Τι σκέφτεστε; - Page 1310
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1310 of 1532 FirstFirst ... 31081012101260130013081309131013111312132013601410 ... LastLast
Results 19,636 to 19,650 of 22967
    Senior Member
    Kαλο ειναι να μην τσουβαλιαζουμε και βαζουμε πασης φυσεως ταμπελες, πιστευω μεγαλα παιδια ειμαστε και μπορουμε να διακρινουμε τι ειναι καλο για μας η οχι!.

Banned
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Kαλο ειναι να μην τσουβαλιαζουμε και βαζουμε πασης φυσεως ταμπελες, πιστευω μεγαλα παιδια ειμαστε και μπορουμε να διακρινουμε τι ειναι καλο για μας η οχι!.
    τι μου θυμισε τωρα ειχα παει σε ενα περιπτερο να αγορασω κατι κ ο περιπτερας πηγε να μου το πουλησει 1ε ακριβοτερα κ μου λεει (ψεματα) ειναι μεγαλη συσκευασια κ του λεω αυτο δεν ειναι μεγαλη συσκευασια ειναι μεγαλη πουστι@ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Tι ειχες παει ν αγορασεις αλεκο?

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Tι ειχες παει ν αγορασεις αλεκο?
    τσιπς......................

Τελικά σκέφτομαι ότι,ο καθένας έχει τα προβλήματά του,και ο καθένας βλέπει το πρόβλημά του σαν το πιο φοβερό και άλυτο πρόβλημα.
    Αλλά στην ουσία δεν είναι τίποτα,κανένα πρόβλημα.
    Το πιο φοβερό είναι ο θάνατος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    Είσαι σίγουρος/η γι'αυτό;...μπορεί να είναι και η μόνη λύτρωση-η απόλυτη απελευθέρωση-ο παράδεισος!

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Είσαι σίγουρος/η γι'αυτό;...μπορεί να είναι και η μόνη λύτρωση-η απόλυτη απελευθέρωση-ο παράδεισος!
    ναι γιατί μόνο σε αυτό δεν έχεις 2η ευκαιρία για να λύσεις το πρόβλημα.Σ'όλα τα άλλα μπορείς να το λύσεις.

Senior Member
    εγω σκεφτομαι τωρα να παω να πιασω μια απο την κοτσιδα να την φερω σβουρες

Senior Member
    ναι γιατί μόνο σε αυτό δεν έχεις 2η ευκαιρία για να λύσεις το πρόβλημα.Σ'όλα τα άλλα μπορείς να το λύσεις.
    Δε λες καλύτερα ότι μετά το θάνατο,δεν έχεις προβλήματα;
    Εγώ αυτό σκέφτομαι και ανακτώ δυνάμεις

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Δε λες καλύτερα ότι μετά το θάνατο,δεν έχεις προβλήματα;
    Εγώ αυτό σκέφτομαι και ανακτώ δυνάμεις
    Τι λες μωρέ;;;; προτιμάς να πεθάνεις; άσε μας...
    εδώ κόσμος και κόσμος πεθαίνει..
    Πεθαίνει ο σκύλος μου,σόρρυ δεν μπορώ να κάνω άλλο αυτή τη συζήτηση.
    Μάθε ότι η ζωή είναι χαρά.

Banned
    εγω δε μπορω να καταλαβω το πως γινετε καπιος να βρισκετε κανει σε μια σελιδα που εχει σχεση με τη ψυχολογια κ να μιλα για προσωπικα δεδομενα οταν η ιδια η ψυχολογια αναφερετε παντα σε προσωπικα δεδομενα αρα η θα τα δημοσιεσεις η θα αποφασισεις να τα συζητισεις με καπιον προσωπικα αν σε καπιον δεν εχεις εμπιστοσυνη να του πεις πραγμτα απο τη ζωη σου που να ισχυουν κ να ειναι ετσι τοτε πως περιμενεις να σε συμβουλεψει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δε μπορω να καταλαβω το πως γινετε καπιος να βρισκετε κανει σε μια σελιδα που εχει σχεση με τη ψυχολογια κ να μιλα για προσωπικα δεδομενα οταν η ιδια η ψυχολογια αναφερετε παντα σε προσωπικα δεδομενα αρα η θα τα δημοσιεσεις η θα αποφασισεις να τα συζητισεις με καπιον προσωπικα αν σε καπιον δεν εχεις εμπιστοσυνη να του πεις πραγμτα απο τη ζωη σου που να ισχυουν κ να ειναι ετσι τοτε πως περιμενεις να σε συμβουλεψει?
    αν μιλαει με καποιον αγνωστο, γιατι θα επρεπε να του εχει εμπιστοσυνη βρε αλεξ και να μιλησει για προσωπικα δεδομενα?
    ο καθενας μιλαει τοσο οσο θεωρει οτι δεν εκτιθεται και δεν διακινδυνευει κατι και πολυ καλα κανει.
    τωρα, αν οσα λεει ειναι τοσο λιγα που δεν βγαιενι συμπερασμα και δεν μπορεις να του πεις αποψη, κι αυτο δικο του προβλημα ειναι. αν θελει καποιες αποψεις ας εξηγησει σαφως το τι του συμβαινει κι αν οχι, ας το λυσει μονος του.

Banned
    αν μιλαει με καποιον αγνωστο, γιατι θα επρεπε να του εχει εμπιστοσυνη βρε αλεξ και να μιλησει για προσωπικα δεδομενα?
    στη ζωη οταν θες δραστικες αλαγες πληρωνεις παντα κ το αναλογο τιμημα πχ συνομιλουσα με αρκετες πμ οταν ειχα προτομπει στο φορουμ που τους τα πα ολα για να μου πουν κ τη γνωμη τους γιατι αν δε τους τα ελεγα δε θα μου ελεγαν ουτε κ αυτες.. αν θες να παρεις θα πρεπει να δωσεις..
    ειναι σαν ενα νομισμα που απο τη μια του πλευρα σε γειωνει κ απο την αλλη σου δινει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    στη ζωη οταν θες δραστικες αλαγες πληρωνεις παντα κ το αναλογο τιμημα πχ συνομιλουσα με αρκετες πμ οταν ειχα προτομπει στο φορουμ που τους τα πα ολα για να μου πουν κ τη γνωμη τους γιατι αν δε τους τα ελεγα δε θα μου ελεγαν ουτε κ αυτες.. αν θες να παρεις θα πρεπει να δωσεις..
    ειναι σαν ενα νομισμα που απο τη μια του πλευρα σε γειωνει κ απο την αλλη σου δινει...
    δεν συμφωνω καθολου.
    η εμπιστοσυνη κατακτιεται σε βαθος χρονου.
    καλα κανει οποιος ειναι καχυποπτος, εδω κυκλοφοορυν πολλα περιεργα φρουτα με πολλα ονοματα μαλιστα και διαφορους σκοπους.
    η γνωμη μου ειναι οτι το βοηθητικο εδω, ειναι οτι λεγεται δημοσιως. και ο καθενας ας λεει οτι θεωρει ασφαλες και δεν τον εκθετει.
    τα πμ και οι πολλες προσωπικες συζητησεις σε μεγαλο ποσοστο ειναι γκομενικα η επαγγελματικα "πεσιματα" απο διαφορους απελπισμενους...

Senior Member

Το πιο φοβερο δεν ειναι ο θανατος , ειναι η ζωη . Καποιος απ τους αρχαιους , δεν θυμαμαι ποιος , ειχε πει οτι χρειαζεται πρισσοτερο κουραγιο για να ζησει κανεις , παρα για να πεθανει .
    Ο δε Σοφοκλης ειχε πει ' ισως το καλυτερο , θα ηταν να μην ειχε γεννηθει καποιος ' . Δεν εχω αποφασισει αν συμφωνω .