Περίεργη συμπεριφορά! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Με κατηγορεί πως έχω κολλήσει στη θεωρεία πως κάτι έχει μαζί μου και δεν μου μιλά, ενώ η πραγματικότητα είναι πως κάτι άσχημο της συνέβει στη ζωή της και δεν είναι καλά και δεν θέλει να μιλήσε σε κανέναν.
    Θα μου ήταν εύκολο να συνεχίσω την παρέα. Από την στιγμή που είναι straight, δεν τρέφω καμιά ελπίδα να γίνει κάτι και πάω παρακάτω. Γι αυτό το πα κιόλας για να μην το πολυσκέφτομαι και μετά δεν είναι ελεγχόμενο. Μόλις το κατάλαβα τι μου συμβαίνει, το πα. Το δύσκολο θα ήταν να ήταν αμφί και να με απέρριπτε.
    Αυτά αγαπητοί μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας. Όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, με βοήθησατε αφάνταστα πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by bluesk View Post
    Με κατηγορεί πως έχω κολλήσει στη θεωρεία πως κάτι έχει μαζί μου και δεν μου μιλά, ενώ η πραγματικότητα είναι πως κάτι άσχημο της συνέβει στη ζωή της και δεν είναι καλά και δεν θέλει να μιλήσε σε κανέναν.
    Θα μου ήταν εύκολο να συνεχίσω την παρέα. Από την στιγμή που είναι straight, δεν τρέφω καμιά ελπίδα να γίνει κάτι και πάω παρακάτω. Γι αυτό το πα κιόλας για να μην το πολυσκέφτομαι και μετά δεν είναι ελεγχόμενο. Μόλις το κατάλαβα τι μου συμβαίνει, το πα. Το δύσκολο θα ήταν να ήταν αμφί και να με απέρριπτε.
    Αυτά αγαπητοί μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας. Όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, με βοήθησατε αφάνταστα πολύ.
    για να σε κατηγορει οτι εχεις "κολλησει", σημαινει οτι επιμενεις σε συζητησεις ειτε περι αυτου, ειτε ακομα και για το οτι εχει αλλαξει η συμπεριφορα της.
    νομιζω οτι επειδη εκανες αποκαλυψεις, θεωρεις οτι εσυ εισαι αυτη που ειναι σε δυσκολη θεση.
    σκεψου καλυτερα οτι ισως ειναι κι εκεινη σε εξισου δυσκολη ισως και δυσκολοτερη θεση απο εσενα.

μην προσπαθεις να εκμαιευσεις εξηγησεις που δεν μπορει η δεν θελει να σου δωσει λοιπον.δεν στις οφειλει.
    οπως λες η ιδια, δεν ειστε οι κολλητες φιλες χρονων για να ξαναβρειτε την φιλια σας και οτι εχετε μοιραστει, ωστε να σου οφειλει εξηγησεις. ειστε μια νεα γνωριμια που περνουσατε καλα και πανω στην αποκαλυψη αυτη, απομακρυνθηκατε και δεν ξερετε αν θα μπορεσετε να ειστε φιλες πλεον.
    απο την στιγμη που κανεις τετοιου ειδους δηλωσεις, μπαινεις απεναντι της. διεκδικεις. δεν ειστε απο την ιδια πλευρα πλεον και δεν δικαιουσαι με την ταμπελα της "φιλης" να απαιτεις να ξερεις τις σκεψεις της.
    δικο της θεμα τι σκεφτηκε, αν θα στο πει και με ποιον θελει να το μοιραστει.

σεβασου τον δικο της τροπο και τους δικους της ρυθμους στο να το αποδεχτει η και να απομακρυνθει.

για μενα, επρεπε μετα την αρχικη συζητηση να αφησεις σε εκεινην ξεκαθαρα την πρωτοβουλια για επικοινωνια. η εστω να εκανες μια και μοναδικη προταση να βγειτε η να τα πειτε κι αν εβλεπες οτι εκεινη δεν ακολουθει, να μην ξαναεπιχειρουσες.
    το οτι επικοινωνειτε ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ, ειναι πολυ πιεστικο και ισως ανεπιθυμητο σε αυτη την φαση.

Banned
    για να σε κατηγορει οτι εχεις "κολλησει", σημαινει οτι επιμενεις σε συζητησεις ειτε περι αυτου,
    μαλον η ιδια εχει κολησει σε αυτο κ το σκεφτεται συνεχεια οτι σκεφτεσαι συνεχεια ομως το γουσταρεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    α ετσι ειναι δηλαδη ε? δηλαδη η πανουργια κ οι ελιγμοι θεωρουνται αρετες δηλαδη αν της φαιροταν υπουλα κ τις το εκρυβε θα ηταν σωστος αλλα επιδη της ειπε την αληθεια στραβωσε
    Το γεγονος οτι της το ειπε δειχνει ειλικρινεια το υπουλο θα ηταν να της το εκρυβε. Αλλά απο τη στιγμη που παιρνει το ρισκο να της αποκαλυψει τι νιωθει πρεπει να ειναι προετοιμασμενη για καθε αντιδραση.

Member
    Quote Originally Posted by bluesk View Post
    Καλημέρα σας.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πρώτον είμαι γυναίκα γιατί νομίζω έγινε μια παρανόηση από 1-2 άτομα.

Έπειτα...Όταν της το πα, δεν είπε τίποτα και την επόμενη μέρα ήταν σαν να μην είχα πει τίποτα. Όλα καλά δηλαδή. Μετά από 3 μέρες άρχισαν τα παράξενα. Έλεγε πως δεν ήταν καλά, έγινε λιγομίλητη, άλλαξε. Υποχώρησα πιστεύοντας πως θα επανέλθει. Δεν το κανε και συνέχισα να επικοινωνώ λέγοντας άσχετα πράγματα. Μα τίποτα δεν την ευχαριστούσε πλέον.
    Δεν ήθελε να μιλήσει ξανά για αυτό το θέμα. Ποτέ δεν μου είπε κάτι γι ό,τι της είπα. Μόνο πως δεν το χε καταλάβει και πως δεν σοκαρίστηκε!
    Ένιωσα άσχημα για ό,τι έγινε και της εξήγησα κάποια πράγματα για να την κάνω να αισθανθεί πιο άνετα. Κι αυτό την έχει θυμώσει απίστευτα πολύ. Σχεδόν με έβρισε.
    αν πιστευεις οτι ο καθε ανθρωπος διαφερει βαλε γυναικα να σου εξωμολογιθει τις φαντασιωσεις της αν μπορεις κ ιδικα τη συγκεκριμενη στο 80% των περιπτωσεων πιστευω δε θα της παρεις λεξη
    Σορυ... δεν είχα καταλάβει καλά,νομιζα πως ήσουν αντρας και πήγε κατι να γίνει με μια κοπέλα και της εξομολογήθηκες ότι είσαι bi. Ακυρο τότε αυτο που είπα.
    Οσον αφορά για τις φαντασιώσεις που είπε ο Αλέξανδρος,κι εγώ γυναίκα ειμαι και ειλικρινά δεν έχω τέτοιου είδους... Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τις προτιμήσεις των άλλων,προσωπικά με αηδιάζει το όλο σκηνικό!

Banned
    Quote Originally Posted by Αληθινη View Post
    Το γεγονος οτι της το ειπε δειχνει ειλικρινεια το υπουλο θα ηταν να της το εκρυβε. Αλλά απο τη στιγμη που παιρνει το ρισκο να της αποκαλυψει τι νιωθει πρεπει να ειναι προετοιμασμενη για καθε αντιδραση.
    κ σου λενε γιατι οι αλλοι ειναι διπροσωποι κ δε λενε τι σκεφτονται τελικα οσο πιο ηλικρινης εισαι τοσο πιο λιγοι θα ναι αυτοι που θα ειναι διπλα σου

ειλικρινά δεν έχω τέτοιου είδους...
    ναι ναι το ξερω το ξερω δεν το εχουν ολες.

Junior Member
    κ σου λενε γιατι οι αλλοι ειναι διπροσωποι κ δε λενε τι σκεφτονται τελικα οσο πιο ηλικρινης εισαι τοσο πιο λιγοι θα ναι αυτοι που θα ειναι διπλα σου

Ναι δικιο εχεις! Την ειλικρινεια δεν την αντεχουν ολοι εγω γι αυτο δεν εχω φιλες γιατι ειμαι ετσι και μου ειναι δυσκολο να ταιριαξω με διαφορετικο ατομο.

Senior Member

ολα τα ξερεις εσυ!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ολα τα ξερεις εσυ!!!
    ολα οχι μονο οτι εχει σχεση με οσους μιλω η ξερω με εχει απασχολισει αρκετα τα υπολυπα τα εχω παρει σχετικα επιφανειακα αν δε βρισκονται στα ενδιαφεροντα μου

Member
    Αφου εισαι τόσο πολύ "μεσα" στο μυαλό μου και ξέρεις τι νιώθω και σκέφτομαι,ας με εκπροσωπήσεις εσυ. Ποιός ο λόγος του διαλόγου που γίνεται;;;;

Banned
    Quote Originally Posted by Lamya View Post
    Αφου εισαι τόσο πολύ "μεσα" στο μυαλό μου
    αυτα ειναι δικα σου λογια εγω δεν ειπα κατι τετιο.

Member
    Οκ εγω δεν είμαι τόσο απόλυτη!!!! μπορεί και να ήταν ιδέα μου η ειρωνία που διέκρινα...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για να σε κατηγορει οτι εχεις "κολλησει", σημαινει οτι επιμενεις σε συζητησεις ειτε περι αυτου, ειτε ακομα και για το οτι εχει αλλαξει η συμπεριφορα της.
    νομιζω οτι επειδη εκανες αποκαλυψεις, θεωρεις οτι εσυ εισαι αυτη που ειναι σε δυσκολη θεση.
    σκεψου καλυτερα οτι ισως ειναι κι εκεινη σε εξισου δυσκολη ισως και δυσκολοτερη θεση απο εσενα.

μην προσπαθεις να εκμαιευσεις εξηγησεις που δεν μπορει η δεν θελει να σου δωσει λοιπον.δεν στις οφειλει.
    οπως λες η ιδια, δεν ειστε οι κολλητες φιλες χρονων για να ξαναβρειτε την φιλια σας και οτι εχετε μοιραστει, ωστε να σου οφειλει εξηγησεις. ειστε μια νεα γνωριμια που περνουσατε καλα και πανω στην αποκαλυψη αυτη, απομακρυνθηκατε και δεν ξερετε αν θα μπορεσετε να ειστε φιλες πλεον.
    απο την στιγμη που κανεις τετοιου ειδους δηλωσεις, μπαινεις απεναντι της. διεκδικεις. δεν ειστε απο την ιδια πλευρα πλεον και δεν δικαιουσαι με την ταμπελα της "φιλης" να απαιτεις να ξερεις τις σκεψεις της.
    δικο της θεμα τι σκεφτηκε, αν θα στο πει και με ποιον θελει να το μοιραστει.

σεβασου τον δικο της τροπο και τους δικους της ρυθμους στο να το αποδεχτει η και να απομακρυνθει.

για μενα, επρεπε μετα την αρχικη συζητηση να αφησεις σε εκεινην ξεκαθαρα την πρωτοβουλια για επικοινωνια. η εστω να εκανες μια και μοναδικη προταση να βγειτε η να τα πειτε κι αν εβλεπες οτι εκεινη δεν ακολουθει, να μην ξαναεπιχειρουσες.
    το οτι επικοινωνειτε ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ, ειναι πολυ πιεστικο και ισως ανεπιθυμητο σε αυτη την φαση.
    Δεν είχα σκοπό να ξαναμιλήσω για όσα αρχικά της είπα, μα επειδή έβλεπα πως έχει αλλάξει, αρχικά έκανα λίγο πίσω, μετά μιλούσα για άσχετα θέματα και στο τέλος έδωσα κάποιες εξηγήσεις, μπας και νιώθει πιο άνετα.
    Γιατί να βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση από μένα;
    Σκέφτηκα στην αρχή, αφού της το πα, να απομακρυνθώ, αλλά αυτό δεν θα ταν σαν να περίμενα κάτι; Εκεί που μιλούσαμε συνεχώς, να χαθώ; Θα ήταν σαν να παραδεχόμουν πως από την πλευρά μου κάτι άλλαξε.
    Τέλος πάντως. Τελικά μπερδεύονται τα πράγματα. Από την στιγμή που την είδα αλλιώς, μάλλον το καλύτερο θα ήταν να απομακρυνόμουν χωρίς εξηγήσεις. Όταν εξηγείς, δυσκολεύουν όλα.

Quote Originally Posted by Αληθινη View Post
    Σωστή είσαι "αληθινή". Έπρεπε να είχα προετοιμαστεί για κάθε αντίδραση. Αν και στην αρχή ήμουν ψύχραιμη, μετά έχασα τον έλεγχο και έγινα πιεστική απέναντί της. Λάθος μου. Νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου και την ντρέπομαι. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...

Senior Member
    Aστη να ηρεμησει και με το προβλημα που εχει και βλεπεις. Απο αυτην τι δειγματα ειχες? πως σου φεροταν? τι λεγατε?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast