φταινε οι γονεις που τα παιδια τους βγαινουν ναρκωμανεις κ αλητες - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 137
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    giorgo panou εχω πιει εναν ωκεανο μπυρες χρυσε μου..Το ξερω το σπορ μην ανησυχεις!Φυσικα η ταση προς καθε ειδους εθισμο,ειναι και γονιδιακο θεμα.
    φιλεμου!!φανταζομαι ότι θα συμφωνεις πως ο ανδρισμος μας δεν μετριετε με την μοναδα του λυτρου!με ποσες μπιρες ειπιαμε!!ουτε με ποσα τσιγαρα ειπιαμε!!ουτε με ποσες βελωνες στραβοσαμε στις φλεβεςμας!!ουτε με ποσες σταχτες μαζεψαμε για την φριμπα!κι ουτε με ποσες αναροφησεις περασε η καρδιαμας για να μαστουρωσουμε!!προσωπικα θεωρω ντροπημου τα παραπανω!!θα προτημουσα να ειχα το ποσο γαλα ειχα πιει μικρος!
    από ότι διαβαζω η πολιτικη σε απασχολη ακομα, ακομα κι στο 2014!! μπραβωω,μπραβω γτ. είναι πολύ δυσκολο να ελπιζεις ακομα στο κοινο καλο!!να πιστευεις ότι υπαρχει η αλληλεγγυη!ότι θα θισιασουν καποιοι την προσωπικη τους καριερα για την δικασου κι δικιαμου!!
    προσωπικα πλεον δε κρινω τους ανθρώπους από το τι ψιφιζουν, και είναι κι δυσκολο, βλέπεις από την μια η αριστερα είναι υπερ της αλληλεγγύης,της φροντίδας προς ολους τους ανθρώπους,προς την ιση αντιμετοπιση δλδη προς την αρετη του δικαιου!!
    από την άλλη οι φιλελευθεροι μηλαν κι παλευουν για την επυλογη να κανεις ότι θες στη ζωησου, για την προσωπικοτητασου, την ατομικοτητασου!!δλδη να εχεις τα "δικασου"αυτά που με κοπω απεκτισες, μηλαει για την "ελευθερια" την απολυτη ελευθερια!!να μην υπαρχει καποιος που θα σου παρει οσα απεκτησες!
    και οι δυο λοιπον μηλαν για κατι ομορφο!! το ζητημα είναι να μην υπαρχει μισος!!το ζητημα είναι να βρεθει η λυση προς την γνωση!να μαθουν τα νεα παιδια μεσα από την κοινωνια μας το σωστο!!! να ζουν χωρις εξαρτησεις,χωρις να εχουν σκοπο της ζωης τους την υλικη ευχαρηστηση!!να βρουν έναν κοσμο ιδεατο κι όχι υλικο!! να είναι "μετριοι",καπωτες ηταν αρετη να εισαι μετριος, πλεον είναι βρισιδι!! δυστυχως για να γινουν όλα αυτά πρεπει να υπαρξη παιδια!! να παθουν στα νεα παιδια όλα τα ομορφα, κι να τα μαθουν ορθογραφια!! να μην υπαρχουν τυποι σαν εμενα που δολοφονουν την τοσο ομρφη ελληνικη γραφη!!!

Senior Member
    [QUOTE=mgilleas;472590]
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

ενταξει μπορει να μην παρακολουθησα σωστα την συζητηση αλλα επειδη ειχε θεμα με τον ποτο μη του θυμιζεις τα ασχημα χρονια του εθισμου του προσβαλοντας τον οτι οταν σουρωνε τι ψηφιζε.εξαλλου οτι και να ψηφιζε η ψηφος του δεν κανει τη διαφορα στο ποιος θα εβγαινε πρωθυπουργος.Εδω το 45% ολων των ψηφων τα πηρε το πασοκ το 2009 και μπηκαμε στο μνημονιο οπως λεει και το ονομα σου.πρεπει ολοι να προσεχουμε τι ψηφιζουμε.και συμφωνω μαζι σου οτι κανενας δεν πρεπει να στοχοποιειται με βασει τα πιστευω του ολοι ανθρωποι ειμαστε, το τι ψηφιζει ο καθενας δεν δειχνει τι ειναι.και απο τους χρυσαυγιτες ειναι και καλα ατομα αλλα και κακα οπως και σε καθε αλλο κομμα.δεν χρειαζεται να υπαρχει φανατισμος.ο φανατισμος δεν οδηγει πουθενα και η βια φερνει παντα βια.δε στο λεω σε σενα ειδικα μνημονιο(επειδη εχω βαλει απαντηση με παραθεση,δεν ηξερα πως μπαινει η απαντηση σκετη),το λεω σε οσους γενικα θα τυχει να πεσουν πανω στο κειμενο μου.

mgillea , σευχαριστω για την υποστηριξη ,οπως κ τον Γιωργο , αλλα απαξιω να ασχοληθω με ατομα με επιπεδο το οποιο ουδεμια σχεση εχει με το δικο μου , κ τοχει αποδειξει επανειλημμενως με την κακοηθη συμπεριφορα της κ τα ' πρασινισμενα ' ποστ ( βλ. μνιμονιο )
    Last edited by Macgyver; 25-02-2014 at 14:01.

Banned
    Τσου ρε που θα με πεις και Κατίνα..

Πάνου..είμαι φιλη,όχι φίλος..δεν κατάλαβα πολλά,όχι λόγω ορθογραφιας.
    Απο τις 3 γραμμές που κατάφερα να πιάσω,θα σου πω οτι η ελευθέρια που μας ετοιμάζουν
    είναι μια φάρσα..δεν υπάρχει κανένας προοδευτισμός μεσά απο μνημονια και δεν μιλάω μονο
    για την χωρά μας..τέλος ναι δεν είμαι στον κοσμο μου με απασχολεί ιδιαιτέρα η πολιτικη,ειδικα
    οτάν αυτή έχει βάλει στοχο την ζωή μας.

Senior Member
    μαγκαιβερ συγνωμη κι ολας αλλα πηγαινες γυρευοντας απο την αρχη. Διαβασε απο την αρχη τη συζητηση και δες γιατι προκαλεσες το μνημονιο σου απαντησε στο θεμα σου κι εσυ αμεσως να πας κοντρα στην αποψη της μην τα θελουμε κι ολα δικα μας. απλα λεω αυτο που βλεπω.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post

mgillea , σευχαριστω για την υποστηριξη ,οπως κ τον Γιωργο , αλλα απαξιω να ασχοληθω με ατομα με επιπεδο το οποιο ουδεμια σχεση εχει με το δικο μου , κ τοχει αποδειξει επανειλημμενως με την κακοηθη συμπεριφορα της κ τα ' πρασινισμενα ' ποστ ( βλ. μνιμονιο )
    μαγκ δεν ξερω αν καταλαβαινεις ποσο λαθος ειναι αυτο που κανεις και ποση ελλειψη θαρρους η συγκροτησης δειχνει....
    βριζεις για να φτασεις τον αλλο στα ορια του και να σου απαντησει αναλογα και μετα πας απο πισω και τα σβηνεις και κανεις τον κινεζο...
    στο συγκεκριμενο ποστ, εβρισες και προσεβαλες το μνημονιο και τωρα σφυριζεις κλεφτικα. ελεος πλεον, λες μονος σου και την ηλικια σου, ουτε 2 δεν τα κανει αυτα, οχι 52...
    προτεινω σε οποιον εχει διαθεση να ασχολειται μαζι σου, να κανει κατευθειαν κουοτ την οποιαδηποτε απαντηση σου και να την αφηνει να βρισκεται για οποτε χρειαστει να την απαντησει...

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    μαγκαιβερ συγνωμη κι ολας αλλα πηγαινες γυρευοντας απο την αρχη. Διαβασε απο την αρχη τη συζητηση και δες γιατι προκαλεσες το μνημονιο σου απαντησε στο θεμα σου κι εσυ αμεσως να πας κοντρα στην αποψη της μην τα θελουμε κι ολα δικα μας. απλα λεω αυτο που βλεπω.
    Σε ευχαριστώ ftatl είναι γνωστή του τακτική..Τέλος πάντων.

Senior Member
    remedy k mnimonio , εχω μαθει πλεον την τακτικη σας ,, να την ' πεφτετε ' σε οποιον , σας μπαινει στο ματι ,(τοχετε ξανακανει κ θα το ξανακανετε ) οποτε αδιαφορω για τα κακοηθη σχολια , κ σαυτην την περιπτωση , να εμπαιζετε ενα μελος πρωην αλκοολικο , που καταφερε , ιδιαις δυναμεις , να γλυτωσει απ την ασθενεια του , και ειχε το θαρρος να ομολογησει το προβλημα του , προκειμενου να βοηθησει κ αλλα συμπασχοντα μελη του φορουμ . Ντροπη .
    Last edited by Macgyver; 25-02-2014 at 18:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post

ftati , το προβλημα ξεκινησε επειδη η mnimonio εγραψε ' ΟΤΑΝ Ο ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ ΣΟΥΡΩΝΕ ' ,( παραγρ. #59 ) εγκρινεις λοιπον ενα μελος να παταει πανω στην ασθενεια του αλλου μελους , με περιπαικτικο τονο , προκειμενου να τον θιξει ?

Banned
    Mαγκαιβερ ολο σβησε σβησε εισαι..Λοιπον ναι ειπα οταν σουρωνες τι ψηφιζες και τι μορφωτικο επιπεδο ειχες,επειδη τα ανεφερες για αλλους..Θες να μιλησουμε για ναρκωτικα και αλκοολ δλδ ανθρωπινα παθη και αδυναμιες,οταν εσυ δεν εχεις διαχειριστει τις δικες σου αδυναμιες και παθη και προσπαθεις να στησεις ενα πανηγυρι γυρω απο μια φραση μου..Αλλου αυτα λοιπον.

Senior Member
    ftati , το προβλημα ξεκινησε επειδη η mnimonio εγραψε ' ΟΤΑΝ Ο ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ ΣΟΥΡΩΝΕ ' ,( παραγρ. #59 ) εγκρινεις λοιπον ενα μελος να παταει πανω στην ασθενεια του αλλου μελους , με περιπαικτικο τονο , προκειμενου να τον θιξει ?
    μαλλον απο τη παραγραφο 3# ξεκινησε το προβλημα
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ MNIMONIO , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΟΥ , ΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ' ΟΤΑΝ ΣΟΥΡΩΝΕ Ο ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ ' , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΑ ΜΕΛΗ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ . Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ , ΦΟΒΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ , ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ .
    ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ' ΤΟΡΠΙΛΛΙΖΕΙ ' ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ

Banned

Senior Member
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ MNIMONIO , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΟΥ , ΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ' ΟΤΑΝ ΣΟΥΡΩΝΕ Ο ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ ' , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΑ ΜΕΛΗ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ . Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ , ΦΟΒΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ , ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ .
    ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ' ΤΟΡΠΙΛΛΙΖΕΙ ' ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 26-02-2014 at 16:44.

Senior Member
    Ρε μαγκ ξερεις τι μου αρεσει , που ενω εχουν πρασινησει αυτα που εγραψε το μνημονιο εσυ τα επαναφερεις ....
    Αφου θελεις να φαινονται γιατι κανεις αναφορες?????
    Α και αυτο το προβλημα που εχεις με το γραψε σβησε να το κοιταξεις.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 26-02-2014 at 16:44.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast