Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 362
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 362 of 837 FirstFirst ... 262312352360361362363364372412462 ... LastLast
Results 5,416 to 5,430 of 12551
    Senior Member
    Αγωνία..χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.. δεν περιμένω τίποτα, παρόλα αυτά νιώθω πολύ έντονα να σφίγγεται το στομάχι μου.

Senior Member
    Άσχημα...στεναχωρημένη και μελαγχολική...και δεν καταλαβαίνω το γιατί αφού σήμερα πέρασα καλά...
    Δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να βασανίζομαι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άσχημα...στεναχωρημένη και μελαγχολική...και δεν καταλαβαίνω το γιατί αφού σήμερα πέρασα καλά...
    Δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να βασανίζομαι;
    Μια σκέψη σ΄αυτό που λες είναι ότι ίσως νιώθεις ''ενοχές'' που πέρασες καλά..η διαρκής θλίψη, η στεναχώρια κ.τ.λ. γίνονται κι αυτά συνήθεια, ρουτίνα.
    Ακόμα κι μικρές αλλαγές μας τρομάζουν.. κι ας είναι προς το καλύτερο.. αν είναι.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    .....
    αλλα ειτε μπλεκεις ειτε δεν μπλεκεις, εκφραζωντας και μονο την αγανακτηση σου για τα θεματα που κλειδωνονται και καταστρεφονται, απ'οτι φαινεται δινουν προειδοποιηση. μαλλον η διαχειριση περιμενε να την επιβραβευσουμε για τη καθυστεριση της, μαζι με τους χρηστες και τα παιδιαστικα τους τυπου σε λεω χοντρη-σε λεω αλκοολικο/ναρκομανη.

και τελικα για ποια υποστηριξη μιλαμε ? καλυτερα μετονομαστε το σε καφενειο ψυχολογιας ή κατι πιο αναλαφρο, να ξερουν και οι καινουργιοι οτι στις 10 μαλακιες απαντησεις μπορει να παρουν 1 λογικη. μια ζωη τα ιδια σ'αυτο το φορουμ, παραβλεπονται χρηστες που απειλουν, και με διπλους λογαριασμους ακομα, ενω τιμωρουνται οσοι η διαχειριση αντιπαθει.

.........
    Συμφωνώ ότι καθυστέρησε το μπαναρισμα. Σε ενα φορουμ ψυχολογιας, προφανώς θα ήταν απίθανο να μην λεγονται και μαλακίες, όπως επισημαίνεις, ωστόσο αυτοι που τις λενε, κι αυτο το διαπιστωνεις μεσα από την όλη παρουσία τους στο χώρο, εχουν μια σχεση και αντίληψη του τι εστι ψυχολογία, τουλάχιστο βιωματικα και έστω υποτυπώδη γνωση των ιδιαιτεροτητων της επικοινωνιας στο χώρο αυτό. Εν προκειμένω, το εν λόγω μέλος, κατα λάθος, ενώ έκανε search, αντι στο φεις ή σε άλλα σάητ κοινωνικής δικτύωσης, μπήκε εδω, χωρις να αντιληφθει ποτέ κατα την παρουσια της εδω τις ιδιατεροτητες του χώρου αυτού. Απλα έψαχνε ένα χώρο κοινωνικής δικατύωσης και η ζωντανή επικοινωνία του φορουμ την κράτησε εδώ. Η διαχειριση επιτελους εβαλε τα πράγματα στη θεση τους. Αυτα συμβαινουν όταν μπαίνει σε ένα χωρο ενας άσχετος, εξ ου και τα πρωτεια στις διαγραφες μηνυμάτων του απο τη διαχειριση και οι συχνοι διαπληκτισμοι με άλλα μελη και σαν επιστεγασμα το μπαναρισμα. Γι αυτο επικρατει και πάλι ηρεμία.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ ότι καθυστέρησε το μπαναρισμα. Σε ενα φορουμ ψυχολογιας, προφανώς θα ήταν απίθανο να μην λεγονται και μαλακίες, όπως επισημαίνεις, ωστόσο αυτοι που τις λενε, κι αυτο το διαπιστωνεις μεσα από την όλη παρουσία τους στο χώρο, εχουν μια σχεση και αντίληψη του τι εστι ψυχολογία, τουλάχιστο βιωματικα και έστω υποτυπώδη γνωση των ιδιαιτεροτητων της επικοινωνιας στο χώρο αυτό. Εν προκειμένω, το εν λόγω μέλος, κατα λάθος, ενώ έκανε search, αντι στο φεις ή σε άλλα σάητ κοινωνικής δικτύωσης, μπήκε εδω, χωρις να αντιληφθει ποτέ κατα την παρουσια της εδω τις ιδιατεροτητες του χώρου αυτού. Απλα έψαχνε ένα χώρο κοινωνικής δικατύωσης και η ζωντανή επικοινωνία του φορουμ την κράτησε εδώ. Η διαχειριση επιτελους εβαλε τα πράγματα στη θεση τους. Αυτα συμβαινουν όταν μπαίνει σε ένα χωρο ενας άσχετος, εξ ου και τα πρωτεια στις διαγραφες μηνυμάτων του απο τη διαχειριση και οι συχνοι διαπληκτισμοι με άλλα μελη και σαν επιστεγασμα το μπαναρισμα. Γι αυτο επικρατει και πάλι ηρεμία.
    ιωαννη ειναι παραβιαση των ορων χρησης, αλλα κυριως εντελως αντιδεοντολογικο και ανανδρο να καταφερεσαι κατα μπαναρισμενου μελους.
    αν ειχες να πεις κατι για το μνημονιο ας το ελεγες κατα "προσωπο" οσο συμμετειχε.

κατα τα αλλα, οπως πολυ ξεκαθαρα διευκρινισε η διαχειριση (κι απορω πως "δεν το ειδες"), το οτι το αλλο μελος που συκοφαντουσε και εβριζε μελη του φορουμ και συνεπλακη με το μνημονιο, συμμετεχει ακομα, ειναι καθαρα συγκυριακο, καθως αν και πηρε παμπολλες προειδοποιησεις και απειρα σβησιματα για τις συκοφαντιες, ειναι πανω στο οριο του μπαναρισματος και δε το ξεπερασε (ακομα).
    για αλλη μια φορα, εκτος απο αδικος και εμπρηστικος, πιανεσαι και αδιαβαστος....

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Μια σκέψη σ΄αυτό που λες είναι ότι ίσως νιώθεις ''ενοχές'' που πέρασες καλά..η διαρκής θλίψη, η στεναχώρια κ.τ.λ. γίνονται κι αυτά συνήθεια, ρουτίνα.
    Ακόμα κι μικρές αλλαγές μας τρομάζουν.. κι ας είναι προς το καλύτερο.. αν είναι.
    Μπα, δεν νομίζω...θεωρώ ότι μου αξίζουν κάποιες στιγμές χαράς με τόση ψυχική ταλαιπωρία που περνάω...

Πάντως ούτε τώρα νιώθω καλά, ελπίζω αυτό ν' αλλάξει αργότερα μέσα στη μέρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ιωαννη ειναι παραβιαση των ορων χρησης, αλλα κυριως εντελως αντιδεοντολογικο και ανανδρο να καταφερεσαι κατα μπαναρισμενου μελους.
    αν ειχες να πεις κατι για το μνημονιο ας το ελεγες κατα "προσωπο" οσο συμμετειχε.

κατα τα αλλα, οπως πολυ ξεκαθαρα διευκρινισε η διαχειριση (κι απορω πως "δεν το ειδες"), το οτι το αλλο μελος που συκοφαντουσε και εβριζε μελη του φορουμ και συνεπλακη με το μνημονιο, συμμετεχει ακομα, ειναι καθαρα συγκυριακο, καθως αν και πηρε παμπολλες προειδοποιησεις και απειρα σβησιματα για τις συκοφαντιες, ειναι πανω στο οριο του μπαναρισματος και δε το ξεπερασε (ακομα).
    για αλλη μια φορα, εκτος απο αδικος και εμπρηστικος, πιανεσαι και αδιαβαστος....

Χαίρομαι που συμφωνείς μαζι μου αφού επί της ουσίας δεν αμφισβητείς την ακρίβεια των όσων λέω. Με το μνημόνιο, της τα έχω πει κατα πρόσωπο, ακόμα και με προσωπικό μήνυμα παλαιότερα, με διαφορετικό λεκτικο, όμως με ίδιο νόημα. Τι λες δλδ?? υπονοείς ότι έπρεπε να εξακολουθησω να της απευθύνομαι για να μου ρίχνει τις υβρισίες της για να κανεις εσυ πλακα πίσω απο το πισι σου? Αμφισβητείς το ότι έχει επανηλημμένα απευθυνθεί στο φόρουμ με τετοιο τρόπο, τόσο εις βαρος μου όσο και εις βαρος άλλων? Οταν το έκανε αυτο (κι αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις) εσύ που ήσουν?
    Κι απορω, με τόσες υβρισίες που επανηλημμένα εκστόμισε έναντι αρκετών, ακόμα και εις βάρος μου, κι αυτο όχι μόνο στο παρον νήμα, πως δεν αντέδρασες κατα το ίδιο ύφος και με παρόμοιες εκφράσεις με τις οποίες απευθυνεσαι σε μένα τώρα!! Μου επιτίθεσαι τωρα δλδ?
    Αφου λες ότι η μνημόνιο ξεπέρασε το όριο του μπαναρίσματος, άρα λάθος το ότι αποκλειστεικε από το φορουμ? Μετα απ 'αυτο εξακολουθεις ακόμα να πισετυεις πως το άτομο εκεινο είχε σχέση με τις αρχές και τους σκοπους αυτου του χώρου?
    γιάννης

Senior Member
    Χαίρομαι που συμφωνείς μαζι μου αφού επί της ουσίας δεν αμφισβητείς την ακρίβεια των όσων λέω. Με το μνημόνιο, της τα έχω πει κατα πρόσωπο, ακόμα και με προσωπικό μήνυμα παλαιότερα, με διαφορετικό λεκτικο, όμως με ίδιο νόημα. Τι λες δλδ?? υπονοείς ότι έπρεπε να εξακολουθησω να της απευθύνομαι για να μου ρίχνει τις υβρισίες της για να κανεις εσυ πλακα πίσω απο το πισι σου? Αμφισβητείς το ότι έχει επανηλημμένα απευθυνθεί στο φόρουμ με τετοιο τρόπο, τόσο εις βαρος μου όσο και εις βαρος άλλων? Οταν το έκανε αυτο (κι αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις) εσύ που ήσουν?
    Κι απορω, με τόσες υβρισίες που επανηλημμένα εκστόμισε έναντι αρκετών, ακόμα και εις βάρος μου, κι αυτο όχι μόνο στο παρον νήμα, πως δεν αντέδρασες κατα το ίδιο ύφος και με παρόμοιες εκφράσεις με τις οποίες απευθυνεσαι σε μένα τώρα!! Μου επιτίθεσαι τωρα δλδ?
    Αφου λες ότι η μνημόνιο ξεπέρασε το όριο του μπαναρίσματος, άρα λάθος το ότι αποκλειστεικε από το φορουμ? Μετα απ 'αυτο εξακολουθεις ακόμα να πισετυεις πως το άτομο εκεινο είχε σχέση με τις αρχές και τους σκοπους αυτου του χώρου?
    δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις και θεωρεις οτι συμφωνουμε...

κατηγορεις ενα μελος αποκλεισμενο, που ειναι ΑΠΟΝ και δεν μπορει να σου απαντησει.
    δεν θα αναλαβω την υπερασπιση του μνημονιου, σου λεω το πολυ απλο, οτι παραβαινεις τους ορους χρησης κατηγορωντας την τωρα που δεν μπορει να σου απαντησει.

πολυ καλα εκανες σε οποιον απαντησες οταν σε κατηγορουσε ενω ηταν μελος.και να το ξανακανεις αν νοιωσεις οτι αδικεισαι.
    εφοσον ρωτας για την σταση την δικη μου, να σου πω οτι ειχε δικιο σε παρα πολλα απ οσα σου ελεγε.
    δεν θεωρησα καλο να παρεμβω για να στα πω κι εγω . γι αυτο με ψεγεις? αν στα ελεγα θα μου μιλουσες για επιθεση...
    να σου πω ομως οτι βρισκω και καλα στοιχεια σε σενα..

αν παρα το μπαναρισμα, εχεις ακομα πικρα μεσα σου για οσα λεγατε, κρατα την για οταν και αν επιστρεψει.
    το να την κατηγορεις τωρα σου ειπα τι ειναι. μην το επαναλαβω...

Τοσο καιρό δεν υπήρχαν όροι χρήσης και τους θυμήθηκες τωρα? Όποτε μας συμφέρει δλδ?
    Επί της ουσίας αποφευγεις έντεχνα να μου απαντησεις.
    Δεν θα κατέβω στο εμπριστικό και επιθετικό επίπεδο σου σε ατελειωτες συζητησεις. Κατα τα λοιπα παριστανεις τον εαυτο σου ως το άτομο υπεράνω, ως καθοδηγητη στο φορουμ.
    Αρκετα ασχολήθηκα μαζι σου! Απευθυνομαι σ αυτους που είναι πραγματικα αντικειμενικοι και δικαιοι και σεβονται τον κόσμο που βρίσκεται σ αυτο τον ιστοχώρο.
    γιάννης

Senior Member
    Τοσο καιρό δεν υπήρχαν όροι χρήσης και τους θυμήθηκες τωρα? Όποτε μας συμφέρει δλδ?
    Δεν θα κατέβω στο εμπριστικό και επιθετικό επίπεδο σου σε ατελειωτες συζητησεις. Κατα τα λοιπα παριστανεις τον εαυτο σου ως το άτομο υπεράνω, ως καθοδηγητη στο φορουμ.
    Αρκετα ασχολήθηκα μαζι σου! Απευθυνομαι σ αυτους που είναι πραγματικα αντικειμενικοι και δικαιοι και σεβονται τον κόσμο που βρίσκεται σ αυτο τον ιστοχώρο.
    παντα θυμαμαι τους ορους χρησης και οταν το θεωρω χρησιμο παρεμβαινω ως μελος. με προσωπικα κριτηρια παντα οπως και ολοι υποθετω....
    μην μου πεις οτι εσυ εισαι ο αδεκαστος, που καταπινεις την καμηλο, προσπαθωντας απλα να επιτεθεις σε οποιον σου καθεται στο στομαχι και "δεν βλεπεις" τα τερατα που γινονται κατω απ την μυτη σου...

δεν ειμαι διαχειριστρια για να με ρωτας αν εφυγε εγκαιρως ο ενας και ο αλλος ,ουτε θα ειχα καμια διαθεση να ειμαι, ουτε καν επι πληρωμη (ποσο μαλλον δωρεαν ).
    δεν ξερω τι νομιζεις οτι παριστανω ουτε και με αφορα να σου αλλαξω γνωμη.
    στο εχω ξαναπει. τα περι ανωτεροτητας μου που εχεις κι αλλες φορες πει, κατα τη γνωμη μου ειναι προβολες σου απο δικα σου θεματα και ελλειψεις.
    περαστικα μεν, δεν μπορω και δεν θελω να αναλωθω να κανω κατι για να σου αλλαξω γνωμη, δε...

Senior Member
    Παλι τσακωνεστε?δε κανονιζουμε κανα καφε λεω εγω;(Παω στα επιθετα να γραψω "εκτος τοπου κ χρονου")
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Παλι τσακωνεστε?δε κανονιζουμε κανα καφε λεω εγω;(Παω στα επιθετα να γραψω "εκτος τοπου κ χρονου")
    παλιοφωτουλα (το παλιο- αναφερεται στην εξαφανιση σου). ο τσακωμος απο τον διαλογο και την διαφωνια, διαφερουν στα επιχειρηματα, στις βρισιες και στις απειλες...
    καποιοι μπορουν να κανουν διαλογο ακομα κι οταν διαφωνουν και αλλοι μπορουν μονο να τσακωνονται οταν διαφωνησουν..
    (να πας να το γραψεις αμεσα )

Senior Member
    Τι εγινε ρε παιδια; λιγο ελειψα (πηγα Σερβια να φερω το παιδι για πασχα), και με το που ηρθα παλι τσακωμοι; Παει και το μνημονιο Αλλη φορα δεν ξαναφευγω, τελικα μονοι σας δεν τα καταφερνετε!!!!! (λιγη πλακιτσα μπας και...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Τι εγινε ρε παιδια; λιγο ελειψα (πηγα Σερβια να φερω το παιδι για πασχα), και με το που ηρθα παλι τσακωμοι; Παει και το μνημονιο Αλλη φορα δεν ξαναφευγω, τελικα μονοι σας δεν τα καταφερνετε!!!!! (λιγη πλακιτσα μπας και...)
    ωωωωωωωωωωωωωω
    μπραβο σκροπι!!!!
    πολυ ευχαριστο το νεο σου μετα απο ολες τις συζητησεις για τις ανησυχιες σου
    παει το μνημονιακι μας σκροπι, το καταπιε το συστημα!!!!!!!!!!
    ευχομαι να περασεις υπεροχα με το παιδακι σου κι αν περνας κι απο δω καμια βολτα, ριχνε καμια φαπα προς υπερασπιση του αδικοχαμενου μνημονιακιου!!!
    καλες γιορτες να εχεις!!!

Senior Member
    Καλες γιορτες και σε σενα και στην οικογενεια σου Remedy! Καλες γιορτες σε ΟΛΟ το φορουμ!!! Οι ανησυχιες μου δεν ειναι ανησυχιες, πραγματικοτητα ειναι. Τουλαχιστον τωρα που τον εχω κοντα μου τον μικρο, εστω και για λιγο, ειμαι πανευτυχης Ρε παιδια, τοσοι τσακωμοι, τοσα βαρια λογια, ο ενας ειπε αυτο, ο αλλος ειπε εκεινο. Να σας πω κατι; Αν βρισκομασταν ολοι, με κρασακι και κοψιδια, και συζητουσαμε, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ανταλλαζαμε τετοιες κουβεντες. Το πολυ πολυ διαφωνουσαμε σαν ανθρωποι και τιποτα παραπανω. Ε δειτε το φορουμ σαν το τραπεζι, μπορει να μην εχουμε το κρασι και τις μπριζολες, αλλα με λιγη φαντασια ολα γινονται! (αντε τωρα που γυριζει, οταν παω τον μικρο πισω στη μανα του παλι θα μαυρισω, εκμεταλλευθειτε την καλη μου διαθεση οσο ειναι καιρος).