Κατασταση στα ψυχιατρεια εν ετει 2014 - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Junior Member
    Στο αχεπα καλά ειναι η σε δένουν και σου κάνουν ηλεκτροσοκ?

kala einai sto axepa denoyn mono an kaneis kati spanios

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    kala einai sto axepa denoyn mono an kaneis kati spanios
    Πρέπει να γίνει εισαγγελική παραγγελία η κάποιος συγγενής μου να κάνει ενέργειες για να κλειστώ?θελω να κλειστώ γιατι εχω απογοητευτεί απο ανθρώπους και καταστάσεις .
    Επίσης στο ψυχιατρείο θα παίρνω τα φάρμακα μου, δε θα τα παραλείπω.
    Απλά δε θελω ούτε να με δέσουν ούτε να μου κάνουν ηλεκτροσόκ και θελω το αχεπα ....
    Last edited by Panagoyda; 19-06-2014 at 08:34.

Quote Originally Posted by Panagoyda View Post
    Πρέπει να γίνει εισαγγελική παραγγελία η κάποιος συγγενής μου να κάνει ενέργειες για να κλειστώ?θελω να κλειστώ γιατι εχω απογοητευτεί απο ανθρώπους και καταστάσεις .
    Επίσης στο ψυχιατρείο θα παίρνω τα φάρμακα μου, δε θα τα παραλείπω.
    Απλά δε θελω ούτε να με δέσουν ούτε να μου κάνουν ηλεκτροσόκ και θελω το αχεπα ....
    ΝΑΙ σιγουρα σε λεω η κλινικη του αχεπα ειναι η πιο ανθρωπινη.εχω κλειστει 2 φορες με την συγκαταθεση μου.αν βρεις κλινη πας φυσικα χωρις εισαγγελικη μην το σκεφτεσαι

Senior Member
    Γιατί ακριβώς νοσηλευτήκατε σε κλινικές? Δεν μπορούσατε να πέρνετε την αγωγή στο σπίτι σας? Η ήσασταν επιθετικοί?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Γιατί ακριβώς νοσηλευτήκατε σε κλινικές? Δεν μπορούσατε να πέρνετε την αγωγή στο σπίτι σας? Η ήσασταν επιθετικοί?
    οταν εισαι σε επεισοδιο δεν παιρνεις τα φαρμακα σου και γινεσαι επιθετικος ετσι σε κλεινουν με εισαγγελικη

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    οταν εισαι σε επεισοδιο δεν παιρνεις τα φαρμακα σου και γινεσαι επιθετικος ετσι σε κλεινουν με εισαγγελικη
    Για την εισαγγελική ποιος ευθύνεται είναι οι γονεις κάποιου όταν παράδειγμα τον καταγγέλλουν στον εισαγγελεα για να μπει στο ψυχιατρείο και να παιρνει τα φάρμακα του;
    Last edited by Panagoyda; 19-06-2014 at 12:20.

DEN YPARXEI nomos poy leei oti epeidh den pairnei ta farmaka toy kanoyn eisaggelikh.eisaggelikh ginetai pairneis den pairneis ta frmaka otan exeis biaih symperifora

nomizo h megalyterh katastolh megalyterh k apo aythn ton farmakon einai o fobos ths eisaggelikhs.toylaxiston gia mena...

Senior Member
    εγω πολυ χαιρομαι που η μητερα μου εμαθε για την εισαγγελικη και μπαινω γρηγορα εγω αλλα δεν αντεχω το ξεφτυλικι της παρανοιας ακομη και να σε φοβουνται μπορει οι αλλοι ειναι πολυ ασχημο αυτο κανεις δε σε θελει τωρα διαβαζα για αυτον το σατανιστη που ειχε ψυχιατρικα προβληματα στο τελος εκανε και φονο πολυ ασχημο. πολυ χαιρομαι που εχω ανθρωπους και με βοηθανε και ευχομαι να εχω παντα καποιον γιατι δε θελω να σκεφτομαι τι μπορει να συμβει

Senior Member
    στο αχεπα δεν κανουν ηλεκτροσοκ αλλα δινουν απειρο αλοπεριντιν οποτε νοτ!

ΔΕΝ μπορεις να ξερεις τι θα δωσουν εκ των προτερων ωστε να το αποφασισεις να εισαχθεις?κατι σαν συμφωνια δλδ με τον θεραποντα γιατρο για το φαρμακο που θα δωσει.αλλωστε ειναι τοσο κακο το αλλοπεριντιν που ολοι εχουμε το δικαιωμα να φυλαχθουμε.πως το δινουν ρε γαμωτο?αισχος...

Junior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    στο αχεπα δεν κανουν ηλεκτροσοκ αλλα δινουν απειρο αλοπεριντιν οποτε νοτ!
    τι προκαλεί το αλοπεριντιν δε το εχω πάρει ποτέ και επίσης στο αχεπα πόσοι ειναι μαζί σ ενα θάλαμο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Panagoyda View Post
    τι προκαλεί το αλοπεριντιν δε το εχω πάρει ποτέ και επίσης στο αχεπα πόσοι ειναι μαζί σ ενα θάλαμο?
    μεχρι τρεις!το αλ προκαλει εξωπυραμιδικα και μαγκωματα και γενικα πολλη καταστολη..γενικα σκατα μην το ψαχνεις

H ekfrash trogesai me ta royxa soy sto alloperintin einai trogesai me thn psyxh soy(poy foras san royxo sto alloperintin).gia na se dwsw na katalabeis dld kapos...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast