και οσα κανω δεν φτανουν,ναι...τουλαχιστον μεχρι να ηρεμησει ολο αυτο,μπω σε μια σειρα και μετα γιατι οχι φιλια με νεα δεδομενα...Αναλογα με τα γεγονοτα και τις καταστασεις,αναλογα θα ειναι και τα αποτελεσματα.Σιγουρα οχι ομως στη πλατη της οποιασδηποτε συντροφου μου,για αυτο και πρεπει πρωτα να διευθετηθει η τωρινη μου σχεση.
Τα σημαδια στη συμπεριφορα της που παρεθεσα δεν ηταν για να προσπαθησει καποιος να τα ερμηνευσει...Ηταν για να τον/την βαλω στο κλιμα του εσωτερικου μου προβληματισμου με βαση καποια ενδεικτικα βιωματα.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Εχει ομως σημασια για μενα να ξερω τι νιωθει πριν προχωρησω,γιατι να ειναι σημαδι ανευθυνοτητας αυτο οπως λες?Οτι φοβαμαι την απορριψη?Την απωλεια της ως παρουσια στη ζωη μου φοβαμαι,οχι την απορριψη.Εχει διαφορα αυτο νομιζω....και φυσικα βεβαια θα της το εκφρασω ολο αυτο που αισθανομαι,ανεξαρτητα τελικα με το τι εκεινη νιωθει,το εγραψα παραπανω αλλωστε...και θα γινει.
Γενικοτερα παντως ευχαριστω για τη απαντηση και χρονο σου.Απλα στη θεση σου θα απεφευγα να χαρακτηρισω καποιον καθετα ως θεατρινο,μη ευθυ,ανωριμο,ανειλικρινη...� �πο ενα και μονο βιωμα του και χωρις να τον γνωριζω ολοκληρωτικα.Αλλα προφανως εγω ειμαι εγω και εσυ εισαι εσυ.Last edited by ODYSSEAS1976; 14-01-2014 at 19:22.
14-01-2014, 23:10 #20
(συνεχιζω γιατι μου "εφαγε" τις τελευταιες 2-3 γραμμουλες στο προηγουμενο)
...απο αυτο το βημα,χωρις να τον γνωριζω ολοκληρωτικα ως ανθρωπο και προσωπικοτητα.Αλλα εγω ειμαι εγω και εσυ εισαι εσυ.
14-01-2014, 23:22 #21
@lilium Πολυ ενδιαφερουσα τοποθετηση και αρκετα πιθανο να ισχυει για εκεινη.Υπαρχουν αρκετα στοιχεια στη προσωπικοτητα της που θα δικαιολογουσαν τετοια θεωρηση των πραγματων.
15-01-2014, 14:57 #22
χμμμμμμμμμ
εχεις υπαρξει σε αλλες σχεσεις εκτος απο την τωρινη σου, Οδυσσεα?
αν ναι, οταν ησουν σε εκεινες τις σχεσεις ειχες την ιδια εντονη επιθυμια για την φιλη σου?
για ποσα χρονια σχεσης μιλαμε? σκεφτοσουν την φιλη σου απο την αρχη της σχεσης σου?
15-01-2014, 17:32 #23
κλασσικο φαινομενο!
δεν βλαπτει να κανεις μια προσπαθεια αλλα να σου πω τι πιστευω και εγω(μην το παιρνεις σοβαρα αν θες εσυ ξερεις παραπανω πραγματα)
δεν μπορει τοσο καιρο να μην καταλαβε τιποτα ..οποτε...
15-01-2014, 17:57 #24
@Remedy Φυσικα κ υπηρξαν αλλες σχεσεις στο παρελθον.Οχι πολλες βεβαια,5-6 στο συνολο τους,εκ των οποιων η μια μακροχρονια οπου κ χωρισαμε για διαφορετικο λογο.Γενικα τα αισθηματα μου για τη φιλη μου κατα αυτο το διαστημα ηταν πανω κατω τα ιδια,ομως με σκαμπανεβασματα του τυπου εξαρσεων/υφεσεων κυριως μετα απο συναντησεις μας οπου η υπερβολικη διαχυτικοτητα εκατερωθεν με ξαναεριχνε σε εντονη σκεψη κ προβληματισμο.Με τη τωρινη μου κοπελα ειμαστε μαζι καπου 5 μηνες.
@cherrybanana Μα κ βεβαια παιρνω την καθε αποψη στα σοβαρα αλλιως δε θα εγραφα εδω.Συμφωνω οτι κ αυτο που λες ειναι ορατο ενδεχομενο.Ομως σε περιπτωση που ισχυει(δλδ γνωριζει τα αισθηματα μου)γιατι δεν πηρε πρωτοβουλια?1.Δεν αισθανεται το ιδιο? 2.Αισθανεται το ιδιο αλλα δισταζει να αποκαλυφθει οπως εγω? 3.Την βολευουν τα πραγματα οπως ειναι κ δε θελει αλλαγη? Πολλα ενδεχομενα παιζουν ακομα κ ετσι να ειναι.Συμφωνω παντως οτι σε τετοια περιπτωση μαλλον πιθανοτερο ειναι το 1...
15-01-2014, 17:59 #25
ειναι δικοπο μαχαιρι..να της πεις τι αισθανεσαι και ας γινει οτι γινει?ή να μειναι κρυφο για παντα?...μαλλον το πρωτο θα ελεγα
15-01-2014, 18:03 #26
αλλα πιθανοτατα να αισθανεται και αυτη το ιδιο απλως σε αντιθεση με εσενα να το βλεπει πιο χαλαρα
15-01-2014, 18:30 #27
λοιπον οδυσσεα.
θεωρουσα οτι εχεις σχεση χρονων. η σχεση σου ειναι σχετικα προσφατη κι εσυ εχεις το μυαλο σου αλλου :)
αν συνεβαινε μονο στην τωρινη σου σχεση και ειδικα αν ηταν μακροχρονια (που δεν ειναι), θα σου ελεγα οτι το προβλημα σου ειναι οτι σου εχει τελειωσει πλεον η σχεση σου και δεν το εχεις συνειδητοποιησει, οποτε στρεφεσαι στο πιο κοντινο σου γυναικειο ατομο, σκαρφιζομενος εναν ερωτα, ενω στην πραγματικοτητα απλα θελεις να χωρισεις.
δεν ειναι ετσι ομως τα πραγματα.
εφοσον σου συνεβαινε και με ολες τις αλλες σχεσεις οοοολων αυτων των χρονων, το θεμα δεν ειναι οτι δεν βρισκεις την καταλληλη, αλλα οτι θελεις αυτην την συγκεκριμενη κι νατι να δεις πως θα την διεκδικησεις, ασχολεισαι με αλλες.
η γνωμη μου ειναι να της το πεις το συντομοτερο,ευθεως φυσικα και ισως ισχυει και απο την μερια της κατι αναλογο και ισως πραγματι αυτα που σου φαινονται και εκ μερους της σαν υπονοουμενα να ειναι πραγματι. ας ελπισυμε οτι ειναι ετσι τα πραγματα γιατι αγαπητε μου οδυσσεα με το σημαδιακο ονομα, αν δεν το εχεις καταλαβει κι εσυ, ζεις εντος παρενθεσεως τοσα χρονια, ενω απο την αρχη ξερεις ποια θελεις.
δεν ηταν κριμα τοσα χρονια?
πιστευω οτι αν ειναι η σχεση σας τοσο βαθια και σημαντικη και για τους δυο, ακομα κι αν δεν σε βλεοει ερωτικα, θα μπορεσετε να συνεχισετε, αρκει να μπορεις εσυ να μην διεκδικεις τιποτε παραπανω απο την φιλια σας (ουτε να υπομενεις με το βλεμμα του δαρμενου κουταβιου ομως, γιατι κι αυτο ειναι πιεση..)
15-01-2014, 21:07 #28
Πιστευω οτι εισαι αρκετα ευστοχη/ος σε οσα λες.Ειναι αληθεια οτι πολλες φορες στο παρελθον οταν γνωριζα μια κοπελα(ισως ακομα και στο παρον με καποιες φορες υποσυνειδητο τροπο),εμπαινα σε μια διαδικασια συγκρισης στο μυαλο μου με τη φιλη,καταληγοντας να βριζω τον εαυτο μου και να προσπαθω να βρισκω τροπους να το απωθω και να απεμπλακω.Πιστεψε με,πολλες φορες η ολη διαδικασια καταντουσε σκετο μαρτυριο...ακομα και τωρα.Η συγκεκριμενη βρισκεται τοσο ψηλα πλεον μεσα μου,που το παιχνιδι κρινεται προκαταβολικα χαμενο για την οποιαδηποτε αλλη.Οποτε ειναι δεδομενο οτι κατι πρεπει επιτελους να γινει.Μιλησαμε και θα βρεθουμε συντομα...οποτε με τον ενα η αλλο τροπο θα μπει ενα τελος και πλεον πιστευω οτι,οποια και να ειναι η εκβαση της συναντησης,θα νιωσω επιτελους λυτρωση.
Οσον αφορα στο σημαδιακο ονομα-ψευδωνυμο μου στο οποιο αναφερεσαι και επελεξα καθαρα τυχαια,πραγματικα με εκανες και χαμογελασα,ποσο ειρωνικο αλλωστε,τοσα χρονια περιφερομαι στα περατα της γης ψαχνοντας την πατριδα χωρις αποτελεσμα...Αλλα να σου πω την αληθεια περισσοτερο ταυτιζομαι με την φραση στο τελος του σχολιου σου...What you allow,is what will continue.Ακριβως αυτο...και μονο αυτο...και σε ευχαριστω πολυ.
15-01-2014, 22:04 #29
- In this old house where every door is open
Τα απωθημενα ειναι ασχημο πραγμα, και μενουν οσο δεν απομυθοποιεις μια κατασταση, σε βασανιζουν και δε σε αφηνουν να δοθεις σε μια αλλη σχεση.. Δεν εχω ερωτευτει ποτ εκολλητο μου ουτε το αντιστροφο, αλλα ειχα για χρονια ενα απωθημενο εφηβικο ερωτα 15ετιας, οποτε καπως σε καταλαβαινω, αυτο με τις υφεσεις και τις εξαρσεις κτλ κτλ κτλ, απο τη σκοπια του ποσο βασανιστικο ειναι και ποσο παγιδα για τις εκαστοτε αλλες σχεσεις σου.. Εμενα μου εφυγε με πολυ ασχημο τροπο, η απομυθοποιηση που λεγαμε.
Γενικοτερα θα ελεγα σα μηνυμα προς ολους, βγαλτε τα απωθημενα απο το κεφαλι σας, χωρις απαραιτητα να φατε το κεφαλι σας οπως εγω. :p Εμποδιζουν την χαρα και τη ζωη και την απολαυση του τωρα :)
16-01-2014, 08:26 #30
Σίγουρα διάβασες το κείμενο μου με επιθετικό ή ειρωνικό ή κατηγορητικό ύφος, γι’ αυτό και σου βγήκαν οι αντιρρήσεις σε όλες τις γράμμες μου.
Αν προσβλήθηκες, σου ζητώ να μην το κάνεις καθώς ο σκοπός μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν να σε προσβάλω κι αν ξαναδιαβάσεις το κείμενο μου με πιο γλυκό και ήρεμο ύφος, ίσως το πιστέψεις.
Απλώς τα έγράψα πιο ωμά γι΄αυτό ίσως δεν σου αρέσουν.
Για παράδειγμα δίνεις την απάντηση:
«Δεν ειπα ποτε οτι δε θελω να ειμαι μαζι με τη κοπελα μου.Ειπα οτι λογω αυτης της χρονιας καταστασης,το να ειμαι πλεον μαζι της ειναι αδικο και ελλιπες για εκεινη.Ναι αργησα να το κανω και το μετανιωνω,ναι εχω ενοχες για αυτο,αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση».
Γνωρίζω πολύ καλά ότι ποτέ δεν έγραψες πως δεν θέλεις την τωρινή κοπέλα σου, όμως διαβάζω πίσω από τις γραμμές σου κι αυτό βγαίνει. Μπορεί να μην γράφεις ‘’δεν την θέλω’’ ξερά, παρά να χρησιμοποιείς διάφορα στολίδια για να το ομορφύνεις και να διατυπώσεις με ευγένεια το ζουμί.
Το ζουμί όμως είναι πως δεν την θέλεις γιατί είσαι ερωτευμένος με άλλη.
Όμοια απαντώ και στις υπόλοιπες αντιρρήσεις σου, που δεν είναι αντιρρήσεις. Τα ίδια πράγματα είπαμε, εσύ με τα στολίδια κι εγώ ωμά.
Παρακάτω.
Τώρα τα περί φιλικά ΚΑΙ ερωτικά, προσωπικά τα ακούω βερεσέ.
Οκ την εκτιμάς ως άνθρωπο επειδή την έχεις ζήσει σε όλη σου την ζωή φιλικά, έχετε περάσει όμορφα και καλά ως φίλοι αλλά για πες μου, στην υποθετική επιλογή ‘’προτίμησε την ως φίλη ή ως σχέση’’, τι επιλέγεις? Ερώτας και φίλος γίνεται, φίλος κι έρωτας δεν γίνεται – ο έρωτας υπερισχύει και για να μείνει σκέτη φιλία πρέπει να εξαφανιστεί ο έρωτας.
Χρησιμοποίησα την λέξη ‘’συζήτηση’’ με σκοπό να σου δείξω ότι άδικα φρικάρεις για το ενδεχόμενο εξαφάνισμα της κοπέλας από την ζωή σου μόλις μάθει τον έρωτα σου.
Οι ερωτήσεις μου δεν ήταν ερωτήσεις που ζητούσαν απάντηση, σου δείχνουν ότι μπορείς να το πας παρακάτω το όλο θέμα του έρωτα.
Με άλλα λόγια σου έλεγα ότι αφού είσαι τόσα χρόνια ερωτευμένος μαζί της, μόνο με εκείνη, τότε για εσένα θα ήταν καλό να πάψεις να προσανατολίζεσαι στη φιλία αλλά να στραφείς στο να προσπαθήσεις με όλα τα μέσα να την βάλεις στην ζωή σου ερωτικά- ως σχέση και γιατί όχι, να επιμείνεις μέχρι να το καταφέρεις στην περίπτωση που δεν βρεις άμεση ανταπόκριση.
Αυτή είναι η άποψη μου και διαφαίνεται στο κείμενο μου.
(Όσο για τους χαρακτηρισμούς στην προσωπικότητα σου... αυτοί βγαίνουν μέσα από τα δικά σου κείμενα, περιγραφές κτλ και στα προσέδωσα γιατί μπορώ :P Τι να κάνουμε? που λες κι εσύ :P
Δεν σε χαρακτήρισα κάθετα ή ολοκληρωτικά σε καμία περίπτωση, συγνώμη αλλά ξέρω ότι ένας άνθρωπος είναι πολύπλευρη προσωπικότητα. Μιλάμε για την συγκεκριμένη περίπτωση, το συγκεκριμένο θέμα. Όμως τα χαρακτηριστικά που σου προσέδωσα -θεατρινισμοί, ανειλικρίνιες κτλ- προκύπτουν αναγκαστικά λόγω της καταπίεσης των πραγματικών σου συναισθημάτων. Δεν υποστηρίζω ότι παίζεις θέατρο επειδή είσαι ύπουλος άνθρωπος πχ. Αυτό ήταν όλο. Πιστεύω καταλαβαινόμαστε.
Και για να τελειώνω, καλή επιτυχία σου εύχομαι ό,τι κι αν κάνεις τελικά).Last edited by HarleyQuinn; 16-01-2014 at 15:05.