Τι σκέφτεστε; - Page 1321
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1321 of 1532 FirstFirst ... 32182112211271131113191320132113221323133113711421 ... LastLast
Results 19,801 to 19,815 of 22967
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Αυτός είναι ο λόγος που δεν ξαναμίλησα Γιωργάκη..... Όσο και να κρύβεσαι η αλήθεια πάντα φαίνεται στο τέλος. Εδώ φάνηκε ποιος είναι ο κακόψυχος. Πριν νευρίασα αλλά τώρα λυπάμαι πραγματικά.
    Προκάλεσε με τη συμπεριφορα της την ιδιοσυγκρασία του, την οποία έκανε το λάθος να αποκαλύψει στο φορουμ πιστευοντας πως θα βρισκε κατανόηση. Γι αυτο μην βγάζεις τα λάθος συμπεράσματα!!
    γιάννης

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned

Banned

Banned

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Προκάλεσε με τη συμπεριφορα της την ιδιοσυγκρασία του, την οποία έκανε το λάθος να αποκαλύψει στο φορουμ πιστευοντας πως θα βρισκε κατανόηση. Γι αυτο μην βγάζεις τα λάθος συμπεράσματα!!

Το τι συμπέρασμα θα βγάλω Γιάννη έχει να κάνει με την δική μου λογική και μόνο. Το πως θα κρίνω και το τι θα κρίνω , σύμφωνα με τα δικό μου μυαλό ... Είναι απλά δικαίωμα μου. Δεν σημαίνει ότι είναι σωστό, αλλά είναι το σωστό για την δική μου κρίση.

Senior Member
    Τι γινεται εδω? Τοπικ για τσατ ειναι αυτο?? Καντηλια βλεπω παντως :P
    11/12/2006

Super Moderator
    Το μέλος giorgos-panou, κατόπιν δικού του αιτήματος, έχει αποκλειστεί από το φόρουμ. Παρακαλώ να κλείσει εδώ το θέμα και να μην συνεχίσουν οι αναφορές για μέλος που είναι αποκλεισμένο και δεν μπορεί να συμμετέχει στην όποια "συζήτηση".

Ευχαριστώ.

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ιοαννη μηνχαλιεσε φιλε!! εσυ δεν αξιζει να πεφτειςχαμηλακινα απαντας στην *****!!! δεν εχεις καμια σχεση, ισως ειναι το μονο μερος στον κοσμο που θα μπορουσε να εχει επικοινωνια αυτο το σκουπιδι μαζισου, διοτι στην ζωη εκει εξω δεν παιζει να μπορει να σε πετυχει, αυτη ειναι στους βαλτους, ειναι εκει που ξερω εγω, στα μεροι τα δικαμου παιζουν τετοις πουτανιτσες.
    αντερ τι εγινε?? τελικα συνεχιζεις να φοβασαι να της την πεις ε?? γτ. κολας να πεις την αληθεια?? γτ? δεν τολαμς να της βαλεις χερι που κρααζει?ε? αληθεια νομιζα οτι δεν θα κολονες να πεις την αληθεια.
    Δεν χαλιέμε για βόθρους γιωργο. Ειτε μοντέλο είναι είτε μπάζο εμενα δεν μου κάνει. Στην χαρίζω!
    Ειναι απ αυτες που πέταξε η θάλασσα έξω. Ναι ειναι το μόνο μέρος στον κόσμο που θα μπορουσε τετοιο σκουπίδι να έχει επικοινωνία μαζι μου.
    Φαίνεται πως ξέμεινε από κάτι η λουλού και ξεσπά εδώ! Ετσι, βρήκε εδω αυτο που δεν της προσφέρει κανείς έξω, σημασία! Επειδη εκει υπάρχει η σφαλιάρα και τρεμει το κολαράκι της. Τετοιοι χαρακτηρες έξω τρέμουν να ανοιξουν το στωματακι τους. Εδω υπάρχει ασφαλεια, γι αυτο ξεσπάνε.
    Η ξυνίλα που αναδύουν διωχνει ειτε για φιλίες μιλάμε ειτε ενδιαφερομενους για σχέση. Εξω έχει αυτοκαταδικαστει στη μοναξια την οποια υποκατεστησε στη ζωη της με το φορουμ. Όντως καλα εκανε και μπηκε εδω, εχει τελικα αναγκη ψυχολογικης υποστηριξης. Ας αφησει τους εγωισμούς κατα μερος να τη βοηθήσουμε.
    γιάννης

Aeon, γιατί δεν κάνεις το ίδιο και με το μέλος που προκάλεσε την ιδιοσυγκρασία του?
    γιάννης

Banned
    Δεν χαλιέμε για βόθρους γιωργο. Ειτε μοντέλο είναι είτε μπάζο εμενα δεν μου κάνει. Στην χαρίζω!
    Ειναι απ αυτες που πέταξε η θάλασσα έξω. Ναι ειναι το μόνο μέρος στον κόσμο που θα μπορουσε τετοιο σκουπίδι να έχει επικοινωνία μαζι μου.
    Φαίνεται πως ξέμεινε από κάτι η λουλού και ξεσπά εδώ! Ετσι, βρήκε εδω αυτο που δεν της προσφέρει κανείς έξω, σημασία! Επειδη εκει υπάρχει η σφαλιάρα και τρεμει το κολαράκι της. Τετοιοι χαρακτηρες έξω τρέμουν να ανοιξουν το στωματακι τους. Εδω υπάρχει ασφαλεια, γι αυτο ξεσπάνε.
    Η ξυνίλα που αναδύουν διωχνει ειτε για φιλίες μιλάμε ειτε ενδιαφερομενους για σχέση. Εξω έχει αυτοκαταδικαστει στη μοναξια την οποια υποκατεστησε στη ζωη της με το φορουμ. Όντως καλα εκανε και μπηκε εδω, εχει τελικα αναγκη ψυχολογικης υποστηριξης. Ας αφησει τους εγωισμούς κατα μερος να τη βοηθήσουμε.
    http://i.imgur.com/ykyz9rS.jpg

Banned
    Aeon, γιατί δεν κάνεις το ίδιο και με το μέλος που προκάλεσε την ιδιοσυγκρασία του?
    Εγω εχω αλλη απορια..Τα δικα σου μηνυματα τα διαβαζει ο Αεον ή τα δικα σου σκατουλακια μοσχοβολανε??

Senior Member
    kalησπερα.. τι εγιβρε παιδια? ολα τα μηυματα εχουν τροποποιηθει ...
    δε χρειαζεται να προβαινουμε σε τετοιεσ καταστασεις..υπαρχουν ανθρωποι που εχουν προβληματα και πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.. για αυτο το λογο υπαρχει αυτο το φορουμ..

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    kalησπερα.. τι εγιβρε παιδια? ολα τα μηυματα εχουν τροποποιηθει ...
    δε χρειαζεται να προβαινουμε σε τετοιεσ καταστασεις..υπαρχουν ανθρωποι που εχουν προβληματα και πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.. για αυτο το λογο υπαρχει αυτο το φορουμ..
    Έχει λήξει το θέμα εδώ και αρκετή ώρα, μην δίνουμε συνέχεια ... Πάντα οι απόψεις διίστανται και σίγουρα θα υπάρχουν και αψιμαχίες. Στο χέρι μας είναι, να μην το πηγαίνουμε παραπάνω και να έχει ως αποτέλεσμα flamewars

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Έχει λήξει το θέμα εδώ και αρκετή ώρα, μην δίνουμε συνέχεια ... Πάντα οι απόψεις διίστανται και σίγουρα θα υπάρχουν και αψιμαχίες. Στο χέρι μας είναι, να μην το πηγαίνουμε παραπάνω και να έχει ως αποτέλεσμα flamewars
    ναι..συμφωνω.. σιγουρα υπαρχουν πολλεσ αποψεις.. αλλα μπορει να διατυπονονται με σεβασμο προς το αλλο. μη ξεχναμε οτι το φορουμ ειναι φορουμ ψυχολογιας.. που σημαινει οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε ειναι καλα και μπορει να ασχημη γνωμη να τη εκλαβουν αλλιωσ ..και τα αποτελεσμα να ειναι αρνητικα στη ψυχολογια του και ωσ εκ τουτου να εχεισ ασχημες συνεπειες..
    αυτο ηθελα να πω..