Γιατί δεν μπορώ να συνάψω σχέση; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 119 of 119
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Νομίζω ότι τα είπες όλα με αυτό το ποστ!!!
    Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα!

Δε νομίζω ότι στην ουσία θέλω να δεσμευτώ απλά αγχωθηκα γτ η κενωνια μας βάζει σε καλούπια που πολλές φορές είναι οδυνηρά.
    Από αύριο ανοιγω αλλο θεματακι δυνατο γτ είμαι σε υπερδιεγερση και θα ηθελα να συμμετεχεις!
    ευχαρίστως να συμμετέχω και αύριο αλλά αν θές απάντησε μου απόψε στο τι σε κάνει να χαμογελάς,. αν δεν θές, πιθανώς να έχεις χαμογελάσει ήδη :P

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν εχω διαβασει ολο το νημα,μονο την πρωτη σελιδα.Γενικα οι γυναικες μπορουν να βρουν συντροφο ευκολοτερα απο τους αντρες.
    Το μονο που χρειαζεται ειναι μια passable εμφανιση(συχνα,ουτε καν αυτο!),μια συμπεριφορα μη καταπιεστικη προς τον αλλον,και το να εισαι πιστη.Οι αντρες ειναι ολιγαρκη πλασματα,οσο και αν πιστευετε το αντιθετο.
    ....
    Η γυναικα βρήσκει ευκολότερα σύντροφο σε σχέση με τον άντρα επειδή δίνει συνήθως μεγαλη σημασία στο χαρακτηρα. Το αντίθετο ισχύει για τον άντρα που ως επί το πλείστον το πρώτο πραγμα που εχει στη σκεψη του ειναι η εξωτερική εμφάνιση κι αν η υποψήφια τον ικανοποιεί προχωραει στα υπόλοιπα.
    Κανεις/καμια δεν θα θελε ουτε καν να περναει απ τη σκέψη του/της ότι ο σύντροφος θα μπορουσε να τον απατήσει, κι όμως ο ίδιος για τον εαυτο του/της να το επιδιώκει, να το θεωρει αποδεκτό και κατόρθωμα. Είναι φοβερό!
    γιάννης

.....
    Είμαι σίγουρη ότι και οι άλλοι έχουν θέματα που σίγουρα είναι και πιο σοβαρά από εμένα-δεν φαντάζεσαι πόσο εξουθενωτικό είναι να ζεις με έναν "άρρωστο" άνθρωπο που δεν θέλει να πάρει τα φάρμακά του.....και να σου κάνει τη ζωή μαρτύριο....μόνο αυτοί που το έχουν ζήσει καταλαβαίνουν τί λέω....

Οχι δεν είμαι ψυχίατρος αλλά νομίζω ότι κάποιος που είναι ψυχοπαθής αργά η γρήγορα όχι απλά φαίνεται ΑΛΛΑ ξεχωρίζει από χιλιόμετρα......
    Το ξέρω ότι είναι μεταβλητή πολλών πραγμάτων το "γιατί" γι αυτό ξεκίνησα να πηγαίνω και σε ψυχολόγο,την οποία και σταμάτησα-δεν ξέρω κατα πόσο τελικά είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με κάποιον ψυχολόγο!!!!

...
    Στην αρχή θα προσποιείται για να κερδίσει τις εντυπώσεις σου για να δεθεις συναισθηματικά μαζι του. Θα πιέζει τον εαυτο του η συμπεριφορα του να ναι τέτοια που να μην βγαινει προς τα έξω το παραμικρό. Όμως όσο περνάει ο καιρός και η σχέση ολο και περισσότερο δένει και οι ώρες που συνεχως περνάς μαζι του αυξάνουν θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια, τα πρώτα ξεσπασματα. Έτσι, η καθημερινότητα θα στον αποκαλύψει. Κι εκει θα πρεπει να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις μαζι του. Αν έχει δώσει σαφη δειγματα γραφης για βελτίωση και με τον καιρό διαπιστώνεις διαφορά σε σχέση με το πριν η οποια βελτίωση όλο συνεχίζει τότε καλώς. Δίνεις ευκαιρία και δρας και με τη σειρα σου υποβοηθητικά έναντι του. Αλλιως διακόπτεις, κι αν δεν το κανεις αυτό σημαινει πως τον φορτώνεσαι μαζι με τα προβλήματα του με όσα αυτο συνεπάγεται για τη δικη σου ζωη.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    κοιτα μπορεις να εχεις δικιο, αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω που βοηθαει ολο αυτο το τσουβαλιασμα, περα απο μια επιδειξη αποσταγματος εμπειριων και φιλοσοφιας. Ειλικρινα, δε θελω να ασχοληθω αλλο με γουρουνια, και αυτο, αν καταλαβα καλα, ειναι ενα θεμα και για τη θεματοθετρια.
    και βεβαια εχω δικιο !!! παντα εχω δικιο!!! :p

(fyi, τα μπερδεψες...η ξαδερφη σου ειναι παραδειγμα που στηριζει την δικη μου αποψη.
    η ξαδερφη δεν ηξερε εξ αρχης οτι ο ξαδερφος θα την παντρευτει. εκανε μια σχεση απο ερωτα που ταιριαξε και κατεληξε σε γαμο. δεν πηγε χωρις αισθηματα να ψαχνει τον γαμπρο!!!!)

που να βοηθαει βρε λιλικα αυτο το τσουβαλιασμα??
    μα, εκει που βοηθαει και το δικο σου τσουβαλιασμα να θεωρεις τις σχεσεις απο ερωτα εκ προοιμιου καταδικασμενες σε δυστυχια και ωραια ιδεα να ψαχνουμε εναν που να δηλωσει προθεσεις γαμου μολις μας δει μπροστα του!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν εχω διαβασει ολο το νημα,μονο την πρωτη σελιδα.Γενικα οι γυναικες μπορουν να βρουν συντροφο ευκολοτερα απο τους αντρες.
    Το μονο που χρειαζεται ειναι μια passable εμφανιση(συχνα,ουτε καν αυτο!),μια συμπεριφορα μη καταπιεστικη προς τον αλλον,και το να εισαι πιστη.Οι αντρες ειναι ολιγαρκη πλασματα,οσο και αν πιστευετε το αντιθετο.
    ......
    Οπως ειπες η ιδια εισαι αρκετα ομορφη,αρα ειλικρινα κανεις κατι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ωστε να μην μπορεις να βρεις συντροφο.Ακομα και μια μετρια γυναικα,που πινει καπου ενα ποτο μονη της,μπορει να προσεγγισει πολλα φλερτ.Μην εισαι τοσο αγχωμενη,και απλως δεξου το φλερτ του αλλου.Μην τους διωχνεις με την συμπεριφορα σου,γιατι οντως σε μια 5ετια,το παιχνιδι των σχεσεων θα το παιζεις με πολυ δυσμενεστερους ορους!
    μπερδευεις τα φλερτ και το σεξ/ξεπετα, με τις σχεσεις...

μια γυναικα ΟΣΟ ασχημη και αθλια απ εξω κι απο μεσα κι αν ειναι, ουτε πασαμπλ ουτε πιστη, ουτε τπτ, μπορει να βρει οποτε θελησει οσο σεξ θελησει, χωρις αλλες απαιτησεις και δεσμευσεις ομως... εκει ναι.. οι ανδρες ειναι πανευκολοι και βολικοτατοι.

οι απαιτησεις αρχιζουν για τις γυναικες που θελουν διπλα τους, που πρεπει και ωραιες και μοιραιες να ειναι και πιστες και νοικοκυρες και μορφωμενες και οοοοοολα τα καλα...

αντιθετως, ενας ανδρας που εχει τα χαλια του, αλλα ακομα κι ενας ανδρας που ειναι μια χαρα, πολυ δυσκολοτερα βρισκει γυναικες για σκετο σεξ, αλλα πανευκολα βρισκει νυφιτσα!!! γιαυτο και οι πιο πονηροι, ταζουν σχεσεις που δεν εννοουν για να παρουν σεξ, ενω αντιθετως οι πονηρες γυναικες, ταζουν σεξ μηπως βρουνε καποια σχεση...:rolleyes:

οταν ο καθενας ζηταει αυτο ακριβως που θελει και δεν κοροιδευει την κοινωνια για να τα κουτσοβολεψει, τα πραγματα πηγαινουν πολυ καλυτερα...;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    ευχαρίστως να συμμετέχω και αύριο αλλά αν θές απάντησε μου απόψε στο τι σε κάνει να χαμογελάς,. αν δεν θές, πιθανώς να έχεις χαμογελάσει ήδη :P
    Είσαι πολύ γλυκός.....ευχαριστώ!
    Εχθές κοιμήθηκα!

Θα ετομάσω καινούργιο θέμα σημερα και θα τα πούμε!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και βεβαια εχω δικιο !!! παντα εχω δικιο!!! :p

(fyi, τα μπερδεψες...η ξαδερφη σου ειναι παραδειγμα που στηριζει την δικη μου αποψη.
    η ξαδερφη δεν ηξερε εξ αρχης οτι ο ξαδερφος θα την παντρευτει. εκανε μια σχεση απο ερωτα που ταιριαξε και κατεληξε σε γαμο. δεν πηγε χωρις αισθηματα να ψαχνει τον γαμπρο!!!!)

που να βοηθαει βρε λιλικα αυτο το τσουβαλιασμα??
    μα, εκει που βοηθαει και το δικο σου τσουβαλιασμα να θεωρεις τις σχεσεις απο ερωτα εκ προοιμιου καταδικασμενες σε δυστυχια και ωραια ιδεα να ψαχνουμε εναν που να δηλωσει προθεσεις γαμου μολις μας δει μπροστα του!!!!
    ε αρα δε βοηθαει πουθενα! αυτο ελεγα κι εγω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπερδευεις τα φλερτ και το σεξ/ξεπετα, με τις σχεσεις...

μια γυναικα ΟΣΟ ασχημη και αθλια απ εξω κι απο μεσα κι αν ειναι, ουτε πασαμπλ ουτε πιστη, ουτε τπτ, μπορει να βρει οποτε θελησει οσο σεξ θελησει, χωρις αλλες απαιτησεις και δεσμευσεις ομως... εκει ναι.. οι ανδρες ειναι πανευκολοι και βολικοτατοι.

οι απαιτησεις αρχιζουν για τις γυναικες που θελουν διπλα τους, που πρεπει και ωραιες και μοιραιες να ειναι και πιστες και νοικοκυρες και μορφωμενες και οοοοοολα τα καλα...

αντιθετως, ενας ανδρας που εχει τα χαλια του, αλλα ακομα κι ενας ανδρας που ειναι μια χαρα, πολυ δυσκολοτερα βρισκει γυναικες για σκετο σεξ, αλλα πανευκολα βρισκει νυφιτσα!!! γιαυτο και οι πιο πονηροι, ταζουν σχεσεις που δεν εννοουν για να παρουν σεξ, ενω αντιθετως οι πονηρες γυναικες, ταζουν σεξ μηπως βρουνε καποια σχεση...:rolleyes:

οταν ο καθενας ζηταει αυτο ακριβως που θελει και δεν κοροιδευει την κοινωνια για να τα κουτσοβολεψει, τα πραγματα πηγαινουν πολυ καλυτερα...;)
    και μετα θε ερθει να σου κλαφτει για την προηγουμενη αποπειρα που ξεκινησε να εχει σχεση μαζι του και αυτη τον επιβραβευσε και πηγε ξατευθειαν μαζι του και αυτος εξαφανιστηκε μετα.. ειναι ζωο σου λεει μετα!

Senior Member
    ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    oh my GOd. πραγματικα τι τρεχει με σενα?? χαλαρωσε λιγο με το θεμα σου και το νημα σου και το προβλημα σου. ναι εσυ το ανοιξες, αλλα δε μιλαμε για τα ζωδια, για σχεσεις και οπτικες πανω στις σχεσεις μιλαμε, που εχει σχεση με το θεμα σου, μπορει και να μαθεις κατι. omg, δε φτανει που ξεθαφτηκε απο περυσι, εχεις και παραπονο. ανοιξε τα μυαλα και τα αυτια, δουλευουν καλυτερα ανοιχτα.

Banned
    https://www.youtube.com/watch?v=KXButWWYNhg

Banned
    χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg

Banned
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxa