Τι σκέφτεστε; - Page 1210
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1210 of 1532 FirstFirst ... 21071011101160120012081209121012111212122012601310 ... LastLast
Results 18,136 to 18,150 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εσυ nocash , επειδη μεχεις ξαναπροσβαλλει , αν δεν ησουν γυναικα ............
    καταρχην εγω εκανα το μεγα κατωρθωμα κ τα ξεπερασα ολα σχεδον μονος μου εχω φτιαξει μεχρι κ θεμα γι αυτο που οχι μονο εξηγει αναλυτικα το πως σκεφτηκα αλλα θα μπορουσε να βοηθησει τον οπιοδηποτε το διαβασει
    εγω στη ζωη μου εκανα αθλους αφου ολοι αναγνωρισαν το κατορθωμα μου κ ολοι μου ειπαν μπραβο γι αυτο

κ οτι κ να πουν αυτοι δε προκειται να με φτασουν για αυτο εχουν παθει αμοκ κ τρωγονται 24 ωρες το 24ωρο δεν εχω αναγκη κ δε χρειαζομαι τα καλα τους λογια εχω ακουσει τοσα καλα λογια κ τοσα συγχαρητηρια στη ζωη μου που δεν ξερω που να χωρεσω αλλα
    κ ολοι αυτοι καθονται κ λενε ασχετα 24 ωρες με ορθογραφιες κ οτι αλλο τους κατεβει γιατι ετσι ισως νομιζουν οτι θα μου τραβηξουν τη προσοχη ενω εγω @@@ κανονικα. εγω οταν καπιον δε τον υπολογιζω ειμαι εκατο φορες χειροτερος κ απο πετρα αφου εψαξα κ βρηκα τροπους να χειριζομαι τα συναισθηματα μου ετσι οπως θελω κ να αισθανομαι μονο οταν εγω το θελησω.. ειμαι φοβερα εξικειομενος στο να χειριζομαι τον εαυτο μου αφου 8 χρονια κανω εξασκηση πανω σε αυτο. αφου δεν αντεχω με τιποτα τις ανεξελεγκτες καταστασεις
    κ οπως φαινετε η τακτικη μου λειτουργει θαυμασια αφου οτι κ να ακουσα οταν δεν ηθελα ηταν σα να μη το ακουσα καν
    επισης εγω ειχα μιλησει για ψυχαναλυσεις κ οχι για ψυχολογους αφου υπαρχουν πολα πραγματα που απλα δε συμφωνω μαζι τους

συγκακριμενα υπαρχουν 2 τροποι καπιος να συνενοηθει μαζι μου
    (ολοι οι αλλοι απορριπτονται)

η να τον συμπαθησω
    η να πιστεψω οτι εχει ικανοτητες κ αξιες που θα μπορουσαν να με κανουν να μαθω απο αυτον

μου εχουν συμβει κ τα δυο

τωρα αν καπιον δε τον συμπαθησω η δεν τον θελω απλα...

θα παρατηρω συνεχεια τη συμπεριφωρα του τις συνηθειες του οστε να μαθω ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ Κ πως θα μπορω να τον ξεχωριζω μεσα στο πληθος

αρα λοιπον οσοι ασχολουνται μαζι μου με αυτο το τροπο ετσι μου κανουν σεμιναρια για να βελτωνω τις ικανοτητες μου στην επικοινωνια μαθαινοντας πως θα αναγνωριζω πιους δεν με αγγιζουν
    αρα nocash θεωφανια marian_m κ mnimonio σας ευχαριστω για τα σεμιναρια κ τις υποδιξεις που μου κανατε για το πως θα να αναγνωριζω κ θα αποφευγω τυπους σαν κ εσας
    εμαθα πολα απο σας που με τιποτα απο μονος μου δε θα εβρισκα κ φυσικα ενω τα καταλαβα τα κρατησα για τον εαυτο μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    μαριον , μια κ εγω καταλαβαινω , διαφωνεις οτι η nocash προσεβαλλε το φιλαρακι μου κ εμενα ? μπορεις λοιπον να μου εξηγησεις ?
    Διαφωνώ. Εγώ το βρήκα εύστοχο. Αντίθετα, το μήνυμα του φίλου σου το βρήκα λίγο γελοίο. Αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
    Ίσως κι εσύ θα έπρεπε να μην είσαι τόσο εύθικτος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Εγω μια χαρα ειμαι, οι γυρω μου τα χουν παιξει! Ξερεις Αγγελε, εγω να το δεχτω οτι θελεις να απιστησεις, οκ. Βαρεθηκες, κουραστηκες, ξενερωσες, θες επιβεβαιωση, οκ. Να το δεχτω. Αλλα γιατι να διατηρεις παραλληλα και σχεση; Χωρισε. Ή τουλαχιστον, εαν σου αρεσει ο ποδογυρος, μη δεσμευεσαι. Δεν το βρισκω κακο ούτε κατακριτεο. Οταν ομως η γενια των 30 με 40, και οι πιο μικροι της δικης μου γενιας, το θεωρουν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ισοπεδωνουν τα παντα, τα συναισθηματα, τον ρομαντισμο, την πιθανοτητα να εισαι με καποιον ποθ υα σε σεβεται πραγματικα, κτλ κτλ. Με αυτη τη λογικη, καλυτερα να ειμαστε ολοι ελευθεροι και να περναμε απλα καλα, ουτε συγκατοικησεις, ουτε παραπανω ιστοριες. Ειλικρινα, δεν μπορω να συλλαβω κατι που ειναι τοσο απλο, να γινεται τοσο μπερδεμενο. Σημειωτεον οτι δεν εχω μαθει ποτε εαν με εχουν απατησει, αλλα μαλλον θα εχει συμβει και απο την πλευρα μου δεν το εκανα ποτε. Ναι, εχω μπει σε πειρασμο, και τοτε διερωτηθηκα μηπως δεν παει κατι καλα με τη σχεση μου. Χωρισα και επειτα συνεχισα. Αλλα οχι πριν. Και σε κυκλους παρεων και γνωστων, το θεωρουν ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ. Τον πονο της απιστιας, αυτης της εκθεσης, της προδωσιας, δεν τον σκεφτεται κανεις!; Εχουμε γινει ολοι τοσο τερατα αναισθησιας και ειναι ολα fast food? τί συμβαινει;
    Κατά τη γνώμη μου, απατάει αυτός που είναι δειλός και συμβιβασμένος.
    Γιατί είναι συμβιβασμός να είσαι σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει, άρα αναγκάζεσαι να στρέφεσαι αλλού.
    Και δειλία να μην το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου, πόσο μάλλον στον σύντροφό σου. Και να μην τολμάς να χωρίσεις.
    Με λίγα λόγια, πρόκειται για κάποιον-α δυστυχή, που φοβάται να είναι μόνος και να διεκδικεί αυτό που του ταιριάζει.
    Και αρκείται σε ημίμετρα, ελπίζοντας να συναντήσει κάτι καλύτερο.
    Που όμως σπανίως θα συμβεί, μιας και ένα άτομο που σέβεται τον εαυτό του δεν έχει λόγο να εμπλακεί με κάποιον δειλό, συμβιβασμένο και ψεύτη.
    Αυτά για τους δυστυχείς άπιστους.
    Οπότε, να είσαι σίγουρη ότι βαδίζεις σε σωστό δρόμο howtodream. Κάποιοι φεύγουν από τη ζωή χωρίς να καταφέρουν ποτέ να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Διαφωνώ. Εγώ το βρήκα εύστοχο. Αντίθετα, το μήνυμα του φίλου σου το βρήκα λίγο γελοίο. Αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
    θα σου πω εγω γιατι το βρηκες γελοιο επιδη διαπιστωσες οτι υπαρχουν κ καπιοι που κανουν κωμα μεταξυ τους για να βοηθησουν ο ενας τον αλλο αρα λοιπον αφου αυτο το θεωρεις γελοιο αυτο σημαινει οτι πανε καλα αν δε το θεωρουσες γελοιο τοτε την πατησαμε

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα σου πω εγω γιατι το βρηκες γελοιο επιδη διαπιστωσες οτι υπαρχουν κ καπιοι που κανουν κωμα μεταξυ τους για να βοηθησουν ο ενας τον αλλο αρα λοιπον αφου αυτο το θεωρεις γελοιο αυτο σημαινει οτι πανε καλα αν δε το θεωρουσες γελοιο τοτε την πατησαμε
    ...τονίζεις που τονίζεις τις @@ σου, μη τις κάνεις μπολντ αναορθόγραφες χριστιανέ μου! Λυπήσου μας ευλογημένε ;)

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...τονίζεις που τονίζεις τις @@ σου, μη τις κάνεις μπολντ αναορθόγραφες χριστιανέ μου! Λυπήσου μας ευλογημένε ;)
    εσυ κατσε εκει καλα κρυμενη πισω απο τις ορθογραφικες παρατηρισεις σου κ ομως εγω εχω καταλαβει τι ακριβως προβλημα εχεις μαζι μου αφου ειμαι σιγουρος οτι θα γινοσουν κολητη με τη μελοντικη πεθερα μου για αυτο κ σε εχει πιασει τετιο ορθογραφικο αμοκ.. τελικα μονο τα βουνα δε σμιγουν αυτο καταλαβα εγω

ομως θα το εκτιμουσα περισσοτερο αν μου ελεγες το αληθινο προβλημα που ειχες μαζι μου αντι να κρυβεσαι πισω απο ορθοραφιες κ αλλες ασχετες παρατηρισεις.

Senior Member
    Κάποιοι πράγματι, είναι αναγκασμένοι να κάνουν κόμμα για να υπερασπίζουν τον εαυτό τους και να προβάλλουν -έτσι νομίζουν- μια καλή εικόνα προς τα έξω. Κι αυτό γιατί δεν τα καταφέρνουν καλά μόνοι τους. Δεν είναι όμως πολύ κολακευτική για τον mac η ερμηνεία σου.
    Κάποιοι άλλοι πάλι, είναι μονίμως σε κώμα.

Θα σε συμβούλευα πάντως να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάποιον διορθωτή κειμένου. Η σωστή ορθογραφία (και το σωστό συντακτικό) δεν είναι θέματα καλαισθησίας, είναι πρώτα απ' όλα θέματα ουσίας και νοήματος.
    Για παράδειγμα, άλλο το κόμμα και άλλο το κώμα. Έτσι, για να καταλαβαίνουμε τι λέμε.

ομως θα το εκτιμουσα περισσοτερο αν μου ελεγες το αληθινο προβλημα που ειχες μαζι μου αντι να κρυβεσαι πισω απο ορθοραφιες κ αλλες ασχετες παρατηρισεις.
    ..οκ Αλέξανδρε! Ήρθε η ώρα να σου ανοίξω την καρδια μου.
    Από τη συμμετοχή σου στο φόρουμ νιώθω ότι σε έρω ερωτευτεί και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα με απορρίψεις, σου κάνω πόλεμο για τα ελάχιστα ορθογραφικά σου λάθη :(

Banned
    ..οκ Αλέξανδρε! Ήρθε η ώρα να σου ανοίξω την καρδια μου.
    Από τη συμμετοχή σου στο φόρουμ νιώθω ότι σε έρω ερωτευτεί και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα με απορρίψεις, σου κάνω πόλεμο για τα ελάχιστα ορθογραφικά σου λάθη :(
    εγω λεω να σου γνωρισω τη μελοντικη πεθερα μου που ειναι ειδικη στη καθαριοτητα για να παρετε κ οι δυο απο μια χλωρινη κ ενα βετεξ κ να αρχισετε να τα σαρωνετε ολα μεχρι να τα κανετε να αστραφτουν!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μαριον , θα σου αφιερωσω μια θρυλικη ιστορια , που αποδιδεται στον Σωκρατη .
    Περπατουσε ο Σωκρατης στην Αρχαια Αθηνα . Καποιος αρχιζει κ τον υβριζει για τις ( ριζοσπαστικες ) ιδεες του . Ενας περαστικος , απευθυνομενος στον Σωκρατη , του λεει , ΄ καλα Σωκρατη , αφηνεις εναν ασχετο να σε υβριζει κατ αυτον τον τροπο ' , ο Σωκρατης ' ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΕΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙ , ΘΑ ΤΟΠΑΙΡΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ? . Ολο δικο σου Μαριον .........
    Παντα φιλικα.....
    Last edited by Macgyver; 19-01-2014 at 23:58.

Senior Member
    Κατά τη γνώμη μου, απατάει αυτός που είναι δειλός και συμβιβασμένος.
    Γιατί είναι συμβιβασμός να είσαι σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει, άρα αναγκάζεσαι να στρέφεσαι αλλού.
    Και δειλία να μην το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου, πόσο μάλλον στον σύντροφό σου. Και να μην τολμάς να χωρίσεις.
    Με λίγα λόγια, πρόκειται για κάποιον-α δυστυχή, που φοβάται να είναι μόνος και να διεκδικεί αυτό που του ταιριάζει.
    Και αρκείται σε ημίμετρα, ελπίζοντας να συναντήσει κάτι καλύτερο.
    Που όμως σπανίως θα συμβεί, μιας και ένα άτομο που σέβεται τον εαυτό του δεν έχει λόγο να εμπλακεί με κάποιον δειλό, συμβιβασμένο και ψεύτη.
    Αυτά για τους δυστυχείς άπιστους.
    Οπότε, να είσαι σίγουρη ότι βαδίζεις σε σωστό δρόμο howtodream. Κάποιοι φεύγουν από τη ζωή χωρίς να καταφέρουν ποτέ να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους.

συμφωνω απολυτα!το καλυτερο σχολιο ever!

εγω λεω να σου γνωρισω τη μελοντικη πεθερα μου που ειναι ειδικη στη καθαριοτητα για να παρετε κ οι δυο απο μια χλωρινη κ ενα βετεξ κ να αρχισετε να τα σαρωνετε ολα μεχρι να τα κανετε να αστραφτουν!!!!

..αλεξανδρε αν φτιαξεις ποτε φαν κλαμπ θα γίνω πρόεδρος :ΡΡΡ (τελος)

Banned
    ..αλεξανδρε αν φτιαξεις ποτε φαν κλαμπ θα γίνω πρόεδρος :ΡΡΡ (τελος)
    με φοναζουν κ προεδρο καπιοι αφου καθε φορα που συναντιεμαι με ενα γνωστο μου μου λεει γεια σου προεδρε χαχα

Banned
    Νομίζω ότι έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα αγαπητέ. Η έβλεπες πολλές Ελληνικές ταινίες του 60΄ και έχεις μείνει λίγο παλιά προσπαθώντας να μοιάσεις τον Ξανθόπουλο που στην ζωή του τα έκανε όλα μόνος του και από την άλλη πλευρά νομίζεις ότι όλοι εδω μέσα η έστω αυτοί οι λίγοι που σου κάνουν την χάρη και ασχολούνται μαζί σου, το κάνουν γιατί σε ζηλεύουν και θέλουν να πάρουν την αστείρευτη γνώση που κουβαλάς μέσα στο μυαλό σου και που έχεις συλλέξει στα μονοπάτια της ζωής με το πέρασμα του χρόνου.

Όταν ξεκινάς μια πρόταση με το ΕΓΩ καταλαβαίνεις και από μόνος σου ότι έχεις φουντώσει τόσο πολύ το ΕΓΩ σου νομίζοντας ότι είσαι κανένας υπερήρωας.... Χαλάρωσε λίγο στα κυβικά σου γιατί όταν θα δεις ότι η μηχανή σου δεν είναι 2000cc με turbo αλλά μια απλή χιλιάρα , τότε θα καταλάβεις και το τι σου λέω.
    Last edited by Deleted-member171215; 20-01-2014 at 12:31.

Senior Member
    Καλημερα βρε παιδια, καλη μας εβδομαδα! Περαστικα σε οσους ειναι στο κρεβατι με ιωση, γιατι κατι υπουλο κυκλοφορει. Ο Γεναρης μας τελειωνει επιτελους, μακραν ο πιο κουραστικος μηνας του χρονου, για μενα. Υπομονη και η ανοιξη ερχεται...γενικως, και στην ψυχη μας (ας ελπισουμε!)

Καλημερουδια ***
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.