Results 18,136 to 18,150 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
19-01-2014, 15:55 #18136
καταρχην εγω εκανα το μεγα κατωρθωμα κ τα ξεπερασα ολα σχεδον μονος μου εχω φτιαξει μεχρι κ θεμα γι αυτο που οχι μονο εξηγει αναλυτικα το πως σκεφτηκα αλλα θα μπορουσε να βοηθησει τον οπιοδηποτε το διαβασει
εγω στη ζωη μου εκανα αθλους αφου ολοι αναγνωρισαν το κατορθωμα μου κ ολοι μου ειπαν μπραβο γι αυτο
κ οτι κ να πουν αυτοι δε προκειται να με φτασουν για αυτο εχουν παθει αμοκ κ τρωγονται 24 ωρες το 24ωρο δεν εχω αναγκη κ δε χρειαζομαι τα καλα τους λογια εχω ακουσει τοσα καλα λογια κ τοσα συγχαρητηρια στη ζωη μου που δεν ξερω που να χωρεσω αλλα
κ ολοι αυτοι καθονται κ λενε ασχετα 24 ωρες με ορθογραφιες κ οτι αλλο τους κατεβει γιατι ετσι ισως νομιζουν οτι θα μου τραβηξουν τη προσοχη ενω εγω @@@ κανονικα. εγω οταν καπιον δε τον υπολογιζω ειμαι εκατο φορες χειροτερος κ απο πετρα αφου εψαξα κ βρηκα τροπους να χειριζομαι τα συναισθηματα μου ετσι οπως θελω κ να αισθανομαι μονο οταν εγω το θελησω.. ειμαι φοβερα εξικειομενος στο να χειριζομαι τον εαυτο μου αφου 8 χρονια κανω εξασκηση πανω σε αυτο. αφου δεν αντεχω με τιποτα τις ανεξελεγκτες καταστασεις
κ οπως φαινετε η τακτικη μου λειτουργει θαυμασια αφου οτι κ να ακουσα οταν δεν ηθελα ηταν σα να μη το ακουσα καν
επισης εγω ειχα μιλησει για ψυχαναλυσεις κ οχι για ψυχολογους αφου υπαρχουν πολα πραγματα που απλα δε συμφωνω μαζι τους
συγκακριμενα υπαρχουν 2 τροποι καπιος να συνενοηθει μαζι μου
(ολοι οι αλλοι απορριπτονται)
η να τον συμπαθησω
η να πιστεψω οτι εχει ικανοτητες κ αξιες που θα μπορουσαν να με κανουν να μαθω απο αυτον
μου εχουν συμβει κ τα δυο
τωρα αν καπιον δε τον συμπαθησω η δεν τον θελω απλα...
θα παρατηρω συνεχεια τη συμπεριφωρα του τις συνηθειες του οστε να μαθω ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ Κ πως θα μπορω να τον ξεχωριζω μεσα στο πληθος
αρα λοιπον οσοι ασχολουνται μαζι μου με αυτο το τροπο ετσι μου κανουν σεμιναρια για να βελτωνω τις ικανοτητες μου στην επικοινωνια μαθαινοντας πως θα αναγνωριζω πιους δεν με αγγιζουν
αρα nocash θεωφανια marian_m κ mnimonio σας ευχαριστω για τα σεμιναρια κ τις υποδιξεις που μου κανατε για το πως θα να αναγνωριζω κ θα αποφευγω τυπους σαν κ εσας
εμαθα πολα απο σας που με τιποτα απο μονος μου δε θα εβρισκα κ φυσικα ενω τα καταλαβα τα κρατησα για τον εαυτο μου
- 19-01-2014, 16:24 #18137
19-01-2014, 16:41 #18138
Κατά τη γνώμη μου, απατάει αυτός που είναι δειλός και συμβιβασμένος.
Γιατί είναι συμβιβασμός να είσαι σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει, άρα αναγκάζεσαι να στρέφεσαι αλλού.
Και δειλία να μην το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου, πόσο μάλλον στον σύντροφό σου. Και να μην τολμάς να χωρίσεις.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για κάποιον-α δυστυχή, που φοβάται να είναι μόνος και να διεκδικεί αυτό που του ταιριάζει.
Και αρκείται σε ημίμετρα, ελπίζοντας να συναντήσει κάτι καλύτερο.
Που όμως σπανίως θα συμβεί, μιας και ένα άτομο που σέβεται τον εαυτό του δεν έχει λόγο να εμπλακεί με κάποιον δειλό, συμβιβασμένο και ψεύτη.
Αυτά για τους δυστυχείς άπιστους.
Οπότε, να είσαι σίγουρη ότι βαδίζεις σε σωστό δρόμο howtodream. Κάποιοι φεύγουν από τη ζωή χωρίς να καταφέρουν ποτέ να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους.
19-01-2014, 16:50 #18139
19-01-2014, 16:54 #18140
19-01-2014, 17:05 #18141
εσυ κατσε εκει καλα κρυμενη πισω απο τις ορθογραφικες παρατηρισεις σου κ ομως εγω εχω καταλαβει τι ακριβως προβλημα εχεις μαζι μου αφου ειμαι σιγουρος οτι θα γινοσουν κολητη με τη μελοντικη πεθερα μου για αυτο κ σε εχει πιασει τετιο ορθογραφικο αμοκ.. τελικα μονο τα βουνα δε σμιγουν αυτο καταλαβα εγω
ομως θα το εκτιμουσα περισσοτερο αν μου ελεγες το αληθινο προβλημα που ειχες μαζι μου αντι να κρυβεσαι πισω απο ορθοραφιες κ αλλες ασχετες παρατηρισεις.
19-01-2014, 17:06 #18142
Κάποιοι πράγματι, είναι αναγκασμένοι να κάνουν κόμμα για να υπερασπίζουν τον εαυτό τους και να προβάλλουν -έτσι νομίζουν- μια καλή εικόνα προς τα έξω. Κι αυτό γιατί δεν τα καταφέρνουν καλά μόνοι τους. Δεν είναι όμως πολύ κολακευτική για τον mac η ερμηνεία σου.
Κάποιοι άλλοι πάλι, είναι μονίμως σε κώμα.
Θα σε συμβούλευα πάντως να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάποιον διορθωτή κειμένου. Η σωστή ορθογραφία (και το σωστό συντακτικό) δεν είναι θέματα καλαισθησίας, είναι πρώτα απ' όλα θέματα ουσίας και νοήματος.
Για παράδειγμα, άλλο το κόμμα και άλλο το κώμα. Έτσι, για να καταλαβαίνουμε τι λέμε.
19-01-2014, 17:08 #18143
19-01-2014, 17:32 #18144
19-01-2014, 19:38 #18145
Μαριον , θα σου αφιερωσω μια θρυλικη ιστορια , που αποδιδεται στον Σωκρατη .
Περπατουσε ο Σωκρατης στην Αρχαια Αθηνα . Καποιος αρχιζει κ τον υβριζει για τις ( ριζοσπαστικες ) ιδεες του . Ενας περαστικος , απευθυνομενος στον Σωκρατη , του λεει , ΄ καλα Σωκρατη , αφηνεις εναν ασχετο να σε υβριζει κατ αυτον τον τροπο ' , ο Σωκρατης ' ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΕΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙ , ΘΑ ΤΟΠΑΙΡΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ? . Ολο δικο σου Μαριον .........
Παντα φιλικα.....Last edited by Macgyver; 19-01-2014 at 23:58.
19-01-2014, 20:06 #18146
Κατά τη γνώμη μου, απατάει αυτός που είναι δειλός και συμβιβασμένος.
Γιατί είναι συμβιβασμός να είσαι σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει, άρα αναγκάζεσαι να στρέφεσαι αλλού.
Και δειλία να μην το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου, πόσο μάλλον στον σύντροφό σου. Και να μην τολμάς να χωρίσεις.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για κάποιον-α δυστυχή, που φοβάται να είναι μόνος και να διεκδικεί αυτό που του ταιριάζει.
Και αρκείται σε ημίμετρα, ελπίζοντας να συναντήσει κάτι καλύτερο.
Που όμως σπανίως θα συμβεί, μιας και ένα άτομο που σέβεται τον εαυτό του δεν έχει λόγο να εμπλακεί με κάποιον δειλό, συμβιβασμένο και ψεύτη.
Αυτά για τους δυστυχείς άπιστους.
Οπότε, να είσαι σίγουρη ότι βαδίζεις σε σωστό δρόμο howtodream. Κάποιοι φεύγουν από τη ζωή χωρίς να καταφέρουν ποτέ να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους.
συμφωνω απολυτα!το καλυτερο σχολιο ever!
19-01-2014, 21:37 #18147
19-01-2014, 22:19 #18148
20-01-2014, 07:22 #18149
Νομίζω ότι έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα αγαπητέ. Η έβλεπες πολλές Ελληνικές ταινίες του 60΄ και έχεις μείνει λίγο παλιά προσπαθώντας να μοιάσεις τον Ξανθόπουλο που στην ζωή του τα έκανε όλα μόνος του και από την άλλη πλευρά νομίζεις ότι όλοι εδω μέσα η έστω αυτοί οι λίγοι που σου κάνουν την χάρη και ασχολούνται μαζί σου, το κάνουν γιατί σε ζηλεύουν και θέλουν να πάρουν την αστείρευτη γνώση που κουβαλάς μέσα στο μυαλό σου και που έχεις συλλέξει στα μονοπάτια της ζωής με το πέρασμα του χρόνου.
Όταν ξεκινάς μια πρόταση με το ΕΓΩ καταλαβαίνεις και από μόνος σου ότι έχεις φουντώσει τόσο πολύ το ΕΓΩ σου νομίζοντας ότι είσαι κανένας υπερήρωας.... Χαλάρωσε λίγο στα κυβικά σου γιατί όταν θα δεις ότι η μηχανή σου δεν είναι 2000cc με turbo αλλά μια απλή χιλιάρα , τότε θα καταλάβεις και το τι σου λέω.Last edited by Deleted-member171215; 20-01-2014 at 12:31.
20-01-2014, 10:17 #18150
Καλημερα βρε παιδια, καλη μας εβδομαδα! Περαστικα σε οσους ειναι στο κρεβατι με ιωση, γιατι κατι υπουλο κυκλοφορει. Ο Γεναρης μας τελειωνει επιτελους, μακραν ο πιο κουραστικος μηνας του χρονου, για μενα. Υπομονη και η ανοιξη ερχεται...γενικως, και στην ψυχη μας (ας ελπισουμε!)
Καλημερουδια ***But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
Ψυχοθεραπεία (ξανά;)
04-07-2025, 11:18 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη