Results 61 to 75 of 91
Thread: Χωρισμος χωρις προφανη αιτια..
-
04-05-2014, 17:06 #61
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 2,605
Βρε συ Μαριάννα, τι ψάχνεις να βρεις;
Απλά δεν τραβάει το πράγμα. Όταν κάποιος θέλει να συνεχίσει μια σχέση την συνεχίζει, όταν θέλει να τη διακόψει βρίσκει μια καλή δικαιολογία και την κάνει. (Καμιά φορά την κάνει και χωρίς δικαιολογία).
Η πιο συχνή δικαιολογία ενός άντρα είναι τα επαγγελματικά-οικονομικά προβλήματα και το άγχος.
Η πιο συχνή δικαιολογία μιας γυναίκας είναι, δεν αισθάνομαι καλά, δε φταις εσύ, θέλω να μείνω λίγο μόνη.
Η πραγματικότητα είναι ότι δεν γουστάρουν πλέον, βαρέθηκαν, είχαν άλλες προσδοκίες και διαψεύστηκαν, υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα και δεν θέλουν να το πουν κατάμουτρα.
- 04-05-2014, 17:48 #62
- Join Date
- May 2014
- Posts
- 60
Εχεις δικιο marian, το συμπερασμα κ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο κ αυτο που μετραει.Ενω γενικα δεν τρωω κολληματα, δηλ δεν θες μια δεν θελω δεκα, μ αυτο κολλησα γιατι ηταν αλλιως τα πραγματα σε σχεση μ αλλες περιπτωσεις κ μου τη δινει επειδη δεν εχω απαντηση στο γιατι μου κ οχι στο οτι απλα τελειωσε.
05-05-2014, 00:23 #63
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Του εστειλες κατι αλλο ή στο παλιο αναφερεσαι?
05-05-2014, 02:11 #64
- Join Date
- Feb 2014
- Posts
- 30
Συμφωνώ απόλυτα με τη mariam_m. Πρόσφατα έζησα μια εμπειρία που μοιαζει αρκετα με τη δική σου marianna. Τα πράγματα είναι απλά: αν θέλει να συνεχίσει , συνεχίζει. αν όχι βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες. Όσο για την ηλικία που λέτε, εδώ ξέρω 35 και δεν μπόρεσε να φερθεί ώριμα σαν σωστός άντρας.
Επίσης, να σου πω κάτι άλλο?? Έχει νόημα να καταλάβεις το γιατί? Και να σου απαντήσει πιθανότατα θα σου πει δικαιολογία τύπου δε φταις εσύ εγώ φταίω συν όλα αυτά που ανέφερε η marian. Και πραγματικά εσύ δεν έχεις φταίξει πουθενά. Απλά αυτός είναι ανώριμος και δεν ξέρει τι θέλει (για να μην τον πω αλλιώς).
Το ξέρω σε βασανίζει το γιατί αλλά δεν έχει νόημα....και να μάθεις, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι... Πάμε παρακάτω... ;) :cool:
05-05-2014, 12:11 #65
- Join Date
- Mar 2013
- Posts
- 11
και γω το ιδιο πιστευω οτι η ιστορια δε τραβαει πριν καν αρχισει Πολυ ψευτικη μου φανηκε απο την αρχη Απο τη μια να λεει οτι προκειται να νοικιασει για να εισαστε μαζι και απο την αλλη να σε πηγαινει μαζι με κολλητους για να περασετε μαζι το λιγο ελευθερο χρονο και να γνωριστειτε Αυτο δειχνει οτι δεν ηθελε -καθοτι ηξερε τις συνθηκες - να γνωριστειτε η εστω ξεμοναχιαστειτε απο την αρχη Απλα πραγματα
05-05-2014, 13:35 #66
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
η γνωμη μου,
συμφωνω απολυτα με την μαριον.
ο τυπος δεν το ξεκινησε για δικη του επιβεβαιωση και μετα, 'γεια σας".
ηθελε μια καλη και μονιμη σχεση γενικως στην ζωη του και ξεκινησε με την ελπιδα να δεσετε.
δεν του εκατσε απ την αρχη η φαση αλλα το συνεχισε για να σιγουρευτει οτι δεν κανει λαθος.
στην φαση της εκδρομης θεωρησε οτι ειδε αρκετα και δεν του βγαινει οπως θα ηθελε, μαζι σου.
η νοικοκυροσυνη δεν ειχε καμια σχεση. το πως ενοιωσε η δεν ενοιωσε για σενα στην εκδρομη, για το σεξ, ισως και για την παρεα μεταξυ σας και με τους φιλους σας, επαιξε ρολο.
το σεξ, ηταν σιγουρα προβλημα. δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για σεξ 2-3 φορες μεσα σε 1.5 μηνα, οτι δουλεια κι αν εκανε, αν και απ οτι ειδα δεν ηταν τρομερες συνθηκες. οποιος θελει, βρισκει χρονο, ακομα και για καθε μερα, οσο φορτο εργασιας κι αν εχει. πιστεψε με σ αυτο...
δεν σε "εβαλε" να κανεις ονειρα. σε "αφησε" μαλλον εννοεις. δεν ειχε δολο. κι εκεινος θα ηθελε να παει καλα, απλα δεν του κολλησε η ιστορια σας, δεν καταφερε να νοιωσει συναισθηματα και δεν του εβγαινε και το σεξ μαζι σου. αυτα πιστευω..
αυτος που θελει περισσοτερο σεξ και περισσοτερη επαφη, μενει εκει,διεκδικει και φιαχνει τις συνθηκες, δεν φευγει τρεχοντας.
ο συγκεκριμενος δε, απ οτι μονη σου λες, ειχε πολυ εφικτες λυσεις για το αμεσο μελλον για τον δικο του χωρο, οποτε δεν στεκει καθολου οτι εφυγε γιατι ηθελε παραπανω...
τα περι φιλων που θα τον ψαρεψουν, τελειως αστοχα. αν δεν ειναι καθυστερημενος ,θα καταλαβαινει πολυ καλα οτι εβαλες την φιλη σου...
η ρωτα τον απευθειας κι αν θελει σου απανταει, η εξαφανισου κι εσυ. δεν μπορεις να εκβιασεις μια πιο ξεκαθαρη απαντηση, αν και στα δικα μου ματια ,τετοιου ειδους "απαντησεις" ειναι οι πλεον ξεκαθαρες.
05-05-2014, 21:28 #67
- Join Date
- May 2014
- Posts
- 60
Καλησπερα σας! Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ειναι πληρως κατατοπιστικες με βοηθανε πολυ!
05-05-2014, 21:30 #68
- Join Date
- May 2014
- Posts
- 60
05-05-2014, 21:36 #69
- Join Date
- May 2014
- Posts
- 60
Γεια σου fey! Εχεις δικιο! Τοσες μερες τρωγομουν κ βασανιζομουν, ακρη δεν εβγαλα και βλεπω οτι οσο περνανε οι μερες δεν εχει πλεον νοημα να το μαθω.Πιο πολυ μ ενοχλει το οτι δεν απαντησε στο πρωτο μηνυμα εστω μ ενα απλο ευχαριστω, μου αναιρει την καλη εντυπωση που ειχα για αυτον.
05-05-2014, 21:43 #70
- Join Date
- May 2014
- Posts
- 60
Με τη σταση του αυτη, δεδομενου οτι δυο εβδομαδες πριν που ειχαμε την κουβεντα περι χασιμο χρονου κτλ κ αναφερω παραπανω μου αφηνει την αισθηση οτι με πηρε μαζι του για να μην ειναι μονος αναμεσα στα ζευγαρια. Οι συνθηκες δεν το επετρεπαν να μεινουμε μονοι, απο την αλλη φυσικα τις συνθηκες τις δημιουργουμε εμεις, το θεμα ειναι οτι τελικα δεν εγινε κ αυτο σιγουρα επηρεασε ενδομυχα και τους δυο.
05-05-2014, 22:06 #71
- Join Date
- May 2014
- Posts
- 60
Remedy ποσο δικιο εχεις!! Απλα θελω να πω οτι στο θεμα του χρονου κ ποτε θα βρισκομασταν οι δυο μας ηταν εφικτο βδομαδα παρα βδομαδα.Αυτο με τον χωρο του θα γινοταν σε ενα μηνα περιπου κ ειχε περασει ηδη 1.5 που ημασταν μαζι οποτε πρακτικα 2.5 περιπου μηνες με ελαχιστο σεξ, δεν ξερω αν αυτο απο μονο του λειτουργουσε η οχι αγχωτικα για αυτον, το οτι δηλ δεν θα με ικανοποιουσε οσο θα ηθελα. Οπως εγραψα και παραπανω εστειλα μηνυμα και ρωταω δεν απαντησε, οποτε ναι εχεις δικιο δεν μπορω να εκβιασω την απαντηση του που σιγουρα οπως αναφερεται κ παραπανω δεν θα ειναι η απολυτη αληθεια. Η κοινη γνωστη δεν ειναι φιλη ακριβως, ειναι μεγαλυτερη μας, εγω μαζι της εχω μια ψιλοσυγγενεια μ αυτον απλα γνωριζονται στο χωρο του μαγαζιου, αυτη μιλησε με τη συναδελφο κ φιλη (ηταν μαζι μας στην εκδρομη) του μαγαζιου, που ουτε κ η ιδια καταλαβε γιατι κ πως εγινε το ολο θεμα. Φυσικα κ θα το καταλαβαινε αν τον ρωτουσαν απευθειας.
05-05-2014, 22:19 #72
- Join Date
- May 2014
- Posts
- 60
Η κοπελα που ηταν μαζι μας ειπεστην κοινη γνωστη τα καλυτερα για μενα.Φυσικα αυτο απο μονο του δεν λεει κατι, ωστοσο φαινεται οτι ναι τελικα ισως δεν κολλουσε κ τοσο το στορι, ειτε λογω συνθηκων timing εγωισμου η οτιδηποτε αλλο. Διαπιστωνω για αλλη μια φορα οτι μ ενοχλει πολυ το γεγονος οτι δεν μιλησαμε να πουμε πεντε πραγματα ο ενας για τον αλλον, ετσι για να υπαρχει μια αποψη του πως λειτουργεις μεσα σε μια σχεση θεωρω πως δεν ειναι κακο. Κ αφου τελικα δεν τραβαει οκ το αφηνουμε.Κ φυσικα ενα απλο ευχαριστω στο μηνυμα της γιορτης, αυτο ετσουξε..κυριως γιατι δεν μου εδωσε τετοια δειγματα.
05-05-2014, 23:40 #73
- Join Date
- Feb 2013
- Location
- σε 1 λιμνουλα!
- Posts
- 14,042
μηπως περιμενεις καπιον να σε ανακαλυψει κ να σε καταλαβει κ περιμενες απο αυτον να το κανει κ δε το κανε κ στραβωσες ?
06-05-2014, 13:22 #74
- Join Date
- Aug 2013
- Posts
- 89
Δυστυχως εχουν δικιο οσες/οι λενε πως αν θελει καποιος το συνεχιζει..αν δεν θελει γινονται οσα εζησες κ εχουμε ζησει κ ολοι μας..
06-05-2014, 13:22 #75
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
αυτο που ειπαμε, μαριανα. δεν μπορεις να εκβιασεις περισσοτερη επικοινωνια οταν καποιος θελει να απομακρυνθει αμεσα.
εσυ, τις κινησεις σου τις εκανες. ξερει καλα, οτι θα ηθελες να τα πειτε. αν κατι αλλαξει, η συμβαινει κατι αλλο που δεν φανταζομαστε, μονο με δικη του πρωτοβουλια θα μπορουσε να προκυψει καποια επαφη.
οσο για τις φιλες και τις φιλες φιλων, σιγουρα κι εκεινος ξερει οτι γνωριζονται μεταξυ τους και με εσενα. δεν ειναι χαζος να μπλεξει σε κουβεντες που δεν τους αφορουν και δεν θελει να κανει.
για το σεξ, μην δινεις δικαιολογιες. τι να σου πω τωρα. οτι εχει τυχει να ειμαστε αυπνοι 2 μερες απο περιεργες συνθηκες δουλειας , να κανουμε ταξιδι τεσσαρων ωρων για να παμε εκδρομη και να κανουμε σεξ ολη μερα χωρις να παμε καν στην θαλασσα, που πηγαμε την επομενη? οταν υπαρχει παθος, και χωρος βρισκεται και χρονος και η διαθεση ειναι μονιμη, δεν την ψαχνεις.
Similar Threads
-
Φοβερο αγχος χωρις ουσιαστικη αιτια
By Rainy in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 14Last Post: 30-04-2015, 17:23 -
Αγχος και φοβιες χωρις εμφανη αιτια
By Νατασουκο in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 13Last Post: 23-11-2013, 15:08 -
Αγχος και φοβιες χωρις εμφανη αιτια
By Νατασουκο in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 6Last Post: 19-11-2013, 22:23 -
χωρις σχεση,χωρις φιλους...
By redrose in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 28Last Post: 10-03-2012, 20:51 -
Αιτία της σχιζοφρένειας παράσιτο;
By whitecandle in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 23Last Post: 23-12-2010, 17:26
Tags for this Thread
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία