ερωτας και κτητικοτητα πανε μαζι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Αυτό δεν είναι επιχείρημα, αλλά χτύπημα κάτω απ τη μέση.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος, όταν εσύ ξεκίνησες τρολάροντας στο θέμα.
    Η απόλυτη αδιαβασιά. Όσο για τα κηρύγματα, κράτα τα για τον εαυτό σου. Δε σε έχω δει αλλού να είσαι τόσο ευαίσθητη.
    Η marian_m το έπιασε ωραιότατα. Όταν αμφισβητείς κλασικά ανδρικά πιστεύω για το πώς πρέπει να είναι μία γυναίκα, ποια να είναι
    η στάση της απέναντι στις κοινωνικές αηδίες και με ποιον τρόπο να αντιστέκεται στις κανονικοποιήσεις της σεξουαλικότητάς της,
    αυτοί που θα αντιδράσουν εντονότερα, είναι πάντα οι χειρότεροι εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου. Οι πιο ανασφαλείς, οι πιο τσαμπόμαγκες,
    και οι πιο αποτυχημένοι. Σιγά μην λυπηθώ. Όχι, δεν ανήκω στις τρυφερές, πιστές και δοτικές υπάρξεις που έχει ο κάθε τυχαίος στο μυαλό του.
    Οι αντιλήψεις μου είναι βασισμένες σε μελέτη και εμπειρία όχι στου κάθε ηλίθιου φοβικού την μιζέρια. Δε θα του τη θωπεύσω για να τον κάνω
    να νιώσει καλύτερα όταν είναι βλαμμένος.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Η απόλυτη αδιαβασιά. Όσο για τα κηρύγματα, κράτα τα για τον εαυτό σου. Δε σε έχω δει αλλού να είσαι τόσο ευαίσθητη.
    Η marian_m το έπιασε ωραιότατα. Όταν αμφισβητείς κλασικά ανδρικά πιστεύω για το πώς πρέπει να είναι μία γυναίκα, ποια να είναι
    η στάση της απέναντι στις κοινωνικές αηδίες και με ποιον τρόπο να αντιστέκεται στις κανονικοποιήσεις της σεξουαλικότητάς της,
    αυτοί που θα αντιδράσουν εντονότερα, είναι πάντα οι χειρότεροι εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου. Οι πιο ανασφαλείς, οι πιο τσαμπόμαγκες,
    και οι πιο αποτυχημένοι. Σιγά μην λυπηθώ. Όχι, δεν ανήκω στις τρυφερές, πιστές και δοτικές υπάρξεις που έχει ο κάθε τυχαίος στο μυαλό του.
    Οι αντιλήψεις μου είναι βασισμένες σε μελέτη και εμπειρία όχι στου κάθε ηλίθιου φοβικού την μιζέρια. Δε θα του τη θωπεύσω για να τον κάνω
    να νιώσει καλύτερα όταν είναι βλαμμένος.

....που ακριβως έχουν σχέση όλα αυτά που λες, με το γεγονός ότι θιγεις τα προβλήματα υγείας που έχει ο άλλος?

Senior Member
    Με το ίδιο δικαίωμα που πήρε κι εκείνος στο ποστ που χαζογέλαγε ως ηλίθιος. Εσύ τι παριστάνεις τον δικηγόρο του κάθε κατατρεγμένου?
    Διάβασε ολο το θρεντ να δεις αν του απευθύνθηκα πρώτη. Αλλά δε θα σκάσω κιόλας για τη γνώμη κανενός σε ένα φόρουμ.

Senior Member
    Μια χαρά του αξίζει που δεν είναι ευτυχισμένος. Γιατί θα πρέπει να το παίξω ευαίσθητη σε έναν άνθρωπο που υποστηρίζει ότι οι γκέι πρέπει να προπηλακίζονται ας πούμε?
    Ε, μπορεί να είμαι γκέι, να έχω έναν αδερφό γκέι, μία θεία λεσβία και εκείνου η άποψη να με έκανε να έχω πρόβλημα, άγχος και τα λοιπά. Δίκαια πράγματα.

Με το ίδιο δικαίωμα που πήρε κι εκείνος στο ποστ που χαζογέλαγε ως ηλίθιος. Εσύ τι παριστάνεις τον δικηγόρο του κάθε κατατρεγμένου?
    Διάβασε ολο το θρεντ να δεις αν του απευθύνθηκα πρώτη. Αλλά δε θα σκάσω κιόλας για τη γνώμη κανενός σε ένα φόρουμ.
    ...ακριβώς επειδή τα διάβσα είπα τη γνώμη μου.
    Νομίζεις πως θα κάτσω να τσακωθώ με κάποια που αποκαλεί άτομο με ψυχολογικα προβλήματα "ηλίθιο" και"βλαμμένο", επειδή της την είπε για τις μπούρδες που γράφει?
    Νο γουει.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 27-01-2014 at 23:52.

Banned
    Last edited by Aeon; 27-01-2014 at 23:52.

Senior Member
    Εγώ θέλω να τον έχω δικό μου, αλλά να νιώθω ότι εγώ είμαι ελεύθερη να έχω όποιον θέλω, δίχως αυτός να έχει λόγο πάνω σ'αυτό.
    Δε του συγχωρώ την απιστία, αλλά η δική μου απιστία θέλω να θεωρείται δεδομένη. χα χαα

Undetermined, αυτό ακριβώς θέλω. Καθόλου ελευθερία για τον άλλον και όλη για μένα. Το τι θα την κάνω, είναι δικό μου θέμα. Αλλά τη θέλω.:P

Και ποιος σου είπε πως δεν έχω? Θέλω άντρα σκύλο, όχι σκύλο σκύλο.

Δε με ενδιαφέρει η δικαιοσύνη στον έρωτα

Οποιος διαβασε καταλαβε και μετα γραφει για ισοτητα των δυο φυλων και περι αντρικου εγωισμου...

Οσο για τους γκει δεν ειπα να προπηλακιζονται ειπα οτι δεν μπορεις να εχεις παραλογες απαιτησεις οπως γαμους και παιδια γιατι παραβαινεις τους νομους της φυσης..Γνωμη μου..Οταν μ επιτεθηκαν αρχισα κι εγω το δουλεμα...

Last edited by Aeon; 27-01-2014 at 23:53.

Senior Member
    Παιδια αν ποτε η κοπελια η Confidee αν λεμε αν ποτε κανει οικογενεια δειτε τι θα τραβαει ο ατρας της....

http://www.youtube.com/watch?v=d783xiSTEUY

Senior Member
    Aμα ειναι να τσακωνεστε ετσι , δεν θα ξανανοιξω thread , παλιοπαιδα..........

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Παιδια αν ποτε η κοπελια η Confidee αν λεμε αν ποτε κανει οικογενεια δειτε τι θα τραβαει ο ατρας της....

http://www.youtube.com/watch?v=d783xiSTEUY
    Άσε μας τώρα πρωί πρωί με τον τριχωτό που το παίζει γυναίκα ... και ακόμα εάν είναι γυναίκα νομίζει πως είναι η Εμμα Γκολντμαν....
    Αν Θεωρεί σωστό να κάνει αυτή τις βρωμοδουλειες της και να έχει ένα άβουλο πλάσμα δίπλα της και να το κουμαντάρει όπως αυτή νομίζει εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
    Σου την είπε όμως γιατί φύσηξες λίγο παραπάνω στο ροζ συννεφάκι της και δηλώνει πως δεν την νοιάζει η γνώμη των άλλων. Εφόσον Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει γιατί τσιμπάει με το παραμικρό και απαντάει σε οποιονδήποτε πάει κόντρα στην γνώμη της...

Τώρα να έρθουμε και στο ρεζουμέ και να το κλείνουμε μια και καλή αυτό το θέμα.... Προσωπικά εγώ σου έκανα χαβαλέ και εσύ το πήρες στραβά εξαρχής.... Μου την έδωσες όμως στα νεύρα γιατί είσαι Κακός άνθρωπος και το δήλωσες λέγοντας ότι μια χαρά του αξίζει που δεν είναι ευτυχισμένος.... Στάζεις κακία σε όλη αυτή σου την κουβέντα και από αυτό και μόνο μπορεί κάποιος να καταλάβει τι άνθρωπος είσαι.... Τράβα τώρα να κοιμηθείς στα υγρά όνειρα σου και όταν ξυπνήσεις και έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα και ΑΝ αποκτήσεις έστω και λίγο ανθρώπινη τσίπα, τα ξαναλέμε...

Senior Member
    Θα επικεντρωθώ σε ό,τι εγώ επιθυμώ. Τις σπόντες για τριχωτούς και τα λοιπά, ως γνωστόν στο ιντερνετ μπορεί να είσαι σκύλος. Αν δε γνωρίζεις τον άλλον
    προσωπικά, ένα γιουζερνέιμ δεν είναι εγγύηση για καμιά από τις σιγουριές κανενός. Πιστεύετε ό,τι θέλετε, ούτε αυτό με νοιάζει. Και τα ηθικοπλαστικά λογύδριά πάλι, δε με αφορούν, άσε όταν γίνονται από άτομα που υποκρίνονται τα ηθικά.
    Η ουσία είναι πως οι αντιδράσεις υπάρχουν γιατί μία γυναίκα τόλμησε να απειλήσει κάποια στερεότυπα με κάποιες δηλώσεις. Σκέψου πόσο βαθιά είναι, για να μπορούν να φέρουν
    στο φως τόσο ωμό υλικό οργής. Ενδιαφέρον αν μη τι άλλο. Στην πραγματικότητα η γυναίκα επιβαρύνεται στην κοινωνία που ζούμε με το βάρος να είναι υποχρεωμένη
    να περικλείει τις επιθυμίες της με ένα ψεύτικο ηθικό ένδυμα. Όμως όσο ντύνουμε τις επιθυμίες μας βασισμένες πάνω στο τι έχουμε μάθει, τόσο οι επιθυμίες αυτές είναι
    για μας η θανάτωση των πραγματικών επιθυμιών, που δεν είναι ελεύθερες να εκφραστούν από το φόβο της κριτικής και της μη αποδοχής.
    Φόβος με λιγα λόγια για την απόκριση των άλλων. Ας βάλω ένα απόσπασμα που μπορεί να φανεί χρήσιμο στους ελαχιστότατους που ξεφεύγουν του επιπέδου
    χαχανούλης/ομοφοβικούλης/παπαρούλης/οτιδήποτε του συρμού.

"While society may affirm publicly the woman's right to choose for herself, the exercise of such choice brings her into conflict with
    the conventions of femininity, particularly the moral equation of goodness with self sacrifice." Gilligan, 1982, p.70

Αυτό συνέβη.

Banned
    Θα επικεντρωθώ σε ό,τι εγώ επιθυμώ. Τις σπόντες για τριχωτούς και τα λοιπά, ως γνωστόν στο ιντερνετ μπορεί να είσαι σκύλος. Αν δε γνωρίζεις τον άλλον
    προσωπικά, ένα γιουζερνέιμ δεν είναι εγγύηση για καμιά από τις σιγουριές κανενός. Πιστεύετε ό,τι θέλετε, ούτε αυτό με νοιάζει. Και τα ηθικοπλαστικά λογύδριά πάλι, δε με αφορούν, άσε όταν γίνονται από άτομα που υποκρίνονται τα ηθικά.
    Η ουσία είναι πως οι αντιδράσεις υπάρχουν γιατί μία γυναίκα τόλμησε να απειλήσει κάποια στερεότυπα με κάποιες δηλώσεις. Σκέψου πόσο βαθιά είναι, για να μπορούν να φέρουν
    στο φως τόσο ωμό υλικό οργής. Ενδιαφέρον αν μη τι άλλο. Στην πραγματικότητα η γυναίκα επιβαρύνεται στην κοινωνία που ζούμε με το βάρος να είναι υποχρεωμένη
    να περικλείει τις επιθυμίες της με ένα ψεύτικο ηθικό ένδυμα. Όμως όσο ντύνουμε τις επιθυμίες μας βασισμένες πάνω στο τι έχουμε μάθει, τόσο οι επιθυμίες αυτές είναι
    για μας η θανάτωση των πραγματικών επιθυμιών, που δεν είναι ελεύθερες να εκφραστούν από το φόβο της κριτικής και της μη αποδοχής.
    Φόβος με λιγα λόγια για την απόκριση των άλλων. Ας βάλω ένα απόσπασμα που μπορεί να φανεί χρήσιμο στους ελαχιστότατους που ξεφεύγουν του επιπέδου
    χαχανούλης/ομοφοβικούλης/παπαρούλης/οτιδήποτε του συρμού.

"While society may affirm publicly the woman's right to choose for herself, the exercise of such choice brings her into conflict with
    the conventions of femininity, particularly the moral equation of goodness with self sacrifice." Gilligan, 1982, p.70

Αυτό συνέβη.
    Αλήθεια;
    Και νομίζεις ότι λανσάροντας το σοφιστικέ και ψαγμένο ύφος, πετώντας μου ένα κουοουτ το γκιλιγκαν, θα με λούσει ο κρύος ιδρώτας... Αλλά και πάλι δείχνεις ότι σε νοιάζει γιαυτό και απαντάς... Τέλος πάντων, με κουράζεις και δεν έχεις να μου δείξεις και τίποτα.

Και ποιος σου είπε πως δεν έχω? Θέλω άντρα σκύλο, όχι σκύλο σκύλο.
    Δεν σε ενοχλει το ότι θα τρως ξύλο?
    γιάννης

Senior Member
    ...Η ουσία είναι πως οι αντιδράσεις υπάρχουν γιατί μία γυναίκα τόλμησε να απειλήσει κάποια στερεότυπα με κάποιες δηλώσεις. Σκέψου πόσο βαθιά είναι, για να μπορούν να φέρουν
    Φόβος με λιγα λόγια για την απόκριση των άλλων...
    Πόσο σωστό!... Το θέμα είναι πως θ' αλλάξει αυτός ο κοινός τρόπος αντίληψης για το ρόλο της γυναίκας σε μια κοινωνία χωρίς παιδεία;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast