Νομιζω με απατά - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 205
    Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Δεν ξέρω πώς ήταν οι μανάδες σας το '80 στον Πειραιά, προς τη δυτική Ελλάδα όμως οι μανάδες δεν έλεγαν ούτε τότε ούτε τώρα φυσικά στα 6χρονα να γίνουν γαμιάδες.
    Γενικά, κανένας γονιός ή συγγενής δεν περνά αξίες στα 6χρονα παιδιά σχετικά με σεξ και γκομενιλίκια. Δεν ξέρω πόσο προχώ ήταν ο Πειραιάς του '80, αλήθεια.

Οχι δεν εχω ακούσει ότι η μαμά αναλαμβάνει τον γιο και ο μπαμπάς την κόρη. Εκτός αν μιλάμε για τον Μεσαίωνα κ έχω μπερδευτεί εγώ! Τότε πάω πάσο. Σήμερα όμως στον πλανήτη γη, η μαμά αναλαμβάνει την κόρη,γιατί πολύ απλά ούτε ο μπαμπάς ούτε η κόρη έχουν άνεση να συζητήσουν μαζί για σχέσεις,σεξ και προφυλακτικά. Τον γιο δεν τον αναλαμβάνει κανείς, γιατί δεν φοβούνται τπτ για τον γιο. Απλά του λέει ο μπαμπάς αραιά και πού να είναι γκομενιάρης σαν τον πατέρα του.

Ετσι ηταν τα πάγματα όταν ήμουν εγώ μικρή, και έτσι μεγάλωσαν τα παιδιά με τα οποία συναναστρέφομαι εγώ καθημερινά. Στην εξευγενισμένη πρωτεύουσα ίσως οι γυναίκες έχουν μείνει πίσω και μαθαίνουν το γιόκα να φέρεται όπως ο προπάππους της γιαγιάς μου.

Απλά διακρίνεσαι από έναν μισογυνισμό ρε Τζωρτζ, για όλα σου φταίνε οι γυναίκες. Χαλάρωσε. Δεν είστε και τα πιο υπέροχα πλάσματα στον κόσμο.
    Ακου εκεί φταίνε οι μανάδες που εσείς κερατώνετε τη γκόμενά σας με ότι κινείται! Κ εγώ έχω κερατώσει, χιλιάδες φορές, αλλά δε φταίει ο πατέρας μου που ισχυρίζεσαι ότι ανααμβάνει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των κοριτσιών, ούτε η μάνα μου. Άλλα φταίνε. Μην τα ρίχνουμε και όλα στην ανατροφή .
    Δεν είμαι μισογύνης !! που το καταλαβες αυτό?? απεναντίας λατρευω τις γυναικες κι από μικρος μου αρεσαν!!δεν εχω πρόβλημα κανενα μεχρι σημερα!!! απεναντίας κι παρεα κανω κι επαγκελματικα τις σεβομαι απολυτα κι στα παντα!!
    όπως όμως διαφωνω κι ξενερώνω με τους ανδρες ετσι κανω κι με τις γυναικες!! δεν είναι ανθρωποι και οι δυο ρεσυ?? ισος το ότι εκανα χαβαλέ σε καποιο σημειο εσυ το πειρες αλλιος ,μαλον ετσι εξηγητε τα οσα λες!! όπως το ότι αναφερθηκα για τον πειραια!! ημαρτον!! δεν εχεις χιουμορ?? κι φυσικα οι διαφορες σε ολη την ελλαδα είναι πολύ λιγες, υπαρχουν βεβαια αλλα οσο παιρναν τα χρονια είναι πιο λιγες!
    παντος προσωπικα αυτό καταλαβα από τα οσα εχουν δει τα ματακιαμου ως τωρα, λογο του ότι παλαια συνηθως πιο πολύ εργαζοταν ο πατερας ! κι συνηθως επειδή ο ανδρας θελει να είναι λιγομηλιτος δεν δινει τοσες πολλες συμβουλες στα παιδια!! μετα μην ξεχνας ότι η μανα είναι αυτή που περνα στα παιδια της τα πιο πολλα πραγματα!! ψαξε κι θα το δεις ότι η μαναδες είναι που περναν πιο πολύ χρονο, που ασχολιουντε! δεν ξερω που μεγάλωσες αλλα σχεδόν σε ολοκληρη την γη ετσι συνηθίζετε!!¨)

Banned
    το θεμα της κοπελιας που εχει εδώ είναι άλλο!! δεν είναι πιανου η μανα είναι καλη κι ποιανου όχι!! δεν εχει θεμα αν το χωριο είναι καλο η το νησι!!
    τωρα αν είναι καποιο χωριουδακι πανω σε ένα ομορφο βουνο πιο προοδευτικο από τις πολεις εεε!! αυτό!!! χαχαχα, ας το κρινουν οι ανθρωποι που διαβαζουν εδώ, κριση εχουμε ολοι κι ξερουμε πωτε οι κοινωνιες γινοντε επικινδηνς!!
    προσωπικα εμενα, μικρο η μαμακαμου με πηγαινε στο παρκο, όπως κι όλα τα παιδακια εκεινα τα χρονια οι μαμαδες μας τα πρωινα ασχολιοντουσταν με εμας!! συνηθως οι πατεράδες μας αναγκαζοταν να δουλευουν ως το απόγευμα κι δυστυχως δεν ειχαν πολύ χρονο για εμας!!
    αν τωρα εσας που ειστε προοδευτικες σς πηγαινε ο μπαμπακας σας στο παρκο, σας αλλαζε τις πανες ο μπαμπας σας!! τι να πω??χαχα, μπορει να σας θυλαζαι κι ο μπαμπας σας !! χαχαχα, δεν ξερω, ισως στις προχο,, κοινωνιες της ελλαδας να συμβαινουν αυτά!! ειδικα στην ελλαδιτσα που ακομα δεν εχουμε δωσει το δικαιωμα στα παιδια μεταναστών να εχουν την ιπικοτητα!! δλδη ημαρτον!! η προχο η ελλαδα που σκοτωνει στο ξυλο των αλλοδαπο αν τολμησει να ζητησει τα εργασιακα του δικαιώματα!!
    αλλα επειδή είναι άλλο το θεματακι μας, ευχομαι σαντρα να πανε όλα καλα με τον ανδρα σου!! μακαρι να γυρησει σπιτι μετανοιωμένος!! ευχομαι να καταλαβει το λαθος!! προσαωπικα αν με συγχωρουσε η γυναικα μου από κατι τετοιο θα ειμουν συνεχεια διπλα της!! κι για να σηκωνα το κεφαλι να την κοιτάξω στα ματια θα το εκανα με ντροπη κι μετα από εμπρακτη αλλαγη συμπερηφορας!! ευχομαι να το κανει κι ο δικος σου !!
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    αγάπη μου ναι, η μάνα αλλάζει πάνες, απολυμαίνει τα μπιμπερό, πλένει τις σαλιάρες, κουνάει το relax, λέει παραμυθάκια, διαβάζει τα παιδιά για το σχολείο επειδή ο μπαμπάς βαριέται κ δεν είναι της υπομονής (κ όχι επειδή δουλεύει όλη μέρα) αλλά δεν λεει στους γιους της να γίνουν ζιγκολό !
    Το οτι η μανα περνάει με τα παιδιά της περισσότερες ώρες με τα παιδιά της, δε σημαίνει ότι τους πλάθει την προσωπικότητα όπως γουστάρει.
    Αν θέλει ο άντρας να κερατώσει,θα κερατώσει. Αν θέλει να γίνει γκέι, θα γίνει γκέι!Αν θέλει η γυναίκα να κάνει πιάτσα, θα κάνει πιάτσα. Αν θέλει να πεθάνει παρθένα, θα πεθάνει παρθένα! Ξαναλέω, δεν οφείλονται όλα στην ανατροφή . Μη ρίχνουμε όλα μας τα λάθη στη μάνα μας, ας αναλαμβάνουμε και καμια ευθύνη που και που.

Banned
    δυστυχως φταιει η ανατροφη κι παρα πολύ!! κανεις δεν γεννιετε κακος!! εχεις δει κανενα μωρακι να είναι για να γινει κλεφτης????όχι!! φταινει οι γωνεις του! κι το κοινωνικο του περιβαλον!!
    ημαρτον!!! αν πιστευεις ότι ο καθης γεννιετε όπως είναι στην συνεχεια!! , αυτά ελεγε ο μεσαίωνας που λες πριν!!!
    οσο για το αν ο μπαμπας βαριετε, μαλον εσυ εχεις καποιο θεματακι με τους ανδρες!!! στο ξανα λεω, αναφέρομαι για την δεκαετια του 80. τωτες που οι ανδρες συνηθως δουλευαν πιο πολύ κι οι γυναικες συνηθως ειχαν την περισσοτερη ωρα με τα παιδια!! τωρα αν δεν ηταν ετσι, ο.κ. τι να πω???

Banned
    καλα, ο.κ. εχεις την γνωμη αυτην!! ότι οι μαναδες δεν φταινε , ότι οι πατεράδες καμαρωναν τα αγορια τους να είναι ζιγκολό!!
    προσωπικα διαφωνω, εχω άλλη γνωμη!! μπορει να μην την δεχεσαι, αλλα σορρυ δεν μπορω να συμφωνησω!!
    απεναντίας σεβομαι την δικιασου γνωμη, την καταλαβα , κι δικαιωμα σου να την εχεις κι να την λες!! όμως διαφωνω! συγνωμη!

Senior Member
    αγάπη μου ναι, η μάνα αλλάζει πάνες, απολυμαίνει τα μπιμπερό, πλένει τις σαλιάρες, κουνάει το relax, λέει παραμυθάκια, διαβάζει τα παιδιά για το σχολείο επειδή ο μπαμπάς βαριέται κ δεν είναι της υπομονής (κ όχι επειδή δουλεύει όλη μέρα) αλλά δεν λεει στους γιους της να γίνουν ζιγκολό !
    Το οτι η μανα περνάει με τα παιδιά της περισσότερες ώρες με τα παιδιά της, δε σημαίνει ότι τους πλάθει την προσωπικότητα όπως γουστάρει.
    Αν θέλει ο άντρας να κερατώσει,θα κερατώσει. Αν θέλει να γίνει γκέι, θα γίνει γκέι!Αν θέλει η γυναίκα να κάνει πιάτσα, θα κάνει πιάτσα. Αν θέλει να πεθάνει παρθένα, θα πεθάνει παρθένα! Ξαναλέω, δεν οφείλονται όλα στην ανατροφή . Μη ρίχνουμε όλα μας τα λάθη στη μάνα μας, ας αναλαμβάνουμε και καμια ευθύνη που και που.
    Συμφωνώ απόλυτα !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δυστυχως φταιει η ανατροφη κι παρα πολύ!! κανεις δεν γεννιετε κακος!! εχεις δει κανενα μωρακι να είναι για να γινει κλεφτης????όχι!! φταινει οι γωνεις του! κι το κοινωνικο του περιβαλον!!
    ημαρτον!!! αν πιστευεις ότι ο καθης γεννιετε όπως είναι στην συνεχεια!! , αυτά ελεγε ο μεσαίωνας που λες πριν!!!
    οσο για το αν ο μπαμπας βαριετε, μαλον εσυ εχεις καποιο θεματακι με τους ανδρες!!! στο ξανα λεω, αναφέρομαι για την δεκαετια του 80. τωτες που οι ανδρες συνηθως δουλευαν πιο πολύ κι οι γυναικες συνηθως ειχαν την περισσοτερη ωρα με τα παιδια!! τωρα αν δεν ηταν ετσι, ο.κ. τι να πω???
    Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε το 10% των γραπτών μου. Όσα λες δεν τα έγραψα πουθενά εγώ. Ξαναγράφεις όσα γράφω,προσθέτοντας άλλα δικά σου, και το αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τις δικές μου απόψεις.
    1. η ανατροφή παίζει ΚΑΠΟΙΟ ρόλο. Οχι τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
    2. γι'αυτό που γινόμαστε φταίνει ΔΕΚΑΔΕΣ συνιστώσες και όχι ΜΟΝΟ οι γονείς. Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις στις οποίες οι γονείς δε φταίνε καθόλου.
    3. Εσύ μιλάς για τη δεκαετία του '80, εγώ μιλάω για το 2014 στο οποίο ζούμε εγώ και οι γύρω μου. Αν θέλεις να μιλήσουμε για άλλες εποχές, ως ιστορικός μπορώ να ασχοληθώ με το θέμα, και με ενδιαφέρει κιόλας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καλα, ο.κ. εχεις την γνωμη αυτην!! ότι οι μαναδες δεν φταινε , ότι οι πατεράδες καμαρωναν τα αγορια τους να είναι ζιγκολό!!
    προσωπικα διαφωνω, εχω άλλη γνωμη!! μπορει να μην την δεχεσαι, αλλα σορρυ δεν μπορω να συμφωνησω!!
    απεναντίας σεβομαι την δικιασου γνωμη, την καταλαβα , κι δικαιωμα σου να την εχεις κι να την λες!! όμως διαφωνω! συγνωμη!
    Καλά κάνεις και διαφωνείς, δε σου το απαγορεύει κανείς. Εγώ συζητάω για να γίνεται ανταλλαγή απόψεων, όχι για να συμφωνείτε μαζί μου και να με χειροκροτεί το πλήθος για τις αντιλήψεις κ τις ιδέες μου.
    Τώρα για το αν φταίνε οι μανάδες και οι πατεράδες , είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, και δε μπορείς να βάζεις όλο τον κόσμο στο ίδιο καζάνι. Δεν είναι όλα τα αρσενικά ίδια, ούτε όλα τα θηλυκά ίδια. Δεν πιστεύω ότι ΠΑΝΤΑ φταίνε ΟΛΕΣ οι μανάδες για ΟΛΑ τα λάθη των παιδιών τους, ούτε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ μπαμπάς δε φταίει για ΚΑΝΕΝΑ λαθος των παιδιών του. Αλλού φταίει η μαμά, αλλού ο μπαμπάς , αλλού η γιαγιά, αλλού ο θείος, αλλού οι φίλοι,αλλού οι γείτονες, αλλού η τηλεόραση, αλλού το ίντερνετ, αλλού η οικονομική κατάσταση, αλλού το ίδιο το παιδί.

Senior Member
    Δεν έχει να κάνει με το σε ποια δεκαετία ζούμε ή ζήσαμε ο κάθε άνθρωπος, σε κάθε εποχή, έχει ερεθίσματα από πολλούς παράγοντες κι όχι μόνο από την οικογένεια του...

Μπορεί σε μικρή ηλικία να διαμορφώνει το χαρακτήρα του μα, προσαρμόζεται και επηρεάζετε είτε θετικά είτε αρνητικά από φίλους, συνεργάτες, τηλεόραση κ.τ.λ.

Ακολουθεί ''πρότυπα'' που νιώθει ότι τον εκφράζουν.. καμουφλάρετε πίσω από εμμονές και προκαταλήψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Δεν έχει να κάνει με το σε ποια δεκαετία ζούμε ή ζήσαμε ο κάθε άνθρωπος, σε κάθε εποχή, έχει ερεθίσματα από πολλούς παράγοντες κι όχι μόνο από την οικογένεια του...

Μπορεί σε μικρή ηλικία να διαμορφώνει το χαρακτήρα του μα, προσαρμόζεται και επηρεάζετε είτε θετικά είτε αρνητικά από φίλους, συνεργάτες, τηλεόραση κ.τ.λ.

Ακολουθεί ''πρότυπα'' που νιώθει ότι τον εκφράζουν.. καμουφλάρετε πίσω από εμμονές και προκαταλήψεις.
    Σωστά. Έτσι είναι... Τελικά όμως η Σάντρα δεν μας είπε τι έγινε και αν υπάρχει κάτι καινούριο για τον άντρα της...
    Γιατί αυτό ήταν το θέμα, αν ο άντρας της Σάντρας την απατάει...Όχι γιατί οι άντρες απατάνε τις γυναίκες τους....
    Βρήκαμε ανενεργό νήμα,και είπαμε να ανοίξουμε συζήτηση,ο Πλάτωνας, Ο Σωκράτης κ ο Αριστοτέλης....... :D

Senior Member
    Σωστά. Έτσι είναι... Τελικά όμως η Σάντρα δεν μας είπε τι έγινε και αν υπάρχει κάτι καινούριο για τον άντρα της...
    Γιατί αυτό ήταν το θέμα, αν ο άντρας της Σάντρας την απατάει...Όχι γιατί οι άντρες απατάνε τις γυναίκες τους....
    Βρήκαμε ανενεργό νήμα,και είπαμε να ανοίξουμε συζήτηση,ο Πλάτωνας, Ο Σωκράτης κ ο Αριστοτέλης....... :D
    Ξέχασες τον Επίκουρο.... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Ξέχασες τον Επίκουρο.... :)
    Ασ'τον να χαρεί λίγο ακόμα... θα τον χρησιμοποιήσουμε σε άλλο θέμα!!! :p

Senior Member
    Ασ'τον να χαρεί λίγο ακόμα... θα τον χρησιμοποιήσουμε σε άλλο θέμα!!! :p
    Α να σου πω η απιστία είναι το ''αγαπημένο μου'' (σόρυ σάντρα) κι ο Επίκουρος μιλά για τις ηδονές..

Banned
    Δεν ξέρω πώς ήταν οι μανάδες σας το '80 στον Πειραιά, προς τη δυτική Ελλάδα όμως οι μανάδες δεν έλεγαν ούτε τότε ούτε τώρα φυσικά στα 6χρονα να γίνουν γαμιάδες.
    Γενικά, κανένας γονιός ή συγγενής δεν περνά αξίες στα 6χρονα παιδιά σχετικά με σεξ και γκομενιλίκια. Δεν ξέρω πόσο προχώ ήταν ο Πειραιάς του '80, αλήθεια.

Οχι δεν εχω ακούσει ότι η μαμά αναλαμβάνει τον γιο και ο μπαμπάς την κόρη. Εκτός αν μιλάμε για τον Μεσαίωνα κ έχω μπερδευτεί εγώ! Τότε πάω πάσο. Σήμερα όμως στον πλανήτη γη, η μαμά αναλαμβάνει την κόρη,γιατί πολύ απλά ούτε ο μπαμπάς ούτε η κόρη έχουν άνεση να συζητήσουν μαζί για σχέσεις,σεξ και προφυλακτικά. Τον γιο δεν τον αναλαμβάνει κανείς, γιατί δεν φοβούνται τπτ για τον γιο. Απλά του λέει ο μπαμπάς αραιά και πού να είναι γκομενιάρης σαν τον πατέρα του.

Ετσι ηταν τα πάγματα όταν ήμουν εγώ μικρή, και έτσι μεγάλωσαν τα παιδιά με τα οποία συναναστρέφομαι εγώ καθημερινά. Στην εξευγενισμένη πρωτεύουσα ίσως οι γυναίκες έχουν μείνει πίσω και μαθαίνουν το γιόκα να φέρεται όπως ο προπάππους της γιαγιάς μου.

Απλά διακρίνεσαι από έναν μισογυνισμό ρε Τζωρτζ, για όλα σου φταίνε οι γυναίκες. Χαλάρωσε. Δεν είστε και τα πιο υπέροχα πλάσματα στον κόσμο.
    Ακου εκεί φταίνε οι μανάδες που εσείς κερατώνετε τη γκόμενά σας με ότι κινείται! Κ εγώ έχω κερατώσει, χιλιάδες φορές, αλλά δε φταίει ο πατέρας μου που ισχυρίζεσαι ότι ανααμβάνει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των κοριτσιών, ούτε η μάνα μου. Άλλα φταίνε. Μην τα ρίχνουμε και όλα στην ανατροφή .
    δεσποινίς κοκκινοσκουφιτσα!! επειδή αναφέρεις συνεχως ότι σε προσβαλω, ότι παω να σου την πω κι αλλα κομπλημεντα προς το προσωπομου! θα σου ζηταγα να ανφερεις που γινετε αυτό!!!!!
    ξερω ότι η εκτιμησησου προς το ατομομου ξεχυλιζει! χιχιχι, κανει τοσο μπαμ χαχαχ. θα νομιζουν ότι ειμαστε φιλαράκια! με τοσα κομπλημεντ που γραφεις για εμενα!!χχιχιχι.
    δεν ξανα μπαινω στην κουβεντα; για το αν η μαμακα η αν ο μπαμπακας φερει την πιο μεγαλη ευθυνη!!! και οι δυο γωνεις είναι πρεπει να κανουν το σωστο.
    τωρα, αν εσυ λες, ότι οι μπαμπαδες είναι ζαμανφου,ότι δεν ασχολιουντε, κι ότι τα αγορακια τα εχουνε στα οπα οπα σε σχεση με τα κορίτσια που δεν τα προσεχουνε!! δεν θα το ξανα κρινω!ουτε θα; το αμφισβιτισω αφου απαγορευετε!!
    εμενα η αποψημου είναι χιλιογραμενη!! την ξερεις!! μπορω να την τεκμιριοσω με επιχειρηματα! χωρις να σου απαγορευω να την αμφισβιτης!!!
    εξαλου δεν ειμαστε οι δυο μας εδώ μεσα! υπαρχουν ατομα που διαβαζουν το φορουμ κι εχουν κριση!!
    λυπάμαι που μια τοσο σεβαστη εκατεροθεν κουβεντα, σε πολλα θεματα σβηνει με τέτοιο τροπο! λυπάμαι! τουλάχιστον νιωθω μια μικρη ανακουφηση που δεν είναι από την δικημου πλευρα η αποφαση να μην ξανα κουβεντιάσουμε εμεις οι δυο!

Member
    ολα ξεκινανε απο το σπιτι!!! κ απο την κοινωνια που μεγαλωνουμε! εγω ζω σε επαρχια κ τα μυαλα ειναι πολυ οπισθοδρομικα.!! καμια σχεση με τα μυαλα αυτων που ζουν σε πολη.. ειδικα για τις κοπελες!! ναι ολα αρχιζουν απο την ανατροφη αλλα οχι αποκλειστικα κ μονο απο αυτη! μετα απο ενα σημειο ομως αρχιζει κ η δικη μας ευθυνη.. η δικη μας γνωμη κ αποψη κ οχι των γονιων μας... ας γινουμε υπευθυνοι κ να αναλαβουμε τα λαθη μας που ξεκινανε απο το σπιτι αλλα καταληγουν στις πραξεις μας κ οχι αποκλειστικα γιατι μας το περασε η μανα η ο πατερας μας!!! οσα κ να μας πουνε παντα εχουμε τα δικα μας απωθημενα μεσα μας κ αργα η γρηγορα ολα βγαινουν στην επιφανεια!!! καλημερες!!!
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast