Τι σκέφτεστε; - Page 1263
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1263 of 1532 FirstFirst ... 26376311631213125312611262126312641265127313131363 ... LastLast
Results 18,931 to 18,945 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    αυτός με χώρισε...
    και εσείς τόσο μαλάκες είστε φιλαράκο.
    αλλά δε σας βάζω όλους μαζί σε σακί όπως εσύ
    εσύ τουλάχιστον επειδή με νευρίασες και μίλησες άσχημα,είσαι.
    Εγω ειπα "ΑΝ ΝΑΙ"
    Αλλα τελος παντων καλο βραδυ...

Banned
    μπραβω σου!! πολύ καλα κανεις κι προσεχεις! μπραβω σου που καμεις εξετασεις κάθε λιγο καιρο!! αυτό δειχνει ότι αγαπιέσαι!! - μην το παρεις στραβα, χαρητολογωντας το γραφω¨) - όταν αγαπας τον εαυτοσου εισαι ετοιμη να δωσεις κι την υψιστη αγαπη στον ανθρωποσου! στον ερωτικοσου συντροφο θελω να πω! απλα "κοκκινοσκουφιτσα" θα πρεπει ΕΣΥ!! εσυ που εχεις περασει από την κολαση κι ουτε καν καηκες λιγάκι στην φτερνουλασου, χαχα εσυ λοιπον κοπελια αν κι ξανθια - σε φανταζομαι ξανθια λογο του παραμυθιου ! χαχα- θα πρεπει λοιπον να εχεις παντα τα ματακιασου 14!! κι να προσεχεις τον "κακο τον λυκο" γτ. θα παραμονευει παντα ! η μορφη του δεν είναι γνωστη μειτε σταθερη!! πωτες δεν ξερεις πισω από ποιου ομορφου ανδρος το προσωπο θα κρυβετε! θα είναι όμως συγκεκρημενο παντα το "πνευμα" του!! δλδη θα είναι δεδομενο κι γνωστο το κακο που φερνει κι που θα πρεπει παντοτινα εσυ να φιλαζεσαι!
    κι κατι μου λεει ότι θα τα καταφερεις κι όπως το παραμυθι θα παρεις χαμπαρι πισω από ποια μορφη θα κρυβεται ο "κακος ο λυκος"!! ευχομαι λοιπον η ζωη σου να είναι παραμυθενια κι με ομορφη παντα καταληξη

Senior Member
    βασικα,περνωντας απο την κολαση, ποια φτερνουλα????? ολοκληρη τσουρουφλιστηκα!!!! και ο κακος ο λυκος με εχει φαει ηδη καμια δεκαρια φορες....απλα τωρα έχω παρει το κολάι και τον αναγνωριζω απο χιλιόμετρα..... Αγαπαει ο θεος τον λυκο,αγαπαει και την κοκκινοσκουφιτσα...!! χααχχαχα

(ξανθια ημουν,αλλα εγινα παλι καστανη πριν λιγους μηνες! χαχαχαχ)

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    βασικα,περνωντας απο την κολαση, ποια φτερνουλα????? ολοκληρη τσουρουφλιστηκα!!!! και ο κακος ο λυκος με εχει φαει ηδη καμια δεκαρια φορες....απλα τωρα έχω παρει το κολάι και τον αναγνωριζω απο χιλιόμετρα..... Αγαπαει ο θεος τον λυκο,αγαπαει και την κοκκινοσκουφιτσα...!! χααχχαχα

(ξανθια ημουν,αλλα εγινα παλι καστανη πριν λιγους μηνες! χαχαχαχ)
    αμαν! σε εκαψε λιγουλάκι τελικα η "κολαση" ε? δεν πιραζει, ισως καποιες φορες χρειαζοντε καποια "σημαδια " για να σου υπενθυμιζουν να εχεις " το νουσου μαζι με το νουνουσου κάθε μερα" χαχαχα,
    βρε κοκκινοσκουφιτσα "δεκαρια φορες" τους πετυχες τους κακους "τους λυκους" χαχα, τελικα κυκλοφορισες αρκετα στο δασος ε? χιχιχι, "προχο,," η κοκκινοσκουφιτσα !!¨)χαχα, εχεις ζησει αρκετα παρα το νεαρο της ηλικιας σου! ,μπραβοσου κι ακομα καλητερα να εχεις και την γνωση και την εμπειρια μαζι! αρα???? λοιπον??? δεν δικαιολογισαι να κανεις λαθος από εδώ κι στο εξης! ετσι?

Senior Member
    ε καπως ετσι ειναι... νιωθω οτι εχω τη σοφια 20 γριων μαζι ρε παιδι μου !!!! χαχαχαχα
    και ναι,η αληθεια ειναι οτι παρακυκλοφορουσα στο δασος, σαν χαζη ξανθια κοκκινοσκουφιτσα που ημουν...
    Αλλα τωρα και το'βαψα καστανο,και κυκλοφορω μονο στον καμπο! χαχαχα

Senior Member
    Γιωργο , χαιρομαι που σε βλεπω ευδιαθετο . Αγγελος .

Banned
    Ποιός θέλει να μιλήσει μαζί μου για ό,τι μαλακία του κατέβει;;;;;
    βαριέέέέμαι και δε νυστάζω ακόμη....

waiting..

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιωργο , χαιρομαι που σε βλεπω ευδιαθετο . Αγγελος .
    αγγελε, όταν δεν υπαρχουν "αδιαθετα" ατομα, όταν υπαρχουν χαροπα κι ευχαρηστα αλλα κι ταυτοχρονο ευγινικα μηνυματα από ολους μας είναι στανταρ πως θα ειμαστε ολοι μας χαρούμενοι!!!
    μακαρι να ειχαν κι αλλα ατομα την ευγενεια σου για παραδγμα!!
    μακαρι να μην ειχαν αλλα ατομα την ορθωγραφιαμου ! ¨) για παραδηγμα χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    ε καπως ετσι ειναι... νιωθω οτι εχω τη σοφια 20 γριων μαζι ρε παιδι μου !!!! χαχαχαχα
    και ναι,η αληθεια ειναι οτι παρακυκλοφορουσα στο δασος, σαν χαζη ξανθια κοκκινοσκουφιτσα που ημουν...
    Αλλα τωρα και το'βαψα καστανο,και κυκλοφορω μονο στον καμπο! χαχαχα
    εσυ δεν πηγες βολτα στο δασος όπως λεει το παραμυθακι¨), δεν περπατάς απλος στο δασος χαχα, παραπερπατησες ρεσυ, εφτιαξες μονοπατια!! χχαχα, προχορησες πολύ κι καλα εκανες!! μακαρι να το εκαναν κι άλλες κοκκινοσκουφίτσες αυτό!! ισως θα είχαμε γλειτωσει πολλους γαμους!! θα είχαμε γλειτωσει πολλα διαζύγια!! χωρις παρεξηγηση, αποψημου είναι πως αν δεν υπηρχαν αυτά τα κομπλεξακια! αν δεν ειχαν ορισμένες "κοπελες 93 κολληματα! χαχαχα, κι ζουσαν χωρις υποκριτικες αξιες αλλα με αληθινες αξιοπρέπειες στην μαθητικη τους, στην επαγγελματικη τους αλλα κι στην ερωτικη τους ζωη οι κοπελες ισως, λεω ισως ζουσανε σε πολύ καλλητερα οικογενειακα περιβαλον τα παιδακια!!

Banned
    Ποιός θέλει να μιλήσει μαζί μου για ό,τι μαλακία του κατέβει;;;;;
    βαριέέέέμαι και δε νυστάζω ακόμη....

waiting..
    εχω ορεξη να μηλησω γτ. εχω ένα θεματακι με τον υπνομου!-με τοσα ζωντανα που εφαγα αυτές τις μερες που να χαλαρωσει το στομαχακιμου κι να με αφησει να παω βολτα με τον τσακομενο με εμενα μορφεα!χαχαχα

κοπελα 93 ,εχω μια απορια, κι χωρις παρεξηγησ θα παρω το θαρρος να στην καμω!
    πηστευω ότι εισαι τουλάχιστον ανηλικο, το ξερει η μαμα κι ο μπαμπας ότι μπαινεις κρυφα στο ιντερνετ?? εχεις σπασει τον κοδικο που βαζουν οι γωνεις για τα παιδακια τους στο πισι ?ε?

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    εσυ δεν πηγες βολτα στο δασος όπως λεει το παραμυθακι¨), δεν περπατάς απλος στο δασος χαχα, παραπερπατησες ρεσυ, εφτιαξες μονοπατια!! χχαχα, προχορησες πολύ κι καλα εκανες!! μακαρι να το εκαναν κι άλλες κοκκινοσκουφίτσες αυτό!! ισως θα είχαμε γλειτωσει πολλους γαμους!! θα είχαμε γλειτωσει πολλα διαζύγια!! χωρις παρεξηγηση, αποψημου είναι πως αν δεν υπηρχαν αυτά τα κομπλεξακια! αν δεν ειχαν ορισμένες "κοπελες 93 κολληματα! χαχαχα, κι ζουσαν χωρις υποκριτικες αξιες αλλα με αληθινες αξιοπρέπειες στην μαθητικη τους, στην επαγγελματικη τους αλλα κι στην ερωτικη τους ζωη οι κοπελες ισως, λεω ισως ζουσανε σε πολύ καλλητερα οικογενειακα περιβαλον τα παιδακια!!
    πάλι δεν έχεις τι να κάνεις και αναφέρεις ονόματα από εδώ μέσα για να μαλώσεις με κάποιον;;
    γιατί ανέφερες το ψευδώνυμό μου; σου έχω δώσει το δικαίωμα;;

Banned
    εχω ορεξη να μηλησω γτ. εχω ένα θεματακι με τον υπνομου!-με τοσα ζωντανα που εφαγα αυτές τις μερες που να χαλαρωσει το στομαχακιμου κι να με αφησει να παω βολτα με τον τσακομενο με εμενα μορφεα!χαχαχα

κοπελα 93 ,εχω μια απορια, κι χωρις παρεξηγησ θα παρω το θαρρος να στην καμω!
    πηστευω ότι εισαι τουλάχιστον ανηλικο, το ξερει η μαμα κι ο μπαμπας ότι μπαινεις κρυφα στο ιντερνετ?? εχεις σπασει τον κοδικο που βαζουν οι γωνεις για τα παιδακια τους στο πισι ?ε?
    τι λες ρε καθυστερημένε;;
    πω ρε φίλε τι μπορεί να πει ο άνθρωπος;;
    πόση μαλακία μπορεί να κουβαλάει;
    τι ανήλικο ρε ηλίθιε;

έχεις πρόβλημα έτσι;

Banned
    πάλι δεν έχεις τι να κάνεις και αναφέρεις ονόματα από εδώ μέσα για να μαλώσεις με κάποιον;;
    γιατί ανέφερες το ψευδώνυμό μου; σου έχω δώσει το δικαίωμα;;
    δεν ηθελα να σε νευριάσω ! σορρυ δεν ηξερα ότι εισαι τοσο ευεξαπτη. δεν θα σου ξανα απευθυνθώ.απλα ξεχασες να γραψεις- απευθηνομαι σε ολους εκτως του γιοργου πανου !!! - αρα δεν φταιω εγω!¨) χιχιχι ο.κ.
    αα!επισης την αδεια από που την περνουν? αν θες πες μου για να ξερω ,
    τελικα μαλον εσπασες τον κωδικο που βαζουν για τα παιδακια οι γωνεις.χιχιχιχι¨) καληνυχτα

Banned
    δεν ηθελα να σε νευριάσω ! σορρυ δεν ηξερα ότι εισαι τοσο ευεξαπτη. δεν θα σου ξανα απευθυνθώ.απλα ξεχασες να γραψεις- απευθηνομαι σε ολους εκτως του γιοργου πανου !!! - αρα δεν φταιω εγω!¨) χιχιχι ο.κ.
    αα!επισης την αδεια από που την περνουν? αν θες πες μου για να ξερω ,
    τελικα μαλον εσπασες τον κωδικο που βαζουν για τα παιδακια οι γωνεις.χιχιχιχι¨) καληνυχτα
    παίρνεις σίγουρα κάποια φάρμακα ή κάποια ουσία δεν εξηγείται άλλο η μαλακία στο κεφάλι σου.
    απορώ γιατί δε σε έχουν μπανάρει ακόμα.

να σου πω,σου μίλησα εγώ; σου είπα πες μου τη γνώμη σου για κάτι κ.λ.π;;;

και δεν εξαίρεσα κανέναν από τη συζήτηση του θέματος,είπα να μιλήσω με όποιον/α θέλει..
    εσύ τώρα ο άκυρος που κάθεσαι και μου πετάς τα άκυρά σου ''παίζει να'σαι ανηλικο'' κι άλλα τέτοια,πού τα σκέφτηκες,αλήθεια!
    δεν έχω να πω κάτι,πραγματικά,στον ύπνο σου μας βλέπεις όλους εδώ μέσα και αναφέρεις τα ονόματά μας;;
    έχεις κάποιου είδους παραισθήσεις; τι να πω;
    έλεος πια,με το καλημέρα ο άλλος να σε προσβάλλει....

Banned
    κοπελα93,που μενεις -παρακμη κι παρανοια γωνια" πως να σου γραψει καποιος σοβαρα με αυτά τα πραματα? πως να μην αναρωτιέμαι αν εισαι παιδακι? αφου γραφεις όλα παιδικα πραματα, για "μαλ,,," κουβεντα εψαχνες, για αυτό εισαι για αυτό σου εγραψα!¨)τοσο απλα!!! χαχαχα.