Χωρισμος χωρις προφανη αιτια.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marianna1984 View Post
    Καλησπερα! Λοιπον, ο τυπος μουγκα στη στρουγκα ακομα κ στους φιλους του! Κανενας απολυτως δεν του πηρε κουβεντα κ κανενας δεν εχει καταλαβει τι εγινε (ουτε εγω φυσικα!)."Κοιτα τη δουλεια σου" η απαντηση του. Τωρα εκκρεμει η απαντηση του στο μηνυμα..το εστειλα
    Βρε συ Μαριάννα, τι ψάχνεις να βρεις;
    Απλά δεν τραβάει το πράγμα. Όταν κάποιος θέλει να συνεχίσει μια σχέση την συνεχίζει, όταν θέλει να τη διακόψει βρίσκει μια καλή δικαιολογία και την κάνει. (Καμιά φορά την κάνει και χωρίς δικαιολογία).
    Η πιο συχνή δικαιολογία ενός άντρα είναι τα επαγγελματικά-οικονομικά προβλήματα και το άγχος.
    Η πιο συχνή δικαιολογία μιας γυναίκας είναι, δεν αισθάνομαι καλά, δε φταις εσύ, θέλω να μείνω λίγο μόνη.
    Η πραγματικότητα είναι ότι δεν γουστάρουν πλέον, βαρέθηκαν, είχαν άλλες προσδοκίες και διαψεύστηκαν, υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα και δεν θέλουν να το πουν κατάμουτρα.

Εχεις δικιο marian, το συμπερασμα κ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο κ αυτο που μετραει.Ενω γενικα δεν τρωω κολληματα, δηλ δεν θες μια δεν θελω δεκα, μ αυτο κολλησα γιατι ηταν αλλιως τα πραγματα σε σχεση μ αλλες περιπτωσεις κ μου τη δινει επειδη δεν εχω απαντηση στο γιατι μου κ οχι στο οτι απλα τελειωσε.

Senior Member
    Του εστειλες κατι αλλο ή στο παλιο αναφερεσαι?

Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Απλά δεν τραβάει το πράγμα. Όταν κάποιος θέλει να συνεχίσει μια σχέση την συνεχίζει, όταν θέλει να τη διακόψει βρίσκει μια καλή δικαιολογία και την κάνει. (Καμιά φορά την κάνει και χωρίς δικαιολογία).
    Η πιο συχνή δικαιολογία ενός άντρα είναι τα επαγγελματικά-οικονομικά προβλήματα και το άγχος.
    Η πιο συχνή δικαιολογία μιας γυναίκας είναι, δεν αισθάνομαι καλά, δε φταις εσύ, θέλω να μείνω λίγο μόνη.
    Η πραγματικότητα είναι ότι δεν γουστάρουν πλέον, βαρέθηκαν, είχαν άλλες προσδοκίες και διαψεύστηκαν, υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα και δεν θέλουν να το πουν κατάμουτρα.
    Συμφωνώ απόλυτα με τη mariam_m. Πρόσφατα έζησα μια εμπειρία που μοιαζει αρκετα με τη δική σου marianna. Τα πράγματα είναι απλά: αν θέλει να συνεχίσει , συνεχίζει. αν όχι βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες. Όσο για την ηλικία που λέτε, εδώ ξέρω 35 και δεν μπόρεσε να φερθεί ώριμα σαν σωστός άντρας.
    Επίσης, να σου πω κάτι άλλο?? Έχει νόημα να καταλάβεις το γιατί? Και να σου απαντήσει πιθανότατα θα σου πει δικαιολογία τύπου δε φταις εσύ εγώ φταίω συν όλα αυτά που ανέφερε η marian. Και πραγματικά εσύ δεν έχεις φταίξει πουθενά. Απλά αυτός είναι ανώριμος και δεν ξέρει τι θέλει (για να μην τον πω αλλιώς).
    Το ξέρω σε βασανίζει το γιατί αλλά δεν έχει νόημα....και να μάθεις, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι... Πάμε παρακάτω... ;) :cool:

Junior Member
    και γω το ιδιο πιστευω οτι η ιστορια δε τραβαει πριν καν αρχισει Πολυ ψευτικη μου φανηκε απο την αρχη Απο τη μια να λεει οτι προκειται να νοικιασει για να εισαστε μαζι και απο την αλλη να σε πηγαινει μαζι με κολλητους για να περασετε μαζι το λιγο ελευθερο χρονο και να γνωριστειτε Αυτο δειχνει οτι δεν ηθελε -καθοτι ηξερε τις συνθηκες - να γνωριστειτε η εστω ξεμοναχιαστειτε απο την αρχη Απλα πραγματα

Senior Member
    ..... Καποια στιγμη κ οσο προχωρουσε η σχέση, εβγαλε ενα αγχος του τύπου τι γινεται οταν εισαι με καποια (οχι απαραιτητα με μενα, το εθεσε γενικα) κ δεν ξερεις που παει αυτη η σχεση κ αν τελικα δεν δεσει το πραγμα εχεις χασει το χρόνο σου (προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι χασιμο χρονου αλλα μια εμπειρια) κ οτι θα ηταν ωραιο να ξεραμε εξαρχης με τον ανθρωπο που εχουμε να κανουμε κ την πορεια της σχεσης μας.Ετσι πως μου τα ελεγε μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν θελει να συνεχισουμε κατι το οποιο του το ειπα, κ ειπε μη με παρεξηγεις δεν φταις εσυ.Τελοσπαντων αποψη του το κουβεντιασαμε κ ολα οκ.Ενα μελανο σημειο της σχεσης ήταν το σεξουαλικο κομματι λογω συγκυριων αυτο πρωτον γιατι δεν υπηρχε χωρος κ δευτερο κ κυριοτερο πιστευω λογω της δουλειας του κυριως οταν ηταν απογευμα(μετα το σχολασμα του ηταν δυσκολο κ απο αποψη κουρασης δικης του συν οτι εγω λογω δουλειας κοιμαμαι νωρις). Το διαστημα αυτο οι επαφες μας ηταν ελαχιστες κατι το οποιο συζητησαμε κ ειπαμε υπομονη ωστοσο το προβλημα αυτο θα ηταν παροδικο γιατι αυτος θα νοικιαζε σπιτι τον επομενο μηνα.Παρολα αυτα τον προβληματιζε,... ....
    Το τελευταιο πρωινο που ξυπνησαμε μεχρι κ το απογευμα που επιστρεψαμε αυτος ηταν "καπως".Δεν το εδειχνε αλλα το καταλαβαινα μεσα μου κατι δεν μου κολλουσε κ δεν μπορουσα να το εξηγησω, σκεφτομουν μηπως εκανα κατι αθελα μου κ στραβωσε, αλλα δεν εγινε κ κατι χοντρο.Να πω οτι τις μερες αυτες δεν ημουν αδιαφορη ως προς τη νοικοκυρα του σπιτιου, δηλαδη κ με την αλλη την κοπελα βοηθουσαμε για το συμμαζεμα, τα πιατα κτλ. Στο δρομο της επιστροφης αυτος δεν μιλιοταν εκανα προσπαθειες να ανοιξω κουβεντα περι ανεμων κ υδατων ματαια βεβαια, ηταν εμφανες οτι κατι τον ετρωγε, οποτε τον ρωταω αν εχει κατι κ αν ειναι καλα, μου απαντησε οτι απλα νυσταζει, ωσπου λιγο πριν φτασουμε σπιτι μου μου ειπε οτι οντως δεν ειναι καλα, δεν του βγαινει αλλα δεν εχει να κανει με μενα, ειδε ειπε καποια πραγματα(αντιφαση;;) κ κατα καποιον τροπο με αναγκασε να του πω να το διαλυσουμε πραγμα στο οποιο συμφωνησε διστακτικα μεν αλλα συμφωνησε, εγω του ειπα τοτε γιατι με πηρες μαζι σου για να φαινεται οτι εχεις γκομενα, αυτος φυσικα το αρνηθηκε λεγοντας μου οτι ειδες που σου ελεγα για το χασιμο χρονου, εγω παλι του ειπα οτι ασχετα με το αποτελεσμα για μενα το διαστημα αυτο κ το τριημερο δεν ηταν χασιμο χρονου ισα ισα περασα ωραια,...
    Αυτο που με απασχολει δεν ειναι τοσο να τα βρουμε εχω ξενερωσει, αλλα θελω να μαθω το λογο.Εκανα κατι αθελα μου που τον πειραξε; ....:confused:

Αυτα περι φασης που βρισκομαστε ο καθενας τα ειπαμε στην αρχη στα πρωτα ραντεβου.Αυτος ειπε οτι ειναι σε φαση να κανει κατι καλο δηλ. αν βρει τον ανθρωπο του κ τα σχετικα.Το ιδιο απαντησα κ εγω.κ ετσι συνεχισαμε με καθημερινο αμοιβαιο ενδιαφερον.Αυτα που μου λες δεν τα ρωτησα γιατι πανω κατω ειχα παρει τις απαντησεις μου, οτι δηλ ειναι σε φαση για σχεση κ οτι οταν με το καλο νοικιαζε σπιτι θα μπορουσα να μενω μαζι του τις περισσοτερες μερες της εβδομαδας.Εκεινη την ωρα δεν μου βγηκε να τον ρωτησω κατι παραπανω σχεδον με καλυψε.
    Εχω την εντυπωση οτι ψαχνει κ θελει να το σοβαρευει με συνοπτικες διαδικασιες του στυλ ενταξει μια χαρα ειναι, συγκατοικουμε κ αν στο εξαμηνο ολα οκ παντρευομαστε κιολας που λεει ο λογος. Α, κατι ακομα στην κουβεντα αυτη που ειχαμε ανεφερα κ το σεξ, οτι δηλ το τριημερο που θα φυγουμε θα σε φροντισω, πηρα κ λαδι κ τετοια, ετσι για να αναψω τα αιματα, δεν θα ειμαι κ αδιαθετη οποτε μια χαρα.Αυτος σαν να κομπλαρε γιατι ηξερε το σπιτι που θα πηγαιναμε κ το θεμα του χωρου που ειχαμε τελικα εκει, οποτε μου λεει κατι του στυλ οτι εγω εχω πιο πολυ το μυαλο μου στο σεξ παρα ο ιδιος.Κ ειπε καπως θα το βολεψουμε εστω κ στο μπανιο να βρουμε μια λυση.
    ......Προφανως κ δεν εγινε κατι σκοπιμα, αλλα πιστευω οτι σιγουρα θα σκεφτηκε οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε εμεις στη θεση τους.
    Σιγουρα, αλλα αυτον τον 1,5 μηνα, οι επαφες ηταν 2-3 το πολυ κ παλι λογω της δουλειας κ του ωραριου του συν φυσικα το οτι κ εγω ειχα αδιαθετησει δυο φορες. Η πρωτη μαλιστα συνεπεσε κ με την πρωτη φορα που μου εκανε νυξη για σεξ.
    Σε πρωτη φαση θα πηγαινε τελη αυτου του μηνα στο σπιτι του κολλητου του ο οποιος λογω δουλειας θα παει σε νησι κ θα επιστρεψει Σεπτεμβριο, οποτε αυτος κ το σπιτι θα προσεχε αλλα θα ειχε κ το περιθωριο να ψαξει με την ησυχια του.Μ ελεγε μαλιστα κ στην εκδρομη ακομα με χιουμορ βεβαια ως προς τον φιλο του αντε ποτε θα ξεκουμπιστει , να παμε σπιτι του να ειμαστε ανετα.Σαφως κ δεν προτεινε συγκατοικηση ειναι νωρις μου ελεγε ομως οταν με το καλο θα παει να μενω κ εγω μαζι του καποια βραδια κ να φευγω απο εκει για τη δουλεια μου
    [ Αυτο με προβληματιζει. Δηλαδη μπορω να δεχτω καποιον που λεει οτι δε νιωθω ετοιμος λογω οικονομικου και πολλων ωρων δουλειας, αλλα γιατι τοτε να σε βαλει σε μια πορεια να κανεις ονειρα, να επενδυσεις κλπ?] Εδω θα ελεγε χασιμο χρονου με τη δικη του λογικη βεβαια! Ποσο δικιο εχεις! Αυτες οι δικαιολογιες φοριουνται πολυ κ μοιαζουν αληθινες. Με το σπιτι ανετα υπηρχε το περιθωριο, αυτος δεν το εβλεπε.
    Ισως εδειξε ενδιαφερον κ για δικια του καθαρα επιβεβαιωση κ σου λεει ας το παω οσο αντεξω κ μ παιρνει, μετα γεια σας.
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    η γνωμη μου,
    συμφωνω απολυτα με την μαριον.
    ο τυπος δεν το ξεκινησε για δικη του επιβεβαιωση και μετα, 'γεια σας".
    ηθελε μια καλη και μονιμη σχεση γενικως στην ζωη του και ξεκινησε με την ελπιδα να δεσετε.
    δεν του εκατσε απ την αρχη η φαση αλλα το συνεχισε για να σιγουρευτει οτι δεν κανει λαθος.
    στην φαση της εκδρομης θεωρησε οτι ειδε αρκετα και δεν του βγαινει οπως θα ηθελε, μαζι σου.
    η νοικοκυροσυνη δεν ειχε καμια σχεση. το πως ενοιωσε η δεν ενοιωσε για σενα στην εκδρομη, για το σεξ, ισως και για την παρεα μεταξυ σας και με τους φιλους σας, επαιξε ρολο.
    το σεξ, ηταν σιγουρα προβλημα. δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για σεξ 2-3 φορες μεσα σε 1.5 μηνα, οτι δουλεια κι αν εκανε, αν και απ οτι ειδα δεν ηταν τρομερες συνθηκες. οποιος θελει, βρισκει χρονο, ακομα και για καθε μερα, οσο φορτο εργασιας κι αν εχει. πιστεψε με σ αυτο...
    δεν σε "εβαλε" να κανεις ονειρα. σε "αφησε" μαλλον εννοεις. δεν ειχε δολο. κι εκεινος θα ηθελε να παει καλα, απλα δεν του κολλησε η ιστορια σας, δεν καταφερε να νοιωσει συναισθηματα και δεν του εβγαινε και το σεξ μαζι σου. αυτα πιστευω..
    αυτος που θελει περισσοτερο σεξ και περισσοτερη επαφη, μενει εκει,διεκδικει και φιαχνει τις συνθηκες, δεν φευγει τρεχοντας.
    ο συγκεκριμενος δε, απ οτι μονη σου λες, ειχε πολυ εφικτες λυσεις για το αμεσο μελλον για τον δικο του χωρο, οποτε δεν στεκει καθολου οτι εφυγε γιατι ηθελε παραπανω...
    τα περι φιλων που θα τον ψαρεψουν, τελειως αστοχα. αν δεν ειναι καθυστερημενος ,θα καταλαβαινει πολυ καλα οτι εβαλες την φιλη σου...
    η ρωτα τον απευθειας κι αν θελει σου απανταει, η εξαφανισου κι εσυ. δεν μπορεις να εκβιασεις μια πιο ξεκαθαρη απαντηση, αν και στα δικα μου ματια ,τετοιου ειδους "απαντησεις" ειναι οι πλεον ξεκαθαρες.

Καλησπερα σας! Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ειναι πληρως κατατοπιστικες με βοηθανε πολυ!

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Του εστειλες κατι αλλο ή στο παλιο αναφερεσαι?
    kerasi μεσα στο σκ εστειλα και το δευτερο μηνυμα που ελεγα (να ρωτησω αν εφταιξα καπου κτλ) την ιδια στιγμη βεβαια το μετανιωσα ,ειπα κακως τελικα, δεν απαντησε οποτε παμε για αλλα!

Quote Originally Posted by fey View Post
    Συμφωνώ απόλυτα με τη mariam_m. Πρόσφατα έζησα μια εμπειρία που μοιαζει αρκετα με τη δική σου marianna. Τα πράγματα είναι απλά: αν θέλει να συνεχίσει , συνεχίζει. αν όχι βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες. Όσο για την ηλικία που λέτε, εδώ ξέρω 35 και δεν μπόρεσε να φερθεί ώριμα σαν σωστός άντρας.
    Επίσης, να σου πω κάτι άλλο?? Έχει νόημα να καταλάβεις το γιατί? Και να σου απαντήσει πιθανότατα θα σου πει δικαιολογία τύπου δε φταις εσύ εγώ φταίω συν όλα αυτά που ανέφερε η marian. Και πραγματικά εσύ δεν έχεις φταίξει πουθενά. Απλά αυτός είναι ανώριμος και δεν ξέρει τι θέλει (για να μην τον πω αλλιώς).
    Το ξέρω σε βασανίζει το γιατί αλλά δεν έχει νόημα....και να μάθεις, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι... Πάμε παρακάτω... ;) :cool:
    Γεια σου fey! Εχεις δικιο! Τοσες μερες τρωγομουν κ βασανιζομουν, ακρη δεν εβγαλα και βλεπω οτι οσο περνανε οι μερες δεν εχει πλεον νοημα να το μαθω.Πιο πολυ μ ενοχλει το οτι δεν απαντησε στο πρωτο μηνυμα εστω μ ενα απλο ευχαριστω, μου αναιρει την καλη εντυπωση που ειχα για αυτον.

Quote Originally Posted by Filomena View Post
    και γω το ιδιο πιστευω οτι η ιστορια δε τραβαει πριν καν αρχισει Πολυ ψευτικη μου φανηκε απο την αρχη Απο τη μια να λεει οτι προκειται να νοικιασει για να εισαστε μαζι και απο την αλλη να σε πηγαινει μαζι με κολλητους για να περασετε μαζι το λιγο ελευθερο χρονο και να γνωριστειτε Αυτο δειχνει οτι δεν ηθελε -καθοτι ηξερε τις συνθηκες - να γνωριστειτε η εστω ξεμοναχιαστειτε απο την αρχη Απλα πραγματα
    Με τη σταση του αυτη, δεδομενου οτι δυο εβδομαδες πριν που ειχαμε την κουβεντα περι χασιμο χρονου κτλ κ αναφερω παραπανω μου αφηνει την αισθηση οτι με πηρε μαζι του για να μην ειναι μονος αναμεσα στα ζευγαρια. Οι συνθηκες δεν το επετρεπαν να μεινουμε μονοι, απο την αλλη φυσικα τις συνθηκες τις δημιουργουμε εμεις, το θεμα ειναι οτι τελικα δεν εγινε κ αυτο σιγουρα επηρεασε ενδομυχα και τους δυο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η γνωμη μου,
    συμφωνω απολυτα με την μαριον.
    ο τυπος δεν το ξεκινησε για δικη του επιβεβαιωση και μετα, 'γεια σας".
    ηθελε μια καλη και μονιμη σχεση γενικως στην ζωη του και ξεκινησε με την ελπιδα να δεσετε.
    δεν του εκατσε απ την αρχη η φαση αλλα το συνεχισε για να σιγουρευτει οτι δεν κανει λαθος.
    στην φαση της εκδρομης θεωρησε οτι ειδε αρκετα και δεν του βγαινει οπως θα ηθελε, μαζι σου.
    η νοικοκυροσυνη δεν ειχε καμια σχεση. το πως ενοιωσε η δεν ενοιωσε για σενα στην εκδρομη, για το σεξ, ισως και για την παρεα μεταξυ σας και με τους φιλους σας, επαιξε ρολο.
    το σεξ, ηταν σιγουρα προβλημα. δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για σεξ 2-3 φορες μεσα σε 1.5 μηνα, οτι δουλεια κι αν εκανε, αν και απ οτι ειδα δεν ηταν τρομερες συνθηκες. οποιος θελει, βρισκει χρονο, ακομα και για καθε μερα, οσο φορτο εργασιας κι αν εχει. πιστεψε με σ αυτο...
    δεν σε "εβαλε" να κανεις ονειρα. σε "αφησε" μαλλον εννοεις. δεν ειχε δολο. κι εκεινος θα ηθελε να παει καλα, απλα δεν του κολλησε η ιστορια σας, δεν καταφερε να νοιωσει συναισθηματα και δεν του εβγαινε και το σεξ μαζι σου. αυτα πιστευω..
    αυτος που θελει περισσοτερο σεξ και περισσοτερη επαφη, μενει εκει,διεκδικει και φιαχνει τις συνθηκες, δεν φευγει τρεχοντας.
    ο συγκεκριμενος δε, απ οτι μονη σου λες, ειχε πολυ εφικτες λυσεις για το αμεσο μελλον για τον δικο του χωρο, οποτε δεν στεκει καθολου οτι εφυγε γιατι ηθελε παραπανω...
    τα περι φιλων που θα τον ψαρεψουν, τελειως αστοχα. αν δεν ειναι καθυστερημενος ,θα καταλαβαινει πολυ καλα οτι εβαλες την φιλη σου...
    η ρωτα τον απευθειας κι αν θελει σου απανταει, η εξαφανισου κι εσυ. δεν μπορεις να εκβιασεις μια πιο ξεκαθαρη απαντηση, αν και στα δικα μου ματια ,τετοιου ειδους "απαντησεις" ειναι οι πλεον ξεκαθαρες.
    Remedy ποσο δικιο εχεις!! Απλα θελω να πω οτι στο θεμα του χρονου κ ποτε θα βρισκομασταν οι δυο μας ηταν εφικτο βδομαδα παρα βδομαδα.Αυτο με τον χωρο του θα γινοταν σε ενα μηνα περιπου κ ειχε περασει ηδη 1.5 που ημασταν μαζι οποτε πρακτικα 2.5 περιπου μηνες με ελαχιστο σεξ, δεν ξερω αν αυτο απο μονο του λειτουργουσε η οχι αγχωτικα για αυτον, το οτι δηλ δεν θα με ικανοποιουσε οσο θα ηθελα. Οπως εγραψα και παραπανω εστειλα μηνυμα και ρωταω δεν απαντησε, οποτε ναι εχεις δικιο δεν μπορω να εκβιασω την απαντηση του που σιγουρα οπως αναφερεται κ παραπανω δεν θα ειναι η απολυτη αληθεια. Η κοινη γνωστη δεν ειναι φιλη ακριβως, ειναι μεγαλυτερη μας, εγω μαζι της εχω μια ψιλοσυγγενεια μ αυτον απλα γνωριζονται στο χωρο του μαγαζιου, αυτη μιλησε με τη συναδελφο κ φιλη (ηταν μαζι μας στην εκδρομη) του μαγαζιου, που ουτε κ η ιδια καταλαβε γιατι κ πως εγινε το ολο θεμα. Φυσικα κ θα το καταλαβαινε αν τον ρωτουσαν απευθειας.

Η κοπελα που ηταν μαζι μας ειπεστην κοινη γνωστη τα καλυτερα για μενα.Φυσικα αυτο απο μονο του δεν λεει κατι, ωστοσο φαινεται οτι ναι τελικα ισως δεν κολλουσε κ τοσο το στορι, ειτε λογω συνθηκων timing εγωισμου η οτιδηποτε αλλο. Διαπιστωνω για αλλη μια φορα οτι μ ενοχλει πολυ το γεγονος οτι δεν μιλησαμε να πουμε πεντε πραγματα ο ενας για τον αλλον, ετσι για να υπαρχει μια αποψη του πως λειτουργεις μεσα σε μια σχεση θεωρω πως δεν ειναι κακο. Κ αφου τελικα δεν τραβαει οκ το αφηνουμε.Κ φυσικα ενα απλο ευχαριστω στο μηνυμα της γιορτης, αυτο ετσουξε..κυριως γιατι δεν μου εδωσε τετοια δειγματα.

Banned
    μηπως περιμενεις καπιον να σε ανακαλυψει κ να σε καταλαβει κ περιμενες απο αυτον να το κανει κ δε το κανε κ στραβωσες ?

Δυστυχως εχουν δικιο οσες/οι λενε πως αν θελει καποιος το συνεχιζει..αν δεν θελει γινονται οσα εζησες κ εχουμε ζησει κ ολοι μας..

Senior Member
    Remedy ποσο δικιο εχεις!! Απλα θελω να πω οτι στο θεμα του χρονου κ ποτε θα βρισκομασταν οι δυο μας ηταν εφικτο βδομαδα παρα βδομαδα.Αυτο με τον χωρο του θα γινοταν σε ενα μηνα περιπου κ ειχε περασει ηδη 1.5 που ημασταν μαζι οποτε πρακτικα 2.5 περιπου μηνες με ελαχιστο σεξ, δεν ξερω αν αυτο απο μονο του λειτουργουσε η οχι αγχωτικα για αυτον, το οτι δηλ δεν θα με ικανοποιουσε οσο θα ηθελα. Οπως εγραψα και παραπανω εστειλα μηνυμα και ρωταω δεν απαντησε, οποτε ναι εχεις δικιο δεν μπορω να εκβιασω την απαντηση του που σιγουρα οπως αναφερεται κ παραπανω δεν θα ειναι η απολυτη αληθεια. Η κοινη γνωστη δεν ειναι φιλη ακριβως, ειναι μεγαλυτερη μας, εγω μαζι της εχω μια ψιλοσυγγενεια μ αυτον απλα γνωριζονται στο χωρο του μαγαζιου, αυτη μιλησε με τη συναδελφο κ φιλη (ηταν μαζι μας στην εκδρομη) του μαγαζιου, που ουτε κ η ιδια καταλαβε γιατι κ πως εγινε το ολο θεμα. Φυσικα κ θα το καταλαβαινε αν τον ρωτουσαν απευθειας.
    αυτο που ειπαμε, μαριανα. δεν μπορεις να εκβιασεις περισσοτερη επικοινωνια οταν καποιος θελει να απομακρυνθει αμεσα.
    εσυ, τις κινησεις σου τις εκανες. ξερει καλα, οτι θα ηθελες να τα πειτε. αν κατι αλλαξει, η συμβαινει κατι αλλο που δεν φανταζομαστε, μονο με δικη του πρωτοβουλια θα μπορουσε να προκυψει καποια επαφη.
    οσο για τις φιλες και τις φιλες φιλων, σιγουρα κι εκεινος ξερει οτι γνωριζονται μεταξυ τους και με εσενα. δεν ειναι χαζος να μπλεξει σε κουβεντες που δεν τους αφορουν και δεν θελει να κανει.
    για το σεξ, μην δινεις δικαιολογιες. τι να σου πω τωρα. οτι εχει τυχει να ειμαστε αυπνοι 2 μερες απο περιεργες συνθηκες δουλειας , να κανουμε ταξιδι τεσσαρων ωρων για να παμε εκδρομη και να κανουμε σεξ ολη μερα χωρις να παμε καν στην θαλασσα, που πηγαμε την επομενη? οταν υπαρχει παθος, και χωρος βρισκεται και χρονος και η διαθεση ειναι μονιμη, δεν την ψαχνεις.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast