αρρυθμίες - αγχος??? - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 132 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast
Results 526 to 540 of 1975
    Senior Member
    Νικο,τι κανεις?Καιρο εχεις να γραψεις.....ακομα να σου φυγουν?Τι βασανο βρε παιδι μου.....να εισαι καλα george,το ξερω πως με καταλαβαινεις,ΜΟΝΟ αν το εχεις ζησει μπορεις να καταλαβεις τι φαυλος κυκλος ειναι αυτο!

Senior Member
    Τι να κάνω κοπέλα μου

Τα ίδια και τα ίδια πλέον το εχω χονέψει οτι ετσι θα πάει το πράγμα αλλά έχει μέρες που με ξεπερνά

Senior Member
    απαισιοδοξια διακρινω
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nicos70 View Post
    Τι να κάνω κοπέλα μου

Τα ίδια και τα ίδια πλέον το εχω χονέψει οτι ετσι θα πάει το πράγμα αλλά έχει μέρες που με ξεπερνά
    Το οτι το εχουμε παρει αποφαση οτι ετσι θα ειναι απο εδω και περα,δεν ειναι καθολου ευκολο,θελει μεγαλη δυναμη!Τουλαχιστον Νικο μου,ξερουμε οτι δεν ειμαστε οι μονοι που το ζουν για χρονια αυτο το βασανο,κατι ειναι κι αυτο......μπορει να σε καταλαβει απολυτα καποιος,τουλαχιστον!

Senior Member
    Χθες παντως τετοια ωρα ειχαμε παρτυ εκτακτων, και σημερα που δεν πηρα το χαπι του θυροειδους το πρωι ειμαι σαφως καλυτερα.
    Αβυσσος!
    11/12/2006

Senior Member
    εγω αυτη τη στιγμη που γραφω εχω παροξυσμο απο εκτακτες μιλαμε στου 2 παλμους μια εκτακτη και ειμαι ετσι εδω και μια ωρα ασταματητα. Σκεφτομαι να παω στα επειγοντα αλλα παλι κρατιεμαι

Senior Member
    Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Καιρό είχατε να φανείτε και νόμιζα ότι θα ήσασταν καλύτερα. Κάνε κουράγιο Νίκο, ξέρω ότι είναι απαίσιο και σε πιάνει φόβος. Μήπως έχεις πιει πολλούς καφέδες και σε έχουν πιάσει τόσες πολλές; Εγώ δεν βάζω στον οργανισμό μου καθόλου καφεΐνη, αν θα πιω κανένα καφέ θα είναι χωρίς καφεΐνη και όχι κάθε μέρα. Με πειράζει πάρα πολύ στις έκτακτες με πιάνει κάτι σαν κρίση. Μήπως αν έπινες κάποιο ρόφημα να ηρεμούσες; Ξέρω κι εγώ τι να πω. Εμένα όπως έχω ξαναπεί η βαλεριάνα με βοηθάει. Όσο αφορά το χάπι για τον θυρεοειδή, επειδή έχω κι εγώ θυρεοειδή και παίρνω Τ4, George όταν παίρνεις το χάπι έχεις πιο πολλές έκτακτες;

Senior Member
    Δεν ξερω βρε Μαρια. Χθες δεν το πηρα και ειχα λιγοτερες..Σημερα το πηρα και αναμενουμε :P
    Καφε πινω 1 την ημερα. Τωρα που αρχιζουν οι ζεστες ενας φρεντο ειναι ιδανικος και κατεβαινει σαν νερακι :)
    11/12/2006

Senior Member
    Κι εγω ενα καφε πίνω ....αλλα το πρόβλημα μου είναι πάντα μετά το φαγητό τις περισσοτερες φορές

Senior Member
    Εγώ εχθές, έτσι ξαφνικά, είχα πάει σε μια δουλειά και ήμουν και μόνη μου, με πιάσανε 5 με 6 έκτακτες απανωτές. Η καρδιά μου χτυπούσε μόνο με έκτακτες, δεν ήταν μεμονωμένες. Τρόμαξα τόσο πολύ, νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω, ήμουν και μόνη μου και φοβήθηκα πολύ. Μετά με έπιασε φόβος. Κάποιες φορές, με πιάνουν μόνο έκτακτες, συνεχόμενα. Δεν αντέχω άλλο, τι πράγμα είναι αυτό! Βλέπω τους άλλους που κάνουν πράγματα και εγώ νιώθω ανασφάλεια εξ αιτίας των αρρυθμιών. Δεν ξέρω αν το παθαίνουν άλλοι αυτό, να έχουν μόνο έκτακτες, χωρίς διαλείμματα και όσες φορές έχω βάλει holder αυτό δεν το έχει πιάσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ37 View Post
    Εγώ εχθές, έτσι ξαφνικά, είχα πάει σε μια δουλειά και ήμουν και μόνη μου, με πιάσανε 5 με 6 έκτακτες απανωτές. Η καρδιά μου χτυπούσε μόνο με έκτακτες, δεν ήταν μεμονωμένες. Τρόμαξα τόσο πολύ, νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω, ήμουν και μόνη μου και φοβήθηκα πολύ. Μετά με έπιασε φόβος. Κάποιες φορές, με πιάνουν μόνο έκτακτες, συνεχόμενα. Δεν αντέχω άλλο, τι πράγμα είναι αυτό! Βλέπω τους άλλους που κάνουν πράγματα και εγώ νιώθω ανασφάλεια εξ αιτίας των αρρυθμιών. Δεν ξέρω αν το παθαίνουν άλλοι αυτό, να έχουν μόνο έκτακτες, χωρίς διαλείμματα και όσες φορές έχω βάλει holder αυτό δεν το έχει πιάσει.
    Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα κι εγω το παθαινω αυτο. Και αρκετα συχνα. Εγω ειχα οταν εκανα τεστ κοπωσεως και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι διδυμες εκτακτες αυτες που παθαινα, αυτες πονανε οταν συμβαινουν :(

Senior Member
    Φυσικα και εχω απανοτες αρρυθμιες......

Senior Member
    Για αυτές τις συνεχόμενες έκτακτες, σας έχουν πει αν είναι επικίνδυνες;

Senior Member
    Μαρακι,δεν εχω ρωτησει τοσο συγκεκριμενα,αλλα πιστευω πως ιδιες ειναι.Σε λιγες μερες που θα τελειωσουν τα πιτσιρικια το σχολειο,εχω κανονισει διακοπες.....ααχχ να μην ερθουν μαζι μου στις βαλιτσες οι ατιμες.......

Senior Member
    ΡΑΝΗ, σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις τις πιο ξένοιαστες διακοπές σου. Αν πάλι σου συνεχίζονται αυτές οι καταραμένες, εσύ να μην τους δίνεις καμία σημασία, συνέχιζε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Άλλωστε τώρα πια ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου. Υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα και αυτό όπως και να χει, είναι μια παρηγοριά. Άλλα εσύ προσπάθησε να μην τις έχεις στο μυαλό σου και όλα θα πάνε καλά.

Page 36 of 132 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast