Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 348
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 348 of 837 FirstFirst ... 248298338346347348349350358398448 ... LastLast
Results 5,206 to 5,220 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ... Όμως, αφου δωσεις τη βοηθεια σου φυγε, διοτι αν του γινεις οικειος θα χεις να αντιμετωπισεις το χαρακτηρα του που ειναι ο ίδιος.
    μεγαλη κουβεντα ειπες Γιαννη....
    πολυ σωστος.

Senior Member
    Με τρωει η αντιφατικοτητα, ειδα την ομορφια των ιδανικων και υποσχεθηκα στον εαυτο μου να την υπηρετησω γιατι αλλιως η ζωη μου δεν εχει νοημα. Κουραστηκα ομως.. σιχαθηκα τις αδειες κουβεντες και καρδιες τους..Εχετε δει ποτε σε μια τσαντα με πορτοκαλια για παραδειγμα, να χαλαει ενα πορτοκαλι και τα γυρω του να μελανιαζουν σιγα σιγα και αυτα, μεχρι να σαπισουν εσωτερικα; Αμα τα προλαβεις και τα πλυνεις, εχει καλως... Αλλιως ειναι για πεταμα.. Μονο που οι ανθρωποι εχουμε καμια φορα τη δυναμη να γυρισουμε πισω, να επανελθουμε. Λοιπον εγω ειμαι στο οριο, σας το λεω πως αν δεν βρω τη δυναμη να φυγω απο αυτη την πολη και να αλλαξω την καθημερινοτητα μου, δεν υπαρχει ζωη για μενα. Τελος. Δεν θα εμπλακω σε καμια συμβατικη ζωη με κατωτερα συναισθηματα (το μισος, την καχυποψια κλπ κλπ). Ιωαννη εχεις δικιο σε αυτα που λες, η βρωμια της κοινωνιας ναι υπαρχει και μηχανισμοι αμυνας για να κρατησεις μια αποσταση.. απλα εγω δεν μπορω να ζησω ετσι, αδυναμια μου. Σας ευχαριστω για ολα.

Senior Member
    Προσπαθώ να είμαι καλά μια φίλη με βοήθησε πάρα πολύ.. ξαναβρείτε τους παλιούς σας φίλους είναι ανεκτίμητοι

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Προσπαθώ να είμαι καλά μια φίλη με βοήθησε πάρα πολύ.. ξαναβρείτε τους παλιούς σας φίλους είναι ανεκτίμητοι
    ... άν είναι κοντα και νοουμενου ότι τοτε υπήρχαν τετοιες καλες φιλίες.
    γιάννης

Senior Member
    Οι καλές φιλίες αντέχουν στο χρόνο και στην απόσταση.. δε έχω την ψυχολογία να το αναλύσω περισσότερο αυτή τη στιγμή, αλλά πίστεψέ με, πιστέψτε με.... Έχω δίπλα μου οικογένεια, άλλους φίλους και γνωστούς, ένα και μόνο μήνυμα προς την παιδική μου φίλη ήταν αρκετό για να καταλάβει, απλά χωρίς πολλά μου θύμισε τα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων.... κατάφερα επιτέλους να κλάψω.. έστω για λίγο...

Οι καλές φιλίες αντέχουν στο χρόνο και στην απόσταση.. δε έχω την ψυχολογία να το αναλύσω περισσότερο αυτή τη στιγμή, αλλά πίστεψέ με, πιστέψτε με.... Έχω δίπλα μου οικογένεια, άλλους φίλους και γνωστούς, ένα και μόνο μήνυμα προς την παιδική μου φίλη ήταν αρκετό για να καταλάβει, απλά χωρίς πολλά μου θύμισε τα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων.... κατάφερα επιτέλους να κλάψω.. έστω για λίγο...

...ως γνωστό, οι φίλοι είναι τα αδέλφια που επιλέγουμε.
    Για μένα η πιο πολύτιμη και ανιδιοτελή σχέση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ως γνωστό, οι φίλοι είναι τα αδέλφια που επιλέγουμε.
    Για μένα η πιο πολύτιμη και ανιδιοτελή σχέση
    Ποιο σωστά δεν θα μπορούσε να ειπωθεί.... !!!

Banned
    τωρα θελω να πεθανω.
    ετσι απλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    τωρα θελω να πεθανω.
    ετσι απλα.
    ... Μάλλον δεν έχεις κάποιον να σου κρατήσει το χέρι και να σε πάρει μια αγκαλιά... κράτα εσύ το χέρι σου αγκάλιασε, αγάπα τον εαυτό σου... τα θολά σου μάτια δε μπορούν να δουν ούτε να κρίνουν πόσο πολύτιμη είσαι...

Banned
    ... Μάλλον δεν έχεις κάποιον να σου κρατήσει το χέρι και να σε πάρει μια αγκαλιά... κράτα εσύ το χέρι σου αγκάλιασε, αγάπα τον εαυτό σου... τα θολά σου μάτια δε μπορούν να δουν ούτε να κρίνουν πόσο πολύτιμη είσαι...
    μιά φορά στη ζωή μου είχα αυτό που λες κι αυτό μου έφυγε.πάλι μόνη μου είμαι.

Senior Member
    Πολύ όμορφο αυτό... να το δανειστώ και για την δικιά μου περίπτωση;

Senior Member
    μιά φορά στη ζωή μου είχα αυτό που λες κι αυτό μου έφυγε.πάλι μόνη μου είμαι.
    Γλυκό μου κορίτσι είσαι τόσο γεμάτη ζωή δεν το πιστεύεις ακόμα... μάλλον δεν θες να το πιστέψεις, κι όμως μου θυμίζεις κάποια, που μπορεί να με πόνεσε να με πονάει πάρα πολύ ακόμα, αλλά είναι ευτυχισμένη τώρα... κι εσύ μπορείς καθένας μας είναι τόσο μοναδικός καλή μου... δεν έχει τόσο σημασία η ομορφιά του κορμιού μας, η ψυχή και τα συναισθήματα μας είναι που μετράνε, κι εσύ έχει τόσα.. μπορεί εσύ να μην μπορείς να τα δεις εγώ τα διακρίνω πολύ καλά...πίστεψε με..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kortha View Post
    Πολύ όμορφο αυτό... να το δανειστώ και για την δικιά μου περίπτωση;
    Δεν μπορείς να φανταστείς πόση χαρά θα μου δώσεις αν το κάνεις... μπορεί τα λόγια μου να σου φαίνονται πεζά κοινότυπα... κι όμως, σου λέω την αλήθεια είναι μέσα από την καρδιά μου...κι ας είμαι τόσο πληγωμένη... μακάρι να μπορούσα να σε κάνω να νιώσεις λιγότερη θλίψη... έστω για λίγο... αισθάνομαι τόσο μόνος ανάμεσα σε πάρα πολλούς ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ...αλλά έκανα πολλά πάρα πολλά λάθη στη ζωή μου... τώρα θα πληρώσω όλα μαζεμένα... το ξέρω... αν μπόρεσα για λίγο,τόσο δα, να πήρα λίγο απ΄τον δικό σου.. κάνει και το δικό μου πόνο λιγότερο έστω για μια τόση δα στιγμούλα

Banned
    Γλυκό μου κορίτσι είσαι τόσο γεμάτη ζωή δεν το πιστεύεις ακόμα... μάλλον δεν θες να το πιστέψεις, κι όμως μου θυμίζεις κάποια, που μπορεί να με πόνεσε να με πονάει πάρα πολύ ακόμα, αλλά είναι ευτυχισμένη τώρα... κι εσύ μπορείς καθένας μας είναι τόσο μοναδικός καλή μου... δεν έχει τόσο σημασία η ομορφιά του κορμιού μας, η ψυχή και τα συναισθήματα μας είναι που μετράνε, κι εσύ έχει τόσα.. μπορεί εσύ να μην μπορείς να τα δεις εγώ τα διακρίνω πολύ καλά...πίστεψε με..
    ποια σου θυμιζω; για πες μου λιγα λογια για σενα ή αν θελεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα.

Senior Member
    ποια σου θυμιζω; για πες μου λιγα λογια για σενα ή αν θελεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα.
    Νομίζω πως δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα ακόμα, θα πρέπει μάλλον να στείλω 50 μηνύματα, το κάνω όσο γρηγορότερα μπορώ, αλλά δε θέλω να γράφω άσχετα πράγματα... θέλω πολύ να σου μιλήσω για μένα κι εσύ για σένα αν θέλεις βέβαια... φοβάμαι λίγο.. αν έχεις γεννηθεί το 1993 εγώ έχω τα διπλά σου χρόνια... αλλά ο πόνος δεν κάνει διακρίσεις, ούτε σε ηλικίες, ούτε σε κοινωνικές ομάδες, ούτε σε άντρες ούτε σε γυναίκες.... ναι μου θυμίζεις αυτή που έχασα.. ήταν μικρή, πολύ μικρότερη μου..αλλά τόσο γλυκιά είχε τόσο όμορφη ψυχή και ήταν πολύ πληγωμένη όπως και η δική σου... αν έχω καταλάβει σωστά περνάς μια φάση χωρισμού... ξέρω καλά τι είναι αυτό... πολύ καλά... ήμουν δίπλα της πάντα... αμέτρητες ώρες.. αμέτρητα μηνύματα... να είναι καλά να μη φοβάται,, να μην θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της, να πάψει να τον μισεί, να πάψει να μισεί,, τους άλλους... κι έτσι βρεθήκαμε πολύ κοντά... δεν έπρεπε... αλλά έγινε...ήταν λάθος... όχι δε μετανοιώνω που την κράτησα στην αγκαλιά μου και να θελα δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς...νόμιζε πως εκείνη ήταν αδύναμη... εγώ ήμουν, εγώ είμαι... ήμασταν 6 χρόνια μαζί... δε θα σου πω υπέροχα χρόνια, στον Έρωτα όλοι είμαστε χαμένο,ι όλοι, κι αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν, σίγουρα υπάρχουν στιγμές ηδονής, χαράς, ίσως κι ευτυχίας...αυτά όμως τα καταλαβαίνεις πολύ αργότερα.. όχι στη φάση που είμαι τώρα( που είσαι μάλλον κι εσύ) αυτά θα τα νιώσω... πολύ πολύ μετά όταν θα το έχω αποδεχθεί, όταν θα μαι χαρούμενος που είναι ευτυχισμένη με το αγόρι της... Μακάρι να μπορέσω σύντομα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα...