Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 386
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 386 of 837 FirstFirst ... 286336376384385386387388396436486 ... LastLast
Results 5,776 to 5,790 of 12551
    Banned
    το περιεργο που μου φαινετε με εσενα ειναι οτι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εχουμε καπια κοινα αλλα αυτο που εκανες με μπερδευει γιατι δε μπωρω να σε καταλαβω κ τοσο ανετα οσο ανετα θα καταλαβαινα καπιον που οντος εχω κοινα μαζι του (αν το παλεψω ομως θα βγαλω ακρη πιστευω) η αληθεια ειναι οτι με μπερδευεις λιγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το περιεργο που μου φαινετε με εσενα ειναι οτι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εχουμε καπια κοινα αλλα αυτο που εκανες με μπερδευει γιατι δε μπωρω να σε καταλαβω κ τοσο ανετα οσο ανετα θα καταλαβαινα καπιον που οντος εχω κοινα μαζι του (αν το παλεψω ομως θα βγαλω ακρη πιστευω) η αληθεια ειναι οτι με μπερδευεις λιγο.
    Τι να σου πω, δεν ξέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εμενα δεν με μπερδευει καθολου , μου φαινεται , λεω τωρα , δεν κανω διαγνωση , σαν μια σοβαροτερη κτθλψη απ την δικη μου , στα χειροτερα μου , το 11 κ το 12 , Αλλα απο τοτε αργα αργα συνερχομενα . Αυτα τα παλεψε το , ειναι στο μυαλο σου , δεν βοηθουν καθολου . Εμενα με βοηθησε πολυ το Λυρικα , μουφυγε αγχος ,υπερενταση , αρα ηταν κατι ενδογενες , αφου εγινα 50% καλυτερα με το φαρμακο .
    Εσυ Κυκνε παιρνεις κατι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμενα δεν με μπερδευει καθολου , μου φαινεται , λεω τωρα , δεν κανω διαγνωση , σαν μια σοβαροτερη κτθλψη απ την δικη μου , στα χειροτερα μου , το 11 κ το 12 , Αλλα απο τοτε αργα αργα συνερχομενα . Αυτα τα παλεψε το , ειναι στο μυαλο σου , δεν βοηθουν καθολου . Εμενα με βοηθησε πολυ το Λυρικα , μουφυγε αγχος ,υπερενταση , αρα ηταν κατι ενδογενες , αφου εγινα 50% καλυτερα με το φαρμακο .
    Παίρνω κι είχα βελτίωση σε σχέση με παλιότερα αλλά απ' ότι φαίνεται ξαναγυρνάμε πίσω...όχι ότι εκπλήσσομαι...ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό και τόσο που κράτησε...αλλά σκέφτομαι και το άλλο: εδώ πονάει τόσο η ψυχή, με μερικά ψιλοκοψίματα θ΄ασχολούμαι; Ας τα κάνω, δεν με νοιάζει...κουράστηκα πια να προσπαθώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Παίρνω κι είχα βελτίωση σε σχέση με παλιότερα αλλά απ' ότι φαίνεται ξαναγυρνάμε πίσω...όχι ότι εκπλήσσομαι...ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό και τόσο που κράτησε...αλλά σκέφτομαι και το άλλο: εδώ πονάει τόσο η ψυχή, με μερικά ψιλοκοψίματα θ΄ασχολούμαι; Ας τα κάνω, δεν με νοιάζει...κουράστηκα πια να προσπαθώ...

Καταλαβαινω απολυτως το κουραστηκα να προσπαθω . Κ εγω το 11 κ το 12 ,κ το μισο 13 , ολο αυτο ελεγα . Αφου παρακαλουσα τον Θεο να μου στειλει μια ασθενεια να ξεμπερδευουμε . Εχεις φτασει στα ορια της αντοχης σου , καταλαβαινω γιατι κ εγω επι 2.5 χρονια ,ημουν κρεββατι , τηλεοραση , για εξω ουτε κουβεντα , κ ποως λες , μερικα κοψιματακια θασχολεισαι ? ομως , να εγω , ο επιθυμων να πεθανει , ανεστη εκ νεκρων , θανατω θανατον πατησας !. Παντα ομως διατηρουσα μια ελπιδα στο πισω μερος του κεφαλιου μου , ποτε δεν πιστεψα οτι η ζωη μου θα κυλλησει ετσι .
    Δεν σου λεω τα χαζα , ολα θα πανε καλα , πιστευε στον εαυτο σου , προσπαθησε ( αυτο κ αν ειναι εκνευριστικο ) αλλα πως εγω καταφερα κ βγηκα απο το πηγαδι , γιατι οχι κ εσυ ?

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    αν δε σε μπερδευει κ το πιανεις το θεμα μιλα της δεν ειναι ολοι καταληλοι για ολα

Senior Member
    αν δε σε μπερδευει κ το πιανεις το θεμα μιλα της δεν ειναι ολοι καταληλοι για ολα
    Εν αντιθέσει με σένα που είσαι κατάλληλος για τα ΠΑΝΤΑ........

Senior Member

Αυτο κανω Αλεξ , της μιλαω , γιατι εχω περασει τα ιδια , αλλα η ιδια μου φαινεται σοβαροτερα απο μενα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post

Ελα βρε Ντιανα , ασε το παιδι .......

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    εντελως ειρωνικη απαντηση ειπα
    δεν ειναι ολοι καταληλοι για ολα
    μη πεδευεσαι να αλαξεις τα λογια μου οσο κ αν νομιζεις οτι δε το καταλαβαινω οτι με ειρωνευεσαι ΠΑΝΤΑ το καταλαβαινω απλα κανω οτι δε το ξερω

Senior Member
    εντελως ειρωνικη απαντηση ειπα μη πεδευεσαι να αλαξεις τα λογια μου οσο κ αν νομιζεις οτι δε το καταλαβαινω οτι με ειρωνευεσαι ΠΑΝΤΑ το καταλαβαινω απλα κανω οτι δε το ξερω
    Είσαι εσύ μια μαϊμού...........
    Από πού να σε πιάσει κανείς-αληθινό ΓΑΤΟΝΙ!

Banned
    Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει, στρες - άγχος στο φουλ.... Όρεξη να έχουμε και δύναμη για να τα βγάλουμε πέρα.

Junior Member
    νιώθω χάλια ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό ειναι όλα μαύρα για μένα δεν εχω καμία παρέα για να βγω αλλά και να είχα πάλι βρίσκω δύσκολα άτομα να με καταλάβουν πάλι κατα καιρούς έψαχνα για παρέα ομως τα περισσότερα ατομα στην ηλικία μου δεν είναι ώριμα ουτε προβληματίζονται για οτι εγω και δεν τους ενδιαφέρει να ειναι δεμένα μεταξύ τους αλλά μόνο να καλοπερνάνε δυστυχώς οπότε υπάρχει μια απέραντη μοναξιά που πλέον δεν αντέχετε και αλλα τοσα προβλήματα μέσα σου που δεν μπορείς να τα αποκαλύψεις πουθενα γιατι πολυ απλα δεν σου βγαίνει ...

Banned
    Quote Originally Posted by πιανίστρια View Post
    νιώθω χάλια ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό ειναι όλα μαύρα για μένα δεν εχω καμία παρέα για να βγω αλλά και να είχα πάλι βρίσκω δύσκολα άτομα να με καταλάβουν πάλι κατα καιρούς έψαχνα για παρέα ομως τα περισσότερα ατομα στην ηλικία μου δεν είναι ώριμα ουτε προβληματίζονται για οτι εγω και δεν τους ενδιαφέρει να ειναι δεμένα μεταξύ τους αλλά μόνο να καλοπερνάνε δυστυχώς οπότε υπάρχει μια απέραντη μοναξιά που πλέον δεν αντέχετε και αλλα τοσα προβλήματα μέσα σου που δεν μπορείς να τα αποκαλύψεις πουθενα γιατι πολυ απλα δεν σου βγαίνει ...
    Τι ηλικία έχεις;

Senior Member
    ενα κενο.... εισαι καλος,σε παιρνουν με κακο ματι..εισαι κακος σε παιρνουν με κακο ματι.... που παμε ρε....