επιθετα που σας χαρακτηριζουν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Εδω και μισο χρονο, περιπου, καταλαβα πολλα για τον εαυτο μου. Κυριως τα στραβα, αλλα και πολλα θετικα. Θα τα εγραφα αλλα ντρεπομαι πολυ για τα αρνητικα, και ειμαι αρκετα μετριοφρων ωστε να μην μπορω να γραψω μονα τους τα θετικα...........

γελαω παντα με τα ατομα που κανοντας την "αυτοκριτικη" τους, βρισκουν μονο προτερηματα και τα ελλαττωματα που βρισκουν ειναι κι αυτα καμουφλαρισμενα προτερηματα.
    σαν τα μοντελα στις συνεντευξεις: " το ελλατωμα μου ειναι οτι ειμαι πολυ ειλικρινης και εχω καλη καρδια που οι αλλοι εκμεταλλευονται"...
    καλοοοοοο... σωστή :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Και τελειομανείς στη δουλειά τους, πασχίζουν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα (γι' αυτό και έχουν φτάσει ψηλά...)

Ωωω , χαιρετω την διδα iskandar . Βρε Μαριον , μουχεις σουρει τα εξ αμαξης , κ ομως συνεχιζω να σου απευθυνομαι . Τι εγινε , θα καταδεχθης να γραψεις στο θρεντ μου ? παντως δεν ειμαι τελειομανης στην δουλεια μου , μαλλον δεν ημουνα , αφου δεν εργαζομαι τουλαχιστον επι του παροντος . Πως εισαι απο εμφανιση , εχεις αφησει να υπονοηθει οτι εισαι καλη ( και σε αυτους εκτος φορουμ θα μεινω αξεχαστη ) . Ειδες που θυμαμαι τι γραφεις ? ποιος ξερει , σε καποια αλλη διασταση , σε καποιο αλλο συμπαν , ισως κ να τα βρισκαμε . Δεν σε θεωρω κακεντρεχη , οπως την rem , απλα ιδιαιτερη περιπτωση .
    ΟΚ ριχτα τωρα τα μπιν@@@@ια . Ειμαι ετοιμος .

ζηλιάρα, κυκλοθυμική, καχύποπτη, ειλικρινής, ευγενική, έμπιστη, χαμηλών τόνων, με χαμηλή αυτοπεποίθηση, εσωστρεφή και πάλι ζηλιάρα........

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΙΟΥΛΙΤΑ View Post
    ζηλιάρα, κυκλοθυμική, καχύποπτη, ειλικρινής, ευγενική, έμπιστη, χαμηλών τόνων, με χαμηλή αυτοπεποίθηση, εσωστρεφή και πάλι ζηλιάρα........
    Για την ζηλια μην ανυσηχεις. Αποκλειεται να εισαι τοσο ζηλιαρα οσο καποια που ηξερα. Μου εκανε σκηνη την δευτερη μερα που ειχαμε σχεση, και οταν λεμε σκηνη μιλαμε για τρομακτικο τσακωμο, μονο και μονο γιατι αργησα να σηκωσω το τηλεφωνω.... Δεν τσακωθηκα τοτε μαζι της γιαιτ νομιζα οτι μου εκανε πλακα, και μετα απλα την αγαπουσα τοσο που απλα το ανεχομουν....... (μη σου πω τι εγινε οταν βρηκε κατι σκουλαρικια μου στο σπιτι μου. Ναι δικα μου σκουλαρικια, 5 φορουσα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ωωω , χαιρετω την διδα iskandar . Βρε Μαριον , μουχεις σουρει τα εξ αμαξης , κ ομως συνεχιζω να σου απευθυνομαι . Τι εγινε , θα καταδεχθης να γραψεις στο θρεντ μου ? παντως δεν ειμαι τελειομανης στην δουλεια μου , μαλλον δεν ημουνα , αφου δεν εργαζομαι τουλαχιστον επι του παροντος . Πως εισαι απο εμφανιση , εχεις αφησει να υπονοηθει οτι εισαι καλη ( και σε αυτους εκτος φορουμ θα μεινω αξεχαστη ) . Ειδες που θυμαμαι τι γραφεις ? ποιος ξερει , σε καποια αλλη διασταση , σε καποιο αλλο συμπαν , ισως κ να τα βρισκαμε . Δεν σε θεωρω κακεντρεχη , οπως την rem , απλα ιδιαιτερη περιπτωση .
    ΟΚ ριχτα τωρα τα μπιν@@@@ια . Ειμαι ετοιμος .
    Τώρα μου θυμίζεις τον αλέξανδρο, που πετάγεται σε ότι γράφεται, νομίζοντας ότι τον αφορά. Να το προσέξεις αυτό!
    Συμπλήρωσα τα ελαττώματα που αναφέρουν οι διάφοροι "διάσημοι", μοντέλα και άλλοι, στους οποίους αναφέρθηκε η remedy, δεν αναφερόμουν σε σένα με την τελειομανία.
    Όσο για το τι δηλώνει κάποιος σε ένα φόρουμ, ιδιαίτερα όσον αφορά την εμφάνισή του και τον χαρακτήρα του, το θεωρώ αστείο να λαμβάνεται υπόψιν.
    Εδώ άλλοι είναι άντρες και παριστάνουν τις γυναίκες!
    Τέλος, σε κάποια άλλη διάσταση, σε κάποιο άλλο σύμπαν, εγώ δεν θα ήμουνα εγώ κι εσύ δεν θα ήσουνα εσύ. Οπότε, τσάμπα μιλάμε.
    Στο συγκεκριμένο σύμπαν πάντως, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να τα "βρούμε", όπως και να το εννοείς. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά συγκεντρώνεις τα περισσότερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που απεχθάνομαι.

Για την ζηλια μην ανυσηχεις. Αποκλειεται να εισαι τοσο ζηλιαρα οσο καποια που ηξερα. Μου εκανε σκηνη την δευτερη μερα που ειχαμε σχεση, και οταν λεμε σκηνη μιλαμε για τρομακτικο τσακωμο, μονο και μονο γιατι αργησα να σηκωσω το τηλεφωνω.... Δεν τσακωθηκα τοτε μαζι της γιαιτ νομιζα οτι μου εκανε πλακα, και μετα απλα την αγαπουσα τοσο που απλα το ανεχομουν....... (μη σου πω τι εγινε οταν βρηκε κατι σκουλαρικια μου στο σπιτι μου. Ναι δικα μου σκουλαρικια, 5 φορουσα).
    5? χαχαχα, ε όχι ντάξει δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο.. κι εύχομε να μην... ειδικά για την δευτερη μερα δεν θα είχα το δικαίωμα...άσχημο πράγμα η ζήλια... και μην νομιζεις και το άτομο που ζηλεύει υποφέρει πολύ.. είναι απαίσιο... και όλοι σε χαρακατηρίζουν "παράλογη".

Senior Member
    Το ξερω Ιουλιτα, η συγκεκριμενη υπεφερε και απο αλλα βεβαια, αλλα για αυτο και απλα το ανεχομουν, γιατι απλα εγω υπεφερα πολυ λιγοτερο απο οτι εκεινη (αν και η ιδια νομιζε το αντιθετο). Παντως ναι, 5 σκουλαρικια, ημουν σκληρος μεταλας στα νιατα μου, τα τελευταια 9 χρονια εξανθρωπιστικα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά συγκεντρώνεις τα περισσότερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που απεχθάνομαι.

Δεν πειραζει Μαριον , το ηξερα οτι δεν ειχα ελπιδες . Θα το ξεπερασω . Παντως πολυ ευγενικο εκ μερους σου που εδωσες απαντηση . Καλες γιορτες .

YΓ . να υποθεσω οτι με τετοια γνωμη που εχεις για μενα a blow job is out of question ?
    ΥΓ2 δεν μπορεις να εχεις τοσο κακη γνωμη για μενα , αφου δεν με ξερεις , απλα εχεις το στυλακι , ' ε , προσεξτε με , ειμαι διαφορετικη κ καλυτερη απο σας '
    Last edited by Macgyver; 18-04-2014 at 13:38.

Senior Member
    --------------------------------------------------------------

Senior Member
    Είμαι πολύ εγωιστής ..........

Senior Member
    IVAN , υπαρχουν δυο ειδων ανθρωποι , αυτοι που ειναι εγωιστες κ δεν το παραδεχονται , κ αυτοι που ειναι εγωιστες , κ το παραδεχονται .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    IVAN , υπαρχουν δυο ειδων ανθρωποι , αυτοι που ειναι εγωιστες κ δεν το παραδεχονται , κ αυτοι που ειναι εγωιστες , κ το παραδεχονται .
    Εγώ είμαι απ΄αυτούς που το παραδέχονται....... τα ''είδη'' των ανθρώπων είναι τόσα όσα και οι.... άνθρωποι

Banned
    αντικοινωνικος κι οξυθυμος. αν και δεν ισχυουν τοσο και τα δυο. με το πρωτο εμαθα, οσο κι αν θελω να το πεταξω απο πανω μου τωρα. και το δευτερο μοιαζει περισσοτερο με επιπεδα φορτωματος, στη πραγματικοτητα φταιει που αρπαζομαι ευκολα, οχι οτι θυμωνω πολυ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12